abonnement Unibet Coolblue
pi_65248528
Je hebt gelijk. Twee jaar achter elkaar de hoop uitspreken dat het er dit jaar eindelijk maar eens van moet komen lijkt me meer dan voldoende

Ik kom in het voorjaar trouwens nog wel een weekend naar Groningen. Misschien....?
pi_65248715
Je hebt m'n nummer en m'n adres, dusseh...!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_65249000
quote:
Op dinsdag 20 januari 2009 16:08 schreef DevilsAndDust het volgende:
Je hebt m'n nummer en m'n adres, dusseh...!
Is prima! Ik weet nog niet precies wanneer het een en ander zal plaatsvinden in Groningen. Maar zeker is wel dat ik daar dan blijf slapen en pas zondag weer vertrek. Dus het lijkt me leuk om dan even wat af te spreken. Ik laat je nog weten tegen die tijd wat de exacte plannen worden... Gezellig!
pi_65249310
Leuk, gaan we gezellig iets drinken of zo! Hou me maar op de hoogte. .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  dinsdag 20 januari 2009 @ 16:26:07 #230
124375 LeroyBrown
Bring back that Leroy Brown!
pi_65249474
Hopen dat ik dit keer wel kaarten scoor voor Stockholm. Waarom is hij hier zo ongelovelijk populair.
[i]Poor man wanna be rich, rich man wanna be king
And a king ain't satisfied, till he rules everything[/i]
pi_65250982
quote:
Op maandag 19 januari 2009 17:13 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]

Tip: The Gaslight Anthem. Uit New Jersey, duidelijk geïnspireerd door Bruce. Ik ga ze eind februari zien, hun album The '59 Sound klinkt heerlijk.
Ik sluit mij hier graag bij aan. Het lijkt of ze dezelfde vibe hebben als Springsteen in zijn begintijd. Ik ga er ook naartoe, 1 van de betere albums van vorig jaar.
pi_65255241
quote:
Op dinsdag 20 januari 2009 16:59 schreef Joostebrood het volgende:

[..]

Ik sluit mij hier graag bij aan. Het lijkt of ze dezelfde vibe hebben als Springsteen in zijn begintijd. Ik ga er ook naartoe, 1 van de betere albums van vorig jaar.
Oh, tof! Ik vind het heerlijk energiek, dus dat wordt weer een avondje springen.

Waar ga jij ze zien?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  dinsdag 20 januari 2009 @ 19:01:16 #233
124375 LeroyBrown
Bring back that Leroy Brown!
pi_65255707
quote:
Op dinsdag 20 januari 2009 15:42 schreef Fargo het volgende:

[..]

Wel jammer, want ik heb niet de volle overtuiging dat het dit keer De Kuip gaat worden. Maar ik begrijp je wel. Ik zou graag eens naar Scandinavië gaan, maar denk dat dit er financieel simpelweg niet in zit. Misschien België (Brussel, Antwerpen?) of Duitsland, mits het net over de grens is (Düsseldorf, Keulen, Gelsenkirchen?). En misschien Parijs. Maar verder echt niet...
Ik denk dat je best een tentje bij ons in de tuin mag opztten als ik mijn ouders lief aankijk.
[i]Poor man wanna be rich, rich man wanna be king
And a king ain't satisfied, till he rules everything[/i]
pi_65256012
quote:
Op dinsdag 20 januari 2009 18:48 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]

Oh, tof! Ik vind het heerlijk energiek, dus dat wordt weer een avondje springen.

Waar ga jij ze zien?
Melkweg, 1 maart. Treden ze nog meer op in Nederland behalve dan?
pi_65256089
quote:
Op dinsdag 20 januari 2009 19:09 schreef Joostebrood het volgende:

[..]

Melkweg, 1 maart. Treden ze nog meer op in Nederland behalve dan?
28 februari in Groningen. Handig, want 't is op tien minuutjes lopen dan voor mij.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_65263277
Dat is inderdaad niet verkeerd. Raar trouwens, dat concert in Groningen staat niet op Ticketmaster, dat heb ik al vaker met artiesten gehad. Heeft dat niet te maken met het feit dat niet elke promotor bij Mojo is aangesloten en dat er dan een soort van boycot ontstaat?

Ik dacht dat Conor Oberst en zijn Clear Channel ban daar ook mee te maken hebben.

Of het komt dat ik net The Bourne Ultimatum weer eens heb gezien, en overal een complot in zie.
pi_65271213
Bruce Springsteen
naar Pinkpop


Bruce Springsteen en de E-Street Band is de hoofdact van de jubileumeditie van Pinkpop. De Amerikaanse rocklegende geeft Pinksterzaterdag 30 mei een volledige show van bijna drie uur op het Megalandterrein in Landgraaf.
door Peter van de Berg

De voorverkoop voor de veertigste uitvoering van het oudste onafgebroken muziekfestival van Europa start zaterdag 7 maart. Voor festivaldirecteur Jan Smeets is Springsteen de grootste artiest die hij in 40 jaar Pinkpop naar Limburg heeft gehaald. "Een droom is uitgekomen. Zijn komst zal voor veel mensen een grote verrassing zijn. De naam van Springsteen is tot nu toe niet genoemd in lijstje met potentiële bands en artiesten."
Smeets moet veel geld neerleggen om The Boss naar Landgraaf te halen. Het exacte bedrag geeft hij niet prijs - "dat is het geheim van de smid" - maar aangenomen mag worden dat Bruce Springsteen een groot deel van het budget van vier miljoen euro wegsnoept. De gage die hij ontvangt is waarschijnlijk meer dan een miljoen euro.

Bruce Springsteen en de E-Street Band: derde wereldtournee in drie jaar

Bruce Springsteen komt met zijn vaste begeleidingsgroep de E-Street Band voor de derde keer in drie jaar naar Nederland. Springsteen was november 2007 te zien in de Gelredome in Arnhem en in de zomer van 2008 in de Amsterdamse Arena. Naar beide shows kwamen in totaal ongeveer 70.000 mensen kijken.
Volgende week verschijnt het vierentwintigste album van The Boss: Working on a dream. De Amerikaanse rockster draait al sinds 1972 mee in het circuit. In meer dan dertig jaar is hij uitgegroeid tot een van de grootste artiesten in de muziekbranche.
Zijn grote doorbraak beleefde hij met het album Born to run uit 1975. Springsteen werd met zijn verfrissende en pure muziek en het imago van working class hero destijds gezien als redder van de rock-'n-roll. Zijn status als superster werd in 1984 definitief verzegeld met hits als Dancing in the dark en Born in the USA, van het gelijknamige album. Met de cd The rising uit 2002 bereikte hij de eerste plaats van de album hitlijst. De cd, die sterk geïnspireerd is door de aanslagen op 11 september 2001 in Amerika, wordt algemeen gezien als één van zijn beste albums.
Hoewel Springsteen met rasse schreden de de 60 nadert, is hij nog steeds razend populair. Nagenoeg al zijn concerten zijn wereldwijd nog steeds uitverkocht. Afgelopen jaar eindigde hij in de eindlijst van Pollstar - het gerenommeerde vakblad met gegevens over de muziekindustrie - op de vierde plaats met een omzet van 165 miljoen euro.
Voor gitarist Nils Lofgren is het concert van Springsteen ook een hernieuwde kennismaking met Pinkpop. Hij speelde al in 1977 als solo-artiest op het oudste muziekfestival van Europa. Van de E-Street Band maken onder meer saxofonist Clarence Clemons en gitarist 'Little' Steve Van Zandt deel uit.
pi_65271254
.
pi_65271483
Bruce op pinkpop
pi_65271864
Volgens de Limburger.
quote:
Smeets: 'De biggest ever"

Een cadeautje voor de bezoekers van Pinkpop. Zo noemt Jan Smeets de komst van Bruce Springsteen en de E-Street Band naar het oudste onafgebroken muziekfestival van Europa. De Amerikaanse rocklegende is de hoofdact van de veertigste editie.

Hij kan weer rustig slapen. Jan Smeets heeft zijn grote vis binnengehaald. Na weken koortsachtig onderhandelen kwam gisteren een verlossend antwoord van het management van The Boss uit de Verenigde Staten. Bruce Springsteen start zijn Europese tournee in Landgraaf zaterdag 30 mei, de eerste dag van Pinkpop.

Afgelopen zondag speelde Bruce Springsteen in Washington nog tijdens het muzikaal feestje van de nieuwe president Barack Obama. Pinkpopbaas Jan Smeets zag de beelden op televisie, maar had nog geen groen licht gekregen. Gisteren, tijdens de inauguratie van Obama, kwam dan toch de bevestiging uit Amerika. Voor Smeets een dubbel feest. "We zijn al weken in onderhandeling. Eindelijk is het gelukt. Bruce is voor Pinkpop de biggest ever. Ik ben hartstikke blij."

Enkele weken worden op internet veelvuldig namen genoemd van bands die naar Pinkpop zouden komen. Bruce Springsteen was daar niet bij. Smeets slaagde er in de naam van de rocklegende zorgvuldig geheim te houden. "We zaten wel verlegen om een cadeautje voor de jubileumeditie van Pinkpop. De namen van Paul McCartney, Neil Young en Bob Dylan kwamen regelmatig voorbij. Ook Coldplay en AC/DC. Het zijn echter geen festivalacts. Bruce Springsteen normaal ook niet. Hij maakt echter een uitzondering door naar Pinkpop te komen."

Springsteen is ook makkelijker in te plannen bij een festival dan een band of artiest die een grote show bij zich heeft. De concerten van de rockzanger zijn doorgaans vrij sober van opzet. Buiten de lichtshow draait bij Springsteen alles om de muziek zelf.

Het concert in Landgraaf is het enige optreden van de 59-jarige artiest met zijn beroemde E-Street Band in de Benelux. Springsteen speelt de rest van zijn tournee nagenoeg alleen maar in grote stadions. Hij wordt naar Landgraaf gehaald dankzij de contacten en invloed van Leon Ramakers, oud-directeur van Mojo Concerts. Ramakers is nog steeds als chairman en adviseur aan de evenementenorganisatie uit Delft verbonden. "Leon belde me op een gegeven moment op. Hij zei 'Jan, ik heb je geschenk'. Dat was voor mij werkelijk prachtig nieuws. Van een artiest van het kaliber Springsteen kun je alleen maar dromen", glimlacht Jan Smeets.

Voor festivaldirecteur Smeets is Springsteen de grootste artiest die in veertig jaar naar Pinkpop is gehaald. U2 stond weliswaar ook op het affiche in de jaren tachtig, maar dat was voordat de Ierse de band de absolute sterstatus bereikte. "Metallica is natuurlijk ook erg groot, maar spreekt toch minder mensen aan dan Bruce Springsteen. Hij is geliefd bij een veel breder publiek."

Smeets verwacht dan ook dat de komst van de Amerikaan ook aanslaat bij het merendeel van de jonge Pinkpop-bezoekers. "Dat mag geen enkel probleem zijn. Hij heeft in alle leeftijdscategorieën zeer trouwe fans."

Smeets had Springsteen liever als afsluiter van Pinkpop gezien op 1 juni, maar die datum paste niet in het tourschema van de The Boss. Daarom speelt hij zaterdag 30 mei in Landgraaf. Net als vorig jaar bij Metallica zal Springsteen met zijn band ook een avondvullend concert verzorgen van bijna drie uur.

Met Bruce Springsteen op zaterdag en Depeche Mode op zondag 31 mei, heeft Smeets inmiddels twee van de drie hoofdacts voor de jubileumeditie van Pinkpop contractueel vastgelegd. Alleen de afsluiter van maandagavond 1 juni is nog niet naar buiten gebracht.

Hij maakt op korte termijn nieuwe namen voor het festival bekend. "Het wordt een mooi affiche. De bands en artiesten die er nog bij komen, moeten ervoor zorgen dat we ook dit jaar weer uitverkopen."
Het is dan wel geen kuip, maar hiervoor wil ik wel in de modder staan.
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
pi_65272089
Dus als ik bovenstaand stuk goed begrijp komt Bruce niet meer in de Arena, Gelredome, Sportpaleis of iets dergelijks?
pi_65272324
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 08:52 schreef Exterminator het volgende:
Dus als ik bovenstaand stuk goed begrijp komt Bruce niet meer in de Arena, Gelredome, Sportpaleis of iets dergelijks?
Als dit alle info is ja, dan weer geen kuip dit keer, maar goed, het is ook geen gegalm zoals het Gelredome.. Ik gok trouwens dat er als er wat animo is, ze eind van het jaar nog weer een flinke stadiontour doen, als het weer wat minder is.. Hij komt ook best goed tot zijn recht buiten..
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  woensdag 21 januari 2009 @ 09:11:26 #243
152771 GooseFM
Sleep is good books are better
pi_65272428
Dat word dus op tijd de kaartjes halen
|| “There are three things all wise men fear: the sea in storm, a night with no moon, and the anger of a gentle man.” ― Patrick Rothfuss, The Wise Man's Fear ||
pi_65272672
Ik zat te gillen. . En ik heb kippenvel.

Hoe kom ik aan een kaartje?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_65272679
Blech. Pinkpop. .
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_65272741
Oh, voorverkoop start 7 maart. Dan moet ik werken. Ga m'n werk wel bellen. Oh jeetje, ik ben helemaal hyper!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_65272883
Ik meteen m'n broer smsen (m'n concertmaatje), maar ik had nog helemaal niet goed naar die datum gekeken, en z'n vrouw (m'n schoonzusje) is zwanger en in dát weekend uitgerekend. Oh jezus.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_65272940
Kun je eigenlijk dagkaarten kopen?
You think that everything's alright
I think you might be wrong
pi_65273131
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 09:34 schreef Simpleton het volgende:
Kun je eigenlijk dagkaarten kopen?
Jazeker. Volgens mij zijn er zo'n 35.000 passe-partouts en dan blijven er pak hem beet 25.000 dagkaarten over.
  woensdag 21 januari 2009 @ 09:47:18 #250
152771 GooseFM
Sleep is good books are better
pi_65273208
quote:
Op maandag 19 januari 2009 17:13 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]

Tip: The Gaslight Anthem. Uit New Jersey, duidelijk geïnspireerd door Bruce. Ik ga ze eind februari zien, hun album The '59 Sound klinkt heerlijk.
Die zijn erg tof idd. ... hoop dat ze dit jaar iig nog op pinkpop of lowlands staan
|| “There are three things all wise men fear: the sea in storm, a night with no moon, and the anger of a gentle man.” ― Patrick Rothfuss, The Wise Man's Fear ||
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')