Nee niks mis mee. Maar lijkt dit een boek van stibon dan? Overduidelijk een economieboekquote:Op vrijdag 23 maart 2012 00:09 schreef Nembrionic het volgende:
Wat is er zo gek aan een stibonopleiding?
Ja.quote:
Nou, bij de Stibonopleiding gaat het niet alleen maar over het bier begreep ik maar ook wat bedrijfskunde zal ik maar zeggen. Koppel dat aan de redelijke absurdheid van de Pelgrim als praktijkvoorbeeld in een boek...tjaquote:Op vrijdag 23 maart 2012 00:21 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Nee niks mis mee. Maar lijkt dit een boek van stibon dan? Overduidelijk een economieboek
Oeh, een Hitachino... de Red Rice Ale vond ik daarvan best lekker, ook al had ik eigenlijk een XH besteldquote:Op donderdag 22 maart 2012 17:27 schreef DeZwabber het volgende:
Zo, dan is bijna alles nu toch wel binnen, incl je AB Nembrionic
[ afbeelding ]
Hangt er compleet van af wat er op de kaart staat. Ik persoonlijk zou het leuker vinden als er (onbekende) lokale bieren verkrijgbaar zijn. Maar daarnaast kun je toch een paar welbekende succesnummers opnemen? Karmeliet, Chouffe, La trappe, etc.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 02:52 schreef Kandijfijn het volgende:
Geen zin om er een enqeutte (nog niet) tegen aan te gooien. Maar ben bezig met mijn ondernemingsplan voor een binnenkort op te richten restaurant.
Welke speciaalbieren zouden jullie graag zien? En wat wil je er ongeveer betalen?
En het liefst wat bekendere speciaalbieren of juist heel erg lokaal? ik ga namelijk zelf het liefst opzoek naar kleine brouwerijen in Noord/Oost-Nederland.
Ja, daarmee zit ik dan hier in Drenthe ook in mijn maag , in het zuiden des lands zou zoiets makkelijker zijn geweestquote:Op vrijdag 23 maart 2012 10:19 schreef Nembrionic het volgende:
Wat je vooral niet moet doen is lokale bieren nemen om het lokale bieren nemen wat dat bocht blijkt te zijn. Dat gebeurt ook nog wel eens.
Drink je zelf speciaalbier? Want dan is mijn advies: ga eens wat proeven bij ze.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 10:41 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
Ja, daarmee zit ik dan hier in Drenthe ook in mijn maag , in het zuiden des lands zou zoiets makkelijker zijn geweest
Het moet bij jou wel heeeeel erg warm zijn wil je er zoveel moeite voor doenquote:Op vrijdag 23 maart 2012 14:26 schreef muzas het volgende:
Ik heb denk ik een oplossing voor mijn warmteprobleem;
Ik heb 4 koelelementen gekocht, en een koeltas, daar zet ik de biertjes in, en in de kast. Af en toe koelelementje wisselen. Dat zou ze onder de 20 graden moeten houden
quote:Op vrijdag 23 maart 2012 14:57 schreef RingBewoner het volgende:
Zometeen lekker de zon in met een desperados.
Boven de 25 graden wordt 't wel. Het is nu al 22 graden in huis. Lang leve de zon. En een paar weken 25 graden lijkt me niet al te best voor mijn biertjes.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 14:29 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Het moet bij jou wel heeeeel erg warm zijn wil je er zoveel moeite voor doen
Dat is toch dat spul met 'tequila'-smaak?quote:Op vrijdag 23 maart 2012 14:57 schreef RingBewoner het volgende:
Zometeen lekker de zon in met een desperados.
quote:Op vrijdag 23 maart 2012 14:57 schreef RingBewoner het volgende:
Zometeen lekker de zon in met een desperados Erdinger.
Niet echt bepaald een speciaalbier.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 14:57 schreef RingBewoner het volgende:
Zometeen lekker de zon in met een desperados.
Maallust in Veenhuizen ze zijn nu een jaar bezig en hebben inmiddels 6 varianten... Blond, Vienna, Weizen, Bock, 1818 en een tripel... Ze zijn gestart met d eerste 3, in september/oktober kwam daar de Bock (veldwachter) bij. 1818 volgde en ik kom er net achter dt ze een tripel hebben..quote:Op vrijdag 23 maart 2012 13:42 schreef Inkomen het volgende:
Een mix van lokaal en bekend speciaalbier lijkt me het beste. Dan is de drempel voor mensen die niet zo avontuurlijk zijn ingesteld ook wat lager.
Daarbij is Noord- en Oost-Nederland ook niet heel rijkelijk voorzien van brouwerijen, dus dan ben je snel door je keuzes heen.
Bieren van Mommeriete (Ov/ Dr), Gulzige Gans (Dr) en Us Heit (Fr) zie ik trouwens wat vaker bij eetcafés/ restaurants verschijnen, dus het gaat wel de goede kant op.
Voor in de zon is het heerlijk.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 15:11 schreef muzas het volgende:
[..]
Dat is toch dat spul met 'tequila'-smaak?
Dat vind ik dus echt niet te zuipen, dan nog liever een kriek.
Niet echt. Maar wel even lekker.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 15:25 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Niet echt bepaald een speciaalbier.
Ik ben blij dat je er van kan genieten. Mijn smaak is 't nietquote:
Dankje. Maar vind een karmeliet of rochefort niet echt passend.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 15:53 schreef muzas het volgende:
[..]
Ik ben blij dat je er van kan genieten. Mijn smaak is 't niet
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |