olijven vind niet iedereen lekkerquote:Op zondag 18 maart 2007 13:20 schreef Toeps het volgende:
Oh en olijven, getverdegetver! Kan mijn hele salade verpesten.
Sowieso ook alles met citroensmaak, geeft mij altijd het idee dat iemand te veel dreft heeft gebruikt met afwassen.
Oh, dan ken ik de verkeerde mensen.quote:Op zondag 18 maart 2007 13:20 schreef TwyLight het volgende:
olijven vind niet iedereen lekkerdat is ook gewoon vies.
Spijs, ook zoiets goors. Sommige mensen snijden dat er eerst altijd uit en smeren het dan op het sneetje kerstbroodquote:
Ik snij het er ook altijd uit maar smeer het er daarna niet er overheenquote:Op zondag 18 maart 2007 14:56 schreef Kuukske het volgende:
[..]
Spijs, ook zoiets goors. Sommige mensen snijden dat er eerst altijd uit en smeren het dan op het sneetje kerstbrood![]()
.
vroeger vond ik dat ook niet lekker, maar na een tijdje ga je 't wel waarderenquote:Op maandag 19 maart 2007 00:35 schreef bugeye1 het volgende:
Ik lust normaal eigenlijk alles, maar gekookt varkensvlees vind ik niet te eten, gebakken dan weer wel.
En bittere kroepoek. Ik was gewoon de enige die het niet lekker vond , terwijl de rest aan tafel de lekkerste gerecht vond.
Het ruikt naar kots, ziet eruit als kots, dus zal het ook wel smaken naar kots...quote:Op maandag 19 maart 2007 02:08 schreef Xennia het volgende:
En huzarensalade
Dat vind ik ook niet te vreten. Ik ga toch niet op rauw gehakt zitten kanen.quote:
Cocacola-lightquote:Op maandag 19 maart 2007 12:47 schreef 1-of-6Billion het volgende:
Dat ze nog niet genoemd zijn: Light producten(zeker die met zoetstoffen
![]()
)
Nogal logisch, da's gewoon verdunde babi pangang saus.quote:Op woensdag 14 maart 2007 20:55 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Tomatensoep (vooral bij de chinees)![]()
quote:Op maandag 19 maart 2007 12:53 schreef Posdnous het volgende:
Ik vind bijna alles lekker in dit topic.
Olijven vind ik heerlijk op een Subway-broodjequote:Op zondag 18 maart 2007 13:20 schreef TwyLight het volgende:
Spijs![]()
[..]
olijven vind niet iedereen lekkerdat is ook gewoon vies.
Gebakken witlof?? nooit van gehoord? was dat geen grapje van iemand?quote:
Dude... wat eet je wel dan.quote:Op maandag 19 maart 2007 14:38 schreef Lollifant het volgende:
Kaas (behalve gesmolten)
Chocolade
Slagroomtaart, Rijstevlaai, Soesjes
Koffie
Snoep, drop
Gebakken ei, Eigeel van een gekookt ei (ik eet dus alleen het witte van een gekookt ei)
Mango, Meloen, Ananas uit blik
Asperges
Verder elk soort vlees en vis.
Rijst, aardappels, pasta, couscous, broccoli, bloemkool, sla, rode kool, boerenkool, bietjes, couscous, zuurkool. wortels, hutspot, patat, pannenkoeken, pizza's, paprika, tomaat, boontjes, spitskool, chinese kool, taugé, spinazie, courgette, aubergine, ui, prei, doperwten, groentekroketten, komkommer, andijvie, artisjokken, mozzarella, brie, mais, peultjes, witlof, rabarber, champignonnen, radijs, brood, allerlei soorten burgers.quote:
Koude kaas vind ik net een zweetvoet.quote:Op maandag 19 maart 2007 14:56 schreef minilotje het volgende:
Het valt me op dat er heel wat mensen zijn die kaas alleen in gesmolten versie eten. Hoe komt dat?
ohnee hoor, een lekker blokje kaas vind ik heerlijk. het liefst heel erg jong, of anders heel erg oudquote:Op maandag 19 maart 2007 14:56 schreef minilotje het volgende:
Het valt me op dat er heel wat mensen zijn die kaas alleen in gesmolten versie eten. Hoe komt dat?
Dat is inderdaad niet geschikt voor consumptiequote:Op maandag 19 maart 2007 12:47 schreef 1-of-6Billion het volgende:
Dat ze nog niet genoemd zijn: Light producten(zeker die met zoetstoffen
![]()
)
Tja, ik heb het nooit naar binnen kunnen krijgen zonder acute braakneigingen te ontwikkelen. Eens in de zoveel jaar probeer ik het weer eens, maar tot nu toe geen verbeteringquote:Op maandag 19 maart 2007 14:56 schreef minilotje het volgende:
Het valt me op dat er heel wat mensen zijn die kaas alleen in gesmolten versie eten. Hoe komt dat?
Dat heb ik ook, maar is volgens mij niet ongebruikelijk. Er zijn maar weinig mensen dol op vetrandjes. Als ik kipfilet snijd, gooi ik overigens ook bijna de helft aan peesjes, vet en bloed weg. Als je het in de supermarkt koopt ziet de bovenkant er altijd prachtig uit, maar de onderkantquote:Op maandag 19 maart 2007 16:00 schreef sieske het volgende:
Hetzelfde met spareribs of speklapjes of entrecotes ofo, van die "lekkere"vetrandjes die eraan "horen"te zitten, GATVER. Dus niets met een vetrandje, gewoon kip of vis of gehaktbal (vet wat ik niet kan zien is niet erg)
Ik heb gewoon iets met vlees waar ook maar het kleinste beetje vet aan zit (ERAF,ERAF)
Oftwel gestoofde witlof, hartstikke lekker vind ik!quote:Op maandag 19 maart 2007 14:11 schreef Posdnous het volgende:
Gebakken witlof?? nooit van gehoord? was dat geen grapje van iemand?
quote:
quote:Op woensdag 14 maart 2007 20:51 schreef Netram het volgende:
*Lasagne (toch nog wel eetbaar)*Ongesmolten kaas ()
Struffig, wat is dat?quote:Op woensdag 21 maart 2007 13:49 schreef Viswijfje het volgende:
ik vind gekookde aardappels altijd zo struffig smaken![]()
quote:
nougat ken ik nie, maar engelse drop vind ik ook die zwarte heel smerig vanquote:Op woensdag 21 maart 2007 15:38 schreef Reza-impreza het volgende:
nougat , engelse drop
witlof en vetrandjes zijn geen dingen die iedereen lekker vindquote:Op woensdag 21 maart 2007 17:54 schreef Nikki1806 het volgende:
witlof, mayonaise, spare ribs, marsepijn, vetrandjes aan vlees.. bah, bah, bah
Hey, pstttquote:Op woensdag 21 maart 2007 14:57 schreef Viswijfje het volgende:
weet je niet wat struffig is?
ja weet nie hoe ik dat uitleg.. zo smaakloos, pappig, vies..
Lust ik ook niet...of tenminste, ik vind het heerlijk smaken, maar het idee dat het van een gemalen orgaan is gemaakt vind ik walgelijk.quote:
Echt nietquote:Op woensdag 21 maart 2007 17:57 schreef LoggedIn het volgende:
Goed klaargemaakte spare ribs niet lekker vinden is wel raar
Maar ik vind het altijd schoenzool, ook als 'ie rare gebakken is. Ik krijg het gewoon echt niet weg. Iedere dat ik het probeer eindig ik weer met 'uilenballen' op m'n bord.quote:Op vrijdag 23 maart 2007 22:05 schreef __Saviour__ het volgende:
als het naar schoonzool smaakt is ie veel te ver doorgebakken. Biefstuk moet je veel roder eten.
Ga eens in een goed restaurant eten, biefstukken die ik eet zijn niet taaiquote:Op vrijdag 23 maart 2007 22:03 schreef kleineblondetrut het volgende:
BIEFSTUK. Bah, wat vind ik dat vies. En ja, ook als het van de slager komt, of in een restaurant is bereid, of bereid is door iemand die er naar eigen zeggen heel goed in is. Taaie smaakloze schoenzolen zijn het, allemaal.
? Boter onder je chocopasta, wie doet dat?quote:Op zondag 25 maart 2007 13:26 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik weet niet of iedereen dit lekker vindt, maar wat ik ook echt goor vind is: chocoladepasta met boter.![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |