 
		 
			 
			
			
			in de koekepanquote:Op donderdag 8 maart 2007 12:43 schreef Queen_Bee het volgende:
Ooohh, iedereen die tosti apparaat gebruikt met het eens in de koekenpan doenzoveel lekkerder
 
			 
			
			
			Ja weet ik veelquote:
 
			 
			
			
			Zo raar is dat niet hoor. Ik smeer wel eens ketchup aan de binnenkant van de sneetjes, erg lekkerquote:
 
			 
			
			
			Oven is ook al beter dan tostiijzerquote:Op donderdag 8 maart 2007 12:54 schreef wolferl het volgende:
[..]
Ja weet ik veel
Ik doe ze in de oven, ook zo lekker.
Maargoed, ik ga de koekepan eens proberen
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ja niet met hondenvoer.quote:Op donderdag 8 maart 2007 13:46 schreef decynischebever het volgende:
Tosties
Gewoon ham kaas natuurlijk.
 
			 
			
			
			Ohquote:Op donderdag 8 maart 2007 12:56 schreef mirannie het volgende:
[..]
Zo raar is dat niet hoor. Ik smeer wel eens ketchup aan de binnenkant van de sneetjes, erg lekker![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Daar worden ze toch niet krokant van?quote:Op donderdag 8 maart 2007 12:54 schreef wolferl het volgende:
[..]
Ja weet ik veel
Ik doe ze in de oven, ook zo lekker.
Maargoed, ik ga de koekepan eens proberen
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Oven en pan allebei krokant, bij mijn tostiijzer wordt het helemaal niet krokant, eerder taaiquote:Op donderdag 8 maart 2007 14:20 schreef decynischebever het volgende:
[..]
Daar worden ze toch niet krokant van?
 
			 
			
			
			Oven en koekenpan komt wel aardig overeen me dunkt, maar 't is toch een klein beetje andersquote:Op donderdag 8 maart 2007 17:07 schreef renzell het volgende:
Nee, maar serieus. Hoe dan koekepan? Bakken zonder iets? Ik doe zelf altijd oven en dat werkt in principe ook. Wat is het voordeel van koekepan boven oven?
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Nah, in de oven en pan krijgen ze tenminste genoeg lucht om goed krokant te wordenquote:Op donderdag 8 maart 2007 17:35 schreef decynischebever het volgende:
Die tosties die bij mij uit het tosti ijzer komen zijn anders goed krokant, en niet slap.
Maar meschien komt dat omdat ik een zeer ervaren tosti makert ben.![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			laat eerst maar eens zien hoe je dat precies doet voordat ik het verklootquote:Op donderdag 8 maart 2007 12:43 schreef Queen_Bee het volgende:
Ooohh, iedereen die tosti apparaat gebruikt met het eens in de koekenpan doenzoveel lekkerder
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Als je een taaie droge tosti wil kun je hem idd gewoon zonder boter in het tosti ijzer doen.quote:Op woensdag 21 maart 2007 19:23 schreef Viswijfje het volgende:
Wat doen jullie allemaal moelijk?
Boter WTF????
Een tostie maak je toch gewoon met dat tostiding in de keuken?
Gewoon boterhammen belegt ertussen en dan is ie vanzelf goed..
Niet met boter![]()
 
			 
			
			
			8?! Dat zijn 16 boterhammen!quote:Op donderdag 22 maart 2007 12:03 schreef decynischebever het volgende:
Wat is jullie record tostie vreten op 1 dag dan?
Die van mij staat op 8
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Yep, wij hebben zo'n ding en ze komen er veel lekkerder uit dan uit het tosti-apparaat. Verschil met oven merk ik zelf niet, dus echt primaquote:Op vrijdag 16 maart 2007 12:12 schreef Everett het volgende:
Ahh, hier zitten de tosti connaisseurs.
Mijn tosti-ijzer heeft de geest gegeven, dus er moet iets nieuws komen. Nu viel mijn oog een beetje op een contactgrill, omdat die het voordeel hebben dat je daar nog wat meer mee kan dan alleen tosti's maken. Heeft iemand ervaring met het maken van tosti's in zo'n ding? De kwaliteit/smaak staat natuurlijk voorop.
Gaat dus over zoiets:
[afbeelding]
 
			 
			
			
			Het lijkt me wat sneller gaan dan in de oven?quote:Op donderdag 22 maart 2007 22:26 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Yep, wij hebben zo'n ding en ze komen er veel lekkerder uit dan uit het tosti-apparaat. Verschil met oven merk ik zelf niet, dus echt prima
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ja, ik vind dat wel het lekkerst.quote:Op donderdag 22 maart 2007 23:01 schreef Bluezz het volgende:
Ik lees dit topic door, en ineens heb ik het
De taaie tosti's die niet echt lekkah worden in het apparaat, moeten dus gewoon in het ouderwetsche pannetje
* Bluezz gaat het zeker proberen
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Jup, in die tijd was ik goed in vormquote:Op donderdag 22 maart 2007 22:04 schreef Lollifant het volgende:
[..]
8?! Dat zijn 16 boterhammen!![]()
Mijn record is 3.![]()
 
			 
			
			
			Je wil nooit meer andersquote:Op donderdag 22 maart 2007 23:01 schreef Bluezz het volgende:
Ik lees dit topic door, en ineens heb ik het
De taaie tosti's die niet echt lekkah worden in het apparaat, moeten dus gewoon in het ouderwetsche pannetje
* Bluezz gaat het zeker proberen
 
			 
			
			
			Ik bedoelde qua smaakquote:Op donderdag 22 maart 2007 22:53 schreef Ole het volgende:
[..]
Het lijkt me wat sneller gaan dan in de oven?
 
			 
			
			
			Dat kan heel goed, zoek maar een op panini grill. (panini is het internationale woord voor tosti)quote:Op vrijdag 16 maart 2007 12:12 schreef Everett het volgende:
Nu viel mijn oog een beetje op een contactgrill, omdat die het voordeel hebben dat je daar nog wat meer mee kan dan alleen tosti's maken. Heeft iemand ervaring met het maken van tosti's in zo'n ding? De kwaliteit/smaak staat natuurlijk voorop.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			wij hebben zoietsquote:Op vrijdag 16 maart 2007 12:12 schreef Everett het volgende:
Ahh, hier zitten de tosti connaisseurs.
Mijn tosti-ijzer heeft de geest gegeven, dus er moet iets nieuws komen. Nu viel mijn oog een beetje op een contactgrill, omdat die het voordeel hebben dat je daar nog wat meer mee kan dan alleen tosti's maken. Heeft iemand ervaring met het maken van tosti's in zo'n ding? De kwaliteit/smaak staat natuurlijk voorop.
Gaat dus over zoiets:
[afbeelding]
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Zonder butter zag ie er geheid lekkerder uitquote:Op zondag 25 maart 2007 16:32 schreef Lollifant het volgende:
Foto's van mijn heerlijke superlekkere tosti:
De bereiding:
[afbeelding]
In de pan:
[afbeelding]
Tadaa:
[afbeelding]
![]()
![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			kaas, haamquote:Op woensdag 4 april 2007 15:54 schreef SeaOfLove het volgende:
Sinds vorige week helemaal verslingerd aan tosti's uit de koekepan. Gisteravond ook eentje gemaakt met lekker veel kaas, ham en knoflook-sambal![]()
 
			 
			
			
			Doe je dat dan met of zonder boter in de pan?quote:Op woensdag 4 april 2007 15:54 schreef SeaOfLove het volgende:
Sinds vorige week helemaal verslingerd aan tosti's uit de koekepan. Gisteravond ook eentje gemaakt met lekker veel kaas, ham en knoflook-sambal![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Boter op brood in een koekepan met nog hele anti-aanbaklaagquote:Op woensdag 4 april 2007 20:47 schreef --Christiaan-- het volgende:
[..]
Doe je dat dan met of zonder boter in de pan?
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			http://www.tostiworld.nl/quote:Op vrijdag 6 april 2007 19:27 schreef Martijn_77 het volgende:
Waar zit dat Tosti World?
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Dan was je die pan toch zelf af held !!!! Of ben je bang voor je moeder ?quote:Op zondag 25 maart 2007 23:32 schreef Apfel. het volgende:
aight net weer even lekker tostis gegeten. Heerlijk wit tijgerbrood, beetje boter op de boven EN onderkant... helaas moesten ze in het tostiapparaat, want mn ma wilde niet nog n vieze pan in de vaatwasser
Ik wil zo graag eens de koekenpan variant proberen![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Nee hoor, als het brood bruin is is het nog niet zo dat de appel helemaal tot moes verhit is.quote:Op woensdag 8 juli 2009 16:29 schreef TN-FR het volgende:
Wordt dat niet heel zompig met stukjes appel er tussen?
|  | 

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |