Goed aanbraden in een pan en dan stoven, smoren of garen in de oven (ca 90 minuten bij 140 graden)quote:Op woensdag 2 maart 2011 16:50 schreef Erasmo het volgende:
Piet heb bij mijn vleesboer varkenswangen meegenomen, prachtig gemarmerd vlees.
Kan ik ze beter bakken of stoven?
Oeh bereiden als draadjesvleesquote:Op woensdag 2 maart 2011 16:50 schreef Erasmo het volgende:
Piet heb bij mijn vleesboer varkenswangen meegenomen, prachtig gemarmerd vlees.
Kan ik ze beter bakken of stoven?
Zou maar zo kunnen dat ze bij dezelfde boer vandaan komenquote:Op woensdag 2 maart 2011 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Goed aanbraden in een pan en dan stoven, smoren of garen in de oven (ca 90 minuten bij 140 graden)
Is lekker vlees, voor het laatst in Winterswijk gegeten bij de gulle waard
Oeh, dat doet denken aan vroeger. Dank!quote:Op woensdag 2 maart 2011 16:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kapucijners uit blik opentrekken, en goed spoelen, alle prut moet er vanaf.
Spekkies uitbakken, Kapucijners opwarmen met klein beetje water in de pan spekkies met vet over de Kapucijners . Serveren met piccalilly, amsterdamse uitjes, augurkjes, eventueel wat mosterd.
Ook lekker op de frietenquote:
Ja! gebakken aardappeltjes serveren bij de plettertjes! (kapucijners)quote:
slashme doet een baksteen in zijn handtasje...quote:
Heb nog nooit met keramische koekenpannen gewerktquote:Op vrijdag 4 maart 2011 00:45 schreef ErkendFokker het volgende:
http://nl-nl.forum.ibood.(...)sche_antiaanbaklaag/
Hoe denk je over dit soort koekenpannen dan?
Heb hier een paar titanium gecoate antiaanbakpannen, van de aldi, doen het tot nu toe prima, eitje kan je bakken zonder vet.quote:Op vrijdag 4 maart 2011 12:25 schreef Isegrim het volgende:
Het lijkt me een stuk krasvaster dan teflon.
Minder water gebruiken?quote:Op maandag 7 maart 2011 16:02 schreef _Loki het volgende:
Piet, hoe maak ik nou écht goede hutspot?
Ik wil de wortels wel fijn zacht hebben zonder dat alle smaak in het water gaat zitten maar dat lijk tot nu toe onmogelijk.
Je zou ze ook kunnen stomen, of in boter en witte wijn koken als je het echt lekker wilt doen.quote:Op maandag 7 maart 2011 16:22 schreef _Loki het volgende:
Ik gebruik al niet heel veel, tot het net onder staat.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |