vond ik ook. De fondant is heel klein trouwens, de saus erbij is zoet en erg vloeibaar. Misschien creme fraiche erbij?quote:Op dinsdag 12 december 2006 14:04 schreef kabouter.muts het volgende:
De pure chocoladefondants (dessert) zijn lekker, alleen de vanilleroomsaus is te dun en heeft veels te weinig die echte vanillesmaak.
Zelf de saus opleuken zou helpen en dan heb je een lekker dessert.
Klopt! Sorbetijs van AH is echt de bom!quote:Op donderdag 14 december 2006 09:05 schreef Vork het volgende:
Ik heb 'm zo even niet in de folder kunnen vinden, maar een AH Excellent product dat alleen rond de feestdagen wordt verkocht en goddelijk lekker is is de Champagne sorbetijs. Sowieso is de sorbetijs van Albert Heijn erg lekker en ideaal voor mensen met weet ik veel wat voor allergieėn dan ook. Ik geloof 1,89 voor 500 ml, 20 cent duurder dan de norale sorbetijs, en 3x zo lekker (minimaal).
Vooral de citroenversiequote:Op donderdag 14 december 2006 11:03 schreef Mwanatabu het volgende:
[..]
Klopt! Sorbetijs van AH is echt de bom!![]()
quote:Op donderdag 14 december 2006 13:12 schreef beelz het volgende:
[..]
Vooral de citroenversie
Ik eet me elke zomer klem in die zooi
Heb ik net besteldquote:Op dinsdag 12 december 2006 14:04 schreef kabouter.muts het volgende:
De pure chocoladefondants (dessert) zijn lekker, alleen de vanilleroomsaus is te dun en heeft veels te weinig die echte vanillesmaak.
Zelf de saus opleuken zou helpen en dan heb je een lekker dessert.
Sorry, maar ik vind het niet eens echt duur, die toetjes waar je het over hebt zijn onder andere ook bedoeld als toetje bij de kerst, dan is 7 euro voor 6 toetjes niet echt prijzig. Als je het zelf maakt ben je duurder uit. Ik snap dat het voor jou best duur is, maar er zijn ook mensen die 3000 euro per maand verdienen en ook weleens iets anders willen dan vla.quote:Op dinsdag 12 december 2006 12:22 schreef boemboem het volgende:
gesponsord door AH ofzo?
ik heb deze producten nog niet geprobeerd en zal dat waarschijnlijk ook niet doen... ben zelf AH medewerker (vrij kleine winkel) en verbaas me vaak over wat klanten willen uitgeven met vb kerst... zo ook afgelopen dinsdag, kwamen er per zes verpakte toetjes in, bij elkaar 300gram! voor ¤ 6.99. Binnen een half uur waren er al twee verkocht en vroeg ik me samen met mijn collega af: who the hell is that stupid? (gaat om het Italiaans Dessert op pagina 15).
maargoed, misschien ben ik maar een te eenvoudige jongen die het nut van al die dure, exclusieve gerechtjes niet snapt
Ik vind de toetjes inderdaad ook niet extreem duur. Bestel eens in een restaurant een toetje, dan ben je al snel hetzelfde bedrag kwijt voor 1 dessert.quote:Op donderdag 14 december 2006 21:40 schreef Blik het volgende:
[..]
Sorry, maar ik vind het niet eens echt duur, die toetjes waar je het over hebt zijn onder andere ook bedoeld als toetje bij de kerst, dan is 7 euro voor 6 toetjes niet echt prijzig. Als je het zelf maakt ben je duurder uit. Ik snap dat het voor jou best duur is, maar er zijn ook mensen die 3000 euro per maand verdienen en ook weleens iets anders willen dan vla.
die champagnetaart lijkt me trouwens echt heerlijk, ding is alleen 10 euro nu, en als die niet in de aanbieding is, is die 14 euro
en gooi je dat nu allemaal in je vriezer zo lang?quote:Op vrijdag 15 december 2006 17:54 schreef golfer het volgende:
Alvast wat spullen ingeslagen:
Ja, voor zover de houdbaarheidsdatum niet t/m de kerst is.quote:Op zaterdag 16 december 2006 13:42 schreef computergirl het volgende:
en gooi je dat nu allemaal in je vriezer zo lang?
Ik vond de structuur wat matigquote:Op dinsdag 12 december 2006 14:04 schreef kabouter.muts het volgende:
De pure chocoladefondants (dessert) zijn lekker, alleen de vanilleroomsaus is te dun en heeft veels te weinig die echte vanillesmaak.
Zelf de saus opleuken zou helpen en dan heb je een lekker dessert.
Ik vind de structuur wel redelijk, maar de buitenkant heeft een soort harde membraan ofzo... Die is niet echt lekker. Verder wel een leuk toetje, maar maak liever iets zelfquote:
te duur voor mijn gevoelquote:Op zaterdag 16 december 2006 23:24 schreef Aenarion het volgende:
[..]
Ik vind de structuur wel redelijk, maar de buitenkant heeft een soort harde membraan ofzo... Die is niet echt lekker. Verder wel een leuk toetje, maar maak liever iets zelf
Ja dat laagje stoorde mij ook.quote:
Dat lukt bij mij juist heel goed?quote:Op maandag 18 december 2006 13:14 schreef Heufje het volgende:
Misschien stomme vraag, maar hoe kregen jullie die chcoladefondants uit het cupje waar ze in zaten? Heb het geprobeerd zoals op het doosje stond, maar kreeg ze er niet fatsoenlijk uitgedrukt!
Het was super Een echte aanrader mensenquote:Op maandag 18 december 2006 16:28 schreef pussydeluxe het volgende:
Vanavond de tortellini in zalm en kreeftsaus proberen. Ben benieuwd..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |