Ik had die Wild Dog Gonzo een keer, mwwooooh.quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:25 schreef Inkomen het volgende:
[..]
Ik inmiddels ook. Sixpackje RB op een zaterdagavond met vrienden .
Hoewel ik de Gonzo nog vele malen lekkerder vind .
quote:
Erg lekker, inderdaad. Het kriekbier van Karmeliet is ook zeer goed te pruimen. Samen met Lindemans het beste kriekbier dat ik op heb. Niet echt winterbier, maar met die van Karmeliet kom je er mee weg, denk ik, is namelijk bruin bier met krieksap.quote:
Ah, net als Kasteelbier Kriek. Zelfde idee.quote:Op dinsdag 29 november 2011 11:01 schreef Biekuh het volgende:
[..]
[..]
Erg lekker, inderdaad. Het kriekbier van Karmeliet is ook zeer goed te pruimen. Samen met Lindemans het beste kriekbier dat ik op heb. Niet echt winterbier, maar met die van Karmeliet kom je er mee weg, denk ik, is namelijk bruin bier met krieksap.
Die variant kende ik nog niet. Is die het proberen waard? Ik vind die van Karmeliet erg lekker, maar het brengt niet een "rush" teweeg zoals Lindemans dat doet. Bij Lindemans moet ik mezelf er letterlijk toe dwingen om niet de fles binnen 2 minuten leeg te drinken.quote:Op dinsdag 29 november 2011 12:45 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Ah, net als Kasteelbier Kriek. Zelfde idee.
Ja je zou toch zeggen dat het wel te googelen valt...quote:Op dinsdag 29 november 2011 18:01 schreef Biekuh het volgende:
Ik vind het ook niet. Het is absoluut te verkrijgen, maar het is moeilijk te vinden. Ik heb het in een geschenkverpakking gehad, samen met een paar andere biertjes. Bij de standaard Mitra zal het erg moeilijk worden om er aan te komen.
quote:Op zaterdag 26 november 2011 17:26 schreef Watertornado het volgende:
[..]
Net heb ik trouwens een Mikkeller Black Hole Peated Barrel gescoord, ben heeeel benieuwd!
Ook nooit van gehoord (en kan ook zo gauw niks vinden )....quote:Op dinsdag 29 november 2011 11:01 schreef Biekuh het volgende:
[..]
[..]
Erg lekker, inderdaad. Het kriekbier van Karmeliet is ook zeer goed te pruimen. Samen met Lindemans het beste kriekbier dat ik op heb. Niet echt winterbier, maar met die van Karmeliet kom je er mee weg, denk ik, is namelijk bruin bier met krieksap.
Ja ik vind het ook vaag.quote:Op dinsdag 29 november 2011 20:52 schreef bas-beest het volgende:
[..]
Ook nooit van gehoord (en kan ook zo gauw niks vinden )....
Heb je niet een foto van de fles o.i.d.?
Dan ben je toch echt in de war met de Kasteel Rouge.quote:Op dinsdag 29 november 2011 21:44 schreef Biekuh het volgende:
Ik noem het kriekbier, want het is bruinbier met kriekensap, van Karmeliet.Wat de naam van het bier is weet ik niet. De fles heb ik niet meer, want die heb ik afgelopen zomervakantie leeggedronken. De eerstvolgende keer dat ik in de winkel ben zoek ik het uit. Ik ben ook nieuwsgierig geworden.
Ah, okee, dat verklaart een deel.quote:Op dinsdag 29 november 2011 21:44 schreef Biekuh het volgende:
Ik noem het kriekbier, want het is bruinbier met kriekensap, van Karmeliet.Wat de naam van het bier is weet ik niet. De fles heb ik niet meer, want die heb ik afgelopen zomervakantie leeggedronken. De eerstvolgende keer dat ik in de winkel ben zoek ik het uit. Ik ben ook nieuwsgierig geworden.
En niet zo heel lekker naar mijn meningquote:Op dinsdag 29 november 2011 22:16 schreef Nembrionic het volgende:
Overigens is de Kasteel Rouge niet zo heel moeilijk te krijgen.
Nee niet lekker echt een vrouwen drankje!! De donker versie is wel wel heerlijk vooral als je hem lang bewaard!! Je kan trouwens met kasteelbier donker goed de "ijsdistallatie" proberen dan komt er een bier uit de rond de 22% is en zeer lekker is!!!! Gewoon thuis proberen even googlen!!quote:Op donderdag 1 december 2011 03:01 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
En niet zo heel lekker naar mijn mening
Is een bijwerking van ijsdistillatie overmatig gebruik van uitroeptekens? Want dan moet ik goed oppassen als ik het een keer probeer.quote:Op donderdag 1 december 2011 10:31 schreef andrejes het volgende:
[..]
Nee niet lekker echt een vrouwen drankje!! De donker versie is wel wel heerlijk vooral als je hem lang bewaard!! Je kan trouwens met kasteelbier donker goed de "ijsdistallatie" proberen dan komt er een bier uit de rond de 22% is en zeer lekker is!!!! Gewoon thuis proberen even googlen!!
Na de Schneider Aventinus Weizen-Eisbock geprobeerd te hebben kan ik me geen overmatig gebruik van uitroeptekens herinneren... De avond zelf wel, overigens.quote:Op donderdag 1 december 2011 12:20 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Is een bijwerking van ijsdistillatie overmatig gebruik van uitroeptekens? Want dan moet ik goed oppassen als ik het een keer probeer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |