Dat is gemeenquote:Op vrijdag 16 februari 2007 20:54 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik geef ze altijd zonder vorkjekijken hoe mensen het oplossen.
Andersom. Dat roze korstje is het lekkerst, dus dat bewaar ik tot het laatst. die gore pudding eerst wegwerken.quote:Op vrijdag 16 februari 2007 20:54 schreef Razztwizzle het volgende:
Eerst het roze korstje.
Dan de pudding samen met de bodem(grote happen
)
Dito.quote:Op vrijdag 16 februari 2007 20:54 schreef Razztwizzle het volgende:
Eerst het roze korstje.
Dan de pudding samen met de bodem(grote happen
)
Ik geef ze altijd zonder vorkjekijken hoe mensen het oplossen.
Dat is ook mijn methode, als ik er althans een vorkje bij krijg.quote:Op vrijdag 16 februari 2007 21:07 schreef Fliepke het volgende:
Ik duw het altijd een beetje plat en dan schraap ik de pudding zo langs de randjes er vanaf en dan kan ik met het vorkje gewoon mooie hapjes van de koekjes.
Oh anders gebeurt het gewoon met de handen en een ranzige likquote:Op vrijdag 16 februari 2007 21:08 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is ook mijn methode, als ik er althans een vorkje bij krijg.
Sun Tzu noemt dat ook wel "de patstelling".quote:Op vrijdag 16 februari 2007 21:16 schreef Misstique het volgende:
Goeie tips hier. Ik had vandaag nog moeite met zo'n geval ter ere van de verjaardag van een collega. Mooie is dat niemand weet hoe ze het aan moeten pakken en iedereen de eerste 5 minuten alleen maar een beetje aan het rondkijken is, totdat iemand de eerste hap neemt..
quote:Op vrijdag 16 februari 2007 20:57 schreef Pinball het volgende:
[..]
Andersom. Dat roze korstje is het lekkerst, dus dat bewaar ik tot het laatst. die gore pudding eerst wegwerken.
zo doe ik het ook altijdquote:Op vrijdag 16 februari 2007 21:01 schreef YourMaster het volgende:
Ik eet altijd eerst de room wat bovenop ligt eraf, daarna pak ik het roze dakje en die hou ik aan de onderkant van de tompouce zodat ik zeg maar een dubbele bodem heb.
Je kan dan gewoon happen, je hebt elke hap een hap glazuur en room, en het wordt geen zootje.
dat dusquote:Op vrijdag 16 februari 2007 20:57 schreef Pinball het volgende:
Andersom. Dat roze korstje is het lekkerst, dus dat bewaar ik tot het laatst. die gore pudding eerst wegwerken.
Idd of uit de handquote:Op zaterdag 17 februari 2007 00:33 schreef MissyMirjaM het volgende:
roze korstje eraf
pudding met een vorkje, en de onderkant erbij
en daarna de roze kant, ook met het vorkje, nis met de hand
Die bouwpakketten ja!quote:Op maandag 25 maart 2002 21:02 schreef unconnected het volgende:
hmm. type 4. eigenlijk heel maf. vroeger hadden we altijd van die bouwpakketten. dat was dan een doos met daarin losse plankjes, en pudding moest je opkloppen, en glazuur in een zakje. zat mijn ma altijd heel moeilijk te doen om het netjes in elkaar te krijgen, en dan had ik er weer een hoop tijd voor nodig om hem te demonteren.. tegenwoordig krijg ik de zooi dus gewoon los, maar dan is de lol er wel vanaf...
Ich auch!quote:Op vrijdag 16 februari 2007 21:43 schreef mvingerhoets het volgende:
Ik bijt er gewoon stukken vanaf maar ik kantel hem een kwartslag. Werkt als de tering.
Die foto'squote:Op zaterdag 17 februari 2007 20:52 schreef Lucille het volgende:
Het staat zelfs in de Wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tompoes
De pudding is ook lekker, maar het roze korstje het aller lekkerstquote:Op vrijdag 16 februari 2007 20:57 schreef Pinball het volgende:
Andersom. Dat roze korstje is het lekkerst, dus dat bewaar ik tot het laatst. die gore pudding eerst wegwerken.
quote:Op zondag 18 februari 2007 17:13 schreef Sportback het volgende:
Bij mij gaat het in een keer in mijn mond.
Zo doe ik het ook en nu heb ik zin in zo'n ding.quote:Op zondag 18 februari 2007 01:19 schreef MinderMutsig het volgende:
Met het vorkje de pudding door midden snijden zodat je op de boven- en onderkant een laagje pudding hebt. Daarna eerst de onderkant opeten en daarna de bovenkant met het lekkere chemische goedje.
![]()
quote:Op zondag 18 februari 2007 19:27 schreef teirnon het volgende:
Roze dakje eraf (het lekkerste deel!), eerst de slagroom & onderkant opeten, dan het roze gedeelte. .
Dit doe ik dus ook met dit verschil dat er geen vork aan te pas komt. Ik druk de tompouce met mijn vingers steeds platter en ik lik dan iedere keer de room die er aan de zijkant uitpiept weg totdat de tompouce tot een handelbaar formaat is gekrompen dan eet ik alles op dus bodem, dunner laagje room én roze bovenkant.quote:Op zondag 18 februari 2007 00:37 schreef dvr het volgende:
Je drukt hem met je vorkje wat platter, zodat de banketbakkersroom er opzij uit komt. Die schraap je eraf en eet je op. Dat herhaal je net zolang tot hij helemaal plat is en er nog maar een beetje banketbakkersroom tussen zit. Dan pak je hem voorzichtig op, delicaat tussen duim en wisvinger, hem ondersteunend met je pink, en vreet je hem in 3 grote happen op.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |