abonnement Unibet Coolblue
pi_45930691


Een van de meest verslavende sporten die er bestaat: roeien. De sport waarin kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen subliem gecombineerd moeten worden om de boot onder controle te houden terwijl men in een race ook nog aan tactiek moet denken. Een Nederlandse sport bij uitstek, maar bovenal: de mooiste sport die bestaat.

Schroom niet om een vraag over roeien of (roei)ergometeren te stellen, wij zullen hem maar wat graag beantwoorden.

Roei(st)ers op Fok!:
ocf81 (Euros - Enschede)
Keroppi (Orca - Utrecht)
theSummoner (Skoll - Amsterdam)
nanana (Asopos de Vliet - Leiden)
Chielus (Vidar - Tilburg)
nogeenmaarten
Apoc2003 (Gyas - Groningen)
WanEnOonlie (Njord - Leiden)
Pluizel (Aegir - Groningen)
cryforhelp (Euros - Enschede)
pikhoofd (Asopos de Vliet - Leiden)
horney_dorney (Willem III - Amsterdam)
duncannn (Willem III - Amsterdam)
De_Brok (Phocas - Nijmegen)
-Banaan- (Proteus-Eretes - Delft)
Schotse_Hooglander (Nereus - Amsterdam)
Sjobber (Phocas - Nijmegen)
seekfaM (DDS - Delft)

Eerdere topics:
Roeien en ergometeren - deel IV
Roeien en ergometeren - deel III
Roeien en ergometeren - deel 2
Roeien en ergometeren

Belangrijke sites:
www.nlroei.nl - Voor al uw foto's, de laatste weetjes en nog veel meer. Zo kan je er je eigen trainingslog op aanmaken zodat je kan bijhouden hoeveel kilometers je vaart.
www.knrb.nl - De site van de Koninklijke Nederlandse Roeibond. Start je een wedstrijd? Controleer hier wie je tegenstand is via inschrijvingen.knrb.nl
www.roeien.net - Bij vele wedstrijden ook aanwezig om de nodige foto's te maken. Lowbudget versie van NLroei, maar zeker de moeite waard.
www.youtube.com - De bekende filmpjessite heeft ook genoeg roeibeelden! Van Olympische finales tot amateuristische trainingen. Allemaal het kijken (of het uitlachen) waard.

Natuurlijk zijn er ook de afzonderlijke sites van verenigingen: van de Maas tot Nereus, van Boreas tot de Dordtsche. Allen zijn vertegenwoordigd op het web. Zoek dus wat af!

[ Bericht 1% gewijzigd door WanEnOonlie op 03-02-2007 06:40:55 ]
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_45930720
Laatste post uit het vorige topic
quote:
Op vrijdag 2 februari 2007 23:17 schreef WanEnOonlie het volgende:
De shortlist bestaat officieel uit 19 man, maar goed, dat is natuurlijk niet iedereen die 1) voor de acht wil gaan, en 2) nog in de running is. De twee mensen die uitgeselecteerd gaan worden voor de lichte vier-zonder (de A-boot) komen namelijk ook nog bij de groep, en er lopen ongetwijfeld nog wat mensen rond die goed genoeg zijn om mee te dingen.

Maar tot die tijd: hard trainen, een goede test trappen op 13 maart (6:20 zou mooi zijn!) en dan streven naar een plekje in de boot!
-----
Als er nog mensen in de OP moeten, moet je dat even melden!
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_45931016
Ik wil er graag in

( De Delfsche Sport - Delft )
pi_45931690
Als het goed is morgen eindelijk glad examen en dan 's middags nog even lekker uitskiffen.
Proberen om wat conditie op te bouwen voor de Gyas-Hunze ^^
Hele week ook al aan het squashen en fitnessen om zo goed mogelijk aan de start te kunnen verschijnen heheh

Het jammerlijke is alleen dat we in een bagger boot moeten starten
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
pi_45932648
Echte koningen winnen altijd, ongeacht het materiaal

Wat start je eigenlijk sjobber? Als het 4+ is dan kun je ook wel thuisblijven, Euros zet wat oud-wedstrijdroeiers in een 4+ die tot vorige week wedstrijdstatus had binnen de vloot. Gaat he-le-maal goedkomen .
pi_45935266
Als het goed is ook gewoon 4+. Weet niet in wat voor categorie we vallen. Opzich zijn we beginnelingen veld, maar hebben één iemand meeroeien die vorigjaar ook een wedstrijd in de Vlietbokaal heeft gestart (als invaller), waardoor we eigenlijk in het ervaren veld zouden moeten starten. Maar daar is dispensatie voor aangevraagd voor zover ik weet.

Maar wij doen voor de gezelligheid mee. Athans, ik wel. En als we een doel hebben is het wel voor de kannipalen (phocas) eindigen.

En de 2de dag starten we de 750 meter in de B4+.

Enige kutte is momenteel, dat er iemand tegen een rugblessure aanloopt doordat ie onder een open raam (is koude lucht) heeft liggen slapen. En dat we voor de GH maar 2 keer samen hebben getraint.

En ik snap dat het materiaal er niet toe doet... maar wat zitten die bankjes klote (©Bert)
en het voetenbord staat ook te vlak voor mijn voeten, of te schuin. Daar ben ik nog niet helemaal uit...
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
pi_45936058
Oh trouwens, voor de mensen van Euros: ik ben dit weekend daar, want ga mee met het trainingskamp van Argo (kijken of het een beetje klikt met Jolmer van der Sluis... vorig jaar al mee geroeid, toen ging het goed, wellicht dit jaar ook weer). Als ik vanavond dus weer thuis ben was het niks.

En nu ga ik even hier (omdat het niet in het echt kan vanwege de vroegte) hard vloeken dat ik zo vroeg op moet om de trein naar Enschede Drienerlo te halen: GODVERDEGODVER!!!!
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
  FOK!fossiel zaterdag 3 februari 2007 @ 12:30:26 #8
1455 Keroppi
kool kikker
pi_45939228
Hehe ons ploegje lijkt eindelijk ook weer een beetje op de baan te komen. Na alle stormen, vaarverboden door kou etc hebben we nu al twee weken weer 2x per week kunnen trainen. (Wat ik zelf met nog 1 a 2 keer sporten aanvul, maar dat terzijde )

Maar waar wij een beetje mee zitten, we trainen nu in een stuurboord opgeriggerde boot. Allemaal prima enzo, maar in het competitieroeien heb je niet altijd je eigen 'vaste' boot. En aangezien de rest allemaal bakboord is opgeriggerd lopen we wel de kans om in een dergelijke boot te moeten starten.

Het is verder wel een fijne boot, voorgestuurd en met een coxvox (voor compoboten toch vaker uitzondering dan regel )
Chick on a mission
pi_45940181
Da's inderdaad een aprte boot Keroppi, maar wel relaxed . Voorgestuurd _moet_ je ook wel een coxvox hebben, ik heb het wel eens zonder geprobeerd, maar daar schiet je niks mee op.

Maar kun je dan niet regelen dat dat schip altijd meegaat naar jullie wedstrijd? Bij ons is het zo dat er met C4-en nog wel een geschoven wordt, maar over het algemeen hebben de ouderejaars club/compo roeiers wel afstelrecht op hun materiaal, alleen voor drukke wedstrijden als de head is het even vechten
  zaterdag 3 februari 2007 @ 15:02:50 #10
99724 Pluizel
Pluizig en blond
pi_45942469
Ook ik ben eindelijk aan het trainen geslagen met mijn regioselectieploegje . 3 boottrainingen, 1 ergotraining of circuittraining *om de week*, en tussendoor als we ons vervelen bodyfitten of BOMmen op de ACLO
En we hebben joggingbroeken besteld. Dus als je straks op de GH dames ziet met een grijze broek met roze opdruk "duo quinqe", ben ik er daar ook eentje van.
Wij haalden opgelucht adem toen zij dat niet meer deden...
  zaterdag 3 februari 2007 @ 16:09:31 #11
58060 Apoc2003
Er gaat niets boven groningen!
pi_45943841
We zijn afgelopen week eindelijk overgestapt van de boot waar we de afgelopen weken in hebben getraind naar de boot waarin we onze wedstrijden gaan starten. De boot waar we in gaan roeien is een mooie blauwe Hudson-acht waar de canadese damesacht afgelopen zomer nog een wereldbekerwedstrijd (oid) in gestart heeft, prima boot dus!
Het roeien erin is echter wel anders dan de "plastic zak" die we gewend waren, want in die boot kon je nog wel een keer een technische fout maken zonder dat het effect had op de hele boot. Dat is nu wel anders, hoewel ik denk dat dat voor ons niet zo erg is omdat we hierdoor wel gedwongen worden elke training weer optimaal geconcentreerd te zijn.

Nog 4 weken tot de WW! Nog 1,5 kilo afvallen en dan zit ik op mijn streefgewicht (72)! Ik ben bijzonder benieuwd hoe onze ploeg in het veld past. Hoe zit het met het verschil tussen het langebaan en het kortebaan seizoen? Zijn de ploegen die in het langebaan seizoen vooraan varen meestal ook de ploegen die het kortebaanseizoen domineren ?

Oh en als je komend seizoen mensen ziet met knal oranje jassen, dan ben ik daar eentje van
"Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges. Something lost behind the Ranges. Lost and wating for you. Go!"
-Rudyard Kipling
  FOK!fossiel zaterdag 3 februari 2007 @ 16:43:10 #12
1455 Keroppi
kool kikker
pi_45944697
quote:
Op zaterdag 3 februari 2007 13:17 schreef cryforhelp het volgende:
Maar kun je dan niet regelen dat dat schip altijd meegaat naar jullie wedstrijd? Bij ons is het zo dat er met C4-en nog wel een geschoven wordt, maar over het algemeen hebben de ouderejaars club/compo roeiers wel afstelrecht op hun materiaal, alleen voor drukke wedstrijden als de head is het even vechten
Bij ons zijn er een hoop ploegen die in het gladde vieren veld starten, sowieso zijn er een stuk of 4 toewijzingsboten die enkel door 2 a 3 ploegen gebruikt mogen worden en nog 2 (eigenlijk 3) 'algemene gladde vieren'. Een hoop boten, dus ik denk dat ze niet elke wedstrijd de hele vloot willen verslepen... En aangezien wij de enige (of een van de twee) ploegen zijn die in deze boot trainen, denk ik niet dat ze dan zo snel deze meenemen.
Chick on a mission
pi_45944882
Ik vraag me af waar ik in moet rondroeien... waarschijnlijk van die oerlelijke regio shirts van Phocas zelf.
Vandaag overigens ontiegelijk lekker roeiweertje gehad.
Lekker na examen glad (dat natuurlijk makkelijk behaald is), met iemand anders twee skiffs gepakt. Heenweg nog veel wind maar die terugweg was echt gewoon lekker. Mooi om weer eens te kunnen genieten van een stel mooie halen

Morgen weer het water op, anderhalf uur knallen, maar vooral het zoeken naar elkaar en naar een goede opstelling. heb er alweer zin in ^^
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
pi_45944903


Men eerste blik getrokken



Oke wel op het Comp J18 veld .
Maar toch
  FOK!fossiel zaterdag 3 februari 2007 @ 17:32:27 #15
1455 Keroppi
kool kikker
pi_45945966
Maar tóch gefeliciteerd
Chick on a mission
pi_45948151
Tvp
Wie een kuil graaft voor een ander
is een arbeider.
pi_45948187
quote:
Op zaterdag 3 februari 2007 16:51 schreef seekfaM het volgende:
Oke wel op het Comp J18 veld .
Maar toch
Gefeliciteerd! Is dit bij de ergohead?
pi_45948390
quote:
Op zaterdag 3 februari 2007 18:52 schreef nogeenmaarten het volgende:

[..]

Gefeliciteerd! Is dit bij de ergohead?
pi_45954056
Zozo, wat een prachtig water vandaag, sjiek glad (geen binnevaarders) en een heerlijk zonnetje. Zou dit t eind van de winter geweest zijn? Morgen lekker weer roeien & hopelijk is het net zo lekker weer als vandaag
Proteus-Eretes EJL2007: http://www.ejl2007.nl
pi_45963976
Vanmiddag hendig hard roeien hier in Enschede, in t26 welteverstaan. Roeien gaat hier prima: voor een tweede keer samen twee-zonderen (de eerste keer op de NK vorig jaar) roeit het allemaal wel degelijk. Watervrij, goeie kolken, lekkere snelheid enzo
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_45964454
Wanenoonlie, stop je met je combi met Dion dan?
pi_45968656
quote:
Op zondag 4 februari 2007 10:36 schreef nanana het volgende:
Wanenoonlie, stop je met je combi met Dion dan?
Ja, dat liep niet lekker (meer) en we hadden een deadline gesteld: op 27 januari moest het structureel beter gaan. Was niet het geval.
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_45970818
quote:
Op zaterdag 3 februari 2007 16:09 schreef Apoc2003 het volgende:
We zijn afgelopen week eindelijk overgestapt van de boot waar we de afgelopen weken in hebben getraind naar de boot waarin we onze wedstrijden gaan starten. De boot waar we in gaan roeien is een mooie blauwe Hudson-acht waar de canadese damesacht afgelopen zomer nog een wereldbekerwedstrijd (oid) in gestart heeft, prima boot dus!




Ik was enigszins verbaasd toen ik de foto's bekeek inderdaad, maar het wk is er dus mee gevaren. Best een gaaf scheepje hoor
Op welke plek zit jij nu Apoc?
pi_45973551
quote:
Op zondag 4 februari 2007 13:27 schreef WanEnOonlie het volgende:

[..]

Ja, dat liep niet lekker (meer) en we hadden een deadline gesteld: op 27 januari moest het structureel beter gaan. Was niet het geval.
Aha, dan snap ik het. Mag ik je misschien vragen of je weet wat Dion nu gaat doen? Gaat hij skiffen of gaat hij ook op zoek naar een nieuwe 2- partner?
  zondag 4 februari 2007 @ 16:56:20 #25
58060 Apoc2003
Er gaat niets boven groningen!
pi_45975902
quote:
Op zondag 4 februari 2007 14:26 schreef cryforhelp het volgende:

[..]

[afbeelding]

[afbeelding]

Ik was enigszins verbaasd toen ik de foto's bekeek inderdaad, maar het wk is er dus mee gevaren. Best een gaaf scheepje hoor
Op welke plek zit jij nu Apoc?
Ik zit op slag, eerst een beetje onwennig maar ik kan het steeds meer waarderen
"Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges. Something lost behind the Ranges. Lost and wating for you. Go!"
-Rudyard Kipling
pi_45976405
hmz de fotos doen het hier niet. Krijg forbidden blaat ofzo.

Vandaag lekker wezen stampen. Voor de 2de keer bij elkaar in een gladde boot, eerste echte training. 1ste 1000 meter nog 4:10 gevaren... wat we ook in een C4 zouden kunnen doen
Daarna naar een zachte 3:52 wezen planken.
Basistempo waren we allen niet tevreden mee, maar wedstrijd tempo was wel aardig, oke het ligt maar op 26 ofzo, maar dan nog.
Vrijdag als het goed is nog een training en dan eens proberen om alles te geven op de 1000 meter en er nog wat vanaf te snoepen.
Man ik heb zin in de GH
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
  FOK!fossiel zondag 4 februari 2007 @ 17:58:04 #27
1455 Keroppi
kool kikker
pi_45978272
Dus wie zijn er nu allemaal op de Gyas-Hunze?

Sjobber, pluizel en ik?
Chick on a mission
pi_45979332
Volgens mij wel!
pi_45987788
Zet mij maar alvalst op de wachtlijst voor dit topic, want vanaf 1 september ben ik erbij!!

Ga me per 1 maart inschrijven bij het sportcentrum, om alvast een beetje te gaan trainen, maar ik vroeg me af welke spiergroepen en apparaten je het beste kan gebruiken, en wat voor schema's enzo? Behalve de ergometer, wat me sowieso wel een nuttig apparaat lijkt:P

En qua voeding, niet dat ik me daar nu echt al mee ga bezig houden, maar moet je daar ook heel erg bewust mee bezighouden als je eenmaal serieus roeit? Want dat hele niet drinken gebeuren lijkt me al redelijk vervelend, maar als je ook echt enorm moet opletten wat je eet, gaat het wel zwaar worden voor me denk ik:P
pi_45990830
Arnold, Waarom zolang wachten als er ook een lente introductie komt. Die gaat zover ik weet ergens in Maart beginnen en is vaak ook zeer de moeite waard. Geeft je meteen een goede voorsprong en een heel veel betere kans om een plek in een wedstrijdploeg te behalen.
pi_45994363
quote:
Op zondag 4 februari 2007 22:22 schreef jw3 het volgende:
Arnold, Waarom zolang wachten als er ook een lente introductie komt. Die gaat zover ik weet ergens in Maart beginnen en is vaak ook zeer de moeite waard. Geeft je meteen een goede voorsprong en een heel veel betere kans om een plek in een wedstrijdploeg te behalen.
En mocht je tóch bij een sportschool bezig gaan, ga dan gewoon aan je algemene conditie of desnoods kracht werken, maar ga in godsnaam _niet_ ergometeren. De eerste sportschool waar ze weten hoe je moet roeien moet nog opgezet worden .
Dan leer je het alleen maar slecht aan en dat is er later veel slechter uit te krijgen dan als je geen techniek hebt.

WanenOonlie, hoe ging de trial nou, hopelijk niet tegen de enige dukdalf aangevaren .
pi_45995617
Super, dank voor de tips!!

Als ik in maart lid zou worden, kan ik dus eventueel wel gewoon terechtkomen in de eerstejaars boot van de lichting september 2007?
pi_45998076
Hoi Arnold, Het maakt je kans alleen maar veel groter dat je dan in een eerstejaars boot terecht komt. Juist doordat je al net iets meer weet wat roeien is dan degene die in September beginnen. Ik weet niet of je bij de UvA zit, maar als je dan naar een sportschool wilt kun je gewoon naar het USC op de Boelelaan gaan, het sportcentrum. Een redelijk deel van de instructeurs daar weten namelijk ook meteen wat roeien is en kunnen je zeker begeleiden met op een ergometer te zitten.
  FOK!fossiel maandag 5 februari 2007 @ 09:23:09 #34
1455 Keroppi
kool kikker
pi_45999264
Oh als er íets tenenkrommend is, is het hoe mensen in sportscholen ergometeren... Dat zie ik als ware competitie-roeier nog... Heb al menig maal mezelf moeten tegenhouden om ze niet even aan te spreken en het benen-rug-armen principe uit te leggen...
Chick on a mission
  maandag 5 februari 2007 @ 10:50:41 #35
30733 horney_dorney
Illiud Latine dici non potest
pi_46000938
Om te beginnen: mooie OP, complimenten!

Apoc2003, wat jouw vraag betreft: volgens mij is succes op de langebaan geen garantie voor succes op de kortebaan bij de 1e jrs. Ik weet alleen dat P.E. op de WW relatief veel harder gaat dan ze de rest van het seizoen doen In mijn jaar wonnen ze de WW (1e jrs lichte 8) om vervolgens hard terug te vallen.

Wijzelf werden 2e op de WW en H4K en wonnen de Head, maar kregen daarna een dip. Wel altijd A-finale gevaren maar zonder succes, totdat we de 1-na-laatste voor het EYK veld wonnen en toen met 3 ploegen nog kans hadden op de eindoverwinning....die hebben we tenslotte in de laatste wedstrijd op de Slot met een tafje weggekaapt voor Euros . Kortom, het kan nog wel eens wisselen, zeker bij de lichte achten waar het allemaal wat dichter bij elkaar zit. Bij zwaar en dames zie je Nereus bijvoorbeeld vaak keihard domineren een seizoen lang.

Ach, the good old days . Zo, en nu uit de oude-lullen-modus weer terug naar het heden. Zaterdag maar eens een andere skiff gepakt dan de gebruikelijke, een keifijne Fillipi. Lekker weer zeg! Alleen 't lijkt de A2 wel op de Amstel in deze tijd van het jaar...
Jesus loves you...everyone else thinks you're an asshole
http://www.evertdoorn.nl
http://www.evertdoorn.nl/blog
  maandag 5 februari 2007 @ 10:56:06 #36
107631 Pikhoofd
What's in a name?
pi_46001069
@Arnold: ik ben ook lentelid geworden en zit nu samen met nog 3 andere lenteleden in de zware 8, dus als je een beetje fanatiek bent als lentelid heeft dat volgens mij zeker wel invloed.

Wij zijn van het weekend op trainingsweekend geweest. Hebben veel getraind en zondag een sparsessie gevaren. 16.27 over 4,7km. Maar we hadden niet het gevoel alles eruit gehaald te hebben
pi_46004848
Dank voor het compliment. De OP vind ik zelf nog niet zo spannend, en er kan zeker wat meer informatie in (helemaal gaaf zou een live nieuws-feed zijn vanaf NLroei en/of Worldrowing ;D )

Anyway, de trial ging... behoorlijk. We hadden natuurlijk amper getraind op tempo, en hadden onszelf ook een restrictie opgelegd: we zouden de eerste 3 km t26 maximaal gaan varen, en daarna als het ging zouden we gaan klimmen. Uiteindelijk viel mijn strokecoach (ik zit op slag) ergens in het begin al uit, dus wist ik het tempo niet. Bleek dus dat het 24 was, lekker dus
De tijden waren best behoorlijk. Het was vrijwel windstil, en toch voeren we in t24 naar 4:09 over 1000m. Niet bijzonder hard, maar toen we een beetje ons best gingen doen voeren we al snel 3:55 (t26-28 in een korte eind-'sprint'). Al met al dus wel prima. Zit nog voldoende winst in om nog harder te gaan.

Sowieso moet ik daar aan toevoegen dat ik pas echt een beetje moe werd toen we harder gingen raggen De eerste drie kilometer was peanuts, voelde beetje aan als hoge ED

[ Bericht 15% gewijzigd door WanEnOonlie op 05-02-2007 13:29:51 ]
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_46004941
weet je een goede site waarop staat hoe je goed moet ergometeren?
Ik heb het van een meisje geleerd die op hoog niveau roeide, maar nu wil ik er wel wat meer van weten
pi_46005165
quote:
Op maandag 5 februari 2007 13:25 schreef ellos het volgende:
weet je een goede site waarop staat hoe je goed moet ergometeren?
Ik heb het van een meisje geleerd die op hoog niveau roeide, maar nu wil ik er wel wat meer van weten
Kijk hier eens naar. Hoewel iedereen natuurlijk een 'eigen' techniek heeft waar hij hard mee gaat (zeker op een ergometer kan je wat meer rare dingen doen dan in een boot) doet Xeno Muller het toch heel behoorlijk. Belangrijkste is dat je de volgordes goed aanhoudt, en niet als een debiel voorin wegtrapt zonder druk te pakken. Dat levert niet alleen blessures aan rug / schouders op, maar ook leer je dan nooit fatsoenlijk roeien / ergometeren.

De rest van die site is overigens ook de moeite waard!
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_46005244
http://www.youtube.com/watch?v=5pygVvtONa0

dus niet beelden maar plaatjes..
pi_46005375
http://www.invernessrowingclub.co.uk/personal/xeno/xeno_erg.html

Ik bedoelde dit

Vergeten de link mee te posten.
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_46037185
Dankje Wanenoonlie,
Weet je ook een link met die afbeeldingen van getekende trainingsafbeeldingen?
zoals bv in het USC hangt maar dan uitgebreider...?
pi_46041498
Ergometeren in de sportschool is gewoon puur vermaak Daar kan geen slapstick tegenop gewoon!!
pi_46056909
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 15:19 schreef De_Brok het volgende:
Ergometeren in de sportschool is gewoon puur vermaak Daar kan geen slapstick tegenop gewoon!!
zoiets: http://www.youtube.com/watch?v=Vjhp83qP2MA
  FOK!fossiel woensdag 7 februari 2007 @ 08:56:48 #45
1455 Keroppi
kool kikker
pi_46065602
De loting voor de Gyas-Hunze staat online. Vreemd zeg, ik zie een hoop Orca-ploegen die ik wel had verwacht ontbreken. In mijn heat starten ook maar 3 D4+jes...

Nou maar hopen dat het weer wat beter wordt
Chick on a mission
pi_46066199
Ow my god! Zooooo erg heb ik het nog nooit gezien....
pi_46067906
Starttijd: 13:30 man (heat4), wat ben ik blij dat ik niet om 6 uur me bed uit hoef te komen ^^
En daarnaast nog een bijpassend hip startnummer

En zondag ook al zo lekker laat, om 13.00 uur mogen we dan starten
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
pi_46068225
Overigens zijn ocf81 en ik elkaar afgelopen zondag nog tegengekomen op het water. Hij in een oefenskiff, ik in een mooie gladde Hudson. Je liet je wel een beetje feuten [door de rest van Euros] Onno!
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_46074274
Je roeide toevallig in de Apollo?
ZO ja, dan sta je in het fotoboek van Phocas...
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
  woensdag 7 februari 2007 @ 18:09:49 #50
107631 Pikhoofd
What's in a name?
pi_46081189
Wat vinden jullie eigenlijk van de Cato? die wij nu van jullie geleend hebben? Ik ga er zelf niet in roeien, maar de dames of lichte 8 wel...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')