abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 14 januari 2009 @ 19:35:49 #126
153009 maedel
Licht uit, spot ook
pi_65042597
Zijn er hier mensen die wel eens constant muziek gehoord hebben in hun droom?
Ik heb meegemaakt dat ik de hele nacht door het refrein van een bepaald lied hoorde...
Met tekst en al dus.

Van de week ging er iemand een lied componeren, en besloot dat in het nederlands te doen. Ik kon de noten lezen (maar ik heb het verdorie weer niet onthouden).
Du weißt alles ganz genau, Hältst dich für wahnsinnig schlau
Aber einmal werd ich ganz gelassen, An dir vorbeigehn ohne dich zu hassen
pi_65044089
Ben vorige week wakker geworden met het nummer " Ring of fire" van Johnny Cash. Nummer 3 keer gehoord en ook met zang en exact dezelfde muziek als in het echt, ook nog eens het complete nummer maar dat komt misschien omdat het een makkelijk nummer is ook. Niet de hele nacht door maar een stuk of 3-4 keer. Werd bijna al meezingend wakker





[ Bericht 22% gewijzigd door Topspin op 14-01-2009 20:11:25 ]
Genieten is toegestaan!!!
  donderdag 15 januari 2009 @ 13:43:12 #128
153009 maedel
Licht uit, spot ook
pi_65068681
Ow, vannacht dat was eng zeg.
Ik zat in de kamer (een kamer, niet mijn huis) en ineens zag ik aan de hemel allemaal ufo-achtige voertuigen.
In eerste instantie dacht ik aan het verhaal van 14 oktober/ 10 december/ whatever datum en ik dacht "daar zijn ze!".
Maar het waren hele kleine scheepjes en heel veel, niet één groot iets. Met een donkere lucht.
Ik dacht, da's niet goed....

Maar goed, ik wilde wel uitgaan van een positief iets. Uiteindelijk kwam er in de kamer iets te voorschijn dat blijkbaar uit zo'n schip gekomen was. Eerst wat robotachtigs dat veranderde heel snel daarna in een kat van een paar maanden.
Dus ik dacht "het valt wel mee", maar dat bleek achteraf niet zo'n goede gedachte.
Al gauw werd iedereen opgejaagd door die aliens en iedereen was in een soort paniekerige/vluchterige staat. Op straat was het ook heel druk met auto's en ik liep te sjouwen van winkel naar winkel en van huis naar huis.
Intussen was ik in een huis/.kamer met een hoop computers. Daar zaten wat gamer-nerds en sommige pc's waren vrij. Ik wilde de hele tijd verbinding maken via internet. Met íemand contact maken.
Waarom weet ik eigenlijk niet.

Het was een heel indringende droom, en eigenlijk op het randje van een nachtmerrie.
Ik sluit niet uit dat het dagflarden zijn en dat ik de afgelopen dagen wat te intensief met TRU ben bezig geweest
Du weißt alles ganz genau, Hältst dich für wahnsinnig schlau
Aber einmal werd ich ganz gelassen, An dir vorbeigehn ohne dich zu hassen
pi_65069234
Hier vannacht ook best wazig geweest. Ik kon mezelf verplaatsen zonder te bewegen en kon van Nederland zomaar in Amerika terecht komen in een flits, kon mezelf ook veranderen in een vogel of adelaar of iets anders en verder nog meer dingen die mogelijk waren.

Toen ineens kwam ik 2 meiden tegen van vroeger, een van mijn school en een uit de vriendengroep. Die ene van school die deed niets kwaadaardigs en had het erover dat ze een foute studiekeuze had gemaakt. Die andere ( waar ik vroeg goed mee kon opschieten tijdens uitgaan en nog meer) nam me mee naar een plek waar een stuk of 50 mensen in een grote circel zaten in zwarte kleding op de grond waarbij geen woord werd gezegd. In het midden van die circel lag allemaal vlees, hele koeien en varkens geslacht en dat vlees was aan het rotten. Die groep mensen bleef maar vooruit staren zonder wat te zeggen en ik werd in die circel meegenomen en kon niet meer weg daar, er heerste ook een gespannen sfeer in die groep door het zwijgen.

Wilde weer terug naar die andere plek waar ik van alles voor elkaar kon krijgen maar dat werd niet toegestaan omdat die groep mensen in zwarte kleding een sekte was die tegen alles waren behalve het zwijgen en duisternis. Toen het me na een tijd nog steeds niet lukte om uit die circel te stappen heb ik mezelf wakker gemaakt en daarna weer verder gaan dromen op een betere manier. Vind het dan wat jammer dat ik mezelf moest wakker maken, had liever gehad dat ik uit die circel was gestapt zonder te ontwaken.
Genieten is toegestaan!!!
  vrijdag 16 januari 2009 @ 15:01:13 #130
20211 Da_Ripper
Follow your bliss
pi_65110516
tvp -
Kwordt de laatste tijd wakker (soms hevig ademend midden in de nacht) met de meest getripte shit rond-spokend in mn hoofd.
Zoals laatst: ik & mijn zusje werden geëxecuteerd door een mafia-achtige groep, waar ik af & toe voor werkte (in die droom dan ). Onze handen werden geboeid en onze kelen werd doorgesneden. Toen werden we in een soort ondergronds water/rioolafvoer waterbak gegooid. Terwijl ik zonk, met geboeide handen, wist ik dat stervende was en 'liet het toe'. Een soort van kalmte kwam over me heen en ik merkte het water niet eens meer. Toen ik op de bodem belande, lag daar allemaal van die houtkrullen voor een hamsterkooi waar ik me lekker knus in nestelde .
Toen merkte ik dat ik niet doodging, maar gewoon nog terugging naar die mafia-groep waar ik weer klusjes voor ging doen, zolang zij maar niet mijn gehechte wond in mijn hals zagen .. ( alsof zij vergeten waren dat ze me 'vermoord' hadden ) - daarom droeg ik ook een coltrui

De link naar de keel kan ik nog wel verzinnen; eerder die dag had ik namelijk dit gepost.
Daarom denk ik ook dat dromen 'an sich' niet zoveel betekenen ... voor mij dan. Tis meer een ontlading/rangschikking van indrukken/gedachten die je die dag hebt gehad.

Of nog een voorbeeld:
Ik was op een familie-feest en iedereen daar was ontevreden dat mijn vriendin niet aanwezig was. In mijn droom was de situatie nog dat ik met mijn ex was. Ik zat niet zo zeer met het feit dat zij niet aanwezig was, maar meer dat ik toen al aan het vreemdgaan was met mijn huidige-irl-vriendin.
Toen opeens waren er paniek-schreeuwen en gehuil, ik rende trap op (in zoverre als dat ging, want rennen lukt nooit in mijn dromen .... vol gas geven, en maar minuscule vooruitgang maken ) en probeerde de hoek om te kijken. Ze riepen iets van 'oh nee, papa' -- mijn vader is irl in '96 overleden -- maar toen ik de hoek omkeek lag mijn moeder daar in bed, vrolijk lachend ... mij bijna spottelijk uitlachend ...

Toen werd ik dus echt enorm zwaar-ademend wakker. Volgens mij hoorde ik mezelf nog van die onrusige kreuntjes maken. Heb toen ook nog zeker 10min wakker gelegen, alsmaar mn lachende moeder voor ogen .. niet leuk!
Het begin van deze droom kan ik wel linken naar de irl-situatie.
Wat je vindt, ...
pi_65234363
Vannacht een heftige droom gehad over een meisje met zwart, lang haar dat werd mishandeld door haar vader (die wel een vrouw leek?). Dat meisje werd met een pan op haar handen geslagen, maar om het helemaal cru te maken moest ze er zelf tegenaan slaan .. en hard ook. Werd er wakker van.

En een droom gehad over een man, die een vrouw bleek te zijn maar eruit zag als een man dus..

En als laatste een droom over dat ik met mijn broertje met een motor door de stad reed en dat hij voorop zat en ik reed (waardoor ik minder zicht had). Het was erg druk op de weg en had daardoor het gas en de remmen niet helemaal onder controle (zat te ver van het schakelen en zo af).

En van de week had ik gedroomd dat Ruud de Wild op 01-01-10 op zou houden bij Q-music.
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 30 januari 2009 @ 15:50:01 #132
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_65569805
Vannacht was ik plotseling eigenaar geworden van een Mc-Donalds en we gingen Mc-Chicken burgers bakken ( enkel de patties niet met brood of wat dan ook, i know, raar ). Later kocht ik er nog een boekenzaak bij ( volgens mij wilde ik de boekenzaak kopen maar werd ik opgescheept met de Mac. Een vriend van me ging in de keuken werken en het liep ook nog goed ook. Een Keer geen Mac-Donalds droom waar ik opeens door heb dat er een rij tot buiten de deur staat en ik de enige in het restaurant ben .

Ik heb er een tijd gewerkt als weekendbaantje, zodoende .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_65576018
Vannacht had ik mijn eigen duinrell pretpark gebouwd, die droom komt vaker naar voren dat ik waterparken of andere pretparken aan het bouwen ben. Dan ben ik een compleet waterpark in elkaar aan het zetten zoals in het spel rollercoaster tycoon en vervolgens ga ik in die glijbaan naar beneden alsof het gemaakte pretpark echt geworden is, een paar super snelle glijbanen gemaakt die bijna een haakse hoek waren en nog wat relaxte glijbanen die langzamer waren. Eerst maken en daarna in de rit plaats nemen.
Genieten is toegestaan!!!
pi_65654489
Een kerk gekocht vannacht, eerst naar een soort van viering geweest in die kerk waar je lekker kon eten en drinken op relaxte stoelen en toen kon er geboden worden om het kerkgebouw over te kopen. Vanaf 250 duizend euro kon er geboden worden en de hoogste bieder won de kerk. Voor 375 euro had ik een groot kerkgebouw gekocht die ik vervolgens wilde opbouwen tot iets anders. Iemand zei me van..." Je moet er de Titty Twister van maken zoals in de film from dusk till dawn". Nog meer ideeen werden aangerijkt om van die kerk een horeca gebouw te maken maar toen heb ik ervan afgezien en dat gebouw weer terug gegeven aan de kerkgemeenschap. Dat kerkgebouw zag er duidelijk uit in mijn dromen, het leek meer op een soort van hotel dus een echte kerk was het ook alweer niet ondanks dat werd het als kerk gebruikt
Genieten is toegestaan!!!
pi_65722014
Zo, ik had vannacht voor het eerst in mijn leven een lucide droom die zo lucide was, dat ik verbaasd was over de vrijheid die ik voelde

Dat was grappig!
You're never fully dressed until you wear a smile
  woensdag 4 februari 2009 @ 12:35:18 #136
8372 Bastard
Persona non grata
pi_65727587
Ik droom de laatste tijd over tarotleggingen.. maar het stomme is dat ik dan de kaarten niet kan zien
The truth was in here.
pi_65827905
Gisteren sprong ik uit een vliegtuig om te gaan sky-diven, ik zag de super diepte vanuit een hoge hoogte in een blauwe hemel, en toen ik net begonnen was met vallen werd ik wakker Had een mooie lucide vlieg-droom kunnen worden maar de wekker ging
Genieten is toegestaan!!!
pi_65872840
Ik deed in mijn droom mee met Wie is de Mol? Er was een soort opdracht in een zee met hele hoge golven. En tijdens die opdracht vond ik een steen met het Mol-logo erop, wat dus een vrijstelling betekende.
Vervolgens probeerden die andere kandidaten die vrijstelling van mij te stelen

In het tweede gedeelte van de droom zat ik naar Wie is de Mol? te kijken.
  maandag 9 februari 2009 @ 11:09:46 #139
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_65874669
Vannacht weer gedroomd over dat ik achterna gezeten werd door monsterachtige die niet te verslaan waren, (volgens die droom dan). Geen monsters gezien overigens maar wel veel kerken en oude gebouwen waar ik langs vloog enzo. Wel weer tof .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  dinsdag 10 februari 2009 @ 09:53:18 #140
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_65904784
Vanavond een beetje een Californication droom gehad . Feestjes bezocht met vrienden ( niet geneukt ) maar gewoon een beetje rondgehangen en wat gezopen hier en daar. Avondje uit alleen dan tijdens het dromen, handig .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 13 februari 2009 @ 01:43:41 #141
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_66008673
The whole world is currently in a Blue Electric Storm Year
(the third year in a new 13 year cycle) July 26, 2008 to July 25th, 2009

Dream Symbolism of Blue Storm/Cauac and/or Electric energy

If your dreams are full of the following dream images or feelings you are experiencing Blue Storm!

Rushing water, rain, stormy oceans, tears/crying.
Lightning, electricity sparks.
Fire in any form; burning houses (tranforming Self), forest fires (showing that your unconscious material/self is being activated and transformed).
Walls that you come up against - can't go over, under or through them.
Flying (desire for Freedom, being/feeling Free!)
Bridges
Death in all it's myriad forms.
Falling
Electrical sockets
Brand new space waiting to be filled

Specific to Electric
Moving house
Wild dogs, wolves, any wild animal (a part of yourself requires integration!)
Messages (notes, phonecalls)

Astral travel may be activated at this time too.

Emotions felt while waking or dreaming: Fear, intense highs and lows, feeling ill-at-ease, uncomfortable, self-doubt, flat, excited, free!

http://www.astrodreamadvisor.com/Blue_Electric_Storm_World.html
http://www.astrodreamadvisor.com/Mayan-Pages.html#

Zo heeft elk jaar met zijn bijbehorende energieen zijn eigen droomsymbolen .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  Moderator vrijdag 13 februari 2009 @ 02:17:00 #142
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_66008937
Ah, hebben we dit topic weer

Ik droomde afgelopen nacht dat ik achterna werd gezeten door een horde skeletten en ghouls. De reden waarom ze achter me aanzaten is omdat ik een zeer heilig kristal bij me droeg, dat ze persé wilden hebben om het te ontheiligen, en zich toegang te verschaffen tot de 3D wereld, aangezien alles in de 2D wereld al dood was

Uiteindelijk heb ik een een stel priesters kunnen bereiken die de ondoden konden "unsummonen" en het kristal veilig stellen, waardoor ik door kon leven.

Ik heb deze droom vaker gehad, en eigenlijk wil ik deze droom wel eens lucide dromen, zodat ik ipv vlucht blijf staan. Kijken wat er dan gebeurt
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  vrijdag 13 februari 2009 @ 09:26:16 #143
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_66011159
Vannacht sliep ik in een onafgemaakt huizencomplex en er kwamen steeds meer mensen bij, ik was ook een tekenaar blijkbaar. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat er ook een bovenverdieping was waar 5 mensen woonde waarvan ik één meisje al kende, die hadden een keuken die ik nog miste in mijn onafgemaakte huis.

Oh, en ik had iemand bezwangerd, van een vijfling oid. Dat was wel even schrikken, ik zat panisch met dat echo-apparaat te bewegen ook nog toen die vrouw weg was, een beetje in shock denk ik.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 13 februari 2009 @ 09:27:55 #144
153009 maedel
Licht uit, spot ook
pi_66011194
Voedsel voor de geest
Du weißt alles ganz genau, Hältst dich für wahnsinnig schlau
Aber einmal werd ich ganz gelassen, An dir vorbeigehn ohne dich zu hassen
pi_66011294
Vannacht heb ik met mijn blote voeten auto gereden (dat voelde raar).

En ik was met iemand aan het praten die dezelfde droom als ik had gehad terwijl we beide net weer wakker werden.

@Jogy: 5ling? Je dacht: laat ik het maar in 1 keer goed doen? Hehe.
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 13 februari 2009 @ 10:25:42 #146
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_66012732
quote:
Op vrijdag 13 februari 2009 09:32 schreef MNR het volgende:@Jogy: 5ling? Je dacht: laat ik het maar in 1 keer goed doen? Hehe.
Ik dacht alleen maar 'waar is de dichtsbijzijnde trap waar ze per ongeluk af kan vallen?'
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_66059897
Vannacht 1 droom fragment weten te herinneren

Ik zag in die droom op tv een petje met de tekst " I am getting too old for this shit", een one liner uit de film Lethal Weapon. Wilde die pet graag hebben en vroeg aan iemand waar die te krijgen was en kreeg te horen..." Bij de slager op de hoek". Vervolgens naar die slager gegaan en daar hadden ze een super grote collectie met petten staan

Net even op google images gezocht en die pet blijkt dus ook nog echt te bestaan In mijn droom was het een rode pet met een ander letter type erop.

Genieten is toegestaan!!!
  maandag 16 februari 2009 @ 10:22:18 #148
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_66111636
Vannacht was ik een hele kekke spion, samen met Giel Beelen ( ) alleen die was de martelaar, wel redelijk waarheidsgetrouw natuurlijk . We waren dus eerst iemand aan het martelen voor [whatever] Daarna lieten we Giel achter en gingen we met documenten op stap, het waren bebloedde krantenknipsels ( waar het bloed van die ene vent was. Op zich was het wel een grappige omgeving en route want voor elke actie die we moesten doen gingen we een straat-trap omlaag ( het waren 4 of vijf straatlagen) en uiteindelijk kwamen we bij mijn spionnencollega thuis, zijn vader was er ook en die keek de hele tijd vanuit zijn rolstoel een beetje wezenloos naar zo'n zelf in elkaar knutselboot op schaal die al klaar was.

Daarna plakten we de documenten onder stoelen waarna ik zei dat ik vandaag dus niet mee kon doen want ik moest tot 17:30 uur werken ( klopt ), was hij helemaal boos over dat ik geen vrij had genomen. Het stomme ìs dat we die bebloedde krantenknipsels bij iemand in zijn voortuin onder die stoelen aan het plakken waren, die man kwam erachter, mijn collega was 'not amused' breekt in en schiet twee mensen dood in dat huis ( zonder 'silencer' ) Ik had opeens het wapen in mijn handen en rende ermee weg, wilde het in het water gooien maar bedacht me dat het de eerste plek zou zijn waar de politie zou zoeken. Ik werd wakker, ging weer slapen en we waren in mijn straat, ik had een handgranaat in mijn hand, mijn spionnencollega was bij me, ik trek de pin eruit, hij rent weg en ik blaas hem op . Toen werd ik echt wakker.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_66154938
Vannacht echt een heftige droom gehad... een nachtmerrie.

Droomde dat ik in een wit huis woonde. Om naar binnen te komen, kon je je hand door een gat in je muur steken om de deur vanzelf open te doen (net als bij Roodkapje "trek maar aan het touwtje, dan gaat de deur vanzelf open").
Ik keek naar mijn huis en zag een man met normaal postuur en donker haar naar mijn huis lopen (terwijl ik thuis was). Hij deed zijn arm door de deur en kon de deur openen.
Op dat moment werd ik wakker. Ik rende mijn huis uit en besefte me dat ik dat gat dicht moest maken om mezelf te beschermen. De vrouw (want ik keek nu naar haar, beleefde haar angst, maar toch was ik het niet.. kwam ik achter) wist die steentjes zonder aarzelen te vinden. Ze had ze bewaard. Ze pakte het cement en terwijl ze het gat aan het dichtmaken was, kwam er een jeep aanrijden.. met daarin de man over wie ze gedroomd had.

Ze voelde zich overvallen door een enorme angst. Ze wilde het huis invluchten, ze verlamde van angst. Hij stond al snel achter haar. Op dat moment was duidelijk dat die man haar ex was. Er was nog een tweede man bij, een kale(nde) man.

Ze pakten haar vast en de man met de donkere haren pakte een stuk ijs met daarop gebonden een mes. Hij begon haar in haar rechterbovenbeen te snijden. Een keer, twee, keer en verder en verder. Het deed immens veel pijn. De mannen gingen maar door.
Aan het einde zag je een lichaam liggen dat volgens mij nog leefde en helemaal bruin was. Heel haar lichaam was volgesneden en mishandeld door het mes.

En toen werd ik wakker...
You're never fully dressed until you wear a smile
  dinsdag 17 februari 2009 @ 16:54:33 #150
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_66165172
quote:
Op dinsdag 17 februari 2009 12:26 schreef MNR het volgende:
Damn, sucks.

Ik was vannacht in de steek gelaten door mijn vader, hij was opeens beste buddies met Clint Eastwood ( ). Later kwam ik hem nog tegen in de bus, was ie helemaal anders maar ik herkende hem wel. Heb ik hem nog geconfronteerd dat ik een heroïne-junk was geworden door hem . Hij janken, ik boos. Bizarre droom maar wel grappig eigenlijk .

Ja, het was echt een ' ' droom.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')