Kun je daar ook sjarlotjes voor gebruiken?quote:Op maandag 13 november 2006 20:01 schreef lemonlime het volgende:
Gewoon in de supermarkt. Ik koop ze bij de plusmarkt maar ergens anders zullen ze vast ook wel zijn. En anders kun je het altijd op de markt proberen.
Tuurlijk, die zijn alleen iets sterker van smaak, vaak een beetje scherper. Het is sowieso lekker om kleine uien heel te laten, ze smaken dan zoeter en sappigerquote:Op maandag 13 november 2006 21:55 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Kun je daar ook sjarlotjes voor gebruiken?
vroeg me al af waarom niemand er nog over begonnen was.quote:Op maandag 13 november 2006 22:12 schreef MissHobje het volgende:
Oe zucht.. zwijmel ...I loveeeee stoofpotjes![]()
Ik heb zo'n ouderwets peutroleum stel om het lekker te laten pruttelen.. heerlijk!
En dan lekker binden met wat ontbijt koek.. krijg je net ff dat zoetje ( niet te dus) wat erin hoort vind ik![]()
Enne bv. spekjes bij het aanbraden is ook al zo mjammie.
Vanillepijpje en een klein beetje kaneel erdoor doet hetzelfde, als de saus al dik genoeg is!quote:Op maandag 13 november 2006 22:12 schreef MissHobje het volgende:
Oe zucht.. zwijmel ...I loveeeee stoofpotjes![]()
Ik heb zo'n ouderwets peutroleum stel om het lekker te laten pruttelen.. heerlijk!
En dan lekker binden met wat ontbijt koek.. krijg je net ff dat zoetje ( niet te dus) wat erin hoort vind ik![]()
Enne bv. spekjes bij het aanbraden is ook al zo mjammie.
Ik ook, ik twijfel nog welke, stoofpotje met lamsvlees is ook errug lekker.....quote:Op maandag 13 november 2006 18:09 schreef DarkElf het volgende:
[..]
oh dat zal wel lekker zijn zeg!
(ik had eigenlijk bedacht om tweede kerstdag zoiets te eten)
Duderinnetje, ik heb genoten van je opquote:Op maandag 13 november 2006 16:47 schreef Duderinnetje het volgende:
Invriezen kan prima heb je altijd wat lekkers als je ff weinig tijd hebt om te koken.quote:Op zaterdag 18 november 2006 17:39 schreef Lucille het volgende:
Heel lekker, maar ik heb altijd het idee dat het minder handig is voor eenpersoons huishoudens, tenzij je de hele week hetzelfde wilt eten.Wat is dan handig, invriezen of gewoon vrienden uitnodigen?
quote:Op zaterdag 18 november 2006 18:20 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Invriezen kan prima heb je altijd wat lekkers als je ff weinig tijd hebt om te koken.
Maar die optie van vrienden is natuurlijk ook erg gezellig.
Lekker wijntje erbijdan kom je de avond wel door.
Twee keer van etenquote:Op zaterdag 18 november 2006 17:39 schreef Lucille het volgende:
Heel lekker, maar ik heb altijd het idee dat het minder handig is voor eenpersoons huishoudens, tenzij je de hele week hetzelfde wilt eten.Wat is dan handig, invriezen of gewoon vrienden uitnodigen?
Ik krijg honger.quote:Op zaterdag 18 november 2006 21:53 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Twee keer van eten![]()
Met een dag ertussen. Wordt het stoofpotje nóg lekkerder van, als je hem een dagje laat staan![]()
Hup! Laat je baard staan en hak een boom om! Dan pak ik de gietijzeren ketel en stook het vuur wat opquote:
*bijl pakt en naar het plantsoentje loopt*quote:Op zaterdag 18 november 2006 23:19 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Hup! Laat je baard staan en hak een boom om! Dan pak ik de gietijzeren ketel en stook het vuur wat op![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |