abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 11 augustus 2007 @ 21:09:33 #1
61776 MaddoxX
Like I care :')
pi_52291636
Wat is Roaccutane?
De werkzame stof in Roaccutane is isotretinoïne. Isotretinoïne behoort tot een groep geneesmiddelen die bekend staat onder de naam retinoïden. Retinoïden zijn afgeleid van vitamine A. Het middel wordt gebruikt bij de behandeling van moeilijk te bestrijden acne (jeugdpuistjes en meeëters). Roaccutane wordt voorgeschreven aan mensen met bepaalde ernstige vormen van acne die niet op een gebruikelijke behandeling reageren. Roaccutane is alleen verkrijgbaar op recept en wordt vaak niet door de huisarts voorgeschreven, maar door een dermatoloog (huidarts).

De meeste posters hier gebruiken waarschijnlijk een generiek van Isotretinoine, omdat Roaccutane niet standaard wordt gegeven bij de apotheek. Wil je weten over wat generiek nu eigenlijk is, dan kan je hier er wat over lezen

Roaccutane patientinformatie en bijsluiters
Officiële website van Roche (fabrikant)
Patiëntenbijsluiter (pdf-formaat)
Informatie op Achmea Health
Overzichtelijke informatie (tip)

Middelen die helpen bij droge lippen (mogelijke bijwerking Roaccutane)
Labello lippencreme (verkrijgbaar bij bv de drogist)
Blistex lip relief cream (verkrijgbaar bij bv de drogist)



Pubmed (engelstalig - wetenschappelijke publicaties)
Roacutane
Blijvende oogklachten na gebruik Roacutane

Roaccutane negatief in de publiciteit
Rechtzaken aangespannen ivm Roaccutane (google search - engelstalig)

Voorgaande topics
Ervaringen met "Roaccutane"
Ervaringen met Roaccutane, deel 2
Ervaringen met Roaccutane - deel 3
Ervaringen met Roaccutane - deeltje 4 alweer
Ervaringen met Roaccutane - deeltje 5 -
Ervaringen met Roaccutane - deeltje 6 -
Ervaringen met Roaccutane - Deel 7
Ervaringen met Roaccutane - Deel 8
Ervaringen met Roaccutane - Deel 9
Ervaringen met Roaccutane - Deel 10
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 11
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 12
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 13
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 13
Het Roaccutane topic - deel 14
Het Roaccutane topic - deel 15
Het Roaccutane topic - deel 16
Het Roaccutane topic - deel 17
Het Roaccutane Topic - Deel 19
Het Roaccutane Topic - Deel 20
Het Roaccutane topic - deel 21

I have no rival, no man can be my equal. ♥
  maandag 13 augustus 2007 @ 11:24:52 #2
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52324774
Ik kon in het andere topic (deel 21) niet meer posten, zit ook een slotje op .... vandaar dat ik een Deel 22 had aangemaakt. Maar zie nu dat die er al was ..... SORRY .... misschien kan een Moderator die van mij ff verwijderen......
-------------------------------

Vandaag precies 2 maanden aan de Roa en nog 1 maand te gaan. Ik vind dat er in die 4 weken dan nog wel veel moet veranderen, heb nog steeds veel rode vlekjes en er komen steeds een paar mee-eters naar boven die eruit willen. Sommige van die ellendelingen besluiten om dan nog even te gaan onsteken, die onsteking ging aardig snel weer weg maar het resultaat was wel weer een mooie rode plek .... ARGGGG !!! Zie fotootjes op mijn site.

Tijdens mijn tweede kuur van 3 maanden zagen mijn wangen er na 2 maanden al goed uit en nu vind ik mijn huid nog erg onrustig. Heb wel besloten dat als ik na deze maand niet tevreden ben, dat ik even contact met de huisarts opneem om te overleggen of ik niet nog wat extra pillen kan krijgen.

Vooral de huid van mijn rechter wang is erg onrustig, 2 weken geleden ging het zo goed en nu ineens weer allemaal pukkels, zou dit soms een 2de "uitbraak" zijn ???? .......... ik hoop van niet !!

Met de bijwerkingen gaat het nog steeds goed. Ook deze week geen "off-days" gehad GELUKKIG !! Wel had ik gister erge last van mijn enkels, maar denk dat dat mijn eigen schuld was. Heb namelijk "grote" schoonmaak in huis gedaan, maar vandaag gaat het weer goed.

De Aquaphor helpt nog steeds geweldig, vergeet soms wel "zorgvuldig" te smeren, wat er van de week voor zorgde dat ik de randjes van mijn lippen niet goed had gedaan en daar zaten toen ineens allemaal velletjes.

Deze week bijna geen last gehad van exceem. De plekken aan de binnenkant van mijn onderarmen, zijn weer verdwenen, heb nu alleen nog een klein plekje op mijn hand.

Ik had mijn wangen deze week weer een keer 's nachts ingesmeerd met Sudocrem maar de volgende dag voelde mijn kaaklijn alles behalve prettig aan, dus dat doe ik voorlopig niet meer.

Mijn voorhoofd en kaaklijn zijn een beetje droog, dus af en toe zitten er van die irritante velletjes.

Helaas voel ik nog 2 pukkeltjes opkomen ...... hoop dat ze snel opkomen en nog sneller verdwijnen !!!
  maandag 13 augustus 2007 @ 11:25:10 #3
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52324783
quote:
Op zaterdag 11 augustus 2007 21:06 schreef MaddoxX het volgende:
Zal binnekort ens foto's van een van mn wangen posten voor en na ofcourse
Ben zeer benieuwd :-)
  maandag 13 augustus 2007 @ 11:25:22 #4
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52324786
@Ladysusy

WOW wat zien jouw wangen er super goed uit zeg !!! Ben helemaal jalours !!

Las dat jij net je achtste kuur achter de rug hebt. Heb jij steeds de 120 mg binnen gekregen of minder ?? Ik zit nu in mijn derde kuur en ik kan nergens iets vinden over wat men adviseert voor een tweede, derde etc kuur. Mijn eerste kuur van wel de 120 mg per kg en mijn tweede kuur ongeveer de helft. Nu dus mijn derde kuur maar daar haal ik de 120 ook niet, ik denk zo de helft. Moet nu nog 1 maand maar mijn wangen zien er nog niet echt goed uit, dus de komende 4 weken moet er nog veeeeeeeeeel veranderen vind ik :-)

Groetjes en geniet van je mooie huidje :-)

Marjenda
pi_52361433
quote:
Op dinsdag 14 augustus 2007 12:18 schreef Ladysusy het volgende:
Ik zag dat er nog geen volgend deel was aangemaakt, bij deze dus!

Ik heb zelf van januari t/m mei 2007 Roa gebruikt en ben dus inmiddels gestopt, maar heb van deel 18 t/m 21 actief meegeschreven en lees nog steeds wekelijks mee. In deel 21 heb ik (op pagina 1 en 6) een aantal voor- en na foto's geplaatst. Ik ben nog steeds erg blij met het behaalde resultaat! Ik hoop dat mijn foto's voor de mensen die nu bezig zijn of er nog aan moeten beginnen een duwtje in de goede richting danwel een hart onder de riem zijn.

Veel succes iedereen nog!
  dinsdag 14 augustus 2007 @ 17:26:12 #6
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_52363865
Nou ik heb dus echt goed gezocht met de zoekfunctie of er al een nieuw topic was (deel 22 dus) maar die stond er echt niet bij??? Is dat misschien te verklaren of ligt het aan mij? Ik ben benieuwd of derest dit topic dan wel kan vinden. Wellicht is het een idee voor de volgende keer om een topic af te sluiten met een link naar het nieuwe topic, dus om alvast een nieuw topic aan te maken als die oude bijna vol is. Dat scheelt zoeken.

Marjenda, ik heb lang niet alle kuren die 120 mg/kg binnen gekregen, maar bij sommige keren wel en ook toen kwam het een jaar later gewoon doodleuk weer terug. Als je de vorige deeltjes even doorspit dan kom je tussen mijn postings (meerdere keren) een schema tegen van wat ik precies tijdens elke kuur heb binnengekregen. Ik heb die laatste kuur dus wel voldoende binnengekregen en ook nog binnen een relatief korte periode, dus ik hoop dat dit dit de genadeslag is geweest. Maar helemaal zeker daarvan durf ik nog niet te zijn. Ach, we zien het wel!
pi_52364731
Gewoon CTRL + F gebruiken en dan zoeken.


Nou, ik ben nu een week bezig met die Tetracycline. En ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben.
Heb alleen zaterdag nog een puistje gekregen en voor de rest helemaal niks. *afkloppend*
Mijn rechterkant van de nek is weer zo goed als clean, zitten alleen onder het oor nog wat rode vlekjes.
Mijn linkerkant van de nek zitten nog 3 helemaal uitgedroogde puistjes (inc. die ene op zaterdag).
Nu maar hopen dat het zo blijft
pi_52371257
Hebben jullie ook zo last van je ogen tijdens de roa kuur? Overdag zie ik gewoon goed, afgezien van dat ik te moe ben om m'n ogen (goed) open te houden, maar 's avonds zie ik gewoon echt geen donder... ik wil nu eigenlijk gewoon gaan slapen kijken naar het computerscherm lukt gewoon amper meer...
pi_52426830
Ik ben nu 5 weken gestopt met ROA. Ben 11 dagen op vakantie gegaan, en dat is heerlijk als je dan geen problemen met je huid hebt. Heb er totaaal niet over na gedacht. Misschien 1 klein puistje gehad, maar dat boeid me dan niets...; weinig slaap, ongezond eten en... heb zo'n 10 vd 11 dagen alcohol op (sowieso minimaal 4-5 biertjes per dag)... Krijg je hé, met jongeren (jongens) op uitgaansvakantie .... Het was wel ff wennen, want die maanden ervoor had ik eigenlijk geen druppel alcohol op.. maar het is goed bevallen, heb ook bewust 3 weken 'speling' genomen tussen de roa-stop + vakantie.

Nu hopen dat het bij mij wegblijft. Bij mijn vorige kuur kwam het na 3-kwart jaar al wel weer 'iets' terug, en werd het na 1.5 jaar te erg (dus aan een 2e kuur begonnen).

Nu hopen dat ik er 4-ever vanaf blijf, maar dat is een utopie, ik verwacht dat ik toch weer een keer aan de ROA ga... al is mijn huid nu heerlijk glad
Haleloeja
pi_52426947
Nergens last van hier
  donderdag 16 augustus 2007 @ 20:49:03 #11
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52433454
quote:
Op dinsdag 14 augustus 2007 17:26 schreef Ladysusy het volgende:
Nou ik heb dus echt goed gezocht met de zoekfunctie of er al een nieuw topic was (deel 22 dus) maar die stond er echt niet bij??? Is dat misschien te verklaren of ligt het aan mij? Ik ben benieuwd of derest dit topic dan wel kan vinden. Wellicht is het een idee voor de volgende keer om een topic af te sluiten met een link naar het nieuwe topic, dus om alvast een nieuw topic aan te maken als die oude bijna vol is. Dat scheelt zoeken.
Haha ik kon 'm ook niet vinden en had ook een deel 22 aangemaakt ......
quote:
Marjenda, ik heb lang niet alle kuren die 120 mg/kg binnen gekregen, maar bij sommige keren wel en ook toen kwam het een jaar later gewoon doodleuk weer terug. Als je de vorige deeltjes even doorspit dan kom je tussen mijn postings (meerdere keren) een schema tegen van wat ik precies tijdens elke kuur heb binnengekregen. Ik heb die laatste kuur dus wel voldoende binnengekregen en ook nog binnen een relatief korte periode, dus ik hoop dat dit dit de genadeslag is geweest. Maar helemaal zeker daarvan durf ik nog niet te zijn. Ach, we zien het wel!
Oke, bedankt, ik ga effies de vorige delen doorspitten.
  donderdag 16 augustus 2007 @ 20:52:39 #12
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52433520
quote:
Op dinsdag 14 augustus 2007 21:29 schreef lennart12 het volgende:
Hebben jullie ook zo last van je ogen tijdens de roa kuur? Overdag zie ik gewoon goed, afgezien van dat ik te moe ben om m'n ogen (goed) open te houden, maar 's avonds zie ik gewoon echt geen donder... ik wil nu eigenlijk gewoon gaan slapen kijken naar het computerscherm lukt gewoon amper meer...
Wat vervelend zeg !!!! Heb je daar iedere dag last van of alleen als je een drukke dag hebt gehad ??

Ik heb daar eigenlijk geen last van, soms heb ik wel het idee dat mijn ogen wat "droger" oid zijn, maar daar heb ik verder geen last van.

Draag jij soms lenzen ?? Heb gehoord dat je dan wel meer last van je ogen kan hebben.
  donderdag 16 augustus 2007 @ 20:54:16 #13
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52433562
quote:
Op donderdag 16 augustus 2007 16:52 schreef Gelderland het volgende:
Ik ben nu 5 weken gestopt met ROA. Ben 11 dagen op vakantie gegaan, en dat is heerlijk als je dan geen problemen met je huid hebt. Heb er totaaal niet over na gedacht. Misschien 1 klein puistje gehad, maar dat boeid me dan niets...; weinig slaap, ongezond eten en... heb zo'n 10 vd 11 dagen alcohol op (sowieso minimaal 4-5 biertjes per dag)... Krijg je hé, met jongeren (jongens) op uitgaansvakantie .... Het was wel ff wennen, want die maanden ervoor had ik eigenlijk geen druppel alcohol op.. maar het is goed bevallen, heb ook bewust 3 weken 'speling' genomen tussen de roa-stop + vakantie.

Nu hopen dat het bij mij wegblijft. Bij mijn vorige kuur kwam het na 3-kwart jaar al wel weer 'iets' terug, en werd het na 1.5 jaar te erg (dus aan een 2e kuur begonnen).

Nu hopen dat ik er 4-ever vanaf blijf, maar dat is een utopie, ik verwacht dat ik toch weer een keer aan de ROA ga... al is mijn huid nu heerlijk glad
Lekker hoor dat je van de roa af bent en nog belangrijker dat je een mooi glad huidje hebt !!!!!! HOUDEN ZO !!!
  donderdag 16 augustus 2007 @ 20:55:07 #14
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52433588
Heeft iemand een tip om "grove/verwijde" porien wat minder te krijgen ??
pi_52439340
Hallo, een update van mij.

Eindelijk is mijn borst vrij van actieve acne. Geen cysten meer en andere nare bulten.
Wel rode vlekken en lelijke littekens.

Mijn rug is ook ernstig verbeterd (hahaha, goede woordcombi hè ). Heb 1 bultje op m'n rug en verder veel littekens en vlekjes. Paars/rode vlekjes. Maar het voelt helemaal glad.

Ik ben 2 weken geleden wezen zwemmen bij een plas. Ik hield nog wel mijn shirt aan en was zo'n beetje de enige daar, maar aangezien mijn gezicht gewoon helemaal top was, was het al sowieso een flinke stap vooruit.
En vanavond, jaja, voor het eerst sinds 3 jaar mijn gezicht weer eens laten zien in een zwembad. Al mijn moed verzameld om 's avonds te gaan zwemmen met mijn vriendinnetje. Het was niet zo druk, dus dat scheelt. Ik probeerde wel zoveel mogelijk in het water te blijven natuurlijk, maar ja, ik moest toch ook wel eens rondlopen daar. Gelukkig (pech voor hem natuurlijk) zag ik een jongen met dezelfde problemen op z'n rug en die liep er ook nogal nonchalant bij.

Het is echt een enorme stap voor mij. Niemand, maar dan ook niemand behalve mijn vriendin heeft mijn rug gezien toen het verslechterde en weer verbeterde. Zelfs mijn ouders niet. Dus ze was mijn grote steun en ik voelde me op m'n gemak en we hadden veel plezier. En nu het alleen maar beter gaat, hoef ik me steeds minder te schamen. Die littekens zijn wel vervelend natuurlijk. De schade is best groot. Maar uiteindelijk gaat het er toch om dat het lekker glad aanvoelt als je er met je hand overheen gaat.

Het enige probleem dat ik nu heb is een grote rode schaafplek op mn wang, onder mijn bakkebaard, bij het oor. Ik denk dat ik er gestoken ben en 's nachts met mijn gezicht heb liggen schuren over de matras of heb zitten wrijven. En nu is het helemaal rood en gevoelig. Gek genoeg schaamde ik me daar weer niet voor in het zwembad. Het is gewoon een rode vlek. Hopelijk trekt het snel weg met sudocrem.

Nog 2 maanden slikken en dan moet het gedaan zijn. Ik blijf het topic volgen. Veel succes allemaal.
Venco Dropmakers
pi_52441532
quote:
Op donderdag 16 augustus 2007 20:52 schreef Marjenda het volgende:

[..]

Wat vervelend zeg !!!! Heb je daar iedere dag last van of alleen als je een drukke dag hebt gehad ??

Ik heb daar eigenlijk geen last van, soms heb ik wel het idee dat mijn ogen wat "droger" oid zijn, maar daar heb ik verder geen last van.

Draag jij soms lenzen ?? Heb gehoord dat je dan wel meer last van je ogen kan hebben.
Nee, geen lenzen. Ik heb er vandaag geen last van gehad, maar misschien is dat omdat ik 's avonds niet achter de computer gezeten heb... ik heb er ook niet op gelet...
  vrijdag 17 augustus 2007 @ 09:38:42 #17
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_52443274
quote:
Op vrijdag 17 augustus 2007 03:23 schreef lennart12 het volgende:

[..]

Nee, geen lenzen. Ik heb er vandaag geen last van gehad, maar misschien is dat omdat ik 's avonds niet achter de computer gezeten heb... ik heb er ook niet op gelet...
Het is gewoon een bijwerking van Roa. Ik heb er soms ook een aantal dagen achter elkaar last van gehad, dan waren ze gewoon wat geïrriteerd en dat was dan met name 's avonds op zijn ergst. Ik zit hele dagen achter de PC op mijn werk en als ik dan 's avonds thuis ook nog eens ging computeren dan was dat soms niet te doen. Je hebt er wel middeltjes die wat verlichting geven en je ogen van extra vocht voorzien, kunsttranen zeg maar. Alleen op recept te verkrijgen. Ik had bijvoorbeeld Visidic EDO dat waren losse ampullen voor eenmalig gebruik. Doosje van 60 stuks en ik heb nog 50 stuks over ofzo… Dit helpt wel iets. Verder moet je je ogen gewoon wat meer rust geven als je er last van hebt. Gaat vanzelf weer over.
  vrijdag 17 augustus 2007 @ 09:45:28 #18
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_52443417
Dropmix, fijn om te lezen dat het eindelijk zoveel beter gaat met je borst en rug! Wat goed dat je bent gaan zwemmen en wat een waardevolle vriendin heb je, zo te lezen, echt super voor je! Succes met je laatste 2 maanden. Als het na een jaar nog steeds weg is zou je misschien met de derma kunnen overleggen of er iets aan dat vele littekenweefsel te doen is met een chemische peelingbehandeling ofzo? Maar ik snap wat je bedoelt hoor, want ik heb een beetje hetzelfde voor wat betreft mijn gezicht… Als je mij nu naast iemand zet met een super gladde en gave huid lijkt het nóg alsof ik een vrij aangedaan gezicht heb met al die vlekjes, wijdere poriën en overige post-acné sporen, maar voor mij is dit al een uitzonderlijk resultaat waar ik een half jaar geleden niet van durfde te dromen! Ik ben hier al super blij mee, het is glad en da's het belangrijkste. Die paar vlekjes boeien me echt niet (lang leve de make up voor als ik het een avondje écht helemaal egaal wil hebben), als het maar glad blijft, dan ben ik al tevreden. Maar als ik er nou echt zeker van ben dat het voorgoed wegblijft, dan wil ik zo'n peeling misschien ook wel eens overwegen.
  vrijdag 17 augustus 2007 @ 10:01:08 #19
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_52443715
quote:
Op donderdag 16 augustus 2007 20:55 schreef Marjenda het volgende:
Heeft iemand een tip om "grove/verwijde" porien wat minder te krijgen ??
Niet echt, ik had (en heb) er ook last van helaas. Maar volgens mijn derma had dit ook niets met Roa te maken (wat ik ernstig betwijfel, want hoe kom ik er anders aan want hiervoor had ik het niet, maargoed...). Vooral vlak na het stoppen met Roa had ik met name op mijn neus vergrote poriëen, heel lelijk. Maar dat trok later wel weer bij gelukkig. Wat wel een beetje helpt zijn de producten van Vichy Normaderm. Die zouden porie-verkleinend moeten werken. Ik heb zelf de wasgel en de tonic daarvan (met name die laatste moet je poriën sluiten) en dan de gewone dagcreme van Normaderm. Die is sowieso wel goed om een licht onrustig wordend huidje een beetje rustig te krijgen vind ik. Maar als ik bijv. behoefte heb aan iets meer hydratatie dan vind ik die creme te licht/droog. Ik wissel behoorlijk wat af dus. Maar van die Normaderm heb ik wel het idee dat ze je huid wat gladder maken, dat wel.
  zaterdag 18 augustus 2007 @ 14:28:06 #20
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52477193
quote:
Op vrijdag 17 augustus 2007 10:01 schreef Ladysusy het volgende:

[..]

Niet echt, ik had (en heb) er ook last van helaas. Maar volgens mijn derma had dit ook niets met Roa te maken (wat ik ernstig betwijfel, want hoe kom ik er anders aan want hiervoor had ik het niet, maargoed...). Vooral vlak na het stoppen met Roa had ik met name op mijn neus vergrote poriëen, heel lelijk. Maar dat trok later wel weer bij gelukkig. Wat wel een beetje helpt zijn de producten van Vichy Normaderm. Die zouden porie-verkleinend moeten werken. Ik heb zelf de wasgel en de tonic daarvan (met name die laatste moet je poriën sluiten) en dan de gewone dagcreme van Normaderm. Die is sowieso wel goed om een licht onrustig wordend huidje een beetje rustig te krijgen vind ik. Maar als ik bijv. behoefte heb aan iets meer hydratatie dan vind ik die creme te licht/droog. Ik wissel behoorlijk wat af dus. Maar van die Normaderm heb ik wel het idee dat ze je huid wat gladder maken, dat wel.
Hi,

Oh gelukkig, dus er is nog hoop dat die porien zich een beetje meer gaan sluiten, i hope so .... kan me eigenlijk niet meer zo goed herinneren of ik dat tijdens mijn vorige 2 kuren ook had....

Ik heb de producten van Vichy Normaderm gebruikt voordat ik aan de Roa begon en nog een tijdje tijdens de kuur, maar nu is het op en mijn huid werd nog droger door die producten, maar dat is natuurlijk logisch omdat roa de huid droger maakt en de Normaderm tegen een vette huid is, was ook niet zo slim van me om dat te blijven gebruiken....... Ik vind het wel lekker spul maar weet nog niet of ik ze ga gebruiken als ik klaar ben want vind ze eigenlijk wel een beetje prijzig .....Ik heb nu Cetaphil besteld tegen de droge huid en als ik klaar ben met mijn kuur ga ik eens kijken wat ik daarna ga gebruiken.
  zaterdag 18 augustus 2007 @ 14:31:57 #21
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52477262
Hi Allemaal,

Inmiddels 1890 mg binnen gekregen en nog 630 mg te gaan. De tweede "uitbraak" waar ik vorige week een beetje bang voor was is gelukkig uitgebleven, denk dat het gewoon ontstoken mee-eters zijn geweest, die eruit wilden. Zo langzamerhand wordt mijn huid weer wat rustiger. Mijn rechter wang begint nu ook weer wat op te knappen (zie fotootjes op mijn site).

Ik moet dus nog 3 weken, ik vraag me af of ik dan genoeg binnen heb gekregen......, vooral omdat ik een "uitbraak" heb gehad en voordat dan alles herstelt is...... dan is een kuur van 3 maanden wel kort vind ik. Maar goed ik wacht het nog 3 weekjes af en dan zal ik de dokter eens bellen.

Deze week ging het weer prima met de bijwerkingen, eigenlijk hetzelfde als vorige week, 's ochtends en 's avonds last van rug en enkels en met de droge lippen gaat het ook heel erg goed door regelmatig met Aquaphor te smeren. Wel ben ik deze week vooral 's avonds snel moe en heb ik 's ochtends veel moeite om mijn bedje uit te komen.

Ik merk goed dat als ik een drukke dag heb gehad dat ik dan 's avonds en de volgende dag even wat meer rug en vooral enkel pijn heb. Voel me dan echt een heel oud vrouwtje !!!

Mijn gehele huid is erg droog, heb van de week Cetaphil besteld, dus hoop dat het snel binnen komt, dat spul schijnt goed te werken tegen droge en gevoelige huid, ben benieuwd.

Wat kleine exceemplekjes gekregen op mijn vingers die erg jeuken, ik probeer ze regelmatig in te smeren, verder gaat het goed met de exceemplek op mijn hand, die moet ik gewoon goed vet houden en wordt langzaam aan minder.

Ik voel nog 1 bobbeltje zitten op mijn wang, ben benieuwd wat die besluit te gaan doen. De 2 bobbeltjes van vorige week zijn toch niet op gekomen maar zijn een rood vlekje geworden.

Het resultaat na 9 weken is toch lang niet slecht als ik ze vergelijk met de foto's vlak na de uitbraak !!!

Groetjes en succes iedereen,

Marjenda
pi_52579597
Zelf heb ik dit middeltje ook gebruikt en moet zeggen dat het niet leuk was. Droge lippen, kapotscheuren zelfs, droge huid, etc. Maar het resultaat ben ik zeker over te spreken. Nu, 3 jaar verder, heb ik nog amper ooit puistjes gelukkig.

Voor (rug en buik niet inbegrepen):


(enkele jaren) Na:


Heb geen andere foto's online, hier zul je het mee moeten doen, maar het verschil is wel duidelijk zichtbaar.
pi_52579711
gofferdorie, heb ik emotioneel gezien 1 zware week
prive kwestie thuis, en ja hoor binnen 1 a 2 dagen zit ik eronder, 2 knoerten ( onderhuidse shit ) bij mn lip onderkin kleine grut en links en rechts van mn neus stuff .. 1 tje in mn oor en op mn benen.

Ik vind dit zo waardeloos, altijd als er iets 'gebeurt' , een belangrijk examen/ privekwestie/ etc vlieg ik er werkelijk onder binnen 1 dag, mn vriendin kijkt er ook altijd van op

enig idee wat ik hier aan kan doen?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  woensdag 22 augustus 2007 @ 08:13:56 #24
184597 Marjenda
www.roaccutanekuur.nl
pi_52581186
quote:
Op woensdag 22 augustus 2007 01:24 schreef BladiN87 het volgende:
Zelf heb ik dit middeltje ook gebruikt en moet zeggen dat het niet leuk was. Droge lippen, kapotscheuren zelfs, droge huid, etc. Maar het resultaat ben ik zeker over te spreken. Nu, 3 jaar verder, heb ik nog amper ooit puistjes gelukkig.

Voor (rug en buik niet inbegrepen):
[afbeelding]

(enkele jaren) Na:
[afbeelding]

Heb geen andere foto's online, hier zul je het mee moeten doen, maar het verschil is wel duidelijk zichtbaar.
Hi,

Je na foto ziet er goed uit zeg, maar je voor foto is niet zichtbaar of ligt dat aan mijn comp ......

Groetjes en geniet van je mooie huidje,

Marjenda
pi_52587210
quote:
Op woensdag 22 augustus 2007 08:13 schreef Marjenda het volgende:

[..]

Hi,

Je na foto ziet er goed uit zeg, maar je voor foto is niet zichtbaar of ligt dat aan mijn comp ......

Groetjes en geniet van je mooie huidje,

Marjenda
Ik heb geen idee of dat aan je computer ligt, het kan zijn dat het aan de hosting ligt. Maar dat kan ik ook niet opmaken uit één reactie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')