Heeft MySQL BI tools? SSIS? Een development studio a la SSIS? XML Data? Multi-dimensioneel query's? Keuze tussen snapshot, transactional en merge replication? Native encryptie mogelijkheden via bijv SSL? (Hint: het antwoord is elke keer 'nee').quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:22 schreef Schaduwtje het volgende:
[..]
MySQL kost voor de enterprise edition vanaf 2000 dollar per jaar. (inclusief advisors)
MsSQL kost voor de enterprise edition vanaf 25000 dollar.
Zie daar het verschil.
Waarom zou CS meer te bieden hebben in de toekomst? Hell, als ik kijk naar de hele patenten, DRM geneuzel, DMCA, de huidige auteurswetten, dan voorspel ik dat als we alleen maar aan CS doen, dat je binnenkort in een wereld leeft waar je doet wat het bedrijfsleven je opdringt. Je kan niks, en je mag niks, alles wordt bepaald door die bedrijven. Die je aanklagen op het moment dat je zwakke punten in hun beveiligingen blootlegt, als je hun applicatie aanpast zodat jij er beter mee kan werken.. etc etc. Ik zie dat in een wereld die OS aanhangt niet gebeuren... Ik hoop voor ons beide dat CS niet de wedloop gaat winnen.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:18 schreef Jarno het volgende:
Helemaal niet. OS zal het nooit maar dan ook nooit zo ver gaan schoppen als CS. Daar ben ik van overtuigd. Overigens beheer ik dus ook die 2 linux bakken hier, ik ben niet zo halstarrig en bekrompen om maar 1 tak van sport te kunnen en willen. Dus ik switch zo mee hoor.
Wake up call: dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven en heeft níks te maken met CS of OS. De wereld word echt niet beter van OS hoor.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:36 schreef slakkie het volgende:
dan voorspel ik dat als we alleen maar aan CS doen, dat je binnenkort in een wereld leeft waar je doet wat het bedrijfsleven je opdringt.
Wel in mijn utopia.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:40 schreef Jarno het volgende:
[..]
Wake up call: dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven en heeft níks te maken met CS of OS. De wereld word echt niet beter van OS hoor..
Ach, wat mij betreft niet. OS heeft z'n charmes, meer ook niet. Apache vind ik trouwens wel een mooi voorbeeld van OS software dat het wel he-le-maal heeft gemaakt. Eerlijk is eerlijk. Maar verder? Zoals ik al zei, MySQL is amper volwassen genoeg om mee te kunnen met Oracle en SQL Server.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:42 schreef Joene het volgende:
Oh tof gaan we een opensource discussie houden deel 5 miljoen 261 duizend ?
Dat zeg ik, wake up smell the coffee. Wel eens van Sharepoint gehoord? Dát is wat de markt wil, en geen enkel stukje OS software kan daar tegen op.quote:
Ben net de 2007 versie aan het inrichten na een geslaagde testquote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:46 schreef Jarno het volgende:
[..]
Dat zeg ik, wake up smell the coffee. Wel eens van Sharepoint gehoord? Dát is wat de markt wil, en geen enkel stukje OS software kan daar tegen op.
Naja ik sta er redenlijk "open" tegenover , ik vind dat microsoft het met bepaalde producten gewoon zeer zeer goed heeft gedaan. Bijvoorbeeld Exchange 2007 fabelachtig mooi pakket , de nieuwe sharepoint , en ook sql2005 is erg okay.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:44 schreef Jarno het volgende:
[..]
Ach, wat mij betreft niet. OS heeft z'n charmes, meer ook niet. Apache vind ik trouwens wel een mooi voorbeeld van OS software dat het wel he-le-maal heeft gemaakt. Eerlijk is eerlijk. Maar verder? Zoals ik al zei, MySQL is amper volwassen genoeg om mee te kunnen met Oracle en SQL Server.
Nou ik denk toch echt dat de server oorlog pas net is begonnen. Misschien voor webservers dat Linux heeft gewonnen , maar de meeste datacenters staan toch redelijk vol met MS.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:50 schreef Pietverdriet het volgende:
De oorlog is al lang voorbij, windows heeft gewonnen op de desktop. OSX is een nicheproduct en Linux is voor servers.
Idd. Windows 2003 is gewoon okay.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:51 schreef Joene het volgende:
[..]
Nou ik denk toch echt dat de server oorlog pas net is begonnen. Misschien voor webservers dat Linux heeft gewonnen , maar de meeste datacenters staan toch redelijk vol met MS.
Alleen als Jobs besluit OS X in de schappen bij de Dixons te leggen voor gebruik op PCs.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:54 schreef HeatWave het volgende:
OSX zou opzich nog wel een inhaalslag kunnen maken.
Juist de Linux freaks of de Apple Freaks zijn Fanatiek over hun OS wat oh zo mooi is.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:54 schreef HeatWave het volgende:
OSX zou opzich nog wel een inhaalslag kunnen maken. Maar ik denk dat veel niet Apple gebruikers (nee, geen flame, ik denk dat echt) mensen wel eens kunnen afschrikken met hun fanatisme.
Ik hecht ook geen waarde aan auto-dealers die als gekken lopen te blaten dat hun nieuwe diesel-turbo-injectie zooooveel beter is dan die van de concurrent.
Precies. Als mensen mij zo graag willen overtuigen ben ik al snel geneigd om sterk wantrouwig te worden.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:56 schreef Joene het volgende:
[..]
Juist de Linux freaks of de Apple Freaks zijn Fanatiek over hun OS wat oh zo mooi is.
Want het staat gewoon niet tof om toe tegeven dat Microsoft het gewoon voorelkaar heeft.
Wat servers aangaat heb je gelijkquote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:51 schreef Joene het volgende:
[..]
Nou ik denk toch echt dat de server oorlog pas net is begonnen. Misschien voor webservers dat Linux heeft gewonnen , maar de meeste datacenters staan toch redelijk vol met MS.
En daarmee Apple Computer om zeep helpt, Apple verdient geld op de HW, niet op haar OS.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:56 schreef Jarno het volgende:
[..]
Alleen als Jobs besluit OS X in de schappen bij de Dixons te leggen voor gebruik op PCs.
Tsja, da's het dilemma waar ze nu in zitten denk ik.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En daarmee Apple Computer om zeep helpt, Apple verdient geld op de HW, niet op haar OS.
apple verdient geld op het designquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En daarmee Apple Computer om zeep helpt, Apple verdient geld op de HW, niet op haar OS.
Eerst vinden ze het mooi , zie je wel dat MS kut isquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:09 schreef DutchErrorist het volgende:
Lol het eerste topic dat ik geopend heb dat verder kwam dan 1 pagina
Ik denk trouwens ook dat veel MAC OSX gebruikers niet willen dat heel veel mensen overstappen omdat ze dan niet meer "uniek" zijn...
Bingo.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:09 schreef DutchErrorist het volgende:
Lol het eerste topic dat ik geopend heb dat verder kwam dan 1 pagina
Ik denk trouwens ook dat veel MAC OSX gebruikers niet willen dat heel veel mensen overstappen omdat ze dan niet meer "uniek" zijn...
Gelukkig heb je van die internet communities die de hele zooi krakenquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:14 schreef HeatWave het volgende:
Over monopolie gesproken. Windows kan je wel op een Mac draaien, maar je mag OSX niet op andere hardware draaien.
En de EU Microsoft maar boetes geven wegens monopolie gedrag.
Neuh, al bijna 20 jaarquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:07 schreef Jarno het volgende:
[..]
Tsja, da's het dilemma waar ze nu in zitten denk ik.
Idd, maar dan MAG het nog nietquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:14 schreef Joene het volgende:
[..]
Gelukkig heb je van die internet communities die de hele zooi kraken
Sterker nog, men frustreert het bewust:quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:14 schreef HeatWave het volgende:
Over monopolie gesproken. Windows kan je wel op een Mac draaien, maar je mag OSX niet op andere hardware draaien.
He Piet , Vraagje he ?quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Neuh, al bijna 20 jaar
Begin jaren 90 was al duidelijk dat men een niche markt zou blijven bij zelfs de meest hardcore apple medewerkers, maar men verdiende nu eenmaal op de HW en niet op OS. Vooral bij de afdeling die computers aan het onderwijs verkocht in de VS was enorme weerstand tegen het toestaan van clonen.
Maar verder is Apple zo lief, en idealistisch enzoquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:16 schreef Jarno het volgende:
[..]
Sterker nog, men frustreert het bewust:
http://tweakers.net/nieuws/46028
Tsja, MS = mean en Apple = cute. Ach ja, gelukkig zijn er mensen die ook dáár doorheen kunnen prikken.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:17 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Maar verder is Apple zo lief, en idealistisch enzo.
Maar veel ook niet helaas, en dat staat me echt tegen van Apple-gebruikers vaak.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:19 schreef Jarno het volgende:
[..]
Tsja, MS = mean en Apple = cute. Ach ja, gelukkig zijn er mensen die ook dáár doorheen kunnen prikken.
Je vergeet Sun..quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat servers aangaat heb je gelijk
Belangrijkste strijders
Windows
Linux
HP Unix
Al ongeveer een jaar geleden waren er meer servers die onder Windows draaiden dan onder alle unixen samen. Maar dat is niet gezegt dat Unix uit de race ligt.
whehehequote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:17 schreef Joene het volgende:
[..]
He Piet , Vraagje he ?
Zijn er ook dingen waar je geen verstand van hebt of waar je je niet in verdiept ?![]()
Ik zei Belangrijkste strijders,quote:
Hier staan er nog een paar, maar die gaan ook weg. In ons datacentre staan enorme hoeveelheden Linux servertjes, waar geen hond van weet wat er op draait, is een wildgroei. Moeten we eigenlijk eens wat aan gaan doen.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:26 schreef Jarno het volgende:
Wij hebben net de laatste Sun uitgezet.
Ik ben Apple-man, maar natuurlijk is Apple niet heilig. Het is ook maar gewoon een grootkapitaal bedrijf dat alleen maar winst wil maken. Dat ze dat dan doen met in mijn ogen betere spullen, tja...quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:22 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Maar veel ook niet helaas, en dat staat me echt tegen van Apple-gebruikers vaak.
Precies, en daarom vind ik het argument "Wndows crasht altijd maar" zo'n bullshit. Op goeie hardware met goeie drivers is 2000/XP/Vista net zo stabiel als OSXquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:47 schreef Rock-shocker het volgende:
[..]
Ik ben Apple-man, maar natuurlijk is Apple niet heilig. Het is ook maar gewoon een grootkapitaal bedrijf dat alleen maar winst wil maken. Dat ze dat dan doen met in mijn ogen betere spullen, tja...
Komt nog bovenop dat de kracht van OSX juist is dat de hardware en software perfect op elkaar passen. Daardoor is het zo stabiel. Zodra Apple besluit hun systeem legaal te laten draaien op elk stukje baggerhardware, verliezen ze dat.
Sun is uiteraard een kleine speler.. get real!quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik zei Belangrijkste strijders,
Behalve SUN heb je natuurlijk ook nog IBM met een aantal OS-en, BSD, OSX en nog meer server besturingssystemen, maar dat zijn geen echt grote spelers.
200+ Unix servers, 30+ Windows servers @ work.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:31 schreef HeatWave het volgende:
Hier draait nog 1 sun die een vage callcentre applicatie draait. Verder her en der wat linux en 2 mega Unix database bakken.
De rest is windows. (35 servers).
Tja, kwestie van wat je core-business is he? Wij hebben niet veel aan Unix machines verder. Op de database van klanten (4 miljoen) naquote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:57 schreef slakkie het volgende:
[..]
200+ Unix servers, 30+ Windows servers @ work.
Dat is absoluut waar. Probleem is dat veel mensen dat dus niet hebben, of er op zijn minst voor zorgen dat hun systeem compleet instabiel wordt door grote hoeveelheden spyware en virussen. Apple heeft dáár {vooralsnog) geen last van. Of dat daadwerkelijk ligt aan de betere beveiliging of aan het tot nu toe lage aantal gebruikers moet de toekomst uitwijzen. Ik denk dat het ligt aan het eerste.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:48 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Precies, en daarom vind ik het argument "Wndows crasht altijd maar" zo'n bullshit. Op goeie hardware met goeie drivers is 2000/XP/Vista net zo stabiel als OSX.
Beveiliging is opzich beter onder OSX dan onder XP, maar met Vista is het al een heel ander verhaal.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:00 schreef Rock-shocker het volgende:
[..]
Dat is absoluut waar. Probleem is dat veel mensen dat dus niet hebben, of er op zijn minst voor zorgen dat hun systeem compleet instabiel wordt door grote hoeveelheden spyware en virussen. Apple heeft dáár {vooralsnog) geen last van. Of dat daadwerkelijk ligt aan de betere beveiliging of aan het tot nu toe lage aantal gebruikers moet de toekomst uitwijzen. Ik denk dat het ligt aan het eerste.
geen Sun?quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:57 schreef slakkie het volgende:
[..]
200+ Unix servers, 30+ Windows servers @ work.
Mja tot nu toe is het enige wat ik overal lees dat het in feite neerkomt op Okay/Cancel in het kwadraat. Wat daarvan waar is en in hoeverre dat aanpasbaar is weet ik niet, maar als dat waar is zal het er alleen maar op neerkomen dat mensen alleen maar sneller op Okay drukken en dat is nou niet bepaald beter.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:02 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Beveiliging is opzich beter onder OSX dan onder XP, maar met Vista is het al een heel ander verhaal.
Ik wou net zeggen, da's toch exact hetzelfde. Daarnaast kun je UAC ook om een password laten vragen (wat mij betreft had dat default zo mogen zijn trouwens).quote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:22 schreef HeatWave het volgende:
Ach in OSX moet je bij elke aanpassing in de settings ook je password weer invoeren, das ook flink irritant.
Ik hier in Notes met iedere bewerking die ik maak, gruwelquote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:22 schreef HeatWave het volgende:
Ach in OSX moet je bij elke aanpassing in de settings ook je password weer invoeren, das ook flink irritant.
Ja daar heb je wel een punt. Maar toch heb ik het idee dat OSX het alleen doet bij echt belangrijke dingen. Maar het kan natuurlijk dat dat in Vista ook zo is. Ik ga ook alleen maar af op wat ik in de reviews heb gelezen...quote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:22 schreef HeatWave het volgende:
Ach in OSX moet je bij elke aanpassing in de settings ook je password weer invoeren, das ook flink irritant.
Ik kwam het in Vista ook alleen de eerste periode tegen, bij het installeren en configureren. Ik zie het nu nog zeer zelden voorbij komen eigenlijk.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:27 schreef Rock-shocker het volgende:
[..]
Ja daar heb je wel een punt. Maar toch heb ik het idee dat OSX het alleen doet bij echt belangrijke dingen. Maar het kan natuurlijk dat dat in Vista ook zo is. Ik ga ook alleen maar af op wat ik in de reviews heb gelezen...
Zie het ook niet zovaak, maar je kan het iig nog uitzetten, volgens mij kan dat niet eens in OSXquote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:28 schreef Jarno het volgende:
[..]
Ik kwam het in Vista ook alleen de eerste periode tegen, bij het installeren en configureren. Ik zie het nu nog zeer zelden voorbij komen eigenlijk.
Vind ik ook niet echt belangrijk, bij mij vraagt ie het alleen als ik wat wil installeren, het irriteert me tenminste niet..quote:Op vrijdag 9 februari 2007 11:41 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Zie het ook niet zovaak, maar je kan het iig nog uitzetten, volgens mij kan dat niet eens in OSX.
het komt wel iets vaker tevoorschijn hoor. Ik heb er ook geen moeite mee, maar als het in Vista gebeurt is hetquote:Op vrijdag 9 februari 2007 12:48 schreef DutchErrorist het volgende:
[..]
Vind ik ook niet echt belangrijk, bij mij vraagt ie het alleen als ik wat wil installeren, het irriteert me tenminste niet..
Maar bij Windows wordt je hele scherm toch in een keer grijs enzo?quote:Op vrijdag 9 februari 2007 12:49 schreef HeatWave het volgende:
[..]
het komt wel iets vaker tevoorschijn hoor. Ik heb er ook geen moeite mee, maar als het in Vista gebeurt is heten bij Apple is het goed en veilig en zo geweldig etc.
.
Dat was mijn punt weer eens.
in het begin wel ja, maar het werkt adaptief na een tijdje zie je hem minder en minderquote:Op vrijdag 9 februari 2007 12:52 schreef DutchErrorist het volgende:
[..]
Maar bij Windows wordt je hele scherm toch in een keer grijs enzo?(dat heb ik gehoord) als dat zou gebeuren elke keer dat er iets belangrijks gebeurt...
Je hoorde mij ook neiet zeuren toch?
Agh ik werk lekker in Mac en hun in Vista ieder zijn ding, ik bedoel... sommige mensen lopen toch ook op teva's en anderen op nikes?quote:Op vrijdag 9 februari 2007 12:53 schreef HeatWave het volgende:
[..]
in het begin wel ja, maar het werkt adaptief na een tijdje zie je hem minder en minder.
Jou niet, maar heb dat al een paar keer als argument tegen Vista gezien in dit topic.
Waarom denk je dat ik die smiley gebruik?quote:
Bij het monopolie ging vooral over dat er bij windows talloze andere software in zat (IE, WMP). Je kon niet kiezen voor een OS zonder de extra software. Dat Mac zijn eigen doelgroep wil beperken is nou niet echt nadeel voor de concurrenten, maar juist meer voor zichzelf.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 10:14 schreef HeatWave het volgende:
Over monopolie gesproken. Windows kan je wel op een Mac draaien, maar je mag OSX niet op andere hardware draaien.
En de EU Microsoft maar boetes geven wegens monopolie gedrag.
In OSX zit ook een eigen mediaplayer (quicktime) browser (Safari), mailclient etc. En dan ook nog filmsoftware etc.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 13:26 schreef the_disheaver het volgende:
[..]
Bij het monopolie ging vooral over dat er bij windows talloze andere software in zat (IE, WMP). Je kon niet kiezen voor een OS zonder de extra software. Dat Mac zijn eigen doelgroep wil beperken is nou niet echt nadeel voor de concurrenten, maar juist meer voor zichzelf.
Dat op mac alleen het OSX zit bijgeleverd (is dit zo?) en niet zonder verkocht mag/kan worden: dat zou wel weer oneerlijke concurrentie zijn.
En 3m verbiedt Notepad als notitieblokjesquote:Op vrijdag 9 februari 2007 13:57 schreef HuHu het volgende:
Inderdaad, Apple komt met het hele (out-of-the-box) iLife gebeuren. Dat wordt allemaal geaccepteerd, maar Microsoft mag geen Media Player meeleveren.
Nog even en Casio en Texas Instruments krijgen het voor elkaar dat Microsoft zelfs de Rekenmachine eruit moet laten wegens concurrentie dingen.
quote:Op vrijdag 9 februari 2007 13:59 schreef HeatWave het volgende:
[..]
En 3m verbiedt Notepad als notitieblokjes.
De onderscheid klopt inderdaad niet.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 15:17 schreef Jarno het volgende:
Ik snap daar ook geen zak van, er zit een prachtige (voor doorsnee gebruikers dan) dvd maker en movie maker in Vista, zal straks wel weer niet mogen. Photo Gallery? Idem. MCE? Zal ook wel gevoelig liggen.
Maar nee, Apple mag het hoor! Geen probleem!!
Nee, maar de engine die Safari gebruikt is dezelfde engine die Konqueror gebruikt, nml. KHTML.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 16:30 schreef the_disheaver het volgende:
Ik heb weinig verstand van OSX, maar is safari ook niet direct de verkenner-systeem (netals Konqueror op KDE (linux))? Dan zou het wel logisch zijn opzich.
iLife moet je er tegenwoordig apart bij kopen...dus...quote:Op vrijdag 9 februari 2007 13:57 schreef HuHu het volgende:
Inderdaad, Apple komt met het hele (out-of-the-box) iLife gebeuren. Dat wordt allemaal geaccepteerd, maar Microsoft mag geen Media Player meeleveren.
Tsja, voor monopolisten gelden andere regels dan voor kleine bedrijven.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 15:17 schreef Jarno het volgende:
Ik snap daar ook geen zak van, er zit een prachtige (voor doorsnee gebruikers dan) dvd maker en movie maker in Vista, zal straks wel weer niet mogen. Photo Gallery? Idem. MCE? Zal ook wel gevoelig liggen.
Maar nee, Apple mag het hoor! Geen probleem!!
Hoezo moet je iLife apart kopen wat zit er op dat ik nu nog niet er op hebquote:Op vrijdag 9 februari 2007 18:00 schreef prof.bierbekje het volgende:
[..]
iLife moet je er tegenwoordig apart bij kopen...dus...![]()
Boeie, een echte man gebruikt het windows classic theme.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 17:43 schreef sanni het volgende:
Weet iemand - om even iets anders aan te kaarten - of Sun's Looking Glass project
door Windows of Apple is aangekocht om in de eigen materie te kunnen implementeren?
Of is Vista's Areo daar een afgeleide daarvan...![]()
Maar als je OS X opnieuw installeer heb je het nog steedsquote:Op vrijdag 9 februari 2007 18:52 schreef Q. het volgende:
iLife zit niet bij OS X maar wel bij nieuwe Macs.
Eeeermquote:Op vrijdag 9 februari 2007 18:58 schreef DutchErrorist het volgende:
[..]
Maar als je OS X opnieuw installeer heb je het nog steeds
Echt ik heb laatst Mac os X opnieuw geinstalleerd en nu heb ik nog steeds iPhoto, iMovie, etc.quote:
Dan was het van je recovery DVD en niet van een standaard OS X release DVD...quote:Op vrijdag 9 februari 2007 19:04 schreef DutchErrorist het volgende:
[..]
Echt ik heb laatst Mac os X opnieuw geinstalleerd en nu heb ik nog steeds iPhoto, iMovie, etc.
uhm ik ren even naar boven even kijkenquote:Op vrijdag 9 februari 2007 19:13 schreef ChOas het volgende:
[..]
Dan was het van je recovery DVD en niet van een standaard OS X release DVD...
Sharepoint is voornamelijk leuk voor een intranet, ik zie het nut niet voor een internet site.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:46 schreef Jarno het volgende:
[..]
Dat zeg ik, wake up smell the coffee. Wel eens van Sharepoint gehoord? Dát is wat de markt wil, en geen enkel stukje OS software kan daar tegen op.
PostgreSql dan. Of thunderbird (voorheen interbase)quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:44 schreef Jarno het volgende:
[..]
Ach, wat mij betreft niet. OS heeft z'n charmes, meer ook niet. Apache vind ik trouwens wel een mooi voorbeeld van OS software dat het wel he-le-maal heeft gemaakt. Eerlijk is eerlijk. Maar verder? Zoals ik al zei, MySQL is amper volwassen genoeg om mee te kunnen met Oracle en SQL Server.
Nee, ik ben enthouusiast omdat ik als poweruser na 15 jaar windows ontdek dat OSX dat biedt wat windows me niet bood. Namelijk zorgeloos werken.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:56 schreef Joene het volgende:
[..]
Juist de Linux freaks of de Apple Freaks zijn Fanatiek over hun OS wat oh zo mooi is.
Want het staat gewoon niet tof om toe tegeven dat Microsoft het gewoon voorelkaar heeft.
Die heb ik gisteren al ontzenuwd. Een acer laptop met minder specs dan de macbook was 100 euro duurder.quote:
Ik heb iWeb ookquote:Op vrijdag 9 februari 2007 20:05 schreef prof.bierbekje het volgende:
Ja, klopt....iLife 2005 kreeg je erbij...iLife 2006 moest je kopen..Hier zat iWeb extra bij.
(Mooi programma trouwens!)![]()
Man... Windows...quote:Op vrijdag 9 februari 2007 18:58 schreef thedude0 het volgende:
[..]
Boeie, een echte man gebruikt het windows classic theme.
Kan niet; ik heb een Mac.quote:Op vrijdag 9 februari 2007 09:26 schreef Jarno het volgende:
Game on.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |