abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 22 mei 2007 @ 14:41:04 #101
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_49645283
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 14:32 schreef Jarno het volgende:
Slow food is echt tof. Ben ook al zo dol op stoofvlees enzo. Heerlijk, van die pannen die een dag lang staan te pruttelen! .


volgens mijn vriend maak ik de lekkerste stoofvlees ....wou afgelopen weekend weer een flinke pan maken, maar kon geen slager vinden die paardelappen had
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_49645465
Olijfolie, sjalotjes, knoflook, rundergehakt , tomatenblokjes, rode wijn, verse kruiden, zout en peper.
In die volgore en lekker een uurtje laten pruttelen.
Sweet and innocent...
pi_49645502
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 14:32 schreef Jarno het volgende:
Slow food is echt tof. Ben ook al zo dol op stoofvlees enzo. Heerlijk, van die pannen die een dag lang staan te pruttelen! .
Ja, heerlijk. zelfgemaakte bouillon vind ik ook zo'n feest. Lekker op een dag dat je niet werkt maken, en dan de hele tijd naar de keuken lopen. Niet omdat het nodig is, maar gewoon om even te ruiken en er een paar fliebertjes oregano of peper bij te doen.
pi_49645526
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 14:45 schreef Innocence het volgende:
Olijfolie, sjalotjes, knoflook, rundergehakt , tomatenblokjes, rode wijn, verse kruiden, zout en peper.
In die volgore en lekker een uurtje laten pruttelen.
welke?
pi_49645620
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 14:46 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ja, heerlijk. zelfgemaakte bouillon vind ik ook zo'n feest. Lekker op een dag dat je niet werkt maken, en dan de hele tijd naar de keuken lopen. Niet omdat het nodig is, maar gewoon om even te ruiken en er een paar fliebertjes oregano of peper bij te doen.
Ik ben niet zo'n enorme soepfan, maar klinkt goed! Misschien ook eens doen.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  dinsdag 22 mei 2007 @ 14:56:51 #106
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_49645966
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 14:46 schreef Bluezz het volgende:

[..]

welke?
ikzelf neem vaak basilicum (lekker veel ) oregano, bonenkruid, tijm en wat dragon...
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
  dinsdag 22 mei 2007 @ 15:27:10 #107
4593 Marty
Digi-babe
pi_49647233
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 14:41 schreef Puckzzz het volgende:

[..]



volgens mijn vriend maak ik de lekkerste stoofvlees ....wou afgelopen weekend weer een flinke pan maken, maar kon geen slager vinden die paardelappen had
Is dat moeilijk te krijgen in Nederland?
Hier wordt het veel gegeten en kun je het dus bij iedere supermarkt krijgen.
Mijn vriend is er ook zo gek op, zelfgemaakte ragù (ragout) met paardevlees.
Forza Juve!
pi_49647305
Hier zat vroeger een paardenslager.

Maar daar zit nu een mobieljteswinkel, geloof ik.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  dinsdag 22 mei 2007 @ 15:36:14 #109
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_49647637
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 15:27 schreef Marty het volgende:

[..]

Is dat moeilijk te krijgen in Nederland?
Hier wordt het veel gegeten en kun je het dus bij iedere supermarkt krijgen.
Mijn vriend is er ook zo gek op, zelfgemaakte ragù (ragout) met paardevlees.
ik heb zelf anderhalf jaar bij een (kilo)slager gewerkt en daar hadden we het altijd. nu heb ik een paar slagers gebeld en een paar langs gegaan maar noppes...alleen als het in de aanbieding was.
dat die ex-baas nou zonodig in die boeken moest knoeien...nu heb ik geen paardelappen meer
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
  dinsdag 22 mei 2007 @ 17:19:36 #110
172358 oddman
Introspecteur
pi_49651870
Ik ben culi-snob; ik doe niet aan pakjes...
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
- Bertrand Russell
  woensdag 23 mei 2007 @ 12:19:00 #111
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49680744
quote:
Op woensdag 16 mei 2007 10:21 schreef David het volgende:
Wat ik heb gedaan een paar dagen geleden is, na véél knoflook en een serieuze ui te fruiten, gewoon tomaten, in stukken (niet ontveld of zo) in de pan, en het vuur op 1 à 2, dus héél laag. Deksel erop zodat het niet uitdroogt als je in bed ligt. En gewoon 2 of 3 dagen laten opstaan. Het resultaat is echt heel mooi, de tomaten zijn echt gewoon één homogene massa geworden. Ze worden langzaam verhit zodat ze niet bitter worden. Achteraf wat basilicum erbij en het is een perfecte tomatensaus.

Ik weet alleen niet of dit goed is voor je energiefactuur.
Als je het écht op die manier wilt doen(iets wat me nogal overbodig lijkt) moet je eens naar een rommelmarkt lopen en een petroleumstelletje halen.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  woensdag 23 mei 2007 @ 13:49:10 #112
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49684229
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:20 schreef Tourniquet het volgende:
Leuke site: http://koken.met.aschwin.net/

Hier een recept voor tomatensaus, met heel veel voorbeeldfoto's:
http://koken.met.aschwin.net/synergy/docs/BDDocument.asp?Action=View&ID={AA55B13C-9440-4316-B7DA-95B5EB8F637C}

Ook de "chemie" achter de kookprocessen wordt uitgelegd. Erg leuk!
Zo dan! Die van mij staat nu met de tomaten net erin. Ik heb er echter ook een beetje bleekselderij bij gestopt. Ik ben beniewd
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  woensdag 23 mei 2007 @ 14:07:33 #113
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_49684927
och je eigen draai eraan geven is toch ook prima?
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
  woensdag 23 mei 2007 @ 14:14:51 #114
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49685295
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 14:07 schreef Puckzzz het volgende:
och je eigen draai eraan geven is toch ook prima?
Lijkt me wel
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  woensdag 23 mei 2007 @ 15:48:45 #115
12005 Acathla
Go Your Own Way
pi_49689136
De bolognesesaus van m'n oude restaurant werd ook altijd met bleekselder gemaakt. M'n huidige restaurant maakt het met laurierblad. Koken is gewoon experimenteren en je hart volgen. Je hoeft niet altijd alles nauw te volgen. Dat vind ik juist de charme van koken. Bevalt een ingredient je niet? Neem dan iets anders wat je wel bevalt.
Love will be my strongest weapon
  woensdag 23 mei 2007 @ 15:53:43 #116
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49689347
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 15:48 schreef Acathla het volgende:
De bolognesesaus van m'n oude restaurant werd ook altijd met bleekselder gemaakt. M'n huidige restaurant maakt het met laurierblad. Koken is gewoon experimenteren en je hart volgen. Je hoeft niet altijd alles nauw te volgen. Dat vind ik juist de charme van koken. Bevalt een ingredient je niet? Neem dan iets anders wat je wel bevalt.
Juist
Laurierblaadje was ik vergeten. Ga ik er nu nog even instoppen

Die bleekselderij had ik er doorheen gedaan omdat onze bezorgpizzeria dat ook altijd door de bolognesesaus heeft net als die laurier. Heerlijk
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  woensdag 23 mei 2007 @ 17:38:53 #117
3869 David
Drum the drums
pi_49693308
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 12:19 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Als je het écht op die manier wilt doen(iets wat me nogal overbodig lijkt) moet je eens naar een rommelmarkt lopen en een petroleumstelletje halen.
Twee dagen is heel lang, maar er is wel degelijk een verschil tussen saus die 8 uur heeft opgestaan of saus die 12 uur heeft opgestaan. Dat heb ik zelf geproefd (af en toe eens proeven).
  woensdag 23 mei 2007 @ 18:04:05 #118
12005 Acathla
Go Your Own Way
pi_49694069
Anders is 's ochtends vroeg de saus opzetten nog wel een optie. Kun je ook makkelijk je 12u halen. Wat vind je van de optie om je saus te pureren David? Doe ik vaak genoeg. Heb je een wat meer oranje saus, maar ik doe het gehakt er apart bij. Bind ook wel lekker.
Love will be my strongest weapon
  woensdag 23 mei 2007 @ 18:30:04 #119
3869 David
Drum the drums
pi_49694937
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 18:04 schreef Acathla het volgende:
Anders is 's ochtends vroeg de saus opzetten nog wel een optie. Kun je ook makkelijk je 12u halen. Wat vind je van de optie om je saus te pureren David? Doe ik vaak genoeg. Heb je een wat meer oranje saus, maar ik doe het gehakt er apart bij. Bind ook wel lekker.
ja, dat heb ik onlangs ook gedaan, voor een mooi egale saus. Ik doe er echter geen vlees bij (ben vegetariër)
pi_49695827
Een echte bolognesesaus hoort inderdaad ook bleekselderij en wortel in, net als pancetta.

En Nembrionic, staat ie nog te pruttelen? Wat ik zelf nog wel heb gedaan maar vergeten was te zeggen: nadat de tomaten een uur hebben meegekookt heb ik ze met een stamper fijngestampt! Hebben jullie dat ook gedaan, of vallen ze na verloop van tijd toch vanzelf wel uitelkaar?
  woensdag 23 mei 2007 @ 19:06:35 #121
12005 Acathla
Go Your Own Way
pi_49696115
Als het maar lang genoeg opstaat, vallen de tomaten vanzelf uit elkaar.
Love will be my strongest weapon
  woensdag 23 mei 2007 @ 19:52:45 #122
157948 Steve_I.
Is niet meer...
pi_49698059
Ik vind het ook wel erg lekker om een blik tomatensoep en een blik champignonsoep als basis te gebruiken, geeft een hele milde/zachte smaak. Dan naar eigen wensen kan je er rul gehakt, salami, paprika, tomatenpuree, knoflook, ui, kaas, champignons etc bij doen.

is ook lekker weinig werk
  donderdag 24 mei 2007 @ 00:39:10 #123
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49710046
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 18:57 schreef Tourniquet het volgende:
Een echte bolognesesaus hoort inderdaad ook bleekselderij en wortel in, net als pancetta.

En Nembrionic, staat ie nog te pruttelen? Wat ik zelf nog wel heb gedaan maar vergeten was te zeggen: nadat de tomaten een uur hebben meegekookt heb ik ze met een stamper fijngestampt! Hebben jullie dat ook gedaan, of vallen ze na verloop van tijd toch vanzelf wel uitelkaar?
Hij staat niet meer te pruttelen maar de tomaat is vrijwel helemaal opgelost.
Ik heb 'm geproefd en hij is echt lekker

Prima voor op pizzas ook

Ik heb hem 4 uurtjes op gehad dus wellicht dat ik hem morgen nog een uurtje of 2 aanzet. Maar voorlopig is 'ie heel erg lekker

Toprecept
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  donderdag 24 mei 2007 @ 10:07:54 #124
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_49715520
ik heb 'm ook gisteravond maar weer es op gezet...alleen de uitjes zijn een beetje te hard gegaan in het begin maar verders smaakt ie toppie. ben van plan 'm morgen te gaan eten dus zet 'm vanavond nog heel ff aan, en dan morgen lekker weer opwarmen
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_49715717
Gisteren nog een portie uit de vriezer op, ook nog erg goed te doen. Wel langzaam laten ontdooien in de koelkast, maar de saus was nog prima!
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  donderdag 24 mei 2007 @ 10:24:16 #126
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_49715973
ja zal er ook nog het overgebeleven portie van de vorige keer uit de vriezer halen, we moeten er morgen met 7 man van eten
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
  donderdag 24 mei 2007 @ 16:42:55 #127
3869 David
Drum the drums
pi_49730383
Er is helemaal niks mis met saus uit de vriezer, in principe verliest dat z'n smaak niet (ja als je hem er vijf jaar in laat zitten misschien).

Dat is ook het mooie: je kunt heel grote hoeveelheden ineens maken, en het teveel gewoon houden voor later. Op die manier heb je supersnelle pasta met een onovertroffen saus. Veel beter dan die kant-en-klare bliktroep.
  donderdag 24 mei 2007 @ 16:49:08 #128
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_49730624
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 16:42 schreef David het volgende:
Er is helemaal niks mis met saus uit de vriezer, in principe verliest dat z'n smaak niet (ja als je hem er vijf jaar in laat zitten misschien).

Dat is ook het mooie: je kunt heel grote hoeveelheden ineens maken, en het teveel gewoon houden voor later. Op die manier heb je supersnelle pasta met een onovertroffen saus. Veel beter dan die kant-en-klare bliktroep.
ik neem nu al elke keer de helft van de ingredienten, ik heb gewoon niet zo'n grote pan voor drie kilo tomaten
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_49730658
Ik schrok ook wel heel erg van hoeveel 3 kilo tomaten eigenlijk is, toen ik in de supermarkt stond in te laden. . Dus ik heb het bij 2,5 gehouden.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  donderdag 24 mei 2007 @ 16:51:28 #130
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49730711
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 16:49 schreef Puckzzz het volgende:

[..]

ik neem nu al elke keer de helft van de ingredienten, ik heb gewoon niet zo'n grote pan voor drie kilo tomaten
Dat heb ik gisteren eigenlijk ook gedaan. Een derde genomen van het recept. Ik heb hem net nog even een paar uurtjes opgehad en het is echt precies zoals ik hoopte dat het zou zijn

Ik zal zeker nog wel uit potten blijven eten maar ik ga deze veel vaker maken

Net met een paar crackers uit de pan staan scheppen
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  vrijdag 25 mei 2007 @ 13:19:08 #131
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49761008
De eerste pan is op..de 2e staat nu te pruttelen
Vanavond bij vrienden eten dus dan moet ik goed voor de dag komen
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  vrijdag 25 mei 2007 @ 14:04:56 #132
12005 Acathla
Go Your Own Way
pi_49762884
Welke tomaten gebruik je Nem? 'Gewone' Nederlandse of een ander soort?
Love will be my strongest weapon
  vrijdag 25 mei 2007 @ 14:05:58 #133
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49762924
quote:
Op vrijdag 25 mei 2007 14:04 schreef Acathla het volgende:
Welke tomaten gebruik je Nem? 'Gewone' Nederlandse of een ander soort?
Bij de AH en de C1000 verkopen ze op dit moment zogeheten "Romatomaten"



Deze dus. Of dat nou "echte pomodoris" zijn weet ik niet...maar de saus werd heel, heel erg lekker
Misschien is het wel handig om ze een paar dagen te laten rijpen in de zon voor een iets intensere smaak.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  vrijdag 25 mei 2007 @ 16:35:08 #134
3869 David
Drum the drums
pi_49768529
Romatomaten zijn inderdaad heel lekker.

Verder kost een grote pan echt niet zoveel Vergeet niet dat tomaten veel water bevatten (zeker de kastomaten uit onze streken) en dat verdampt voor een groot deel tijdens het koken.

Ik heb twee grote pannen, één van ca. 8 liter en één van ca. 10 liter. Als ik elders moet/mag koken, schrik ik er altijd van hoe 'n kleine potten andere mensen hebben; hoe kun je nu pasta koken als er maar anderhalve liter water in je allergrootste pot kan? Echt heel raar.
pi_49787019
quote:
Op zaterdag 19 mei 2007 14:44 schreef Tourniquet het volgende:
Kijk eens wat er momenteel hier op een laag vuurtje staat te pruttelen:
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
Vanmorgen om 8 uur begonnen, het pruttelt nu lekker weg, de tomaten staan al bijna onder. Ik schat nog een uurtje of 6...... Net op tijd voor het avondeten!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 26 mei 2007 @ 11:49:27 #136
103689 ki_ki
echt zo
pi_49787735
quote:
Op zaterdag 26 mei 2007 11:19 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Vanmorgen om 8 uur begonnen, het pruttelt nu lekker weg, de tomaten staan al bijna onder. Ik schat nog een uurtje of 6...... Net op tijd voor het avondeten!
hele tomaten? dat duurt toch een eeuwigheid dat die een beetje stukgekookt zijn?
pi_49788504
quote:
Op maandag 21 mei 2007 11:25 schreef Puckzzz het volgende:
Ik heb trouwens mijn kruidentuin uitgebreid met twee pomodoro tomaten planten, dat wordt dus hopelijk dit jaar een (paar) keer saus van echte italiaanse tomaten
eerst maar wel ff afwachten wat de oogst eigenlijk is, maar 1,5 kilo moet toch te doen zijn van twee planten?
Uhhh, als die 2 planten goed in de groei komen (veel zon en zo) dan kun je rustig rekenen op 15 kilo (ja, zonder de komma ertussen!) per plant!
  zaterdag 26 mei 2007 @ 12:57:42 #138
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49789494
quote:
Op zaterdag 26 mei 2007 11:49 schreef ki_ki het volgende:

[..]

hele tomaten? dat duurt toch een eeuwigheid dat die een beetje stukgekookt zijn?
Dat valt dus wel mee
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  zaterdag 26 mei 2007 @ 13:04:26 #139
3869 David
Drum the drums
pi_49789669
quote:
Op zaterdag 26 mei 2007 11:49 schreef ki_ki het volgende:

[..]

hele tomaten? dat duurt toch een eeuwigheid dat die een beetje stukgekookt zijn?
het duurt maar een uurtje of twee (max) voor het al echt een redelijk gladde saus is. De rest van het koken komt de smaak ten goede.
pi_49789799
quote:
Op zaterdag 26 mei 2007 13:04 schreef David het volgende:

[..]

het duurt maar een uurtje of twee (max) voor het al echt een redelijk gladde saus is. De rest van het koken komt de smaak ten goede.
Dan vraag ik me af welke tomaten ik heb gekocht, ze pruttelen nu een uur of drie maar een gladde saus (ook niet 'redelijk') is het echt nog niet. Een aantal heeft wel al zacht vruchtvlees, maar sommige zijn nog best hard en duidelijk als tomaat herkenbaar. Zal wel te maken hebben met het feit dat niet alle tomaten meteen onder stonden. Maakt niet uit, ik heb de hele dag.

En mijn nieuwe vrieskast is net gearriveerd! Kan ik morgen een aantal porties van mijn saus invriezen. Eindelijk plek zat!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_49789882
Je kan ook de tomaten voorzichtig een beetje kapotstampen als ze te lang heel blijven.
  zaterdag 26 mei 2007 @ 13:15:51 #142
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49789922
quote:
Op zaterdag 26 mei 2007 13:10 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan vraag ik me af welke tomaten ik heb gekocht, ze pruttelen nu een uur of drie maar een gladde saus (ook niet 'redelijk') is het echt nog niet. Een aantal heeft wel al zacht vruchtvlees, maar sommige zijn nog best hard en duidelijk als tomaat herkenbaar. Zal wel te maken hebben met het feit dat niet alle tomaten meteen onder stonden. Maakt niet uit, ik heb de hele dag.

En mijn nieuwe vrieskast is net gearriveerd! Kan ik morgen een aantal porties van mijn saus invriezen. Eindelijk plek zat!
Waarschijnlijk heb je gewone trostomaten die ook nog "nieuw" zijn. Die zijn dan vrij hard.
Dus het kan even duren.

Dat ze niet allemaal helemaal onder liggen is niet erg. Dat deden ze bij mij ook niet en bij het originele recept ook niet
Dat komt vanzelf goed
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_49789927
Ik heb ze al eens omgedraaid zodat de zachte 'kontjes' bovenaan zitten.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_49803293
Dan loop je op een zondagochtend 8.40 uur in Italie rond - het dorp waar m'n gehele schoonfamilie vandaan komt en grotendeels nog woont en waar op dat moment de Maria feesten bezig zijn) - en dan ruik je een overweldigende lucht van de pastasauzen omdat alle moeders staan te koken voor het feestmaal later die middag terwijl de mannen achter de muziek aanlopen of een koffie en peukie doen in de bar.

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_49805400
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 12:19 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Als je het écht op die manier wilt doen(iets wat me nogal overbodig lijkt) moet je eens naar een rommelmarkt lopen en een petroleumstelletje halen.
Een beetje offtopic, maar gaat dat niet walmen, zo'n petroleumstel? En krijg je daarna de onderkant van de pan nog wel schoon?
  zaterdag 26 mei 2007 @ 23:58:28 #146
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_49806231
quote:
Op zaterdag 26 mei 2007 23:27 schreef Tel_R het volgende:

[..]

Een beetje offtopic, maar gaat dat niet walmen, zo'n petroleumstel? En krijg je daarna de onderkant van de pan nog wel schoon?
Nee, ja

* Nembrionic denkt terug aan oma's keuken
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_49809536
quote:
Op zaterdag 26 mei 2007 23:58 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Nee, ja

* Nembrionic denkt terug aan oma's keuken
[Johan Cruyff-modus aan]

Da's logisch

[Johan Cruyff-modus uit]

Tnx Nembrionic
  zondag 27 mei 2007 @ 13:00:00 #148
103689 ki_ki
echt zo
pi_49815660
je kan die tomaten ook gewoon in een paar stukken choppen, maakt voor de smaak echt niks uit hoor..
pi_49816717
weet je wat mij dan weer leuk lijkt, als een Fok!ker een time-lapse filmpje maakt terwijl ze hun pastasaus voor 10 uur laten pruttelen... pastasaus ftw!
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  zondag 27 mei 2007 @ 14:12:13 #150
3869 David
Drum the drums
pi_49817830
quote:
Op zondag 27 mei 2007 13:38 schreef HostiMeister het volgende:
weet je wat mij dan weer leuk lijkt, als een Fok!ker een time-lapse filmpje maakt terwijl ze hun pastasaus voor 10 uur laten pruttelen... pastasaus ftw!
Ik zal de volgende keer wat foto's maken... maar niet elke minuut hoor! Om het uur zal ook wel goed zijn
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')