abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 18 november 2010 @ 20:21:39 #226
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_88876459
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 17:12 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

Jawel ik zeg nu B; dit logo en deze wagen horen bij jou ... om een reden.

Je zult zeer gevoelig zijn voor VW-reclame; niet dat zo erg is in oppervlakkige zin, ik vind Volkswagen ook een mooi automerk; maar de subliminale codes komen heel makkelijk in jou onderbewustzijn; de clue is dat het codes zijn die je niet bij bewustzijn weet en geheim zijn; maar die jouw toekomstige gedragingen en gebeurtenissen sterk beinvloeden in alle levensomstandigheden.

Als je hierbij stil gaat staan en het overweegt; is dat de eerste stap om te herkennen welke codes dat zijn en ze onschadelijk te maken;

Goshie, laat ik maar diplomatiek zijn tegenover jou:

we hebben het over etherische implantaten en programmed sequences (inklusief triggers).

BTW: w.b.t. die Golf VI 2.0 TDI DSG heb je zo'n VW Golf met infrarood slotbediening ?
Ah, die horen bij mij. Oke. Maar hiervoor reed ik een Audi A3 Sportback. Daarvoor een Volkswagen Jetta. Daarvoor een Fiat Grande Punto, Daarvoor een Fiat Punto. Hoe pas je dit hier in dan?

Ik ben gevoelig (als je het zo wil zeggen) voor elke auto reclame, omdat ik auto's leuk vind. Sommige reclames meer dan anderen, omdat sommige merken me meer aanspreken. Maar als je nu gaat beweren dat ik sommige automerken (of wat voor dingen dan ook, ook al mn hobbies) leuker vind dan anderen, omdat mijn personal programmer mij heeft geprogrammeerd om die dingen leuker te vinden dan anderen, dan moet jij je eens aan je hoofd voelen wat mij betreft.

Zo kun je alles wel uitleggen. Als je jeuk hebt heb je dat omdat je programmer dat zo geprogrammeerd heeft. Naar de wc gaan, slapen, films kijken, muziek luisteren, in de tuin werken, schoonmaken, van werkelijk alles kun je wel zeggen dat 't zo geprogrammeerd is. En ik kan ook alles wat er gebeurd naartoe lullen dat het komt door een implantaat. Maar dat is wel heel erg makkelijk.

Maar ondertussen heb je nog steeds niet B gezegd. Je hebt gewoon A herhaald met andere bewoordingen. Als jij claimt dat mijn avatar veel zegt over mijn karakter en mijn gedachtenwereld, dan weet jij dat blijkbaar. Dan moet je ook concrete karaktereigenschappen van mij op kunnen noemen nu. Zo niet, dan ben je gewoon interessant aan het doen met een hoop onzin.
Breitling - Instruments for Professionals
  donderdag 18 november 2010 @ 20:45:04 #227
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_88877504
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 19:49 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

God is Geest;

maar door die man spreekt een andere geest; is het een hoge geest of een lage geest ?
Oppassen Ali; Oppassen voor astrale openingen die jij hebt door jouw drugsverleden,
wat zegt die geest door die man ?

Wat zegt die man over Christus, en wat zegt die over Lucifer ?
God is tetragrammaton of terwijl tetra graviton.

quote:
"Eight Kabalistic Trees of life comes together to form a 64 tetrahedral grid. In fact, the translation of the word Yahweh, the Hebrew name for God is Tetra graviton referring to 4 sides of a tetrahedron and perhaps gravitation.

The Star of David and the Kabalistic Tree of Life of the Hebrew tradition, the Flower of Life, the Taoist 64 grid of reality, the Yin and Yang sign, sacred geometry, the Egyptian Eye, the Mayan Gliffs, the Pyramids, and other religious symbols around the world specifically describe this same geometry of creation. Everywhere you look in ancient traditions describing the God Force you will find allusions to the geometry of space-time embedded as a code that could not be deciphered until we reached the level of understanding that we have today!

THE FLOWER OF LIFE IS A REPRESENTATION OF A WAVE FORM WHEN THE 64 TETRAHEDRAL GRID IS SEEN IN 3 DIMENSIONS. THE YIN AND YANG SIGN IS A REPRESENTATION OF THE SPINNING DOUBLE TORUS AS SEEN FROM THE TOP. THE I CHING IS BASED ON A 64 GRID OF REALITY, THE STAR OF DAVID IS THE GEOMETRIC SHAPE USED TO CONSTRUCT THE 64 TETRAHEDRAL GRID IN 2D"
Nasim Haramein
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_88878762
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 19:54 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

Heb je hun taal horen spreken ?
Nee, geluid speelde sowieso geen rol. Maar ze leken op een soort militaire commando's: helm (zonder dat je de ogen ziet), machinegeweer, legerkleding (dus camouflagekleur) in het lichtgrijs en donkergrijs, dat weet ik nog heel goed. Ook hadden ze een zwarte band om, voor zover ik weet zonder opdruk.

quote:
Waarschijnlijk een herinnering uit je jeugd, dat lijkt mij voorlopig..
Zou kunnen, maar ik vraag me af hoe ik daar dan ben gekomen.

quote:
Kun je het nog lezen ? taal ?
Wat me ervan bijstaat leek het het meest op 4 rode letters, hoogstwaarschijnlijk USSR of CCCP. Vandaar dat ik het linkte aan Rusland.
pi_88881298
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 20:45 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

God is tetragrammaton of terwijl tetra graviton.
[..]

Ieks, kom nou niet met de kaballah aanzetten alsjeblieft. Al die occultisten gebruiken de kabbalah als bron voor hun duivelse ideeen.
pi_88887735
quote:
Op donderdag 18 november 2010 22:03 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]



Ieks, kom nou niet met de kaballah aanzetten alsjeblieft. Al die occultisten gebruiken de kabbalah als bron voor hun duivelse ideeen.
God maakt het de mens ook wel heel moeilijk om precies het juiste uit te kiezen he ;)
pi_88910298
God is slechts een verhaaltje om het leven te verklaren :')
Daarnaast, nu kunnen enkele van jullie wel zeggen van dat ik zo reageer door implantaten of chips maar dat is wel een beetje makkelijk hè?

Ook die vragen van coolguy. Bankfurt wilt het laten lijken alsof hij antwoord door grote lappen tekst te plaatsen, maar echte antwoorden komen er niet en hij blijft ook steeds hetzelfde zeggen maar dan steeds in andere woorden (waardoor het antwoord nieuw lijkt). Nee, mij overtuig je niet door halve (geen) antwoorden te geven (en je overtuigt me er ook niet van dat ik zo 'reageer' door chips of implantaten: allemaal net iets te simpel).
  vrijdag 19 november 2010 @ 18:10:32 #232
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_88910914
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 22:03 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]



Ieks, kom nou niet met de kaballah aanzetten alsjeblieft. Al die occultisten gebruiken de kabbalah als bron voor hun duivelse ideeen.
Ik kom met geometrische wiskunde aanzetten.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_88941902
Het blijft nu wel stil.
pi_88960418
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 19:12 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Maar de bijbel is niet veranderd door de illuminati.


Dit is een leugen die uit dezelfde stal komt als zeitgeist.

Je geeft veel te veel credit aan de illuminati en de duistere krachten. Uiteindelijk is het God die alles in Zijn handen heeft, en alles wat er gebeurt is alleen omdat Hij dat toelaat. Als je de feiten erop naslaat zijn de illuminati eigenlijk maar een stel prutsers. Hun tactieken zijn bekend, hun strategien, hun geheimen, hun plannen, alles, niemand hoeft in duisternis te zijn want praktisch alles ligt op tafel. God regeert. Hij knipt in zijn vingers en deze mensen zijn dood, evenals de demonen die hen hun kracht geven. Dus maak de mensen niet bang met spookverhalen. Verlossing is een gebed verwijderd.
Eerst dit even rechtzetten, preciseren wat betreft Nieuwe Testament;

Jezus Christus is ieder mens in potentie; Christus is een bewustzijnsbegrip; Mind.

de voorgangers (de Roomse shapeshifters) van de Illuminati en Roomse spionnen hebben direct al aan de Bijbel (M..n NT) zitten rommelen in de eerste eeuwen na Christus; De Illuminati zoals we ze nu hebben zijn na Koning Clovis pas ontstaan; bij de mix van de 2 bloedlijnen in Reims (Frankrijk): De Franken/Khazars en de lijn van David/Salomon/Jmmanuel.

Die presentaties over "total Onslaught" zijn idd interessante presentaties, maar het zijn intelligente presentaties van mensen; interessant over die freemasons, politici.

@Ali_Kannibali, ik wil niet meer zovveel posts in dit topic hebben over de bijbel, demonen, Jezus Christus en zo. We zouden het niet hebben over "zwarte magie". is meer voor "Truth", of "Religie".

@resonancer: Nick Begich is idd big stuff, maar zijn vader is een hoge politicus in Alaska/USA meen ik.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bankfurt op 20-11-2010 23:32:03 ]
pi_88961247
Dit stond nog open:

quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2010 09:49 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Dit is niet concreet. Ik wil weten hoe zo'n oefening in zijn werk gaat. Exact. Zelfde geldt voor die trainingen.
Die trainingen zijn er, maar ik geef ze niet. Misschien ooit.

quote:
Die basiskennis bezit ik wel, dus je zou toch heel concreet moeten kunnen zijn.
Deze basiskennis heb je NIET.
Ik heb het over DNA kennis en elektronica dat NIET op onze scholen wordt gedoceerd.

quote:
En wat zijn die acties dan? En waarom konijntjes? Je zegt dat 't belangrijk is en legt verder niet uit waarom dat dan is. Als ik nu vervelend wil doen zeg ik dat je interessant aan 't doen bent nu. Overigens wel verdomde toevallig dat konijntjes belangrijk lijken te zijn.
Hier slaan we de spijker op zijn kop:

JIJ, COOLGUY, jij komt als eerste met konijntjes op de proppen; voor mij al een indicatie dat de internal-programmer er bij jou kort op zit, w.b.t. konijntjes; ook frappant dat je met de kleur rood aan kwam zetten.

quote:
Als ik nou had gezegd dat ik me moest concentreren op rioolwaterzuiveringsinstallatiemateriaalvervoersmiddelen, had je dan ook gezegd dat dat belangrijk was?
Deze kunnen ook van pas komen.

quote:
Dus, konijntjes zijn heel belangrijk als defense middel, maar zijn tegelijkertijd ook heel gevaarlijk. En hoe kom je bij dat onderscheid dan? Hoe weet je wanneer een konijntje goed is of slecht? overigens, nog meer speelgoed bevat GEEN konijntjes..
Konijntjes raken je blijkbaar; dat is alvast 1 ding dat zeker is; maar jij bent de enige niet; dat moet een geruststelling voor je zijn.

quote:
Zoals ik al meerdere malen aangaf was rood maar een voorbeeld. Overigens kan ik kleuren zien in m'n gedachten. Maar, dit is geen antwoord op de vraag die ik stelde.
Dit is in ieder geval een mooie gave die veel mensen niet meer hebben (komt door al die elektronica en medicijnen).

quote:
Really? Maar als dit zo is, dan heeft ATuin-hek een heel valide vraag want waarom zou je dan al deze moeite doen, als je gewoon ook even in een MRI-scanner kunt gaan liggen, en bam, alle implantaten kapot?
fysieke apparatuur kan (bijna) niets uithalen tegen niet-fysieke implant-technologie.
quote:
Wat versta je onder niet overdrijven?
Gevoel voor nuchertheid en evenwicht

quote:
Ten eerste, bedankt voor je post. Ik waardeer de moeite die je er in steekt. Echter, mijn overall gevoel is dat je weliswaar wel reageert, maar geen echte antwoorden geeft.
We zijn bezig.

quote:
Het blijft een hoop oppervlakkig gepraat, waarbij je nergens concreet wordt en eigenlijk een beetje heen draait om de vragen die ik stel. Die vrees had ik al toen ik mijn eerdere post aan 't typen was, vandaar dat ik er toen al bij zette dat ik graag zou zien dat je heel concreet bent, maar dat doe je niet. Ik denk te weten waarom je niet concreet bent, maar daar ben ik nog niet zeker van, dus ik wil dat ook nog niet uitspreken.

Nu kun je natuurlijk gaan reageren van 'ja maar je bent daar nog niet klaar voor' eventueel icm een vorm van 'ik had wel verwacht dat je zo zou reageren want dat is logisch in jouw fase' maar dat vind ik te makkelijk, want dat kun je namelijk altijd overal op zeggen.
Ik bescherm jou in deze discussie; omdat je meer wilt weten dan op dit moment gezond voor je is..

Jij kan niet weten wat ik weet; over wat gevaarlijk is aan deze materie.

quote:
Ik vind dit verder een beetje een 'gevaarlijke' situatie. In die zin dat ik niet voor mezelf vrees, maar wel voor jou.

Er kunnen 2 dingen aan de hand zijn. Of je bent een enorme troll, en je speelt je rol heel goed. In dat geval; shame on me dat ik hier zo serieus in mee ga maar mocht dit zo blijken te zijn zou ik 't ook wel weer kunnen waarderen.
Hier blijf je beleefd, maar jouw conclusie is onvolledig.

Jouw internal-programmer beslist dat er voor jou geen andere mogelijkheid, een 3e mogelijkheid is:

namelijk de 3e mogelijkheid voor conclusie: dat wat ik schrijf bevat waarheden.

Coolguy, jij hebt een internal-programmer, die aktief is, en dat heb je hier (voor mij) bewezen.

quote:
Of, je gelooft hier heilig in, in wat je zegt, en in dat geval -en ik probeer dit zo politiek correct mogelijk te zeggen- moet je misschien hulp gaan zoeken, want hoewel ik geen psycholoog of psychiater ben- past wat jij zegt wel redelijk binnen het kader dat gehanteerd wordt om bepaalde ziektebeelden vast te stellen bij iemand.
wat deze materie betreft: ik geloof niks, ik onderzoek en stel vast.

quote:
Ik vrees dat het laatste het geval is.
Met vrees kom je niet verder; overigens; de eerste poging van een internal-programmer om controle uit te oefenen in iemands mind, is: vrees aanjagen.

rest wordt vervolgd.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bankfurt op 21-11-2010 00:00:09 ]
pi_88961755
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 21:08 schreef Orchestra. het volgende:

[..]

Nee, geluid speelde sowieso geen rol. Maar ze leken op een soort militaire commando's: helm (zonder dat je de ogen ziet), machinegeweer, legerkleding (dus camouflagekleur) in het lichtgrijs en donkergrijs, dat weet ik nog heel goed. Ook hadden ze een zwarte band om, voor zover ik weet zonder opdruk.
Hier kan ik misschien iets mee. Even geduld.

[..]

quote:
Zou kunnen, maar ik vraag me af hoe ik daar dan ben gekomen.
Niet zo belangrijk nu. Het gaat nu even om die flits;de beelden die je had.

Even een test (overdag doen, in een rustige kamer):

Als je die beelden weer probeert in je gedachten te krijgen; visualiseer alles in violet (om jezelf eerst te beschermen);

wacht dan even 1 kwartier en probeer het dan in licht-oranje (ongevaarlijke kleur, andere toepassing); hoe gaat dat ? wat zie je dan gebeuren ?

oppassen; dus geen midden- of fel oranje (gevaarlijke kleur)

[..]

quote:
Wat me ervan bijstaat leek het het meest op 4 rode letters, hoogstwaarschijnlijk USSR of CCCP. Vandaar dat ik het linkte aan Rusland.
Dit is belangrijk; die letters probeer het je even te herinneren:

Waren het verticale letters of horizontale; welke kleuren heb je nog meer gezien ?

Kun je ook symbolen in die scenes herinneren ?
pi_88962189
:') Bankfurt man.... kom op zeg! :D
  zondag 21 november 2010 @ 01:45:34 #238
323748 WhatsTheSecret
That's a question, sir.
pi_88964270
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 november 2010 23:58 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

Nee, hoor in het chip-V&A-Coolguy-topic komt alles aan bod.
[quote]1s.gif Op zaterdag 20 november 2010 23:58 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

Dan vraag ik het hier, wanneer denk je dat er in het nieuws komt dat er (fake)aliens zijn ? Dus wanneer word er gezegd dat ze echt bestaan ?
Waarom?
  zondag 21 november 2010 @ 02:11:06 #239
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_88964793
quote:
wat deze materie betreft: ik geloof niks, ik onderzoek en stel vast.
Hoe onderzoek je niet-fysieke implantaten? :?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 21 november 2010 @ 02:19:11 #240
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_88964916
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 00:09 schreef Bankfurt het volgende:

[...]

We zijn bezig.

Bankfurt, wie is we?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 21 november 2010 @ 06:23:17 #241
151257 Odysseuzzz
U bestaat niet
pi_88966306
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 november 2010 23:54 schreef Bankfurt het volgende:
Ik bescherm jou in deze discussie; omdat je meer wilt weten dan op dit moment gezond voor je is..

Jij kan niet weten wat ik weet; over wat gevaarlijk is aan deze materie.
Dat Lambiekje af en toe niet serieus genomen wordt is makkelijk te verklaren. Niet iedereen heeft er immers boodschap aan enz. En ook denk ik niet dat Lambiekje daar veel om geeft.

Maar jij speelt hier een raar soort verstoppertje. En blijkbaar ben je ook niet vies om op de persoon te spelen. Sterker nog: op personen die je niet eens kent.
Vaagheid is troef. En ook valt me op dat je jezelf hier weer centraal zet. Je speelt niet slechts in op onzekerheden: je tracht ze aan te wakkeren. Je doet dit, naar het lijkt, om je eigen rol belangrijk te laten lijken.

Ik maak me niet zoveel zorgen over de anderen hier. Ik denk namelijk niet dat mensen daar ver in mee gaan. Sterker nog de meeste aandacht die je hier krijgt niet is omdat mensen het allemaal zo interessant vinden. Maar (mijn inschatting) waarschijnlijk min of meer verbaasd je nieuwe maniertjes aan het bestuderen zijn.

Hoe bewust je dit doet weet ik ook niet. Misschien ben je wel een heel nieuw soort troll.
Maar als je serieus bent: voor een gevoel van voldoening en eigenwaarde is dit niet een goed pad, me dunkt.
Ik hoop dat je genoeg andere dingen in je leven hebt die voldoening geven. Want vooral die zogenaamd persoonsgerichte en onzekerheid voedende benadering is een dood spoor.


Of om je eigen woorden te gebruiken:

quote:
1s.gif[b] Op zaterdag 20 november 2010 23:54 schreef Bankfurt het volgende:
Met vrees kom je niet verder (...)
Veel succes verder.

[ Bericht 0% gewijzigd door Odysseuzzz op 21-11-2010 08:04:36 ]
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 21 november 2010 @ 09:01:01 #242
74056 crew  ToT
pi_88966828
Bankfurt, je hebt wel eens gezegd dat mensen ook suicide-chips hebben voor als ze te dicht bij de waarheid komen. Jijzelf zegt ook geregeld dat je mensen in bescherming neemt in discussies...niet te veel info ineens geven omdat dat schadelijk zou kunnen zijn of zo.

Is het dan dus mogelijk dat je ons tot zelfmoord aan zou kunnen zetten door ons dingen te vertellen?
pi_88970657
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2010 20:21 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ah, die horen bij mij. Oke. Maar hiervoor reed ik een Audi A3 Sportback. Daarvoor een Volkswagen Jetta. Daarvoor een Fiat Grande Punto, Daarvoor een Fiat Punto. Hoe pas je dit hier in dan?
Er is blijkbaar een lijn van Italie naar Duitsland in jou.

quote:
Ik ben gevoelig (als je het zo wil zeggen) voor elke auto reclame, omdat ik auto's leuk vind. Sommige reclames meer dan anderen, omdat sommige merken me meer aanspreken. Maar als je nu gaat beweren dat ik sommige automerken (of wat voor dingen dan ook, ook al mn hobbies) leuker vind dan anderen, omdat mijn personal programmer mij heeft geprogrammeerd om die dingen leuker te vinden dan anderen, dan moet jij je eens aan je hoofd voelen wat mij betreft.
Toch is dit mogelijk; maar ik zeg niet dat DIT bij jou zo direct speelt.

quote:
Zo kun je alles wel uitleggen. Als je jeuk hebt heb je dat omdat je programmer dat zo geprogrammeerd heeft.
Nou geef je weer een voorbeeld dat de spijker op zijn kop slaat;
ja, een internal-programmer kan in een mens de alters gaan switchen met bijbehorende verandering van lichaamlijke gedragingen en kwaaltjes.

..
quote:
naar de wc gaan, slapen, films kijken, muziek luisteren, in de tuin werken, schoonmaken, van werkelijk alles kun je wel zeggen dat 't zo geprogrammeerd is.
En toch werkt het zo in het leven, voor 99,9 procent. De macht van de gewoonte is er het gevolg van.

quote:
En ik kan ook alles wat er gebeurd naartoe lullen dat het komt door een implantaat. Maar dat is wel heel erg makkelijk.
niet zozeer dat implantaat, wel het onderbewustzijn.

quote:
Maar ondertussen heb je nog steeds niet B gezegd. Je hebt gewoon A herhaald met andere bewoordingen. Als jij claimt dat mijn avatar veel zegt over mijn karakter en mijn gedachtenwereld, dan weet jij dat blijkbaar. Dan moet je ook concrete karaktereigenschappen van mij op kunnen noemen nu. Zo niet, dan ben je gewoon interessant aan het doen met een hoop onzin.
Alles vertelt iets over de mens hier; de avatar, het woordgebruik, de stijl, alles; alles is een energie en alles is dan te scannen.

Coolguy, ik richt me niet zozeer op jouw persoonlijk; het gaat hier om de inhoud van de mind-control mogelijkheden.
pi_88970715
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 02:19 schreef Trava het volgende:

[..]



Bankfurt, wie is we?
CoolGuy en ik.
pi_88970771
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 01:45 schreef WhatsTheSecret het volgende:

[..]

[quote][ afbeelding ] Op zaterdag 20 november 2010 23:58 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

Dan vraag ik het hier, wanneer denk je dat er in het nieuws komt dat er (fake)aliens zijn ? Dus wanneer word er gezegd dat ze echt bestaan ?
Je bedoelt in ons "standaard NOS nieuws" ?
pi_88970799
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 02:11 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Hoe onderzoek je niet-fysieke implantaten? :?
met behulp van kennis van de niet-fysieke wereld.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 21 november 2010 @ 12:47:06 #247
74056 crew  ToT
pi_88970966
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 12:39 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

CoolGuy en ik.
Had ik het dan verkeerd begrepen dat Coolguy niet met jou geassocieerd wil worden? :?
pi_88970976
Er is niks met Coolguy aan de hand; we zitten alleen in een forumdiscussie; zo duidelijk ?
pi_88971063
Odysseuz, wat wil je nu precies hier zeggen ? Dit topic ben ik begonnen omdat Coolguy veel van mijn posts heeft gelezen en nieuwsgrierig werd en er meer over wilde weten.

Daar is een forum, en zeker BNW toch voor gemaakt ?

Dit is toch een forum ?

Dit is toch geen vergadering van een commissie van de Gemeenteraad van Lelystad of Zwolle?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 21 november 2010 @ 12:53:02 #250
74056 crew  ToT
pi_88971171
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 12:47 schreef Bankfurt het volgende:
Er is niks met Coolguy aan de hand; we zitten alleen in een forumdiscussie; zo duidelijk ?
^O^ Heel duidelijk! :)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')