abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_44401068
En weer een geprobeerd, de Roomboter met cognac (remy martin) BELACHELIJK zoet, niet echt lekker meer. Hoogstens proberen op kerststol, maar grote kans dat we deze boter maar weggooien/geven. De normale d'Isigny (met zeezout) is veeeeel lekkerder!
Cooking!
pi_44415865
Jammer dat dit soort dingen normaal niet te krijgen is. Ideaal als je gasten krijgt en weinig tijd hebt om in de keuken te staan.
pi_44416676
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 14:04 schreef kabouter.muts het volgende:
De pure chocoladefondants (dessert) zijn lekker, alleen de vanilleroomsaus is te dun en heeft veels te weinig die echte vanillesmaak.
Zelf de saus opleuken zou helpen en dan heb je een lekker dessert.
vond ik ook. De fondant is heel klein trouwens, de saus erbij is zoet en erg vloeibaar. Misschien creme fraiche erbij?
  donderdag 14 december 2006 @ 09:05:13 #34
3878 Vork
Manisch creatief
pi_44416848
Ik heb 'm zo even niet in de folder kunnen vinden, maar een AH Excellent product dat alleen rond de feestdagen wordt verkocht en goddelijk lekker is is de Champagne sorbetijs. Sowieso is de sorbetijs van Albert Heijn erg lekker en ideaal voor mensen met weet ik veel wat voor allergieėn dan ook. Ik geloof 1,89 voor 500 ml, 20 cent duurder dan de norale sorbetijs, en 3x zo lekker (minimaal ).
pi_44419160
quote:
Op donderdag 14 december 2006 09:05 schreef Vork het volgende:
Ik heb 'm zo even niet in de folder kunnen vinden, maar een AH Excellent product dat alleen rond de feestdagen wordt verkocht en goddelijk lekker is is de Champagne sorbetijs. Sowieso is de sorbetijs van Albert Heijn erg lekker en ideaal voor mensen met weet ik veel wat voor allergieėn dan ook. Ik geloof 1,89 voor 500 ml, 20 cent duurder dan de norale sorbetijs, en 3x zo lekker (minimaal ).
Klopt! Sorbetijs van AH is echt de bom!
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
  donderdag 14 december 2006 @ 13:12:11 #36
44649 beelz
Maar dat is het punt niet
pi_44422886
quote:
Op donderdag 14 december 2006 11:03 schreef Mwanatabu het volgende:

[..]

Klopt! Sorbetijs van AH is echt de bom!
Vooral de citroenversie
Ik eet me elke zomer klem in die zooi
Besef Regulier!
Trouble spelling diarrhoea? There's always the Ronseal standby of 'dire-rear'.
pi_44423071
quote:
Op donderdag 14 december 2006 13:12 schreef beelz het volgende:

[..]

Vooral de citroenversie
Ik eet me elke zomer klem in die zooi
Die citroen roeleert! Maar de champie gaat ook mee naar huis straks
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
pi_44427599
Dat ijs is lekker om spoom mee te maken.
pi_44437426
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 14:04 schreef kabouter.muts het volgende:
De pure chocoladefondants (dessert) zijn lekker, alleen de vanilleroomsaus is te dun en heeft veels te weinig die echte vanillesmaak.
Zelf de saus opleuken zou helpen en dan heb je een lekker dessert.
Heb ik net besteld

Klonk zo lekker, kon het niet laten Alleen niet voor kerst maar gewoon voor dit weekend
  donderdag 14 december 2006 @ 21:40:38 #40
62913 Blik
The one and Only!
pi_44439167
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 12:22 schreef boemboem het volgende:
gesponsord door AH ofzo?

ik heb deze producten nog niet geprobeerd en zal dat waarschijnlijk ook niet doen... ben zelf AH medewerker (vrij kleine winkel) en verbaas me vaak over wat klanten willen uitgeven met vb kerst... zo ook afgelopen dinsdag, kwamen er per zes verpakte toetjes in, bij elkaar 300gram! voor ¤ 6.99. Binnen een half uur waren er al twee verkocht en vroeg ik me samen met mijn collega af: who the hell is that stupid? (gaat om het Italiaans Dessert op pagina 15).

maargoed, misschien ben ik maar een te eenvoudige jongen die het nut van al die dure, exclusieve gerechtjes niet snapt
Sorry, maar ik vind het niet eens echt duur, die toetjes waar je het over hebt zijn onder andere ook bedoeld als toetje bij de kerst, dan is 7 euro voor 6 toetjes niet echt prijzig. Als je het zelf maakt ben je duurder uit. Ik snap dat het voor jou best duur is, maar er zijn ook mensen die 3000 euro per maand verdienen en ook weleens iets anders willen dan vla.

die champagnetaart lijkt me trouwens echt heerlijk, ding is alleen 10 euro nu, en als die niet in de aanbieding is, is die 14 euro
pi_44460079
quote:
Op donderdag 14 december 2006 21:40 schreef Blik het volgende:

[..]

Sorry, maar ik vind het niet eens echt duur, die toetjes waar je het over hebt zijn onder andere ook bedoeld als toetje bij de kerst, dan is 7 euro voor 6 toetjes niet echt prijzig. Als je het zelf maakt ben je duurder uit. Ik snap dat het voor jou best duur is, maar er zijn ook mensen die 3000 euro per maand verdienen en ook weleens iets anders willen dan vla.

die champagnetaart lijkt me trouwens echt heerlijk, ding is alleen 10 euro nu, en als die niet in de aanbieding is, is die 14 euro
Ik vind de toetjes inderdaad ook niet extreem duur. Bestel eens in een restaurant een toetje, dan ben je al snel hetzelfde bedrag kwijt voor 1 dessert.
Bovendien zitten de toetjes ook nog eens in leuke glaasjes die daarna gewoon hergebruikt kunnen worden (bijv. als espressokopje)

Ik heb ze vandaag dan ook gekocht. Speciaal voor tijdens mijn tentamenperiode, dan verdien ik wel iets lekkers!!
Ik ben dan ook bang dat ze de kerst niet zullen halen
  vrijdag 15 december 2006 @ 16:26:03 #42
3878 Vork
Manisch creatief
pi_44460838
Worden er nou supermarktproducten vergeleken met gerechten die in een restaurant worden verkocht? Appels en Peren lijkt me.

7 euro voor 6 kleine toetjes met her te gebruiken glaasjes. Het is maar wat de gek ervoor geeft. Als de consument het ervoor over heeft, is dat de prijs. Zijn wij (als gemakshalve nu zojuist bepaald collectief der consumenten) mede verantwoordelijk voor . Het is tenslotte ook nog eens bijna kerst.

Ik schrik er niet van, het is ook geen product dat ik zou willen kopen. Met kerst verzin ik zelf wel een goddelijk toetje. Lekker, maar vooral groot en veel .
  vrijdag 15 december 2006 @ 17:54:00 #43
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44463407
Alvast wat spullen ingeslagen: rosbief in armagnacsaus met morieljeboter, cantharellen-en kreeftensoep, gerookte zalm besprenkeld met whisky, kalkoenhaasjes met sinasappel/portsaus, scholrolletjes met een mousse van witte wijn en garnalen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_44480819
quote:
Op vrijdag 15 december 2006 17:54 schreef golfer het volgende:
Alvast wat spullen ingeslagen:
en gooi je dat nu allemaal in je vriezer zo lang?
  zaterdag 16 december 2006 @ 15:46:13 #45
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44483567
quote:
Op zaterdag 16 december 2006 13:42 schreef computergirl het volgende:

en gooi je dat nu allemaal in je vriezer zo lang?
Ja, voor zover de houdbaarheidsdatum niet t/m de kerst is.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator zaterdag 16 december 2006 @ 21:27:41 #46
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_44492439
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 14:04 schreef kabouter.muts het volgende:
De pure chocoladefondants (dessert) zijn lekker, alleen de vanilleroomsaus is te dun en heeft veels te weinig die echte vanillesmaak.
Zelf de saus opleuken zou helpen en dan heb je een lekker dessert.
Ik vond de structuur wat matig
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_44495246
quote:
Op zaterdag 16 december 2006 21:27 schreef Renesite het volgende:

[..]

Ik vond de structuur wat matig
Ik vind de structuur wel redelijk, maar de buitenkant heeft een soort harde membraan ofzo... Die is niet echt lekker. Verder wel een leuk toetje, maar maak liever iets zelf
Cooking!
  Moderator zaterdag 16 december 2006 @ 23:34:24 #48
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_44495534
quote:
Op zaterdag 16 december 2006 23:24 schreef Aenarion het volgende:

[..]

Ik vind de structuur wel redelijk, maar de buitenkant heeft een soort harde membraan ofzo... Die is niet echt lekker. Verder wel een leuk toetje, maar maak liever iets zelf
te duur voor mijn gevoel
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  zondag 17 december 2006 @ 01:35:01 #49
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_44497882
Ik heb de diepvries haricots verts met bacon (sperziebonen opgerold in spek dus ) vorig jaar januari gehad en ik vond ze erg lekker. Erg makkelijk in de magnetron op te warmen. Ik kan niet wachten totdat het weer januari is.
Confidence through competence
  zondag 17 december 2006 @ 01:36:35 #50
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44497911
Kon de verleiding niet weerstaan om de gerookte zalm, besprenkeld met malt whisky alvast even te proeven.
Heerlijk!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 18 december 2006 @ 03:54:11 #51
12395 mistraldk
Sailing's the game!!!
pi_44527593
Heb die kalkoen alvast een keer geprobeerd, prima stukje kalkoen maar verder niet bijzonder.
"Spuug niet onder de tafel...daar zou je dronken vriend kunnen liggen"
pi_44529353
quote:
Op zaterdag 16 december 2006 21:27 schreef Renesite het volgende:

[..]

Ik vond de structuur wat matig
Ja dat laagje stoorde mij ook.
Het lijkt wel een melkvel. Daar moeten ze nog iets op verzinnen.
De smaak en structuur verder vond ik wel oke.
Maar zelfmaken is en blijft lekkerder.
  maandag 18 december 2006 @ 12:31:05 #53
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_44533499
Ik had vorige week de AH Excellent Mango-Gember Dressing..

Die was echt hartstikke lekker. Ik had het over de ijsbergsla gedaan en de sla werd er ook niet slap van zoals met de meeste slasauzen of -dressings het geval is.

Absoluut voor herhaling vatbaar!
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_44534720
Misschien stomme vraag, maar hoe kregen jullie die chcoladefondants uit het cupje waar ze in zaten? Heb het geprobeerd zoals op het doosje stond, maar kreeg ze er niet fatsoenlijk uitgedrukt!
pi_44540903
quote:
Op maandag 18 december 2006 13:14 schreef Heufje het volgende:
Misschien stomme vraag, maar hoe kregen jullie die chcoladefondants uit het cupje waar ze in zaten? Heb het geprobeerd zoals op het doosje stond, maar kreeg ze er niet fatsoenlijk uitgedrukt!
Dat lukt bij mij juist heel goed?
Cooking!
pi_44541125
Vanavond de tortellini in zalm en kreeftsaus proberen. Ben benieuwd. .
  maandag 18 december 2006 @ 16:56:20 #57
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_44542235
Ik lees wel heel veel over die fondants nu..
Deze chocaholic gaat ze morgen ook proberen!

Ze zijn in de reclame voor ¤2,99
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_44542996
Kreeg hier vandaag de feestelijke bonusfolder binnen en mijn oog viel op:
Ovenschaaltje gevuld met gratin van rivierkreeftjes ņf trio van bospaddenstoelen...
Tortellini met zal en kreeftensaus..
Duo van zeewolf en zalm
Is er iemand die iets van deze gerechten al geprobeerd heeft?? PDL?
  maandag 18 december 2006 @ 18:17:43 #59
139770 Miasan
Roemer has it
pi_44545049
Misschien niet echt iets voor bij een kerstdiner, maar ik heb de AH feestdagen excellent muesli geprobeert. Met toffeesmaak en allerlei soorten hele noten, erg lekker .
Hoofdletter, komma,
punten en grammatica.
Bericht is leesbaar.
pi_44550390
quote:
Op maandag 18 december 2006 16:28 schreef pussydeluxe het volgende:
Vanavond de tortellini in zalm en kreeftsaus proberen. Ben benieuwd. .
Het was super Een echte aanrader mensen .
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')