abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_74186078
registreer om deze reclame te verbergen
2 sneetjes casino wit.
Ham
Kaas.
Hot Ketchup.
Niet veel bijzonders, maar wel lekker
pi_74219062
2 sneetjes maisbrood

kaas
rundersalami
champignon in hele dunne plakjes
ui zeer fijn gesnipperd
veel peper
beetje zout
teentje knoflook uitgeperst
plakjes tomaat, heel dun zonder sap

besmeer 1 sneetje met sambal
de andere met het teentje knoflook
beleg de sambal kant met: 1 plak kaas, daaroverheen de campignon plakjes e ngesnipperd ui, daaroverheen de salami, daaroverheen de tomaat, daarover heen de peper en zout, daaroverheen een kleinnnn beetje kaas in kleine stukjes om het aan het brood te laten plakken, besmeer de buitenkanten van het brod met boter en bak in de koekenpan tot goubruin aan 2 kanten met de deksel erop. niet te veel van alle ingredienten anders is het te rijk belegd.
pi_74219138
argentijnse kruiden erover
it's better to burn out than to fade away...
pi_74219315
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 20:04 schreef Thorical het volgende:
Ik ben weer terug naar af.
Ik gebruik weer een grillpan die ik rustig warm stook en bovenop de tostie een gietijzeren koekenpan.
Nu heb ik weer heerlijk stroperige kaas en mooie patroontjes.
Ik ben trouwens een liefhebber van wat oudere kaas in mijn tosti.
Maar extra boter is voor mij een no-no er zit al genoeg vet in de kaas.
Die gietijzeren koekenpan, is die alleen voor het gewicht, of maak je die van te voren ook eerst warm/heet?


O en tosti met hagelslag is wel degelijk lekker. En dan bedoel ik gewoon brood-hagelslag-brood. Geen kaas of zo dus. Het wordt dan zeg maar een soort chocoladebroodje. Jummmmmm...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_74546960
tosti met tonijn en pesto
  dinsdag 10 november 2009 @ 08:46:50 #82
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_74563437
registreer om deze reclame te verbergen
salami, mozarella en romatomaat met een beetje basilicum als 't klaar is
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_74576643
Chorizo, champignons, ui en oude kaas tussen 2 sneetjes witbrood. Serveren met een flinke klodder ketchup!
pi_74577647
behoorlijk wat gerechten, voor een eigenlijk simpele tosti...

Spreken we dan nog wel van een tosti? met al die extra ingredienten?
pi_74583382
Een tosti (Nederlands-Nederlands) of croque-monsieur (algemeen Belgisch-Nederlands)[1] is een sandwich-gerecht dat bereid wordt door twee sneetjes brood, samen met het tussenliggende beleg (meestal kaas, bijna altijd ham erbij) te roosteren. Dit doet men vaak in een tosti-ijzer, oven of speciaal broodrooster.

ja dus
pi_74584140
een echte Croque Monsieur of Croque Madame is echt heel lekker!!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74588696
Ik dacht eigenlijk dat een Croque Monsieur maar 1 sneetje brood was? Met het beleg plus kaas erop en dan gegrild?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_74588885
2 witte boterhammen met kaas en ham ertussen, en gesmolten kaas bovenop

Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74589162
Boterham + belegen geitenkaas + katenspek + honing + tijm + boterham.

Daar kan ik er wel honderd van op!
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
  dinsdag 10 november 2009 @ 23:12:07 #90
177342 Breathtaking
Baby's got a temper.
pi_74590072
Is een tosti met ham, kaas en een ei erin gebakken al genoemd ? Recept van een vriendin van me!
Alles wat je zoekt dat komt terecht / Alles wat je wenst dat krijg je echt / Alles wat je liefhebt wordt vanzelf aan jou gehecht.
pi_74590368
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 23:12 schreef Breathtaking het volgende:
Is een tosti met ham, kaas en een ei erin gebakken al genoemd ? Recept van een vriendin van me!
Euhm bak je dat ei eerst en dan de tosti? Kan me zo moeilijk voorstellen dat je een rauw ei erin doet en dat dan in je tostiapparaat vrot...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_74590458
quote:
Op dinsdag 11 augustus 2009 12:49 schreef ElBandito het volgende:
Maar mensen, is het verantwoord om normale tomaten in een tosti ijzer te gooien?

Of krijg je dan kortsluiting?
je kan ook gewoon in de koekenpan een tosti maken, dan zijn ze wel iets vetter omdat je de
boterhammen aan de buitenkant dun met boter moet besmeren en de pan een beetje invetten met
boter of een klein klontje boter laten smelten.

als je zo een tosti met tomaat of annanas maakt is ie wel veel lekkerder dan in een apparaat
  dinsdag 10 november 2009 @ 23:28:14 #93
177342 Breathtaking
Baby's got a temper.
pi_74590672
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 23:19 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Euhm bak je dat ei eerst en dan de tosti? Kan me zo moeilijk voorstellen dat je een rauw ei erin doet en dat dan in je tostiapparaat vrot...
Je doet het ook niet in een tostiapparaat maar in een pan !

Men neemt 2 broodjes, smeert ze aan beide kanten in met boter en bakt ze even in de pan.. Zodra de broodjes krokant worden neem je een van de broodjes eruit en maak je een gat in het midden, je legt 'm terug in de pan en gooit er een eigeel in. Evt nog wat peper en zout erop. Ondertussen leg je ham en (smelt)kaas op het andere broodje, even het deksel op de pan met het vuur laag zodat de broodjes niet verbranden maar de kaas wel smelt.

En dan is ie al klaar !
Alles wat je zoekt dat komt terecht / Alles wat je wenst dat krijg je echt / Alles wat je liefhebt wordt vanzelf aan jou gehecht.
pi_74594553
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 23:28 schreef Breathtaking het volgende:

[..]
Men neemt 2 broodjes, smeert ze aan beide kanten in met boter en bakt ze even in de pan.. Zodra de broodjes krokant worden neem je een van de broodjes eruit en maak je een gat in het midden, je legt 'm terug in de pan en gooit er een eigeel in. Evt nog wat peper en zout erop. Ondertussen leg je ham en (smelt)kaas op het andere broodje, even het deksel op de pan met het vuur laag zodat de broodjes niet verbranden maar de kaas wel smelt.
Klinkt als een soort uitgebreide versie van egg in the basket
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
pi_74610793
Als ik dit lees denk ik : wat heb ik de laatste jaren gemist! ,mijn ideale tosti is gewoon ham,kaas en pesto erbij...
AFC Ajax
pi_79667048
net voor het eerst gegeten

tosti met ui/kaas/tomaat/ham

uber lekker:D
pi_79675889
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 23:28 schreef Breathtaking het volgende:

[..]

Je doet het ook niet in een tostiapparaat maar in een pan !

Men neemt 2 broodjes, smeert ze aan beide kanten in met boter en bakt ze even in de pan.. Zodra de broodjes krokant worden neem je een van de broodjes eruit en maak je een gat in het midden, je legt 'm terug in de pan en gooit er een eigeel in. Evt nog wat peper en zout erop. Ondertussen leg je ham en (smelt)kaas op het andere broodje, even het deksel op de pan met het vuur laag zodat de broodjes niet verbranden maar de kaas wel smelt.

En dan is ie al klaar !
Dan heb je toch gewoon 1 broodje met ei en 1 broodje met ham & kaas (tosti)?
pi_92638770
Tosti kaas met joppiesaus _O_
pi_92988559
Deze heb ik nog niet gehoord maar is super lekker.

Wij noemen dit een gezonde variant op een broodje kroket

2 sneetjes brood.
Besmeer dit met een dun laagje mosterd
Doe hier naar smaak een aantal lepels ragout op
en dan in het tosti ijzer (dit gaat het beste omdat die de randjes dicht maakt, grill gaat ook wel maar is een iets grotere troep).

Dit is echt super lekker!
Lees ook eens mijn FOOD and FUNtastic blog:
http://foodandfuntastic.tumblr.com/
  zaterdag 19 februari 2011 @ 00:29:02 #100
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_92997373
Is dat wel zoveel gezonder?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')