abonnement Unibet Coolblue
  zondag 8 februari 2009 @ 06:17:41 #201
1124 Mark
Awesome dad from hell
pi_65842415
quote:
Op zondag 8 februari 2009 03:36 schreef DeVinger het volgende:
Waarom speelde van Beukering niet?
Last van zijn onderrug wegens het herhaald trainen op kunstgras de laatste tijd.
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
  zondag 8 februari 2009 @ 10:48:39 #202
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_65843643
quote:
Op zaterdag 7 februari 2009 23:39 schreef endr0me het volgende:
Als je bijvoorbeeld naar Beerens kijkt bij Heerenveen dan weet je waar het bij onze wingers aan ontbreekt. Beerens haalt zoveel rendement uit zn positie.
Beerens heeft inderdaad veel dreiging, maar z'n voorzet kan en moet veel beter.. Qua rendement kan hij nog veel winst boeken. Benieuwd naar volgende week zondag, beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken.
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_65848317
quote:
Op zaterdag 7 februari 2009 18:29 schreef J-heronimus het volgende:

[..]

Omdat hij van Den Haag en de Graafschap gewonnen heeft?
Er staat toch OPPORTUNISTISCH?

Maar, de spelers zijn enthousiast en hij maakt goede opstellingen. Das toch het belangrijkste voor een trainer.
  zondag 8 februari 2009 @ 22:03:30 #204
47580 hoM3r
Our trip.
pi_65863664
quote:
Op zondag 8 februari 2009 14:43 schreef De_Hypotheker het volgende:

[..]

Er staat toch OPPORTUNISTISCH?

Maar, de spelers zijn enthousiast en hij maakt goede opstellingen. Das toch het belangrijkste voor een trainer.
Maar maakt hij ook leuke grapjes?
pi_65873230
Ik vind Heerenveen de laatste weken niet zo heel goed spelen. Ze zijn erg slordig.... en als ze spelen, zoals tegen Vitesse, dan zie ik zeker kansen voor NEC. In eigen huis gewoon sterk en ik verwacht een mooie pot...... 2-1 of 3-2
Website: Sneaker-forum.nl
pi_65875532
quote:
Op woensdag 4 februari 2009 18:14 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Overigens ben ik bang dat de site dat niet gaat aankunnen. (http://nec.voetbalticket-shop.nl/)
De laatste tijd heeft de site het al moeilijk op piekmomenten.
Voor de thuiswedstrijd tegen HSV was op sommige pc's de site al eerder beschikbaar dan 09.00 uur.
quote:
Kleine storing online bestellen Hamburg-NEC
maa. 9 februari 2009

Supporters die om 10 uur achter hun computer klaarzaten om een kaartje voor Hamburger SV–NEC te bestellen zullen nog even geduld moeten hebben. Volgens NEC is er een kleine storing die ieder moment opgelost kan worden.

Wij houden jullie in de loop van de dag op de hoogte over hoeveel kaarten er verkocht zijn.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_65878128
Eigenlijk appart dat die online ticketverkoop niet goed gaat. Die ticketshop is toch gewoon een standaard programma die bij andere clubs ook gebruikt wordt? Appart dat het hier dan fout gaat.
Hoop dat alle 950 kaarten weg zijn na vandaag
Website: Sneaker-forum.nl
pi_65880360
Radomski-gate.
quote:
NEC speelde zaterdag alweer zijn zesde wedstrijd in minder dan drie weken. Om dat loodzware pro gramma te kunnen behappen, heeft Mario Been al zijn spelers hard nodig. Maar zelfs de succes coach slaagt er niet in alle kikkers in de kruiwagen te houden. Nadat hij vorige week Collins John naar de beloften had teruggezet, maak te de NEC-coach zaterdag duide lijk dat ook Arek Radomski het voorlopig kan vergeten. De Pool zat in de uitwedstrijden tegen FC Groningen en Heracles niet eens bij de selectie. En dat ter wijl hij in beide duels van grote waarde had kunnen zijn. Na de rode kaart voor Zomer, woensdag in de Euroborg, had NEC dringend behoefte aan een controlerende middenvelder. Maar omdat Ra domski er niet bij was, moest Been nieuweling John Goossens voor de leeuwen gooien. Ook za terdagavond, toen de druk van Heracles na rust almaar groter werd, zat NEC te springen om een type als Radomski.

Hoofdschuddend vertelde Been na afloop waarom hij de Poolse routi nier weer niet had meegenomen. „ Arek geeft aan dat hij liever niet op de bank zit. Als hij niet in de basis staat, blijft hij bij voorkeur thuis. ‘ Trainer, neem maar een van de jonkies mee’, zegt hij dan. Tja, in dat geval houdt het voor mij op. Ik kan moeilijk een speler meenemen die laat doorscheme ren dat hij er geen zin in heeft.”
quote:
Radomski: ’Ik wil graag spelen’

Arek Radomski zat tegen Heracles Almelo wederom niet bij de NEC-selectie. In De Gelderlander van vanochtend geeft Mario Been aan dat de middenvelder liever thuis blijft als hij niet speelt. '''Trainer, neem maar een van de jonkies mee', zegt hij dan. Tja, in dat geval houdt het voor mij op. Ik kan moeilijk een speler meenemen die laat doorschemeren dat hij er geen zin in heeft,'' aldus de oefenmeester, die aan het eind van het seizoen naar Feyenoord vertrekt.

ForzaNEC.nl vroeg Radomski om een reactie op de uitspraken van Been. ''Ik ben niet blij met de situatie en heb dat aangegeven aan de trainer,'' zo vertelt hij. ''Als hij niet de intentie heeft om mij te laten spelen dan kan hij beter iemand anders meenemen. Ik heb dat aangegeven en toen ben ik weggelopen. Ik ben de discussie niet aangegaan, het is de keuze van de trainer. Hij is de baas.''

Zodoende kwam Been met de wat ongenuanceerde reactie, die de indruk wekt dat Radomski geen zin meer heeft om bij NEC te voetballen. ''Dat is echter niet het geval, ik heb juist heel veel zin om hier te spelen. Maar ik krijg geen invalbeurt en ik wil niet zitten om het zitten.''

Bij sommige supporters leeft de vraag of de Pool wel fit is. Na de Europese wedstrijd tegen Tottenham Hotspur raakte hij geblesseerd aan zijn enkel. Na een maand was hij naar eigen zeggen echter volledig herstelt. ''Ik ben helemaal fit nu, ik mis hoogstens wat wedstrijdritme. Maar dat doe ik ook niet op als ik geen speeltijd krijg, al was het maar af en toe twintig minuten.''

De bal ligt nu bij Been, maar het is de vraag of de trainer Radomski uit zichzelf weer bij de selectie zal halen. Vooralsnog lijkt de middenvelder veroordeelt tot het spelen van wedstrijden bij het tweede elftal van NEC. ''Daar doe ik erg mijn best uiteraard. Ik ben ook geen speler die meteen gaat zeuren als hij even niet speelt. Maar nu heb ik wel aangegeven dat ik hier niet blij mee ben.''

Ondanks zijn verdwijning uit de basis heeft Radomski het nog steeds naar zijn zin bij NEC. Wellicht komt er bovendien meer uitzicht op speelminuten als de naderende trainerswissel heeft plaatsgevonden. ''Ik merk dan wel wat de plannen van de nieuwe trainer zijn en of ik daar in pas. Tot dan toe blijf ik mijn best doen en ik sta altijd klaar als Been me nodig heeft.''
Moeilijk gevalletje, mijn eerste gevoel als een speler zoiets zegt is "opzouten". Ware het niet dat Radomski me een redelijke jongen lijkt, ik het een geweldige speler voor NEC vind, en we vanaf de zomer een nieuwe trainer hebben die misschien wel klikt met Radomski.

Radomski's houding blijft verkeerd. Hopelijk praten ze het uit en kunnen we snel weer genieten van onze Pool.
pi_65882047
Wat een vreemd verhaal zeg. Maar ik vind niet dat een speler zoiets mag zeggen. Je bent speler op hoog niveau en dan kan het gebeuren dat je geen basisplaats hebt. Je hebt je als speler aan de keuzes van je trainer te houden. Zit je op de bank, dan zit je daar gewoon, en wacht je netjes je beurt af. Als Arek dan liever wil thuisblijven, dan is hij niets eens een basisplek waardig en mag hij in mijn ogen oprotten. Lijkt wel zuid Amerikaanse mentaliteit....... Jammer, had een hoge dunk van deze Radomski
Website: Sneaker-forum.nl
pi_65885819
quote:
Zaterdagavond in de wedstrijd tegen Heracles Almelo moesten Dani Fernandez en Patrick Pothuizen het veld vroegtijdig met blessures verlaten.
Nader onderzoek heeft vandaag uitgewezen dat Dani Fernandez een klein scheurtje in zijn rechterhamstring heeft opgelopen. Naar verwachting is hij 2-4 weken niet inzetbaar.


Patrick Pothuizen heeft een lichte irritatie aan rechter liesstreek. Waarschijnlijk is hij zondag tegen SC Heerenveen weer inzetbaar.

Ook over twee andere spelers die al langer geblesseerd zijn is nieuws te melden.
Rutger Worm zal volgende week weer volledig bij groepstraining aansluiten. Begin december ging tijdens N.E.C. - FC Utrecht zijn schouder volledig uit de kom. Hieraan is hij geopereerd.

Mark Otten zal volgende week gedeeltelijk groepstraining hervatten. Hij herstelt van een operatie aan zijn linkerknie, die hij eind december onderging.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  maandag 9 februari 2009 @ 17:39:16 #211
38070 Kabouter_Krulleput
Kabouter_Krulleput
pi_65886831
Goed nieuws wat Potje, Otje en Worm betreft. Maar toch zuur dat Dani er wat weekjes uitligt, dat overheerst.
Zal Been Burgzorg gaan opstellen, of schuift hij Koenders door naar de rechtsbackpositie?
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_65888490
Ik hoop Koenders, ik denk dat die aanvallend meer kan brengen.
Brett Holman
  maandag 9 februari 2009 @ 18:51:54 #213
100980 Zero2Nine
Fatsoen moet je doen
pi_65888772
Moet zeggen dat Burgzorg het tot nu toe helemaal niet slecht doet.
---
And when the leaves fall the land looks more human
it's got me questioning the essence of my farm boy blues
hence, I never wore the fashions of the know-what-I'm-doin'
  maandag 9 februari 2009 @ 18:55:41 #214
38070 Kabouter_Krulleput
Kabouter_Krulleput
pi_65888866
Ben erbij in het Volksparkstadion over twee weken
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_65889260
quote:
Op maandag 9 februari 2009 18:55 schreef Kabouter_Krulleput het volgende:
Ben erbij in het Volksparkstadion over twee weken
Gezellie
Een FOK-meet houden?
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_65892028
quote:
Op maandag 9 februari 2009 18:55 schreef Kabouter_Krulleput het volgende:
Ben erbij in het Volksparkstadion over twee weken
Hopen dat ze daar niet moeilijk gaan doen met het omwisselen, zal allemaal wel meevallen. Jij ziet er nou niet echt uit als een gevaarlijke hooligan.
Zit je wel twee nachten met mij opgescheept hè (bierlucht, snurken en geschreeuw).
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
pi_65892681
Zou ik dan toch nog 2 kratejs van Heronimus krijgen? (lees: Vitesse boven NEC eind vh seizoen)
  maandag 9 februari 2009 @ 22:50:12 #218
191163 J-heronimus
Ulpia Noviomagus Batavorum
pi_65898128
quote:
Op maandag 9 februari 2009 20:41 schreef DeVinger het volgende:
Zou ik dan toch nog 2 kratejs van Heronimus krijgen? (lees: Vitesse boven NEC eind vh seizoen)
Haha

Ik hoop niet dat Vitesse hetzelfde mee gaat maken als wij vorig jaar. Vitesse loopt nu erg lekker onder Bos en het binnenhalen van Nilsson was een goede stap. Ben bang dat het nog spannend kan gaan worden wat betreft de nummer één van Gelderland.
  maandag 9 februari 2009 @ 22:53:11 #219
1124 Mark
Awesome dad from hell
pi_65898207
Het is een raar seizoen

Ploegen die eigenlijk al afgeschreven waren (PSV, Vitesse, en ook een beetje Volendam) en het nu weer goed doen, ploegen die goed begonnen en nu terugvallen (Ajax, Nac, Groningen, maar helaas ook NEC), en eigenlijk als enige constante ploeg: AZ.
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
pi_65898988
quote:
Op maandag 9 februari 2009 19:10 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Gezellie
Een FOK-meet houden?
hahaha zou wel kunnen jah.
Blijf het jammer vinden dat het plein feest niet door gaat.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_65899977
quote:
Op maandag 9 februari 2009 14:26 schreef De_Hypotheker het volgende:
Radomski-gate.
[..]


[..]

Hopelijk praten ze het uit en kunnen we snel weer genieten van onze Pool.
De heren hebben geluisterd.
quote:
Lucht geklaard tussen Been en Radomski

Mario Been en Arek Radomski hebben vandaag een goed gesprek gehad met elkaar, waarbij ook de woorden van beide heren in de media aan bod zijn gekomen. Eindconclusie van het gesprek is dat speler en trainer een streep hebben gezet onder het hele verhaal dat vandaag voor de nodige beroering zorgde op diverse internetfora bij onze club. Radomski maakt, integenstelling tot eerdere geruchten, gewoon deel uit van de selectie en zal, indien Mario die keuze maakt, gewoon spelen voor NEC aanstaande zondag tegen Heerenveen.
pi_65900618
Dus dat betekent dat Radomski binnenkort in één keer in de basis staat...
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_65900680
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 00:17 schreef Kabouter_Krulleput het volgende:
Dus dat betekent dat Radomski binnenkort in één keer in de basis staat...
Zou terecht zijn.

Vier spelers missen en nog steeds geen Radomski is waanzin
pi_65900822
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 00:20 schreef De_Hypotheker het volgende:

[..]

Zou terecht zijn.

Vier spelers missen en nog steeds geen Radomski is waanzin
Ik zie hem ook liever invallen dan Kivuvu. Maar als hij zich zo raar opstelt...
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_65900882
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 00:27 schreef Kabouter_Krulleput het volgende:

[..]

Ik zie hem ook liever invallen dan Kivuvu. Maar als hij zich zo raar opstelt...
Misverstandje, uitgepraat, vergeven en vergeten...

Gewoon verder gaan nu, op basis van zijn voetbalkwaliteiten hoort hij in de basis.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')