abonnement Unibet Coolblue
pi_45997190
Geen Beatles En ik zie Apple ook niet tussen het lijstje van adverteerders

Ik ga nu naar bed, zie morgen wel of er toch nog wat vertoont is, maar ik betwijfel het
pi_46000960
Er is dus niets vertoont... Ik kan ook nergens nieuws erover vinden. Jammer.
pi_46002628
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 14:32 schreef mindgames het volgende:
"There is nothing to report at this time and we are not planning a SuperBowl related announcement."
Dus.
Nu maar afwachten of er een jubileumeditie van Sgt. Pepper komt. Maar in 2003 dacht ik dat ze dat met elk album zouden doen, en in 2005 dacht ik dat ze dat met Rubber Soul zouden doen. In 2006 vond ik het ongelooflijk dat ze Revolver voorbij hebben laten gaan en het zou mij niets verbazen als Apple nu wederom teleurstelt. Onthoud dat dit niet de eerste keer is dat er vele geruchten zijn rondom remasters van The Beatles. Al sinds eind jaren '90 zijn er elk jaar 'betrouwbare bronnen van Apple' die zouden hebben gezegd dat de remasters er nu écht van komen.
En ondertussen wel superieure mixen op de Anthology DVD zetten, de schoften!

Ok, laten we het weer over de muziek hebben. Mooi verhaal, hello_goodbye!
Ik heb hetzelfde als jij hebt. Nadat ik 'Please Please Me' gehoord heb, wil ik weer 'Revolver' horen, en daarna weer 'AHDN', bij wijze van spreken.
pi_46003440
quote:
Surprising None: No Beatles Edition iPod at Super Bowl

Every year, it's the same old thing. Apple bought a Super Bowl ad! Steve Jobs is going to heal the sick in it!

Every year, Apple doesn't do it. As exciting as rumors like the Beatles Widescreen iPod to be announced in the Super Bowl are, the simple fact is that Apple has only ever bought three Super Bowl ads, and only two of them were any good. (The less said about "Lemmings," the better).

That said, there were some good ads. I've linked my personal favorite above. The Coke Grand Theft Auto take-off is flat-out brilliant. It's up after the jump
Nu weet ik ook niet hoe serieus we de berichten over een speciale uitvoering van Sgt. Pepper en de remasters kunnen nemen
pi_46004295
Toch snap ik het niet... Het is net als met de dvd van Let it be: waarom brengen ze dat ding niet uit??? Geheid dat ze met elke uitgave van wat dan ook dik geld verdienen! Ik snap het echt niet...
quote:
Op maandag 5 februari 2007 11:58 schreef mindgames het volgende:
Ok, laten we het weer over de muziek hebben. Mooi verhaal, hello_goodbye!
Ik heb hetzelfde als jij hebt. Nadat ik 'Please Please Me' gehoord heb, wil ik weer 'Revolver' horen, en daarna weer 'AHDN', bij wijze van spreken.
Heerlijk, hè?! Trouwens, ik zei dat PPM een favoriet van me was omdat ik 'm veel gedraaid heb vroeger, maar ik vind het ook gewoon (nog steeds) een heerlijk album omdat 'ie zo ontzettend PUUR en authentiek is! Zo klonken ze gewoon in die tijd: de lp is eigenlijk een nette live recording zonder publiek!

Toch zie ik elke keer als ik 'm draai zonnige taferelen voor me (van Noorwegen overigens, in mijn geval: geen strandtaferelen!): het is heel apart hoe de sfeer van een album en zelfs je liefde ervoor, beinvloed kunnen zijn door omstandigheden waar de makers totaal geen weet van hebben! Ik vind PPM echt een heel zomerse plaat terwijl 'ie in de donkere dagen van het jaar is opgenomen...!
pi_46007268
quote:
Op maandag 5 februari 2007 13:01 schreef hello_goodbye het volgende:
Toch snap ik het niet... Het is net als met de dvd van Let it be: waarom brengen ze dat ding niet uit??? Geheid dat ze met elke uitgave van wat dan ook dik geld verdienen! Ik snap het echt niet...
Apple staat er inderdaad de laatste 10 jaar om bekend dat het wel lijkt alsof ze wachten tot alle fans van het eerste uur overleden zijn. Ze zouden alles van The Beatles tot op het bot kunnen uitpersen. Al zouden ze een DVD uitbrengen met alleen persconferenties, zelfs dat zou verkopen. Alle video-clips op één DVD? De films van The Beatles remasteren met de orginele soundtrack? De vele optredens die op video zijn opgenomen op DVD uitbrengen, Shea Stadium? Natuurlijk wel goed dat ze ze niet in de uitverkoop gooien. Maar je kunt ook overdrijven. Elke fucking band uit de jaren '60 is al honderd keer opnieuw uitgebracht in alle soorten en maten, maar The Beatles moeten het doen met de foutieve masters uit 1987. Het zit zo; waarom iets opnieuw uitbrengen als het nog miljoenen keer per jaar over de toonbank gaat? De DVD van Let It Be staat trouwens gepland voor de herfst van 2019, net nog op tijd voor de rechten verlopen. Echt, neem een kijkje in het archief van de Google Discussiegroepen. Al die geruchten komen kéér op kéér weer op gang, al sinds eind jaren '90. En wat brengen ze dan uit? Een compilatie met alle nummer 1-hits van de oude masters, overladen met bakken Noise Reduction, digitale galm en meer rotzooi. En áls ze het een keer remixen, Yellow Submarine, is het ook overladen met Noise Reduction, digitale galm, vreemde mixen, enz. Dr. Ebbetts
pi_46009682
Maar toch, dit bericht staat sinds vandaag op de Apple Inc. website!
quote:
Commenting on the settlement on behalf of the shareholders of Apple Corps, Neil Aspinall, manager of Apple Corps said, “It is great to put this dispute behind us and move on. The years ahead are going to be very exciting times for us. We wish Apple Inc. every success and look forward to many years of peaceful co-operation with them.”
pi_46009795
quote:
Op maandag 5 februari 2007 15:57 schreef mindgames het volgende:
Maar toch, dit bericht staat sinds vandaag op de Apple Inc. website!
[..]

Zullen ze met die co-operation niet gewoon hier op doelen:
quote:
Under this new agreement, Apple Inc. will own all of the trademarks related to “Apple” and will license certain of those trademarks back to Apple Corps for their continued use.
pi_46011504
quote:
Op maandag 5 februari 2007 14:42 schreef mindgames het volgende:
Al zouden ze een DVD uitbrengen met alleen persconferenties, zelfs dat zou verkopen. Alle video-clips op één DVD? De films van The Beatles remasteren met de orginele soundtrack? De vele optredens die op video zijn opgenomen op DVD uitbrengen, Shea Stadium?
quote:
En wat brengen ze dan uit? Een compilatie met alle nummer 1-hits van de oude masters, overladen met bakken Noise Reduction, digitale galm en meer rotzooi. En áls ze het een keer remixen, Yellow Submarine, is het ook overladen met Noise Reduction, digitale galm, vreemde mixen, enz. Dr. Ebbetts
Dat had je nou niet moeten zeggen... Nu ga ik me weer zorgen maken! Ik geniet overigens volop van Dr. Ebbetts: ik draai alleen nog maar 'zijn' lp's! Ik heb zelfs alle albums per complete kant (A en B, dat had je vroeger) op m'n iPod gezet! Net echt!
  maandag 5 februari 2007 @ 19:50:59 #185
139330 TNA
For the stars that shine
pi_46017631
hello_goodbye, leuk hoe je je liefde voor de Beatles hier steeds weer zo treffend weet te verwoorden!
pi_46018555
pi_46018639
Artikel over Apple vs. Apple in het Nederlands:
quote:
Apple en Apple begraven strijdbijl
Door Mick de Neeve - maandag 5 februari 2007 17:26 - Bron: BBC News - Views: 7.919 - Permalink
Apple Inc en Apple Corps hebben een schikking getroffen over het gebruik van de merknaam Apple. Het voormalige Apple Computer Inc krijgt de volledige beschikking over het Apple-merk en geeft delen daarvan in licentie aan de platenmaatschappij van de Beatles.

De twee hebben meer dan 25 jaar in de clinch gelegen over het recht om de naam Apple en het appelbeeldmerk te gebruiken, nadat George Harrison in 1980 een advertentie voor Apple-computers in een blad opmerkte. Dat eindigde indertijd ook al in een schikking: Apple Computer betaalde tachtigduizend dollar en beloofde zich niet met de handel in muziek bezig te gaan houden. De eerste schending van die overeenkomst meende Apple Corps in 1989 waar te nemen: Macintosh-computers konden vanaf dat moment muziek voortbrengen met een behoorlijke geluidskwaliteit - voorheen was 'computermuziek' beperkt tot rudimentair gepiep. Twee jaar later kwamen de twee overeen dat het appelbeeldmerk wel op computers maar niet op geluidsdragers mocht worden gebruikt. De start van iTunes in 2003 gooide opnieuw roet in het eten: wederom haalde de technologie het woordgebruik uit de oude schikking in - van muziekdownloads had men in 1991 nog geen benul. Apple Corps delfde dan ook het onderspit: vorig jaar bepaalde de rechter dat de overeenkomst niet was geschonden omdat het beeldmerk - hoewel het bij het aanschaffen van een iTunes-track geregeld in beeld kwam - niet 'op de muziek zelf' aanwezig was.

Steve Jobs zegt opgelucht te zijn: 'We zijn gek op de Beatles en het is een pijnlijke ervaring geweest om ruzie met ze te hebben over het merkrecht. We zijn blij dat we er op een positieve manier uit zijn gekomen, die de bezorgheid wegneemt omtrent de mogelijkheid van toekomstige onenigheid'. Het is niet onmiddelijk duidelijk wat de schikking, waarover verder weinig bekend is, betekent voor het eventueel op iTunes verschijnen van de Fab Four, wiens muziek nog steeds via geen enkele legale downloaddienst verkrijgbaar is. Ook Neil Aspinall van Apple Corps is blij met de overeenkomst, en wellicht zijn diens woorden de enige indicatie dat de Beatles binnenkort het downloadtoneel betreden: 'We wensen Apple Inc veel succes en zien uit naar een jarenlange vreedzame samenwerking met hen'.
http://tweakers.net/nieuw(...)aven-strijdbijl.html
  dinsdag 6 februari 2007 @ 22:15:42 #188
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_46057075
Ik heb mij toch een gaaf nummertje weer herontdekt van The Beatles
Run For Your Life! Ik ga nu toch maar even het hele album luisteren
  dinsdag 6 februari 2007 @ 23:11:05 #189
11502 nipeng
The last ride is free
  dinsdag 6 februari 2007 @ 23:49:23 #190
139330 TNA
For the stars that shine
pi_46060824
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 22:15 schreef Blinker het volgende:
Ik heb mij toch een gaaf nummertje weer herontdekt van The Beatles
Run For Your Life! Ik ga nu toch maar even het hele album luisteren
Het minst favoriete Beatlenummer van John Lennon, hij schijnt zelfs spijt te hebben gehad dat hij het heeft geschreven - kan je nagaan hoe goed de rest van Rubber Soul je gaat bevallen
pi_46060976
Nou ik vind het ook niet een van de betere nummers van het album... Nowhere Man daarentegen
standaarddrinker
pi_46065585
Ach, zo heeft ieder zijn favorieten. Ik wordt altijd heel vrolijk van You won't see mee: die gaat altijd wat harder. Grappig dat ik er vrolijk van wordt want de tekst is niet zo vrolijk... Maar het is echt zo'n Beatelig Beatlenummer.
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 23:11 schreef nipeng het volgende:
Is DVD: The Unseen Beatles al genoemd?
Die is al voorbij gekomen, ja (of was dat op een ander forum...?): ik vind 'm het geld niet waard. Hoogstens 5 euro in de uitverkoop. Het verhaal (welk verhaal...?) is gigantisch incompleet en de 'unseen footage' beslaat in feite een paar minuten. Veel footage staat ook op andere dvd's en dan ook nog in betere kwaliteit. Al met al een teleurstelling. Duurt maar 46 minuten ook nog...
  woensdag 7 februari 2007 @ 13:14:13 #193
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_46071895
Norwegian Wood vind ik goed en The word is ook wel leuk
In My Life natuurlijk ook maar die kende ik allang
  woensdag 7 februari 2007 @ 19:35:35 #194
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_46084082
Is er ook een fimpje van I Me Mine life door George(en dan bedoel ik niet die van de film 'Let It Be')? Heeft hij hem bijvoorbeeld bij 'Concert For Bangladesh' gedaan..?

Prachtig Nummer
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  woensdag 7 februari 2007 @ 19:56:57 #195
139330 TNA
For the stars that shine
pi_46084753
quote:
Op woensdag 7 februari 2007 19:35 schreef satecl het volgende:
Is er ook een fimpje van I Me Mine life door George(en dan bedoel ik niet die van de film 'Let It Be')? Heeft hij hem bijvoorbeeld bij 'Concert For Bangladesh' gedaan..?

Prachtig Nummer
Zeker een zeer mooi nummer! Hij heeft 'm iig niet bij het concert voor Bangladesh gespeeld... Ik ken ook geen Harrison-soloversie van I Me Mine. Alleen de songtitel is trouwens al sterk bedacht

Edit: Hier wel een erg mooie compilatievideo van Harrison met het nummer I Me Mine eronder. Zulke beelden van een artiest met zijn muziek erbij raken me altijd wel, zeker omdat Harrison zo jong is overleden.

[ Bericht 8% gewijzigd door TNA op 07-02-2007 20:03:59 ]
pi_46112023
Hoe heet het nummer dat na 9 minuten voorbijkomt over een freight train en wie zingt het?
http://www.youtube.com/watch?v=BkGFpoWgR6A
Keeping an eye on the world going by my window.
  donderdag 8 februari 2007 @ 17:42:03 #197
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_46112764
Rusty Draper - Freight Train
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_46112783
Bedankt!
Keeping an eye on the world going by my window.
pi_46113181
Het is trouwens Nancy Whiskey's versie niet die van Rusty Draper.
Keeping an eye on the world going by my window.
  donderdag 8 februari 2007 @ 23:35:46 #200
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_46125734
http://www.youtube.com/watch?v=qEZnMGhs-T4

Ik heb nog een filmpje geupload, misschien niet geheel relevant, maar wel leuk om de altijd vrolijke Ringo te zien
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')