Niet bewezen, wel gezien/gehoord. Onder andere omdat Grand Italia dat zelf zegt. En waarom zouden ze erover liegen? Parmaham (met kroontje) zou juist een extraatje zijn, en ze zeggen zelf dat dat het niet is.quote:Op vrijdag 6 mei 2011 21:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Dus jouw bewering over die ham is niet gebaseerd op bewezen en geziene feiten.
Nogmaals: nergens is te zien geweest dat er überhaupt ham in die fabrieks-tortelinni zat. Laat staan wat voor ham.quote:Op vrijdag 6 mei 2011 22:02 schreef MilaNL het volgende:
Niet bewezen, wel gezien/gehoord. Onder andere omdat Grand Italia dat zelf zegt.
daarom had ik op zijn minst een onderzoekje in een of ander laboratorium verwacht om de samenstelling te bekijken. Ik bedoel, wie weet zit er wel rauwe ham (uit Parma) in, maar zóóóó weinig dat het haast niet meer te benoemen is..quote:Op vrijdag 6 mei 2011 22:49 schreef golfer het volgende:
[..]
Nogmaals: nergens is te zien geweest dat er überhaupt ham in die fabrieks-tortelinni zat. Laat staan wat voor ham.
Op hun eigen site staat "8% rauwe ham" bij de ingrediënten. En die rauwe ham kan prima uit Parma komen, aangezien daar veel vleesfabrieken staan die rauwe ham maken, en dat hoeft echt niet alleen Parmaham te zijn. Dalli/klok maakt bijvoorbeeld het eigen klok waspoeder, maar ook bijna alle huismerk waspoeders in Nederland.quote:Op vrijdag 6 mei 2011 22:49 schreef golfer het volgende:
[..]
Nogmaals: nergens is te zien geweest dat er überhaupt ham in die fabrieks-tortelinni zat. Laat staan wat voor ham.
Ja die man staat er slecht opquote:Op vrijdag 6 mei 2011 21:01 schreef golfer het volgende:
De marketingman uit Nederland wist in ieder geval een aantal zaken niet precies te benoemen en maakte op die manier niet echt goede reclame voor z'n bedrijf.
Heerlijk levenquote:Op donderdag 12 mei 2011 20:39 schreef Paul-89 het volgende:
Die mensen hebben het allemaal niet zo druk.
Je moet sowieso vaak wel 1 of 2 van die dingen openmaken, om te testen deze kan gewoon een stikkertje krijgen dat hij ook vaker bemonsterd kan worden, kan ook zo weer bij de productie of bij het afval (vaak voor veevoedsel ofzo)quote:Op donderdag 12 mei 2011 20:51 schreef Piles het volgende:
[..]
Zonde ja, haal dan ff monster uit de fabriek
Werkt wel die discussies in de hand waarom is biologisch nou duurder je hoeft er toch minder aan te doen etc..quote:
De Nederlandse en Duitse belastingbetaler betaald het wel.quote:
Betaalt wat wel? De gemiddelde Portugees werkt meer uren dan een Nederlander. En wat ze lieten zien zag eruit als grond die wel degelijk bewerkt wordt. Geen niet-meer-competitieve ex-kurkgaard ofzo.quote:Op donderdag 12 mei 2011 21:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
De Nederlandse en Duitse belastingbetaler betaald het wel.
Sorry, maar wat?quote:Op donderdag 12 mei 2011 21:28 schreef Igen het volgende:
[..]
De gemiddelde Portugees werkt meer uren dan een Nederlander.
Jazeker wel (zie p. 24). Er is genoeg mis met de economie in Portugal, maar de mensen zijn daar echt niet allemaal luie uitvreters ofzo.quote:
Precies. Ook wel leuk om te zien hoe het in de Nederlandse glastuinbouw eraan toe gaat. En het liet inderdaad zien dat als je een eerlijk product maakt, je ook niks te vrezen hoeft te hebben van 'vervelende' televisieprogramma's.quote:Op donderdag 12 mei 2011 22:04 schreef Toad het volgende:
Leuk die Spanjaard. Als alle andere bedrijven zo om zouden gaan met de Keuringsdienst is er niets aan de hand. Niks spectaculairs idd, wel weer wat geleerd over tomaten. Maar reclames moet je sowieso niet geloven.
Google is je vriendjequote:
¤500 per ton(kilo, geen ton als in vat) als ik die 114 pagina's tellende pdf zo snel even scan. Had het eigenlijk duurder verwacht, helemaal aangezien het ook nog een concentraat is.quote:Op zaterdag 14 mei 2011 16:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Google is je vriendje
http://www.google.com/sea(...)ie=UTF-8&sa=N&tab=iw
Meer te lezen
http://aic.ucdavis.edu/oa/eutomato.pdf
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |