Leuk om te lezen, ik had juist het idee dat ze het in Leeuwarden het het beste voor elkaar hadden. Maar blijkbaar gaat daar dus ook nog niet alles van het spreekwoordelijke leien dakje.quote:Op zondag 11 februari 2007 23:15 schreef _Henry_ het volgende:
Recensie van Karin:
http://koken.blogo.nl/?comments/355/23700
Zou je iets specifieker kunnen zijn? De Mystery Guest was er wel over te spreken namelijk, dus waarom jij niet?quote:Op dinsdag 13 februari 2007 22:35 schreef BliksemSchigt het volgende:
Como Como is echt een ruktent, in alles.
Goed, ik ben er dus vandaag geweest.quote:Op dinsdag 13 februari 2007 22:35 schreef BliksemSchigt het volgende:
Como Como is echt een ruktent, in alles.
Zeg maar gerust: geen bal verstand van horeca.quote:Op dinsdag 13 februari 2007 23:26 schreef kassenbouwer het volgende:
Maar ik vraag me af in hoeverre het zin heeft om twee bazen te hebben, die allebei klaarblijkelijk weinig verstand hebben van de horeca.
Het ging bij hun al na 2 dagen fout in de keuken.quote:Op woensdag 14 februari 2007 10:35 schreef Tel_R het volgende:
Ik vind het op z'n zachtst gezegd nogal dom om op tv dingen als "het kan me niet schelen wat het personeel daavan vindt, wij bepalen de regels" te roepen. Als ik regisseur was geweest had ik meteen nadat die kok in Rotterdam had opgezegd die dikke langsgestuurd om te vragen hoe het ook alweer zat met dat bepalen van die regels. Die twee mannetjes zijn misschien niet dom, maar inlevingsvermogen hebben ze niet al te veel.
Op zich is dat niet erg, maar neem dan de juiste mensen in dienst.quote:Op dinsdag 13 februari 2007 23:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Zeg maar gerust: geen bal verstand van horeca.
Gladde zakenmensen met goede marketingtechnieken.
Geen enkele horeca-passie.
Lijkt me niet dat er serieus iemand dat allemaal bijhoudt... op een papiertje bijhoudt hoeveel 'pinchos'quote:Op vrijdag 9 februari 2007 22:11 schreef sanni het volgende:
yup..we kwamen binnen, en bestelden bier aan de sta-tafels rechts achter in
de zaak. Je kan ook aan een tafel gaan zitten of aan de bar bij binnenkomst.
Achterin heb je op de 2de verdeping de wc's en er is een sensor die het licht
activeert als je de trap naar boven neemt.
Vanaf 18:00 uur werden de verwarmde bins gevuld met diverse pincho's
en je kan gewoon pakken wat je wilt. Voel je je speciaal en heb je wat te vieren,
dan kun je je laten bedienen en pakken zij wat voor je en wordt het op zo een
witte schaal gebracht. Ze schenken trouwens van die mini-flesjes Frexeit? rose
champagne,je weet wel die je ook bij AH in die zwarte flessen ziet.![]()
Houdt er rekening mee dat er overal camera's hangen en men goed kan zien wat
je evt hebt genuttigd.
En / of hou ze in dienstquote:Op woensdag 14 februari 2007 11:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Op zich is dat niet erg, maar neem dan de juiste mensen in dienst.
Maar kon je gewone sushi al krijgen in leeuwarden dan. Dat is een beetje de vraag of het wel of geen succes wordt daar. Als ze nog de enige zijn dan kan het wel een succes worden. Ze hebben in ieder geval de keuken goed op orde.quote:Op donderdag 15 februari 2007 13:29 schreef sanni het volgende:
Maat van mij is bij die Sushi zaak geweest en vertelde dat het doodgewone sushi is
die je in elke grote stad ook kunt krijgen, dus om nou helemaal daar heen te rijden
is ook zonder van de tijd. Moet nog naar Suisse gaan.
Nee, dit is absoluut de eerste bar in deze stijl. Dit soort vernieuwende concepten zijn wel een trend in Leeuwarden trouwens. Jaar geleden opende Purple Lounge Clun, een Marrokaans getinte bar met cocktails en hapjes uit die regio, nu dan Doozo.quote:Op donderdag 15 februari 2007 14:19 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Maar kon je gewone sushi al krijgen in leeuwarden dan. Dat is een beetje de vraag of het wel of geen succes wordt daar. Als ze nog de enige zijn dan kan het wel een succes worden. Ze hebben in ieder geval de keuken goed op orde.
Inderdaad. Die ene gast is echt een corpsbal die vergeten is dat z'n studie afgelopen is. Het valt me nog mee dat ie die andere niet aanspreekt met 'lullo'. Hoe dan ook, de werklust ontbreekt totaal bij dit tweetal. Voor je de tent afsluit zorg je iig dat alles schoon is, hoe laat het ook word. Vooral volle asbakken gaan meuren na een tijdje en die lucht krijg je moeilijk weer weg. Ik hoop dat zij er als eerste uitvliegen.quote:Die 2 mannen uit Rotterdam.. omgdie ene gast heeft een iets te hoog arrogant gehalte vind ik dan, dat gaat niet lang goed.. tenzij hij het licht ineens ziet ofzo.
Mja leuk om te volgen allemaal.
Ze segt dus wat ik al van anderen hoorde. Mostert na de maaltijd dus.quote:Op zondag 11 februari 2007 23:15 schreef _Henry_ het volgende:
Recensie van Karin:
http://koken.blogo.nl/?comments/355/23700
Ja, het zijn ook niet mijn meest favoriete personen. Maar dat zie ik wel los van de zaak die ze afleveren. En ik vind mijn bezoek aan Como Como zeker voor herhaling vatbaar.quote:Op donderdag 15 februari 2007 23:31 schreef Tel_R het volgende:
[..]
Inderdaad. Die ene gast is echt een corpsbal die vergeten is dat z'n studie afgelopen is. Het valt me nog mee dat ie die andere niet aanspreekt met 'lullo'. Hoe dan ook, de werklust ontbreekt totaal bij dit tweetal. Voor je de tent afsluit zorg je iig dat alles schoon is, hoe laat het ook word. Vooral volle asbakken gaan meuren na een tijdje en die lucht krijg je moeilijk weer weg. Ik hoop dat zij er als eerste uitvliegen.
quote:Kok Jack heeft nog maar net bekend gemaakt op te stappen bij Como Como. De pintxotent ging noodgedwongen twee dagen dicht in de eerste week.
Nu lijkt de volgende tegenslag zich te hebben aangediend. Een Belgische pintxobar blijkt het Europese patent te hebben op de Spaanse vertaling van ‘Hoe ik eet’. Moet Como Como nu van naam veranderen?
Klachten uit België
Het zit Marc en Dave niet mee. Vanuit België kregen de Rotterdammers een klacht over de naam van hun tent. De merknaam Comocomo is door een Belgische pintxobar vastgelegd binnen Europa. Wat zijn hiervan de gevolgen? Zullen Marc en Dave de naam moeten wijzigen?
Financiële strop
Een naamswijziging zal de mannen behoorlijk wat gaan kosten. Zij investeerden behoorlijk wat geld in het uitdragen van hun naam. Zij lieten een logo en een huisstijl ontwerpen. Ook hangt er een groot naambord aan de zaak. De kosten voor het omzetten van de naam zou wel eens in de duizenden euro’s kunnen gaan lopen. En wat zou de nieuwe naam moeten worden?
Hoe loopt dit af?
Wat staat de mannen te wachten? Moeten ze de naam van hun tent inleveren?
quote:Op vrijdag 16 februari 2007 18:47 schreef Magicmind het volgende:
Stront aan de knikker in Rotterdam?
[..]
uniek?quote:Op donderdag 22 februari 2007 08:40 schreef kassenbouwer het volgende:
Een keten van tapasrestaurants in Nederland zou naar mijn mening zeker lopen, vooral omdat het redelijk uniek is.
quote:Op donderdag 22 februari 2007 13:30 schreef minilotje het volgende:
Ik overweeg dit weekend maar eens een vergelijkend warenonderzoek te houden,
ik moet toch hoognodig naar Brussel voor de Guust Flater-expositie.
hehe ja geweldig commentaarquote:Op dinsdag 27 februari 2007 22:03 schreef golfer het volgende:
Die dronken Engelse vrouwen bij Suisse.![]()
Commentaar van ober:
"Gestrande hippo"
Ik hoop dat de invloed van Den Blijker op het jurybesluit niet al te groot is, want hij dweept nogal met Rotterdam.quote:Op dinsdag 27 februari 2007 23:04 schreef kassenbouwer het volgende:
Zoals het er nu uitziet, zal naar mijn mening Rotterdam eruit liggen volgende week.
Amsterdam ziet er gelikt uit, misschien nog wat aanloopproblemen. Den Bosch is top. En Leeuwarden zit altijd vol en maakt daarnaast ook veel winst.
In Rotterdam denken ze dat ze met wat marketingtrucjes alleen een tent kunnen runnen. Wel jammer op zich, want ik heb er toch lekker gegeten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |