abonnement Unibet Coolblue
pi_43164765
Uit de mailbox van de FA's .
quote:
Op maandag 18 september 2006 21:25 schreef Dagonet het volgende:
Af en toe zit er in de shitload aan \"unban me\", \"maak me blauw\" \"neuk me\" \"kijk, hier, m\'n tieten, mag ik nu een tag\" mailtjes een mailtje dat er bovenuit springt. Mails die we jullie eigenlijk niet zouden moeten onthouden.
Laatste briljante mails:
quote:
Op woensdag 1 november 2006 22:29 schreef Mirage het volgende:
en deze (1 uit een hele serie) kan ik hier wel neerzetten om een voorbeeld te geven van de lengte van veel van de emails... Het doel van deze persoon is het verspreiden van zijn ideeen en zoals je onderaan kan lezen zou hij het waarderen als ik hier een beetje bij meehelp. Deze mail dur fik hier dus met een gerust hart te plaatsen

Rescue plan: (deel 2)

Als je een huis hebt of je hebt een woonst heb je geluk, de nieuwe wet zal moeten zijn: Dat als man en vrouw trouwen dat ze dan recht hebben op woonst zonder dat ze daar aan iemand geld moeten geven, de beschikbare woonsten zullen tentoongesteld worden op internet en in lokale krantjes. Als je gaat werken, of je bent student hebt je recht op een pas, met die pas kan je je voorzien van de nodige behoeften.

Bv. Je hebt een dag gewerkt, dan krijg je toegang tot de winkel om je te kunnen voorzien van de nodige middelen. als je je werk goed doet krijg je telkens na een maand of week een bonuspunt, met die bonuspunten kan je je dingen kopen of dingen doen die je interesant vind.

Je zou ook de mogelijkheid moeten kunnen creëren om in het buitenland te kunnen vestigen, zodat misschien ook buitenlanders zich hier kunnen vestigen, beetje van multicultureel te zijn, nu de mensen die naar het buitenland gaan, moeten de buitenlandse cultuur leren kennen, zo moeten ook de buitenlanders onze cultuur herkennen en mee tevreden te zijn. Ben je niet tevreden, heb je nog altijd het recht om terug te keren om terug te keren naar land van afkomst.

Je moet meer rechten krijgen om vakantiedagen te kunnen nemen, Als mensen niet aan werk kunnen toekomen, moeten ze van voedsel kunnen worden voorzien, weer hiervoor kan m'n aan speciale pasjes voorzien)

zoals je dagelijks een bankkaart gebruikt, zou je dan dit pasje moeten gebruiken, al je nodige gegevens staan erop, maar ze mogen je privacy niet schenden!! Tenzij je misdaden begaat tegenover de 10 Geboden.

hoe voorzie je iedereen van de nodige middelen ? bv: M'n moet vooral kunnen rekenen op werkwilligen en mensen die echt bereid zijn om te werken, als soldaten echte mannen zouden zijn, dan zouden ze best ook wel is hard kunnen werken. In plaats van met revolvertjes rond te lopen, moeten we iedereeen kunnen voorzien van de nodige middelen. Maar ook kunnen voorzien dat het hier geen toeloop gaat worden van miljoene vluvhtelingen.

daarvoor moeten we veel juttezakken kunnen maken, zodanig dat we zandzakken kunnen maken, met zandzakken kan je schuttingen maken.. (kunnen we eindelijk dat woestijnzand rond de piramide's opruimen)

We beschikken over grote technologische materialen om dit te kunnen bewerkstelligen.. Het hangt van de vrijwillegers af!!

als ze nou nog steeds niet inzien dat ze die problemen moeten gaan indijken, en met er wapens en geld naar te sturen gaat niet gaan, we moeten plannen maken om hun te kunnen voorzien van de nodige middelen..

Als we die arme landen kunnen voorzien van grote meren (water verplaatsen) en rivieren trekken (veel werk) kunnen we hun voorzien van water, water kan m'n filteren door het te koken.

De meeste leiders proberen hun eigen rijkdommen veilig ten stellen.. Maar om een Verenigd Europa te krijgen zal het in de toekomst gaan afhangen van 1 leider en zijn volgelingen.

Het is heel belangrijk dat die leider iedereen kan blijven voorzien van de nodige middelen (energy, voeding, woonst)

We mogen geen opstanden veroorzaken, maar vooral de leiders duidelijk te maken dat hun overdreven luxe overbodig is! of tenminste, er worden mensen bedreigd met de hel en als ik mensen elkander hoor bevloeken, dan zijn ze er na 2000 jaar nog niet in geslaagd om vrede te kunnen bereiken.

Vrede kan je alleen bereiken door mensen te kunnen voorzien van hun nodige middelen, maar als je andere landen gaat leren om paleizen te bouwen, dan ga je weeral de verkeerde kant op, we moeten geen paleizen bouwen voorons zelf, alleen de paleizen zouden wel kunnen dienen om onze actie's en plannen openbaar te maken aan de mensen !! jobs creëren.

Als we die arme mensen kunnen voorzien van jobs, hebben we meer kans dat ze terug gaan naar hun eigen land. bv Je moet de arme mensen kunnen voorzien van zandzakken, zandzakken kan je gebruiken om jezelf te beschutten.. hoe doe je dit? ok op tv actie plan: Alle mensen die bereid zijn om 1 jaar of een half jaar krijgen een enorme mooie fikse vergoeding bv, 100.000 euro per jaar dat je werkt, maakt nie uit wa werk, maar wel werk, en geen creatie, zoals sport, sport is geen werk, maar pure entertainment, je mag daar iets aan verdienen, maar hou het gelijkwaardig tussen alle mensen !!

als geld van een boom komt, hou dan rekening dat we nog veel geld kunnen maken Dus we kunnen veel mensen rijk maken.. als we mensen rijk maken, hebben we kans dat mensen naar andere landen kunnen gaan, ze kunnen daar iets kopen en daar werken en bouwen, boerderij (het gaat heel belangrijk zijn dat we een gezonde voedsel keten ontwikkelen)



(nu als mensen afvragen waarom ik zo ben is dit mijn antwoord: Alle mensen zouden graag hebben dat God al hun problemen komt oplossen, maar naarmate de tijd gaat word dat duidelijker, alleen we moeten ervoor durven openstaan. hoeveel mensen vragen nu nog aan God voor hun dagelijksbrood, God is aan de Hemel aan het werken voor al die zieltjes.. Dus hij heeft weinig tijd, Als hij tijd heeft verlicht hij soms iemand, sommige mensen gebruiken die verlichting voor hun eigen doeleinden (rijkdommen)

Ik heb met het verspreiden van mijn berichten nog geen cent ontvangen, en dat wens ik ook niet) Maar er is een noodsignaal! Ik snap niet dat mensen belastingen nog altijd goedkeuren, Hier moeten dringend stappen tegengenomen worden, want belastingen dienen alleen maar om u aan de ketting te kunnen houden! Mensen hebben bang dat als je hun troepen omverveegt dat je hun ook omverveegt.. Zij hebben meer bang dan een arme mens, want een arme mens heeft niets te verliezen als hij zijn hart niet kan vinden.

Ik heb de indruk altijd gehad dat als er een God bestaat, we daar ook iets best van kunnen leren. Maar omdat iedereen gelooft of gelooft in andere dingen geraken mensen in de war..

Maar je moet eens kijken hoe die 10 Geboden heel belangrijk kunnen zijn om een gezonde maatschappij te kunnen vormen!! Door een kloof te maken tussen rijk en arm gaat m'n problemen veroorzaken, en zo wil die koning het ook, zet ze maar aan de drank, maak van de vrouw hoeren, en laat ze maar spelen met elkaar.

Moet je vandaag zien tot hoeveel lijden dat al heeft veroorzaakt in veel gezinnen.. veel mensen zitten in zulke schulden dat ze soms geen andere weg weten dan zelfmoord. dit moet tegengehouden worden, want de rijke buiten de armen uit! Het zijn zakenvullers, maar dan moeten zij maar is weten wie hun zakje vult !!!

Als zij gezegend zijn met zulke wijsheid over luxe, dan kunnen ze iedereen van zo'n luxe kunnen voorzien, maar dan moeten we nog veel bouwen, en ons niet houden aan bekrompen architectuur!

De leiders moeten hun plannen duidelijk uitleggen op televisie, zodat we hun plannen kunnen overzien en zien of ze duidelijk kloppen naar een meerwaardiger Europa..

We hebben genietroepen, we moeten die in plaats van te blijven trainen, moeten we gaan bouwen, we moeten veel bouwen vooral hulp gaan bieden, en daar moet ons geld ook naar uit gaan!!

We moeten mensen die werken, ook in eigen land kunnen voorzien van de nodige middelen..

bv: als we advertentie plaatsen op televisie voor mensen die zich een half jaar of jaar willen opgeven van hun leven, om in arme landen te kunnen voorzien van water !! rivieren trekken vanaf de zee!! We bezitten tot die mogelijkheid, als we willen voorkomen dat al die mensen naar hier trekken ,dan word het te gevaarlijk, we moeten ons werk ook laten zien op televisie, zodanoig dat we bereid zijn om te werken, maar niet om te slachten aub !!

Aub, mirage, ik hoop dat je iets kan doen met deze teksten, ik geef deze aan u door, omdat dat mijn keuze is geworden, jij als oppermoeder hebt de keuze om hier naar te plannen !!
quote:
Op donderdag 2 november 2006 10:37 schreef ijsmeis het volgende:
En dit soort dingen dus ook:
Hoi,

Ik heb je een paar keer voorbij zien komen op fok, maar jij bent echt een
ongelooflijk lekker ding. Zo denkt zowel mijn vriendin als ik erover. Heb je
een vriend? Of ben je wel in voor een spannend contact?

Mijn vriendin is 21, 1.68m, dblond, slank, 62kg, cup 75C
Ik ben 24, 1.91m slank..

Lijkt ons heerlijk om met jou in contact te komen...
Ik hoop dat ik het goede emailadres heb trouwens

Wie weet tot mails, anders sorry dat ik je heb lastiggevallen.

Kusje
Whatever I want.
  FOK!fotograaf donderdag 2 november 2006 @ 10:49:04 #2
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_43164883
*mee leest!
Xilantof Flickrt
foto-nerd
pi_43164911
quote:
Op donderdag 2 november 2006 10:37 schreef ijsmeis het volgende:
En dit soort dingen dus ook:
[..]
OMG
Dat is gewoon té sneu
PS4 online: micro_nl
pi_43164945
Beetje matig,
quote:
Hoi Peri,
Ik kan sinds gisteren toch niet meer posten. Weet jij misschien hoe dat komt? Er staat niets in het banmeldtopic en ik ben braaf geweest volgens mij.

Groetjes, ****
Hij was aan 't etteren met zn kloons in US en dat wist ie niet meer ofzo. .
Whatever I want.
  donderdag 2 november 2006 @ 11:01:52 #5
93304 Orealo
Tsu Tsu Tsunami!!!
pi_43165119
terug vind post
  donderdag 2 november 2006 @ 11:08:17 #6
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_43165263
ijsmeis moet dat maar ff filmen, als ze er op in gaat
pi_43165509
moet er ook niet PM bij in de TT?
"I don't mean to sound bitter, cold or cruel, but I am, so that's how it comes out." - Bill Hicks
  donderdag 2 november 2006 @ 11:22:54 #8
74548 Jo0Lz
Lick the box!
pi_43165589
Whehehe, prachtig. Een verzoek voor een trio middels de mail
Ijsmeis is natuurlijk ook de bom,
Yes we can! | I didn't fail, it's just postponed success.
  donderdag 2 november 2006 @ 11:26:11 #9
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43165676
quote:
En dit soort dingen dus ook:
Hoi,

Ik heb je een paar keer voorbij zien komen op fok, maar jij bent echt een
ongelooflijk lekker ding. Zo denkt zowel mijn vriendin als ik erover. Heb je
een vriend? Of ben je wel in voor een spannend contact?

Mijn vriendin is 21, 1.68m, dblond, slank, 62kg, cup 75C
Ik ben 24, 1.91m slank..

Lijkt ons heerlijk om met jou in contact te komen...
Ik hoop dat ik het goede emailadres heb trouwens

Wie weet tot mails, anders sorry dat ik je heb lastiggevallen.

Kusje
Ik zal het niet meer doen hoor

Ijsmeis
pi_43165728
Nouja, ik vind 'm nog best beleefd, door het "anders sorry dat ik je heb lastiggevallen".

Want zoiets kan natuurlijk ook eh:
quote:
Lekkere Jongen <-knip-@hotmail.com> aan ijsmeis 8 jun.
Jij bent echt lekker, wil je wel een keer neuken zeg!
  donderdag 2 november 2006 @ 11:30:06 #11
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43165774
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:28 schreef ijsmeis het volgende:
Nouja, ik vind 'm nog best beleefd, door het "anders sorry dat ik je heb lastiggevallen".

Want zoiets kan natuurlijk ook eh:
[..]
je hebt niet gereageerd?
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 11:34:23 #12
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43165871
TVP
Some memories are best forgotten
Room 23
  donderdag 2 november 2006 @ 11:35:56 #13
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_43165907
Is er ook een rescue plan (deel 1)?
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
pi_43166014
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:28 schreef ijsmeis het volgende:
Nouja, ik vind 'm nog best beleefd, door het "anders sorry dat ik je heb lastiggevallen".

Want zoiets kan natuurlijk ook eh:
[..]
wat .rar en .zip voor je kan betekenen in het leven....
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
  donderdag 2 november 2006 @ 11:43:10 #15
52493 Prowl
IMAGE GOES HERE
pi_43166082
Zijn er ook huwelijksaanzoeken?
Vi är Borg. Motstånd är meningslöst. Ni kommer att bli assimilerade!!
pi_43166129
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:43 schreef Prowl het volgende:
Zijn er ook huwelijksaanzoeken?
In Feedback wel .
  donderdag 2 november 2006 @ 11:47:07 #17
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_43166204
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:43 schreef Prowl het volgende:
Zijn er ook huwelijksaanzoeken?
Ik heb toen ik columnist was wel verzoeken om een seksdate gekregen. Bijna hetzelfde toch?
Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  donderdag 2 november 2006 @ 11:51:14 #18
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43166312
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:47 schreef Jane het volgende:

[..]

Ik heb toen ik columnist was wel verzoeken om een seksdate gekregen. Bijna hetzelfde toch?
ik voel me buitengesloten
pi_43166394
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:35 schreef 4-elements het volgende:
Is er ook een rescue plan (deel 1)?
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 11:56:41 #20
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43166448
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:54 schreef Mirage het volgende:

[..]

Niet compleet zonder mirage

Owja en ik zou de onderschrift veranderen. Klinkt namelijk als een uitnodiging
pi_43167209
Dit is één van mijn toppers:
quote:
Van: .......@hotmail.com>
Verzonden: woensdag 11 oktober 2006 14:13:42
Aan: misstique.moi@hotmail.com

hoi vraagje welk ondergoed draag jij vandaag?
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
  donderdag 2 november 2006 @ 12:30:01 #22
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_43167271
Maar die van ijsmeis, ik moet zeggen dat die jongen wel smaak heeft
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_43167513
quote:
Op donderdag 2 november 2006 12:27 schreef Misstique het volgende:
Dit is één van mijn toppers:
[..]

Sjezus
pi_43168275
Nav een ban :

Wel ik bied u mijn excuses nogmaals aan mevrouw, maar ik smeek u om u ogen open te doen, zie wat ik kan zien.


nog wat rescueplannen:

onderwerp: ik hoop dat je die mailtjes allemaal leest.

Rescue plan deel I:



belgië kampt met 600.000 werklozen.. Heel 1voudig, m'n zoekt de werklozen die al het langst werkloos zijn op, we sturen die terug naar hun land van afkomst met de nodige voorzieningen om ginder wel te kunnen overleven, wel ik wil nu niet rasistisch zijn, absoluut niet, maar zij willen ons wel de Koran opleggen, en wij mogen hen geen werk opleggen ofwat ?? Hmm.. betwistbaar, want er zijn nu 1maal veel mensen bereid om te werken, en er zijn nu ook 1maal veel mensen die verslaafd zijn aan elke dag weed, speed, coke, ghb of weet ik veel wat. Is dat echt leuk voor die mensen ? Als die mensen het echt leuk hebben, dan kan je betr voorzichtig zijn als je ooit een dochter hebt, heb er in mijn leven al veel zien weglopen of eronder door zien gaan.

Dus hoe los je die rotzooi op ? Simpel, je zet alle Illegalen terug op een vliegtuig richting hun afkomst, je geeft hun tenten, en de nodige instructie's, 'hoe overleef ik in de wildernis' .. nou omdat ze toch hier al zo lang leven in een maatschappij die eigenlijk goed draait, maar minder goed als er te veel mensen beginnen klagen zoals ik dan. Maar dat is dan vooral over ons eigen bekrompen egoistisch landje.

hier gaan ze ervan uit, vluchteling of niet, dat als je aanmeld of laat legaliseren, dat je dan een klein onderhoudsloontje krijgt, zodanig dat je kan voorzien van een klein huisje in erbarmelijke omstandigheden..

en waarvan ze hun uitbetaald loon 'stempelgeld' dan hunzelf kunnen benutigen met de nodige middelen, meeste dochters uit zulke gezinnen draaien hun hand ervoor niet om om uit de kleren te gaan.

nu is dat een vrouw die ik zoek, die graag even rap haar kleren uittrekt, en daarna even rap het weer te kunnen aftrappen.. wel dat is niet de liefde die ik altijd heb opgezocht hoor.. Maarja ik zie er soms nou zelf ook wel best rottig uit. Het zal daar aan liggen..

wel ik ben gaan uitzoeken waarom die mensen nou net toch naar hier komen.. en mijn antwoord is heel éénvoudig: geld

Ze krijgen hier wat geld, ze proberen het meeste door te zetten naar hun buitenlandse rekening, met het minste gaan ze wat voedsel kopen, allé de moeders toch, en hun kinderen die verspelen alles aan gokken en drugs en hoeren... Nou wat een maatschappij zeg, voorzie een arme vrouw van geld, en ze gaat zelfs met haar benen open.

nu ikzelf ben niet opzoek naar zo'n vrouw, heb er nog maar weinig ander tegengekomen, en meestal waren ze dan wel getrouwd of bezet, typisch de meest lelijke zal altijd als laatste overblijven, maarja, daar heb ik al vrede mee kunnen nemen.

Nu als je mensen kan voorzien van de nodige leefomstandigheden zodanig dat ze geen geld nodig hebben, maar eten, dan creeër je een heel andere leefwereld !!

bv: voorzie een koppel dat pas getrouwd is van een huis, als er huizen beschikbaar zijn, bv die in krantjes staan en dergelijke.. Maar je moet eerst een huis kiezen die ideaal gemaakt is voor een getrouwd koppel zich te kunnen ontwikkelen.. nu je moet ook nog wel je werk doen natuurlijk, als elke mens zijn werk voldoet krijgt hij een soort tikpasje, op dat tikpasje staat op of hij heeft gewerkt of niet..

met dat tikpasje loop je naar de winkel, en je gaat even lekker je inkopen doen die je nodig hebt om je te kunne voeden..

nu als je 1 maand hebt gewerkt, dan krijg je een soort van bonuspunt.. als je genoeg bonuspunten hebt, dan heb je het recht om je met iets te verwennen.

nu hoor je maar al te vaak dat elke buurman graag zijn buurman de loef wilt afsteken, maar als die buurman uit een welgestelde familie komt en jij niet, dan gaat het wel helemaal anders dan je hoopt denk ik.

dus er moet een gelijkwaardigheidssysteem inkomen.. en dat moet m'n oplossen met een tikpasje dat steunt naar meer gelijkwaardigheid en waar iedereen de kans krijgt om mee te gaan werken voor hun voedsel.

nu als er geen werk is, of werk waar iemand is niet mee opgeleid, dan moeten mensen kunnen voorzien worden in de juiste en nodige opleiding, en ook met het systeem van, als je gaat leren, dan mag je je zelf voeden, ben je een maand gaan leren, dan kan je een bonuspunt krijgen.. snap je ?

Bv op school kan je veel leren, maar sommige mensen willen graag totaal andere dingen leren dan ze die op school aanbieden, ik zelf heb pas op veel latere leeftijd ontdekt wat ik wou doen, maar toen was het volgens schoolreglement wel veel te laat.

als geld te kern is van alle (of vele) problemen, dan komt het omdat ze aan geld te verkeerde hebben toegeschreven, Geld komt van een boom , en niet vanuit Goud, daarvoor Geld heeft veel meer waarde aan een boom dan aan goud, want goud in mijn ogen is niets waard. Ik heb liever een huis met een leuk overdekt zwembad, dan dat ik mezelf moet kapot werken voor een huis dat op instorten staat...

Er kunnen nog veel reddingsactie's bedacht worden, maar ze maken hun alleen maar veel te veel druk voor hun eigen rijkdommen, bang dat ze eindelijk inzien dat het voor niks nodig is om een kasteel of 2 minder te hebben..


--------------------------------------------

*knip persoonlijk relaas gemixt met rescue*

ps: als Jezus zei de mensen zijn zoals het licht van de wereld... moet je eens kijken hoe jij je licht thuis aandoet... (schakel) Nu als je letters als schakels zou gebruiken bv van de g een d maken

met het woord zaden zou je dan ook zagen kunne zeggen.. niet zagen maar zaden.. (Hij is slim, te slim)

het duiveltje zou het liefst de woorden willen stelen, maar ik zou de woorden hier een daar transformeren (moderner) en dan kan je veel meer woorden en zinnen zien.. snappie ?? en rijmen is ook nie slecht..

en weet je hier nog een voorbeeld dat jezus eigenlijk wel slimmer was dan we nu inzien, maar dat heeft hij wel meegekregen van God dus..


Jezus zei, aan de ene kant zal ik m'n schapen zetten, en aan de andere kant m'n lammen.. (nou wat zegt een schaap ?? Mijijijijijijij Mijijijijijijijij (Mij dus)

en aan de andere kant zitten de lammen (islam)



Waarom zitten ze nou nog steeds die man met dieren te vergelijken ? zou jij het leuk vinden als ik zeg tegen u dat je een varken bent, of een vet zwijn ofzo.. Ik zou dat zelfs nog niet durven zeggen!!

Jezus zei gewoon Jezus islam.. Maar hij wou die boodschap verborgen houden, om die kerk wa te pesten, en om hun op de knietjes te laten gaan.. (maar zij die het weten, bidden nu wel jezus nie meer aan, maar wel een ander duistere persoon)

Jezus waarschuwde zelfs nog in de bijbel, bid mij nie aan maar bid God aan...

Nou hoeveel kerken hebben nou wel geen heilige beeldjes van zoveel verschillende personen ? Meeste van die personen hebben gewoon proberen andere mensen te helpen, Daarvoor moet m'n ze toch nog nie gaan aanbidden ?? Wie weet wat voor slechte gedachten hadden die personen..

Het leven is gewoon een heel speciaal spelletje, maar als we echt slimmer zouden zijn, dan zou deze grote bubbel wel iets veel fijner kunnen zijn...

En als je naar de islam kijkt, Dan zie je dat ze alleen Allah aanbidden (Allah is gewoon Arabisch voor God) (En zij investeren hun geld in moskeeën, en niet in bordelen)

De reden waarom ik soms zo raar schrijf is, ik heb namelijk soms visioenen, en als ik die heb probeer ik daar zoveel mogelijk over te typen.. weet je.. anders vergeet ik het misschien wel is, en mijn zuster die raad mij altijd aan dat andere mensen dat ook is kunnen lezen...




Verder moet betreffende persoon zelf het licht maar brengen
De rest vind ik te persoonlijk.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 13:48:35 #25
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43169558
vage gast
pi_43169768
Ik volg die vent niet. Hij neemt een standpunt en aan het eind van het relaas staat ie er recht tegenover...
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
  donderdag 2 november 2006 @ 14:30:48 #27
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43171059
tvp
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  donderdag 2 november 2006 @ 15:33:43 #28
50442 DaMook
Lonely together ( Miss u Caro)
pi_43173135
Whehe die sex verzoeken
The only easy day, was yesterday. (USMC)

Live for today, cause yesterday is gone and tomorrow may never come. (Ducky, NCIS)
I'll grow old with her, just from a far. (Harold, POI)
pi_43173357
tvp
niet meer
pi_43173397
de rescueplannen...waardering voor de moeite, maar het spoort echt niet...
“ That was pretty fucking trippy... ”
Pulp Fiction
pi_43173587
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:56 schreef G.Fawkes het volgende:

[..]

Niet compleet zonder mirage

Owja en ik zou de onderschrift veranderen. Klinkt namelijk als een uitnodiging
YW
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
pi_43173811
Blijft een heerlijk topic dit .
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
  donderdag 2 november 2006 @ 16:00:35 #33
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43173894
quote:
Op donderdag 2 november 2006 15:49 schreef Mirage het volgende:

[..]

YW
Ik ben niet zo goed in afkortingen... Is dit een directe uitnodiging?
  donderdag 2 november 2006 @ 16:02:45 #34
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_43173958
Whehe .
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 2 november 2006 @ 16:12:41 #35
153800 Bouncer_Bone
Don't look at me
pi_43174293
quote:
Op donderdag 2 november 2006 16:00 schreef G.Fawkes het volgende:

[..]

Ik ben niet zo goed in afkortingen... Is dit een directe uitnodiging?
Het zal vast 'You're welcome' betekenen
pi_43175037
Young Wife?
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
  Admin donderdag 2 november 2006 @ 17:31:15 #37
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_43176978
Ik bewaar die meuk niet meer hoor,
deze is wel weer lollig:
quote:
vieze oridinaire trailertrash mocrohoer. Jij kunt ook je eigen programma krijgen (samen met je camslet.dochter) in de welbekende tokkie-stijl.
In m'n fobo
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_43177026
quote:
Op donderdag 2 november 2006 17:31 schreef yvonne het volgende:
Ik bewaar die meuk niet meer hoor,
deze is wel weer lollig:
[..]

In m'n fobo
Toch schattig, als ze iets uit de grond van hun hart met je delen.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  Admin donderdag 2 november 2006 @ 17:33:49 #39
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_43177065
quote:
Op donderdag 2 november 2006 17:32 schreef Mirage het volgende:

[..]

Toch schattig, als ze iets uit de grond van hun hart met je delen.
Ik heb die hele middag mailen met Stan Oomen ook niet meer, die was ook grappig.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 2 november 2006 @ 17:35:43 #40
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_43177132
quote:
Op donderdag 2 november 2006 17:31 schreef yvonne het volgende:
Ik bewaar die meuk niet meer hoor,
deze is wel weer lollig:
[..]

In m'n fobo
Wat lopen er ook een kansloze figuren rond, wat een uitschot.

Schelden vanachter hun computertje bij paps en mams op zolder.

Niks nieuws eigenlijk.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_43177196
quote:
Op donderdag 2 november 2006 17:33 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik heb die hele middag mailen met Stan Oomen ook niet meer, die was ook grappig.


Probeer jij mij nu aan te zetten tot het hier plaatsen van die debiele mailtjes ?

mijn god.... hilarische bende


*neusbloedmode*

Nog een fanmailtje:

Luister eens trut!

Wie denk je nou dat je bent??? Je schrijft zelf ook onzin maar je haalt je eigen shit niet weg??? Sorry hoor maar je ziet er ook niet al te snugger uit dus wil je je voortaan niet meer bemoeien met mijn berichten?? Volgens mij denk je echt dat je heel wat bent he kut 'moderator', je bent gewoon een triest huisvrouwtje dat verder geen social life heeft dus kom je MIJ maar lastig vallen op fok.

b.v.d.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
pi_43177202
quote:
Op donderdag 2 november 2006 10:49 schreef Xilantof het volgende:
*mee leest!
... en dat de mensen liever zoenen, dan dat ze vechten op 't journaal
pi_43177475
ow en deze was ook ontzettend schetig


omdat wij heel fijn kunnen krijgen. want jij praat altijd rustig en bent lief voor mij. gaan wij dan samen in eenhuis wonen. jou kind mag ook daar wonen. maar jou andere modereter heeft mij een keer geblokt. ik ga niet meer op jou forum. maar ik wil dus wel met jou wonen.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
pi_43177590
quote:
Op donderdag 2 november 2006 17:37 schreef Mirage het volgende:

[..]



Probeer jij mij nu aan te zetten tot het hier plaatsen van die debiele mailtjes ?

mijn god.... hilarische bende


*neusbloedmode*

Nog een fanmailtje:

Luister eens trut!

Wie denk je nou dat je bent??? Je schrijft zelf ook onzin maar je haalt je eigen shit niet weg??? Sorry hoor maar je ziet er ook niet al te snugger uit dus wil je je voortaan niet meer bemoeien met mijn berichten?? Volgens mij denk je echt dat je heel wat bent he kut 'moderator', je bent gewoon een triest huisvrouwtje dat verder geen social life heeft dus kom je MIJ maar lastig vallen op fok.

b.v.d.
Bij voorbaat dank
niet meer
  donderdag 2 november 2006 @ 17:54:17 #45
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_43177700
quote:
Op donderdag 2 november 2006 17:37 schreef Mirage het volgende:

[..]

Luister eens trut!
<snip>
b.v.d.
Dat b.v.d doet het hem, toch..?
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
  donderdag 2 november 2006 @ 18:01:42 #46
158899 GasTurbine
SEE THE PATERN ON MY COCK
pi_43177935
b.v.d
'houd je bek is joh, als je zulke grote kk praatjes heb moet je is naar Tiel komen.'
„Je bent ’n keronje! Je mag zelf ’n zoogdier wezen, jy en je zoon, dat zeg ik je!”
pi_43179326
Vooruit... stukje voor Yvonne
Ik hoop dat niemand er aanstoot aan neemt


Ordnung, ordnung, tijd voor een modern sprookje!
Lang geleden was er eens een klein forumpje op het grote wereldwijde web. De moderators kenden elkaar niet bijster goed, maar na een tijd kwam dat dik in orde en werden er zelfs koppeltjes gevormd. Zo heb je bijvoorbeeld Mata 'Mirage' Hari en Ehemann Oversight die de scepter zwaaien. Ook zelfverklaarde PMS-godin Yvonne Braun en heerscher Adolf Iteejer die samen hopen op vele kindertjes in hun derde digitale rijk "The Truth Is In There". Of -jawohl- correcter uitgesproken: "Ze truthz iz in heer."

Yvonne Braun, volgens gelaatskundigen met sterke wilskracht Adolf schreeuwt weliswaar hard, maar blijkt een laf kereltje. Hij helpt achter de schermen om arme forumgebruikers digitaal naar de andere wereld te helpen . Natuurlijk heeft hij niet zelf de vingers aan de knopjes, dat zou stout zijn. Liever laat hij mensen eraf kicken en drukt vervolgens zijn snorretje met de woorden: 'ik kan zelf geen mensen bannen.' en 'ik ben zelf niet rechtsreeks bij deze bans betrokken geweest.'
Dat klopt ook, rechtstreekse betrokkenheid is niet zijn stijl. Net zoals iedere goed dictatoriaal ingestelde kwezel heeft hij daar zijn mannetjes voor, in dit geval zijn vrouwtje die admin is van dit inmiddels megaforum van Nederland. Moet heerlijk zijn, zo'n sterke dame waarachter je kan verschuilen als onschuldig man. Zou ons niets verbazen moest je plots in een achterkamertje twee luide knallen horen, gevolgd door een grootste stilte die inluidend werkt voor het einde der digitale oorlogen.

Adolf IteejerNatuurlijk waren de 4 gebande personen het niet eens met de gang van zaken. Ze besloten samen een brief te schrijven om zo de bans ongedaan te maken. Die brief lees je hier.

Mata 'Mirage' Hari & Oversight Hun actie mocht niet baten. Intellectueel uitgedaagde moderator Yvonne Braun vatte al haar hersencellen samen om tot het volgende antwoord te komen: "Mooie lap tekst, maar helaas, nee."
Daarna moest het arme mens even gaan liggen, want dergelijke inspanningen ten opzichte van de mening van een ander zijn uitputtend. Alles dat niet in het kader van wereldheerschappij en het in toom houden van usertjes past is vermoeiend.

Fok-Merchandise?De gebande personen hebben een permanente ban te pakken. Dat betekent dat ze nooit nimmer never meer op het dictatoriale forum kunnen komen. Levenslang monddood gemaakt zonder enige reden of waarschuwing.
Vooral voor Sten Oomen is dit afronterend, zij vormde immers een rode draad in de discussie over het Hoevense medium Robbert van den Broeke. Stank voor dank.
'Wees vooral blij dat we je niet tegen een muur zetten,' leek de insteek van de fok-kampbewakers te zijn. Intussen zijn de merchandise-poppetjes reeds aangekocht, volgens goede bron.

Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 18:48:46 #48
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_43179376
Whehe !
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_43179466
Het leukste vind ik altijd de mailtjes waarin men even ENORM stoer weet te vertellen dat je als modje totaal geen leven moet hebben etc.

Wie loopt zich nou zo op te naaien over een ban op een internetforum, opperjosti? .
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  Admin donderdag 2 november 2006 @ 18:56:59 #50
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_43179632
quote:
Op donderdag 2 november 2006 18:47 schreef Mirage het volgende:
Vooruit... stukje voor Yvonne
Ik hoop dat niemand er aanstoot aan neemt


Ordnung, ordnung, tijd voor een modern sprookje!
Lang geleden was er eens een klein forumpje op het grote wereldwijde web. De moderators kenden elkaar niet bijster goed, maar na een tijd kwam dat dik in orde en werden er zelfs koppeltjes gevormd. Zo heb je bijvoorbeeld Mata 'Mirage' Hari en Ehemann Oversight die de scepter zwaaien. Ook zelfverklaarde PMS-godin Yvonne Braun en heerscher Adolf Iteejer die samen hopen op vele kindertjes in hun derde digitale rijk "The Truth Is In There". Of -jawohl- correcter uitgesproken: "Ze truthz iz in heer."

Yvonne Braun, volgens gelaatskundigen met sterke wilskracht Adolf schreeuwt weliswaar hard, maar blijkt een laf kereltje. Hij helpt achter de schermen om arme forumgebruikers digitaal naar de andere wereld te helpen . Natuurlijk heeft hij niet zelf de vingers aan de knopjes, dat zou stout zijn. Liever laat hij mensen eraf kicken en drukt vervolgens zijn snorretje met de woorden: 'ik kan zelf geen mensen bannen.' en 'ik ben zelf niet rechtsreeks bij deze bans betrokken geweest.'
Dat klopt ook, rechtstreekse betrokkenheid is niet zijn stijl. Net zoals iedere goed dictatoriaal ingestelde kwezel heeft hij daar zijn mannetjes voor, in dit geval zijn vrouwtje die admin is van dit inmiddels megaforum van Nederland. Moet heerlijk zijn, zo'n sterke dame waarachter je kan verschuilen als onschuldig man. Zou ons niets verbazen moest je plots in een achterkamertje twee luide knallen horen, gevolgd door een grootste stilte die inluidend werkt voor het einde der digitale oorlogen.

Adolf IteejerNatuurlijk waren de 4 gebande personen het niet eens met de gang van zaken. Ze besloten samen een brief te schrijven om zo de bans ongedaan te maken. Die brief lees je hier.

Mata 'Mirage' Hari & Oversight Hun actie mocht niet baten. Intellectueel uitgedaagde moderator Yvonne Braun vatte al haar hersencellen samen om tot het volgende antwoord te komen: "Mooie lap tekst, maar helaas, nee."
Daarna moest het arme mens even gaan liggen, want dergelijke inspanningen ten opzichte van de mening van een ander zijn uitputtend. Alles dat niet in het kader van wereldheerschappij en het in toom houden van usertjes past is vermoeiend.

Fok-Merchandise?De gebande personen hebben een permanente ban te pakken. Dat betekent dat ze nooit nimmer never meer op het dictatoriale forum kunnen komen. Levenslang monddood gemaakt zonder enige reden of waarschuwing.
Vooral voor Sten Oomen is dit afronterend, zij vormde immers een rode draad in de discussie over het Hoevense medium Robbert van den Broeke. Stank voor dank.
'Wees vooral blij dat we je niet tegen een muur zetten,' leek de insteek van de fok-kampbewakers te zijn. Intussen zijn de merchandise-poppetjes reeds aangekocht, volgens goede bron.

, geweldig
Sten Oomen
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 22:00:19 #51
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43187244
quote:
> Hoi.
>
> Tonks postte tijdens een ban door onder een kloon, waar hij zich
> vervelend op gedroeg. Waarom heeft hij geen permban?

xxxxxx
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  Moderator donderdag 2 november 2006 @ 22:05:34 #52
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_43187459
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:00 schreef nikky het volgende:

[..]

Opzich een grappige vraag. edoch.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_43187523
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:00 schreef nikky het volgende:

[..]

Laat me raden!
pi_43187541


Tonks is terug .
  Moderator donderdag 2 november 2006 @ 22:07:45 #55
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_43187558
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:07 schreef ijsmeis het volgende:


Tonks is terug .
Was dat ff schrikken
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 22:12:25 #56
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43187770
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:05 schreef Renesite het volgende:

[..]

Opzich een grappige vraag. edoch.
Waarop een reply:
quote:
Ik denk dat jij beter op zijn eigen postgedrag moet letten dan dat van
anderen.


Jezus zei ooit: gij die zonder zonden zijt werpe de eerste steen. God
kan u niet van uwe zonden reinigen, omdat uw zonden Zijne zonden zijn.
Wat zult gij dan uw angstig hart nog pijnigen? Geen roos bloeit zonder
doornen in het Saltravijn. Uw ziel is ziek van zonden als
melaatschheid, boeten noch beden baten u. Wat nut u of ik belijdend
het kwaad mijd, geen zonde gaat uw huis voorbij. Ik eindig het Boek
van mijne Kwatrijnen. En wensch u, lezer, beter lied en lot. Maar
toch: geslagen door de harde pijnen, weet ik het goed: 'Mijne hulp is
mijn God.'

Amen


[ Bericht 4% gewijzigd door nikky op 02-11-2006 22:19:08 ]
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  Moderator donderdag 2 november 2006 @ 22:19:44 #57
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_43188088
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:12 schreef nikky het volgende:

[..]

Waarop een reply:
[..]

Nikky.

PLEASE
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 2 november 2006 @ 22:23:45 #58
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_43188297
mag [dit] wel? i.v.m. privacy e.d.? .
pi_43188348
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:23 schreef Tiemie het volgende:
mag [dit] wel? i.v.m. privacy e.d.? .
Staan er namen of mailadressen bij dan ?
  donderdag 2 november 2006 @ 22:29:08 #60
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_43188561
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:24 schreef ijsmeis het volgende:

[..]

Staan er namen of mailadressen bij dan ?
Neen,

Maar ik heb b.v. geen zin om mijn eigen meuk tegen te komen hier. .
  donderdag 2 november 2006 @ 22:29:47 #61
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_43188592
Maarja, hier worden alleen erg extreme gevallen gepost zo te zien.
pi_43188605
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:29 schreef Tiemie het volgende:

[..]

Neen,

Maar ik heb b.v. geen zin om mijn eigen meuk tegen te komen hier. .
Aha! Dus jij stuurt ook achterlijke mailtjes ?
pi_43188615
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:29 schreef Tiemie het volgende:

[..]

Neen,

Maar ik heb b.v. geen zin om mijn eigen meuk tegen te komen hier. .
Dan moet je even een mailtje sturen naar de fa's of ze het weg willen halen!
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 22:30:29 #64
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43188627
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:29 schreef Tiemie het volgende:
Maarja, hier worden alleen erg extreme gevallen gepost zo te zien.
Ik zie jou nog niet zo mailen Tiemie .
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  donderdag 2 november 2006 @ 22:37:33 #65
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43188977
Pure laster dit topic.
Ik krijg bakken vol mail van vrouwelijke mod's en fa's die in mijn broekje willen of andere diensten van sexuele aard met meestal de dreigende teksten erachter aan: "zoniet dan bannen we je ass!"

Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 22:38:01 #66
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43189003
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:37 schreef versabommie het volgende:
Pure laster dit topic.
Ik krijg bakken vol mail van vrouwelijke mod's en fa's die in mijn broekje willen of andere diensten in natura met meestal de dreigende teksten erachter aan: "zoniet dan bannen we je ass!"

Laat die Ass maar eens zien dan
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  donderdag 2 november 2006 @ 22:39:00 #67
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43189053
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:38 schreef nikky het volgende:

[..]

Laat die Ass maar eens zien dan
Daar had je nog geen 5 seconden voor nodig he? Ik rust mijn zaakje!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  donderdag 2 november 2006 @ 22:40:20 #68
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_43189118
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:30 schreef nikky het volgende:

[..]

Ik zie jou nog niet zo mailen Tiemie .
True. .
pi_43189665
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:12 schreef nikky het volgende:

[..]

Waarop een reply:
[..]

Grappig, dit kreeg ik namelijk van Y. :
quote:
Daarom niet.
Blegh, ik houd niet van dit NSB-erige gedrag
Y
Wacht, nu ik mijn mail check. Ik zie vijf emails. Even lezen.
pi_43189778
Erg jammer bobs, dat het zo tussen ons moet gaan.
pi_43189790
Meneer Geqxon wacht op antwoord.

Want dat weet ik nog steeds niet
  Moderator donderdag 2 november 2006 @ 22:54:58 #72
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_43189803
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:51 schreef Geqxon het volgende:

[..]

Grappig, dit kreeg ik namelijk van Y. :
[..]

Wacht, nu ik mijn mail check. Ik zie vijf emails. Even lezen.
Aaaaw. Wallief.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_43189911
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:54 schreef Geqxon het volgende:
Meneer Geqxon wacht op antwoord.

Want dat weet ik nog steeds niet
Volgens mij was mijn mail toch redelijk duidelijk.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 22:59:10 #74
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43189992
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:54 schreef Geqxon het volgende:
Meneer Geqxon wacht op antwoord.

Want dat weet ik nog steeds niet
Moet je mijn eerste mail er even bijpakken. Daar was ik toch redelijk duidelijk.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43190002
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:57 schreef Lucille het volgende:

[..]

Volgens mij was mijn mail toch redelijk duidelijk.
Ik geloof niet in het sprookjesboek.

Maar voor de duidelijkheid: Doorposten onder een kloon terwijl je een ban hebt mag dus gewoon?
  Admin donderdag 2 november 2006 @ 23:00:01 #76
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_43190026
En die van Breuls, en die van mij.

Het gaat je geen moer aan, zo duidelijk?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:00:09 #77
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190030
Wij onze best doen om alle namen en eventuele linkjes die gelegd kunnen worden weghalen en komen ze zelf in het topic posten
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:00:42 #78
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190054
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:59 schreef Geqxon het volgende:

[..]

Ik geloof niet in het sprookjesboek.

Maar voor de duidelijkheid: Doorposten onder een kloon terwijl je een ban hebt mag dus gewoon?
En wie zegt dat het mag? Waar lees jij dat?
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43190086
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:59 schreef Geqxon het volgende:

Maar voor de duidelijkheid: Doorposten onder een kloon terwijl je een ban hebt mag dus gewoon?
Nee, dat levert een extra bantijd op.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
pi_43190096


nu gaan we vage berichten live meemaken ?


*popcorn pakt*
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 23:02:03 #81
148655 Robocock
Geile doerak! Ja, jij ja!
pi_43190114
quote:
Op donderdag 2 november 2006 17:46 schreef Mirage het volgende:
ow en deze was ook ontzettend schetig


omdat wij heel fijn kunnen krijgen. want jij praat altijd rustig en bent lief voor mij. gaan wij dan samen in eenhuis wonen. jou kind mag ook daar wonen. maar jou andere modereter heeft mij een keer geblokt. ik ga niet meer op jou forum. maar ik wil dus wel met jou wonen.
Halleuw Dromenvangert

Met bloed, zweet en tranen, jeweets
pi_43190130
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:00 schreef yvonne het volgende:
En die van Breuls, en die van mij.

Het gaat je geen moer aan, zo duidelijk?
Kun je het misschien even melden wanneer je 14 daagse periode over is? Dan kan ik je daarna even mailen
pi_43190156
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:00 schreef nikky het volgende:

[..]

En wie zegt dat het mag? Waar lees jij dat?
In mijn mailbox lees ik dat
  Moderator donderdag 2 november 2006 @ 23:03:42 #84
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_43190177
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:02 schreef Geqxon het volgende:

[..]

Kun je het misschien even melden wanneer je 14 daagse periode over is? Dan kan ik je daarna even mailen
Dat is net zoiets als ik kan een antwoord niet verkroppen
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_43190178
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:02 schreef Robocock het volgende:

[..]

Halleuw Dromenvangert

nope
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:04:52 #86
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190232
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:03 schreef Geqxon het volgende:

[..]

In mijn mailbox lees ik dat
Die mail komt dan niet bij ons vandaan.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43190291
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:04 schreef nikky het volgende:

[..]

Die mail komt dan niet bij ons vandaan.
quote:
Sinds wanneer worden er permbans gegeven op klonen? Hoogstens extra tijd.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:07:11 #88
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190349
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:01 schreef Lucille het volgende:

[..]

Nee, dat levert een extra bantijd op.
Ik vat dat hele Ban-concept nog niet echt!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  Admin donderdag 2 november 2006 @ 23:07:32 #89
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_43190365
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:06 schreef Geqxon het volgende:

[..]


[..]

Kwekson opbokken met je gezeur.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_43190375
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:06 schreef Geqxon het volgende:

[..]


[..]

Je wist niet eens hoe lang ik gebanned was, misschien is die extra tijd al weer voorbij he
pi_43190398
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:07 schreef yvonne het volgende:

[..]

Kwekson opbokken met je gezeur.
Zou je mij soms Geqxon willen noemen? Ik vind Kwekson wat kwetsend klinken
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:09:42 #92
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190458
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:06 schreef Geqxon het volgende:

[..]


[..]

Doe je nu alsof

Er staat DUI-DE-LIJK dat het EXTRA banduur opleverd. Een week per kloon om precies te zijn. Je krijgt er geen permban van. Er staat NER-GENS dat het mag.
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:07 schreef yvonne het volgende:

[..]

Kwekson opbokken met je gezeur.
Ik dacht dat ik overdag domme mensen aan de telefoon krijg maar hij kan er ook makkelijk bij.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:10:08 #93
27167 SuperWeber
Heeft de afslag gemist...
pi_43190483
Interesting...

Misschien moet ik mij ook maar eens druk maken...

Krijg ik ook eeuwige roem
3,1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510 5820974944 5923078164 0628620899
  donderdag 2 november 2006 @ 23:10:25 #94
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190496
Trouwens fuck it, scheelt me een hoop loze mail: Hoe wor ik zo snel mogelijk FA hier?
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  donderdag 2 november 2006 @ 23:12:00 #95
148655 Robocock
Geile doerak! Ja, jij ja!
pi_43190551
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:10 schreef versabommie het volgende:
Trouwens fuck it, scheelt me een hoop loze mail: Hoe wor ik zo snel mogelijk FA hier?
Yvonne wederrechtelijk binnendringen met je kloppende vleeslans.
Met bloed, zweet en tranen, jeweets
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:12:22 #96
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190574
Nog even voor ALLE DUI-DE-LIJK-HEID he Want we willen natuurlijk geen misverstanden


Wat is bannen en hoe moet het dan verder ?
Als de crew vindt dat je je niet naar wens gedraagt dan kan worden besloten je de toegang tot de site te ontzeggen. De crew bepaalt in alle gevallen hoe lang je ban duurt. Dit wordt op gevoel en specifieke omstandigheden bepaald en kan dus voor iedereen anders zijn. De ban wordt bekend gemaakt in het banmeldtopic in het FOK! mededelingen subforum. Na de duur van de ban moet je zelf mailen met een verzoek voor een unban, vergezeld door een verklaring dat je je gedrag aan zult passen.
Over bans wordt niet gecorrespondeerd noch gediscussieerd. Je kunt wel besluiten je gedrag middels een mail toe te lichten, maar er is geen enkele garantie dat dat een kortere ban oplevert.
Tijdens de duur van de ban mag je niet posten. OOK niet met een andere nickname. Doe je dat wel dan zal dat account eveneens gebanned worden en zal je banduur verlengd worden.


Read the fucking FAQ.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:12:39 #97
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190588
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:12 schreef Robocock het volgende:

[..]

Yvonne wederrechtekijk binnendringen met je kloppende vleeslans.
Denk niet dat ze 'm baas kan!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_43190612
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:12 schreef versabommie het volgende:

[..]

Denk niet dat ze 'm baas kan!
ze vreet hem met huid en haar op
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 23:13:56 #99
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190633
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:12 schreef nikky het volgende:
Nog even voor ALLE DUI-DE-LIJK-HEID he Want we willen natuurlijk geen misverstanden

Tijdens de duur van de ban mag je niet posten. OOK niet met een andere nickname. Doe je dat wel dan zal dat account eveneens gebanned worden en zal je banduur verlengd worden.


Read the fucking FAQ.
Heb de faq al eens gelezen, maareh...hoe weten jullie dan dat het een kloon is?
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 23:14:27 #100
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43190655
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:12 schreef nikky het volgende:


Read the fucking FAQ.
Je hebt wel een voorbeeldfunctie hier
Some memories are best forgotten
Room 23
pi_43190671
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:12 schreef nikky het volgende:
Nog even voor ALLE DUI-DE-LIJK-HEID he Want we willen natuurlijk geen misverstanden


Wat is bannen en hoe moet het dan verder ?
Als de crew vindt dat je je niet naar wens gedraagt dan kan worden besloten je de toegang tot de site te ontzeggen. De crew bepaalt in alle gevallen hoe lang je ban duurt. Dit wordt op gevoel en specifieke omstandigheden bepaald en kan dus voor iedereen anders zijn. De ban wordt bekend gemaakt in het banmeldtopic in het FOK! mededelingen subforum. Na de duur van de ban moet je zelf mailen met een verzoek voor een unban, vergezeld door een verklaring dat je je gedrag aan zult passen.
Over bans wordt niet gecorrespondeerd noch gediscussieerd. Je kunt wel besluiten je gedrag middels een mail toe te lichten, maar er is geen enkele garantie dat dat een kortere ban oplevert.
Tijdens de duur van de ban mag je niet posten. OOK niet met een andere nickname. Doe je dat wel dan zal dat account eveneens gebanned worden en zal je banduur verlengd worden.


Read the fucking FAQ.
Bedankt voor de uileg. Heb je je druk gemaakt?
pi_43190683
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:13 schreef versabommie het volgende:

[..]

Heb de faq al eens gelezen, maareh...hoe weten jullie dan dat het een kloon is?
ip...
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
pi_43190688
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:13 schreef versabommie het volgende:

[..]

Heb de faq al eens gelezen, maareh...hoe weten jullie dan dat het een kloon is?
IP-Check, en omdat het overduidelijk was.
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:15:30 #104
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190696
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:13 schreef versabommie het volgende:

[..]

Heb de faq al eens gelezen, maareh...hoe weten jullie dan dat het een kloon is?
Geheim van de FA
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:14 schreef Manu82 het volgende:

[..]

Je hebt wel een voorbeeldfunctie hier
FOK!king FAQ dan
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:16:42 #105
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190744
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:13 schreef Mirage het volgende:

[..]

ze vreet hem met huid en haar op
Denk dat ze een week rondloopt met de geur van rokend vlees tussen haar korte pootjes

O-benen zullen haar nieuwste kenmerk zijn
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_43190748
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:15 schreef Geqxon het volgende:

[..]

IP-Check, en omdat het overduidelijk was.
En omdat ik zei

IK BEN TONKS
pi_43190771
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:16 schreef tonks het volgende:

[..]

En omdat ik zei

IK BEN TONKS
Wacht, dat was ik vergeten in mijn mailtje te zetten.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:17:45 #108
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_43190790
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 92% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 13:58:08 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:17:51 #109
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_43190793
Ik zal maar niet plaatsen wat ik ooit van een mede-crewlid heb ontvangen.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:18:15 #110
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190812
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:14 schreef Geqxon het volgende:

[..]

Bedankt voor de uileg. Heb je je druk gemaakt?
Om jou?




Je zet alleen jezelf hier voor lul.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43190833
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:17 schreef Mikkie het volgende:

[..]

Kunnen ze m'n IP hier zien?
ja 192.168.0.101 is jouwe!
  donderdag 2 november 2006 @ 23:19:08 #112
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190852
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:15 schreef nikky het volgende:

[..]

Geheim van de FA
[..]
Ok maar stel ik heb een paar kloonen en post vanuit Sidney, Verona, Tilburg, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam om maar eens wat geografische postingpuntjes te noemen, dan ga ik vrijuit?
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:19:27 #113
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190866
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:19 schreef versabommie het volgende:

[..]

Ok maar stel ik heb een paar kloonen en post vanuit Sidney, Verona, Tilburg, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam om maar eens wat geografische postingpuntjes te noemen, dan ga ik vrijuit?
Nope.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:19:45 #114
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190874
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:17 schreef Mikkie het volgende:

[..]

Kunnen ze m'n IP hier zien?
Yeps: 10.0.0.150
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_43190901
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:17 schreef static het volgende:
Ik zal maar niet plaatsen wat ik ooit van een mede-crewlid heb ontvangen.
ow !!!
mijn handen jeuken ook al de hele middag.

ik heb hier ook een paar mooie liggen van indertijd medecrewleden.....

maar ik ben discreet...

ik zou hier toch geen ruzie willen ontketenen ?
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 23:20:31 #116
27167 SuperWeber
Heeft de afslag gemist...
pi_43190910
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:19 schreef versabommie het volgende:

[..]

Ok maar stel ik heb een paar kloonen en post vanuit Sidney, Verona, Tilburg, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam om maar eens wat geografische postingpuntjes te noemen, dan ga ik vrijuit?
Jesus man prutser, denk zelf eens na
3,1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510 5820974944 5923078164 0628620899
pi_43190936
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:18 schreef nikky het volgende:

[..]

Om jou?




Je zet alleen jezelf hier voor lul.
Vanwege de capslock en de krachttermen kreeg ik het gevoel dat er iemand hier zich enorm druk maakte.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:21:53 #118
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43190969
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:19 schreef nikky het volgende:

[..]

Nope.
houdt wijselijk nu even zijn mond
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_43190985
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:21 schreef Geqxon het volgende:

[..]

Vanwege de capslock en de krachttermen kreeg ik het gevoel dat er iemand hier zich enorm druk maakte.
wishfullthinking ?
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:22:30 #120
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43190989
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:21 schreef Geqxon het volgende:

[..]

Vanwege de capslock en de krachttermen kreeg ik het gevoel dat er iemand hier zich enorm druk maakte.
Nee hoor. Zoals ik al zei was dat puur ter verduidelijking..
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43190998
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:22 schreef Mirage het volgende:

[..]

wishfullthinking ?
Nee, want dat zou stout zijn. Ik zou mij dan schuldig voelen.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:22:52 #122
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43191010
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:20 schreef SuperWeber het volgende:

[..]

Jesus man prutser, denk zelf eens na
ja sorry man, ik ben gewoon nog niet zo thuis in dat hele internet cyber dingus hi tech geneuzel!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  donderdag 2 november 2006 @ 23:23:58 #123
27167 SuperWeber
Heeft de afslag gemist...
pi_43191040
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:22 schreef versabommie het volgende:

[..]

ja sorry man, ik ben gewoon nog niet zo thuis in dat hele internet cyber dingus hi tech geneuzel!
Dat heb ik door ja... Geeft niks, komt wel goed
3,1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510 5820974944 5923078164 0628620899
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 23:29:41 #124
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43191280
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:18 schreef tonks het volgende:

[..]

ja 192.168.0.101 is jouwe!
En dat maken we hier openbaar
Some memories are best forgotten
Room 23
pi_43191317
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:29 schreef Manu82 het volgende:

[..]

En dat maken we hier openbaar
en dan

als je iemand een mail stuurt dan hebben ze het ook.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 23:31:06 #126
81996 Bond
License to kill
pi_43191334
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Geen commentaar
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:31:58 #127
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43191370
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:31 schreef Bond het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vorig topic.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  donderdag 2 november 2006 @ 23:32:22 #128
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43191384
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:30 schreef Mirage het volgende:

[..]

en dan

als je iemand een mail stuurt dan hebben ze het ook.
Nou lekker dan Dacht ik hier anoniem te kunnen trollen

Jij bent trouwens een babe!

*gluurt fotoboeken
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_43191417
Mirage, ben jij toevallig zo'n undercover moderator ofzo?
  donderdag 2 november 2006 @ 23:37:27 #130
4283 nietzman
Geen zin meer.
pi_43191583
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:17 schreef static het volgende:
Ik zal maar niet plaatsen wat ik ooit van een mede-crewlid heb ontvangen.
Een SOA?
Ik ga naar huis.
pi_43191725
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:33 schreef Geqxon het volgende:
Mirage, ben jij toevallig zo'n undercover moderator ofzo?
ssst !
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 23:42:44 #132
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43191807
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:32 schreef versabommie het volgende:

[..]
Jij bent trouwens een babe!

*gluurt fotoboeken
Wat hij zegt
Some memories are best forgotten
Room 23
pi_43191874
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:17 schreef static het volgende:
Ik zal maar niet plaatsen wat ik ooit van een mede-crewlid heb ontvangen.
Ontvangen als in standje Stefan Postma?
  donderdag 2 november 2006 @ 23:44:31 #134
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43191887
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:42 schreef Manu82 het volgende:

[..]

Wat hij zegt
Wat vind je van Nikky?
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  donderdag 2 november 2006 @ 23:45:03 #135
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_43191910
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 92% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 13:58:09 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 23:45:40 #136
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43191929
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:44 schreef versabommie het volgende:

[..]

Wat vind je van Nikky?
Nikky beantwoordt mijn mailtjes niet dus zal ze ook vast niet lezen, de luie donder
Some memories are best forgotten
Room 23
pi_43191951
net effe het vorige deel doorgelezen. Dit is wel humor, vandaar dit berichtje. tvp enzo
Do what you love, love what you do!
  donderdag 2 november 2006 @ 23:48:07 #138
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43192037
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:45 schreef Manu82 het volgende:

[..]

Nikky beantwoordt mijn mailtjes niet dus zal ze ook vast niet lezen, de luie donder
doe 'r een "oneerbaar voorstel" en ik gok dat ze binnen 5 seconden reageren gaat!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:48:08 #139
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43192040
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:45 schreef Manu82 het volgende:

[..]

Nikky beantwoordt mijn mailtjes niet dus zal ze ook vast niet lezen, de luie donder
Welke mail?


nikky.fok@orange.nl : U hebt: 729 bericht(en) waaronder 685 ongelezen

👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43192062
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:48 schreef nikky het volgende:

[..]

Welke mail?


nikky.fok@orange.nl : U hebt: 729 bericht(en) waaronder 685 ongelezen

Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 23:51:10 #141
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43192156
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:48 schreef nikky het volgende:

[..]

Welke mail?
De mail waar ik jou suprematie erken, mja die is waarschijnlijk al weer gewist
Some memories are best forgotten
Room 23
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:52:44 #142
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43192217
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:51 schreef Manu82 het volgende:

[..]

De mail waar ik jou suprematie erken, mja die is waarschijnlijk al weer gewist
Ow je bedoeld iets met kanker FA? Ja die staat op mijn gecrashde HD.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43192284
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:52 schreef nikky het volgende:

[..]

Ow je bedoeld iets met kanker FA? Ja die staat op mijn gecrashde HD.
Dat soort mailtjes krijg ik nu zelden. Daar staat echter tegenover dat ik wel weer Gods woord preek in mijn mails naar users.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 23:55:02 #144
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43192299
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:52 schreef nikky het volgende:

[..]

Ow je bedoeld iets met kanker FA? Ja die staat op mijn gecrashde HD.
alles leuk en aardig, maar zoiets zou ik nooit sturen
Some memories are best forgotten
Room 23
  donderdag 2 november 2006 @ 23:55:33 #145
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43192322
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:52 schreef nikky het volgende:

[..]

Ow je bedoeld iets met kanker FA? Ja die staat op mijn gecrashde HD.
Lijkt me sterk dat dat een mail van Banu82 was heur...
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_43192393
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:48 schreef nikky het volgende:

[..]

Welke mail?


nikky.fok@orange.nl : U hebt: 729 bericht(en) waaronder 685 ongelezen

Koop een spamfilter.
Scheren is voor schapen!
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:58:49 #147
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43192442
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:55 schreef Manu82 het volgende:

[..]

alles leuk en aardig, maar zoiets zou ik nooit sturen
Oh nee. Crackhoer was je bewoording.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  Milf donderdag 2 november 2006 @ 23:59:26 #148
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43192468
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:57 schreef paarse_paashaas het volgende:

[..]

Koop een spamfilter.
Die zit al vol. Ik heb nog geen mailprog geinstalleerd op de PC. Dus werk met webmail. En dat is kut,

[ Bericht 1% gewijzigd door nikky op 03-11-2006 00:04:43 ]
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43192609
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:54 schreef Lucille het volgende:

[..]

Dat soort mailtjes krijg ik nu zelden. Daar staat echter tegenover dat ik wel weer Gods woord preek in mijn mails naar users.
Misschien kun je voor de vernieuwing er eens wat quotes van de gebroeders Grimm doorheen gooien
pi_43192656
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 00:03 schreef Geqxon het volgende:

[..]

Misschien kun je voor de vernieuwing er eens wat quotes van de gebroeders Grimm doorheen gooien
idd ook erg leerzaam
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  † In Memoriam † vrijdag 3 november 2006 @ 00:05:54 #151
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43192669
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:58 schreef nikky het volgende:

[..]

Oh nee. Crackhoer was je bewoording.
Je geheugen laat je in de steek, crackhoer zou ik alleen in posts kunnen hebben gebruikt, niet in mails.

Maar als je geilt op dat soort mailtjes wil ik wel een sturen
Some memories are best forgotten
Room 23
pi_43192749
quote:
Op donderdag 2 november 2006 23:55 schreef Manu82 het volgende:

[..]

alles leuk en aardig, maar zoiets zou ik nooit sturen
ga je mic. zoeken joh tevens tvp
Op woensdag 18 oktober 2006 23:11 schreef Jappie het volgende:
Maar anders dan dat....uiteraard...ik ben nu jouw bezit. *)
  Milf vrijdag 3 november 2006 @ 00:08:33 #153
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43192761
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 00:05 schreef Manu82 het volgende:

[..]

Je geheugen laat je in de steek, crackhoer zou ik alleen in posts kunnen hebben gebruikt, niet in mails.

Maar als je geilt op dat soort mailtjes wil ik wel een sturen
Neuh je mag die mailtjes houden. Hoef ik niet zo nodig.
Ennuh voor een unban he.. mailen naar forum@fok.nl. Als ik er eens een keer een aantal dagen niet ben hoef je me ook niet voor crackhoer uit te schelden.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  vrijdag 3 november 2006 @ 00:09:12 #154
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43192782
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 00:08 schreef nikky het volgende:

[..]

Neuh je mag die mailtjes houden. Hoef ik niet zo nodig.
Ennuh voor een unban he.. mailen naar forum@fok.nl. Als ik er eens een keer een aantal dagen niet ben hoef je me ook niet voor crackhoer uit te schelden.
zooooooooow en nu afkussen en handje geven allebei
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  † In Memoriam † vrijdag 3 november 2006 @ 00:10:26 #155
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43192822
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 00:08 schreef nikky het volgende:

[..]

Neuh je mag die mailtjes houden. Hoef ik niet zo nodig.
Ennuh voor een unban he.. mailen naar forum@fok.nl. Als ik er eens een keer een aantal dagen niet ben hoef je me ook niet voor crackhoer uit te schelden.
okee sorry , vond je toen gewoon niet zo aardig Maar heb je mailadres nu, dus kan je nu 'bommie' mails gaan sturen
Some memories are best forgotten
Room 23
pi_43192824
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 00:09 schreef versabommie het volgende:

[..]

zooooooooow en nu afkussen en handje geven allebei



Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  Milf vrijdag 3 november 2006 @ 00:12:12 #157
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43192882
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 00:10 schreef Manu82 het volgende:

[..]

okee sorry , vond je toen gewoon niet zo aardig Maar heb je mailadres nu, dus kan je nu 'bommie' mails gaan sturen
PM zie ik sneller
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  Milf vrijdag 3 november 2006 @ 00:12:44 #158
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43192897
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 00:10 schreef Mirage het volgende:

[..]

[afbeelding]


👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_43195781
Na mijn weekban die uitliep op twee weken (wist ik veel dat ik moest mailen) heb ik een lief mailtje gestuurd en die vind ik hier niet terug? Hoe kan dat?

Einde klacht
pi_43195970
Ik heb ook heel war debiele mailtjes gestuurd gelukkig is er hier maar 1 terug te lezen
niet meer
  vrijdag 3 november 2006 @ 09:55:09 #161
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43197539
quote:
Op donderdag 2 november 2006 22:06 schreef tonks het volgende:

[..]

Laat me raden!
Hij is weer terug.
  † In Memoriam † vrijdag 3 november 2006 @ 10:02:40 #162
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43197690
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 06:36 schreef opgebaarde het volgende:
Na mijn weekban die uitliep op twee weken (wist ik veel dat ik moest mailen) heb ik een lief mailtje gestuurd en die vind ik hier niet terug? Hoe kan dat?

Einde klacht
Omdat je volgens eigen zeggen "fulltime kansloos" bent
Some memories are best forgotten
Room 23
  vrijdag 3 november 2006 @ 21:16:20 #163
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43215953
Uit mijn mailbox afkomstig van een modster:
quote:
Beste geacht lekker ding Versabommie,

Zelden ben ik onder de indruk geweest van zo een charmante sexy lekkere fijne intelligente barmhartige fenomenale warme scherpe user zoals jij. Mijn broekje begint drijfnat te worden bij elke post die mijn ogen mogen aanschouwen van jou. Mijn eierstokken kloppen op het ritme van een verre ongerepte dierlijke jungle bij het zien van jouw nickname. Mijn hele hormonale huishouden gaat zo hard tekeer dat ze bij de NASA een uitslag registreren als ik ja ava zie.
Je fotoboek doet bij mij elke vorm van bewustzijn verliezen
Zou je alsjeblieft in mijn subforum willen gaan posten, ik stel mijn hele vrouwelijke tempel ter beschikking aan jou als wederdaad!


No way he! Ik ga niet zomaar in elk subforum posten, al voel ik me nog zo gevleid

[ Bericht 2% gewijzigd door versabommie op 03-11-2006 21:22:11 ]
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  zaterdag 4 november 2006 @ 12:40:48 #164
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_43229815
dit is echt humor
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
  zaterdag 4 november 2006 @ 14:38:42 #165
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43232574
Het blijft iig angstvallig stil nu de waarheid aan het licht gebracht wor!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_43232718
Ik denk dat nikky nog wel wat mooie moet hebben,

en waar blijft danny's mailbox ?

Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  zaterdag 4 november 2006 @ 14:49:10 #167
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43232774
quote:
Op zaterdag 4 november 2006 14:46 schreef Mirage het volgende:
Ik denk dat nikky nog wel wat mooie moet hebben,

en waar blijft danny's mailbox ?

Zitten we echt te wachten op allemaal lijken uit de kast?
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  † In Memoriam † zaterdag 4 november 2006 @ 20:46:17 #168
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43242935
quote:
Op zaterdag 4 november 2006 14:46 schreef Mirage het volgende:
Ik denk dat nikky nog wel wat mooie moet hebben,

en waar blijft danny's mailbox ?

Heb je al gesolliciteerd als mod van BB
Some memories are best forgotten
Room 23
  zaterdag 4 november 2006 @ 22:48:41 #169
141414 NordicBlue
Iets met Noord en Blauw Zeker?
pi_43246672
tvp
  zondag 5 november 2006 @ 10:20:09 #170
34156 Mirage
Smile !!!
pi_43253465
quote:
Op zaterdag 4 november 2006 20:46 schreef Manu82 het volgende:

[..]

Heb je al gesolliciteerd als mod van BB
wat is BB ?

En nee lieverd, mijn modtijd heb ik gehad.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  zondag 5 november 2006 @ 10:32:13 #171
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_43253611
quote:
Op zondag 5 november 2006 10:20 schreef Mirage het volgende:

[..]

wat is BB ?

En nee lieverd, mijn modtijd heb ik gehad.
zo zonde
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  zondag 5 november 2006 @ 10:35:23 #172
19194 Oversight
&#9698;&#9700;
pi_43253666
uit Gratis Treinreizen [SLOT]

Zie mail onderin de OP
◢◤
  Milf zondag 19 november 2006 @ 18:06:52 #173
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43691107
quote:
Subject: Uw domein www.fok.nl wordt niet optimaal op de site van Google weergegeven.


Na een bezoek aan uw website www.fok.nl hebben wij gemerkt dat uw domein niet optimaal wordt weergegeven op Google.

Onze taak is het om websites op Google en Yahoo op de eerste pagina's te plaatsen, zodat u op internet te vinden bent.

Hiervoor registreren wij uw website bij de belangrijkste zoekmachines op internet.

Deze service kost eenmalig ¤ 299,00. (Vanaf nu niet meer ¤349,00)

Bestel nu met geld-terug-garantie!

Wanneer u niet tevreden bent met onze service ontvangt u binnen de eerste 4 weken uw geld terug.

Probeer het nu u loopt geen risico.

Wij zetten U op meer dan 900 zoekmachines, mappen en webcatalogues.

Bent u niet tevreden over ons aanbod, dan krijgt u zonder te vragen uw geld terug.

Bestel nu met geld-terug-garantie!

Met vriendelijke groet,

Uw zoekmachine team



Dat zeggen klanten van ons:

- binnen 8 weken was onze homepage op plaats 2 bij Google, echt super!

- Wij hebben door dat inschrijven in deze zoekmachines 9.000 bezoekers per maand en dat alleen naar 7 weken!

---

Als u uw adres uit onze database wilt laten verwijderen, neemt u a.u.b. schriftelijk contact op met: nlbe_900_10@yahoo.es

forum@fok.nl, www.fok.nl
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  zondag 19 november 2006 @ 18:10:32 #174
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_43691209
Krijgt iedereen die niet?
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  Milf zondag 19 november 2006 @ 18:11:21 #175
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_43691238
quote:
Op zondag 19 november 2006 18:10 schreef popolon het volgende:
Krijgt iedereen die niet?
Geen idee. Maar yahoo gaat nu ook meedoen zag ik .
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  zondag 19 november 2006 @ 18:12:51 #176
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_43691282
quote:
Op zondag 19 november 2006 18:11 schreef nikky het volgende:

[..]

Geen idee. Maar yahoo gaat nu ook meedoen zag ik .
Nou ik vind dat emailadres al vrij dubieus.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_43694556
quote:
Op zondag 19 november 2006 18:10 schreef popolon het volgende:
Krijgt iedereen die niet?
Ik krijg ze in ieder geval ook veel te vaak op m'n gewone @wanadoo.nl mailadres...
pi_43694658
quote:
Op zondag 19 november 2006 18:10 schreef popolon het volgende:
Krijgt iedereen die niet?
Iedereen met een eigen website krijgt dat soort mailtjes. Ook met teksten als 'ik ben ontzettend rijk geworden met mijn website en schaam me niet om dat te zeggen, maar uw site kan ik nog steeds niet vinden bij google.' Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die reageren op dit soort onzinmailtjes.
I intend to live forever, or die trying.
  Lieve Belg maandag 20 november 2006 @ 19:12:30 #179
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_43724707
Het zijn niet altijd negatieve mailtjes
quote:
Hallo Thomas,

bedankt voor je snelle reactie.

mvg nickname
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  Lieve Belg maandag 20 november 2006 @ 19:18:45 #180
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_43724917
Deze kreeg ik ook onlangs :')

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
 10671811038476634    506831311585      27560058770618          870270                      15544222744       61030345241530
 70125746386232435   40415003852668     3003130547232581        07756233                   80103885335405     522845114378777
       82613        31707      84720    1064        3586      4280083883                  62823      24537    4373       8570
       02585       70110        66707   3862        8484      6765   0367                67284        60415   8835       7582
       07711       06684        44375   1267164520266150      8706   3521                81852        00311   64701882527040
       47024       25761        86441   72058762846404      527275   20476               31716        08172   287548157506148
       18722       62444        36456   713275232312        656218073580375              66845        73540   3610        7257
       86187       74335        20707   2037      7085      4664267017101537             26781        41140   0880         151
       18631        63882      40081    7431      78266    35755         0554    78335    36270      73370    3852        7586
       17364         44705020374240     1081        1276  52485          7133    12515     27055467453467     080134240153662
       12458          814584153380      8040        1117  86467          0552    18544      484000874722      74575652364481
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  dinsdag 21 november 2006 @ 20:30:15 #181
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_43760926
Is dat mailtje van Lekkersimpel (wie is dat eigenlijk?) nog de moeite waard?
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  dinsdag 21 november 2006 @ 20:38:18 #182
86327 dujour
Nou daaaaag
pi_43761223
quote:
- Wij hebben door dat inschrijven in deze zoekmachines 9.000 bezoekers per maand en dat alleen naar 7 weken!

---

Als u uw adres uit onze database wilt laten verwijderen, neemt u a.u.b. schriftelijk contact op met: nlbe_900_10@yahoo.es

forum@fok.nl, www.fok.nl
Altijd makkelijk schriftelijk contact opnemen met een email adres
pi_45424018
Grr, weet niet of dit in dit topic thuishoort maar laatst kreeg ik dit mailtje van een miereneukende gay site:
quote:
Bedankt voor het vermelden van de Taalpuristen-website op FOK!forum.
Dat leverde aardig wat bezoekers op.

Vriendelijke groet.

Scrubs.
Bleek dat ik een tijdje geleden arie was geworrden van iemand die me spelfouten ging verbeteren in ONZ,
Toen had ik gezegt dat hij moest opflikkeren naar het forum van www.xxxxxxx.xxx (taalpuristensite, die zet ik nu niet meer neer )

en nu sturen ze mij allemaal gesjeeste mailtjes met onderaan:
quote:
PS: u ontvangt deze mail omdat u een constructieve bijdrage hebt
geleverd aan www.xxxxxxx.xxx.
  Lieve Belg zaterdag 17 februari 2007 @ 22:45:38 #184
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_46412446
*Schop*

Mislukte spam
quote:
%TO_CC_DEFAULT_HANDLER
Subject: %SUBJECT
Sender: "%FROM_NAME" <%FROM_EMAIL>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/html
Date: %CURRENT_DATE_TIME

%MESSAGE_BODY
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
pi_46416590
quote:
Op zaterdag 17 februari 2007 22:45 schreef Jump het volgende:
*Schop*

Mislukte spam
[..]
euwnt
Vooral dat wat hier boven staat.
  Milf zondag 29 april 2007 @ 20:20:53 #186
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_48847654
Meesterlijk !
quote:
GEACHTE MEDEMENSEN,



Graag willen we uw aandacht voor het volgende wij komen voor ons zelf op! Zo kan het niet langer! Een ieder van dit land wil toch in vrijheid en in gezondheid leven en niet vanuit onderdrukking. Een aantal machtige personen op deze aardbol hebben alles in handen en manipuleert ons. De wereld draait alleen maar om geld en macht. Wie macht heeft, heeft geld en wie geld heeft, heeft macht!!!!



We streven naar eigen verantwoordelijkheid,onafhankelijkheid, vrijheid en universele lifestyle.



De volgende punten willen we graag aan de orde stellen:



CHEMTRAILS

- Doormiddel van chemtrails (chemische stoffen) worden we massaal besproeid en vergiftigd door de militaire vliegtuigen. Deze stoffen zijn te herkennen aan de lange brede witte banen die uren in de lucht blijven hangen. Dit mengsel wordt geproduceerd om mensen bewust ziek te maken en vergiftigt ons drinkwater.



FARMACIE

- Binnenkort worden vitamines, mineralen en kruiden VERBODEN. Dit houdt in dat we 100% afhankelijk worden van de farmacie (giftige medicijnen). Gaat dit om de gezondheid van de bevolking?



VOEDSEL

- Onze voeding is besmet met gif ook onze biologische voeding. De chemische industrie werkt samen met de voedingsindustrie. Aan elk product worden chemische supplementen toegevoegd.



CHIP

- Dat er door middel van vaccinatie een chip zal worden ge�mplanteerd, dit geldt voor mens en dier. Dit kan al bij het vaccineren van een griepprik. Een chip kan de mind controlen! Zo kan men zowel het fysieke als psychische lichaam beinvloeden.



RUIMTESCHEPEN

- Op dit moment is er buitenaards contact, dit wordt compleet stilgehouden en onder stoelen en banken geschoven. De buitenaardsen willen ons graag helpen onze vrijheid terug te winnen waarin we onderdrukt, afhankelijk en beroofd worden.



WEERSINVLOEDEN

- Door de klimaatsverandering zullen er overstromingen gaan komen, waardoor onze dijken kunnen doorbreken, omdat de overheid verzuimt onderhoud te plegen aan onze dijken.



CAMERA'S

- Onze vrijheid wordt beroofd, omdat men op elke hoek van de straat, op elk gebouw of winkel een camera hangt, men gebruikt het uitgangspunt 11 september (amerikaanse regering) om ons te beschermen!!!!!!!! Maar dit heeft weer te maken met onderdrukking, vrijheidsberoving, afhankelijkheid! Onze ge�ntegreerde medemensen komen hierdoor op een valse manier in een kwaad daglicht te staan!



VERANTWOORDELIJKHEID

- Wij willen graag onze vrijheid terug en verantwoordelijk zijn en blijven voor ons eigen bestaan. Eigen beslissingen nemen. Er wordt ons heel veel verboden (vrijheidsberoving), dan neem je mensen verantwoordelijkheden af.



Wij willen u nader informeren, u kunt dit lezen op -edit verwijderd-

Elke woensdagavond is er een thema avond bij Niburu in Zuidlaren (zie agenda), daar kunt u nadere info verkrijgen over o.a. chemtrails/ruimteschepen.



Marcel Messing vertelt in zijn boek/dvd 'Worden Wij Wakker' over alle andere bovenstaande onderwerpen op deze site.

Dr. Rima Laibow vertelt over 'Codex and Nutricide' betreffende ons voedsel, medicijn, mens & dier.



We streven naar een nieuwe wereld waarin universele liefde het allerbelangrijkste is en gaat worden, er zal geen verschil meer zijn tussen arm en rijk en er zullen geen verschillen meer zijn in rangen en standen!!!



Bovenstaande zaken zijn bekend bij vrijwel alle burgemeester en kamerleden, maar door regelgeving en zwijgplicht wordt deze info niet verstrekt aan de burgers. Deze brief wordt verstuurd aan de burgemeesters en wethouders van bijna alle Nederlandse gemeenten, dit geldt ook voor de kamerleden en media.



Bezorgde lezers,



Esm�e en Lucretia



Een ieder van jullie die ook zijn/haar vrijheid terug wil winnen, verzoeken wij deze brief ook te ondertekenen en door te sturen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





DOORSTUREN-AUB! DOORSTUREN-AUB! DOORSTUREN-AUB! DOORSTUREN-AUB! DOORSTUREN-AUB!
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_48847684
HOI!

Ik ken u verder niet, maar mag ik 1 foto van u.
Ik ben bezig met een future TTT topic (ik kan niet teveel verklappen, maar het word wel een leuk topic denk ik)
Het liefst een foto met een keukenschort aan.

Was wezen zoeken naar een keukenprinses en via via kwam bij u uit.
Als u geen foto wilt sturen hoeft dat niet, maar kunt u dan zeggen wie er nog meer een keukenprinses is(die bekend staat om koken zeg maar).

bvd

******
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_48847701
U, hé, lieve usertjes, een FA spreek je dus met U aan.
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  zondag 29 april 2007 @ 20:24:36 #189
6536 dwerg
chagrijn
pi_48847765
Niet álle FA's hoor.
I intend to live forever, or die trying.
pi_48847825
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:24 schreef dwerg het volgende:
Niet álle FA's hoor.
Mij wel, ik ben oud.
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  zondag 29 april 2007 @ 20:27:51 #191
104871 remlof
Europees federalist
pi_48847830
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:22 schreef shmoopy het volgende:
U, hé, lieve usertjes, een FA spreek je dus met U aan.
En heeft U inderdaad een foto teruggestuurd, mevrouw Shmoop?
  Milf zondag 29 april 2007 @ 20:28:01 #192
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_48847836
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:21 schreef shmoopy het volgende:
HOI!

Ik ken u verder niet, maar mag ik 1 foto van u.
Ik ben bezig met een future TTT topic (ik kan niet teveel verklappen, maar het word wel een leuk topic denk ik)
Het liefst een foto met een keukenschort aan.

Was wezen zoeken naar een keukenprinses en via via kwam bij u uit.
Als u geen foto wilt sturen hoeft dat niet, maar kunt u dan zeggen wie er nog meer een keukenprinses is(die bekend staat om koken zeg maar).

bvd

******
Die is echt geweldig!
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_48847913
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:27 schreef remlof het volgende:

[..]

En heeft U inderdaad een foto teruggestuurd, mevrouw Shmoop?
Ja, tuurlijk.
Dit was toen ik een taart maakte om mijn nieuwe behangetje te vieren.

Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  zondag 29 april 2007 @ 20:31:38 #194
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_48847923
Ik kreeg deze een maandje terug:
quote:
Hoi NJ,

Kun je even voor m'n kloon *** toegang tot KPD verlenen?

Wees gerust, ik kan toch al niet posten. Wel rondkijken, meer niet. Anders moet ik me weer hieimelijk ander IP setten en na even rondposten met nieuwe kloon toegang vragen, iets wat meer moeite kost. Dus laten we gewoon niet om kibbelen: mag ik aub toegang?

Alvast bedankt,
***
And now for something completely different, I'm on a horse.
  zondag 29 april 2007 @ 20:31:55 #195
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_48847935
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:31 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Ja, tuurlijk.
Dit was toen ik een taart maakte om mijn nieuwe behangetje te vieren.

[afbeelding]
Het matched bij je jurk.
And now for something completely different, I'm on a horse.
  zondag 29 april 2007 @ 20:49:58 #196
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_48848407
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 92% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 13:58:09 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  zondag 29 april 2007 @ 20:55:30 #197
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_48848568
quote:
mssn kan jij vertellen waarvoor me topic gesloten wordt
Dat was alles, geen linkje, niets. Wat moet ik ermee?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zondag 29 april 2007 @ 21:03:47 #198
141414 NordicBlue
Iets met Noord en Blauw Zeker?
pi_48848814
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:55 schreef static het volgende:

[..]

Dat was alles, geen linkje, niets. Wat moet ik ermee?
in je kont stoppen
pi_48850134
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:20 schreef nikky het volgende:
Meesterlijk !
[..]
Oh, wat hebben sommige mensen een zieke gedachtengang. Erger is nog dat dat zootje randjosti's zo te lezen in mijn woonplaats samenklit.
  zondag 29 april 2007 @ 22:28:03 #200
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_48851397
quote:
Op zondag 29 april 2007 20:21 schreef shmoopy het volgende:
HOI!

Ik ken u verder niet, maar mag ik 1 foto van u.
Ik ben bezig met een future TTT topic (ik kan niet teveel verklappen, maar het word wel een leuk topic denk ik)
Het liefst een foto met een keukenschort aan.

Was wezen zoeken naar een keukenprinses en via via kwam bij u uit.
Als u geen foto wilt sturen hoeft dat niet, maar kunt u dan zeggen wie er nog meer een keukenprinses is(die bekend staat om koken zeg maar).

bvd

******
Hij's leuk
  Milf zondag 29 april 2007 @ 22:33:46 #201
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_48851618
quote:
Op zondag 29 april 2007 21:44 schreef RealZeus het volgende:

[..]

Oh, wat hebben sommige mensen een zieke gedachtengang. Erger is nog dat dat zootje randjosti's zo te lezen in mijn woonplaats samenklit.
Nog zo'n pareltje die via de mail langskwam. Iemand wilde een unban maar krijgt die niet. Het is een stuk tekst van een ander forum afgeplukt wat via de mail is verstuurd naar diegene en dus helemaal niet meer hoeft te komen.
quote:
Goeie vragen van Richard. Zo is er een forum met de domeinnaam forum.fok.nl (zonder www ervoor) met onderdeel TRU voor dit soort onderwerpen. Daar zitten dus van dat soort verdachte ontkennertjes die daar hele dagen een beetje te fanatiek bezig zijn. Daar ben ik geband zonder reden. Zogenaamd zou ik een kloon zijn, reden voor de ban. Maar daar klopt niks van. Ik dus e-mailen met de vraag van wie ik dan een kloon zou zijn, maar daar kwam geen normaal antwoord op. Ik verdenk die site er dus van, mede doordat het een drukbezochte site (en forum) is, dat daar zeker verdachte ontkenners aanwezig zijn en dat daar ook een censuurbeleid wordt gevoerd. Mensen worden zomaar geband. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg mensen op de hoogte van het fenomeen chemtrails maar wel erg jammer dat nog steeds de reguliere media nog steeds dat belachelijkmakende toontje gebruikt. Het wordt de hoogste tijd om sowieso al dit soort onderwerpen uti de taboesfeer te halen. Tijd voor de mensheid om volwassen te worden. En zich niet zo in de maling te laten nemen.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  zondag 29 april 2007 @ 22:35:09 #202
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_48851684
Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_48868575
TVP
  Redactie Frontpage maandag 30 april 2007 @ 19:40:21 #204
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_48868928
goed topic
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_48869102
quote:
Op zondag 29 april 2007 22:33 schreef nikky het volgende:

[..]

Nog zo'n pareltje die via de mail langskwam. Iemand wilde een unban maar krijgt die niet. Het is een stuk tekst van een ander forum afgeplukt wat via de mail is verstuurd naar diegene en dus helemaal niet meer hoeft te komen.
[..]
Dat is dat is dat is......
pi_48870608
quote:
Op zondag 29 april 2007 22:33 schreef nikky het volgende:

[..]

Nog zo'n pareltje die via de mail langskwam. Iemand wilde een unban maar krijgt die niet. Het is een stuk tekst van een ander forum afgeplukt wat via de mail is verstuurd naar diegene en dus helemaal niet meer hoeft te komen.
[..]
Vooral die laatste twee zinnetjes.
  Admin maandag 30 april 2007 @ 20:54:04 #207
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48870897
quote:
Je bent nog dommer dan ik dacht. Nog buiten gespeeld met het mooie weer gister? Of heel de dag pubertjes gepest op fok uit frustraties? Dag nazi-bitch.
En
quote:
Haha, begin je bang te worden? Misschien wel terecht als zoveel mensen een hekel aan je hebben! :-) Ga lekker in de tuin zitten ofzo, kruip achter je pc'tje vandaan en zoek een leven. Je reageert trouwens wel snel opeens. Geeft goed aan wat voor teef jij bent, normale vragen waar je geen antwoord op weet negeren maar anders ben je er snel bij . Succes binnenkort, dit was mijn laatste mailtje aan jou. Mooi weer buiten! Toedels
en
quote:
k weet hoe je eruit ziet en je hebt een kutkop, dus zo goed kan jouw karma echt niet zijn. Daar heb ik een derde oog voor. En ja, pedo ben je zeker. Ik ken trouwens mensen die zo een hekel aan jou hebben gekregen dat ze van plan zijn binnenkort wat leuks met je te doen :-))))) Hey, groetjes.
en
quote:
Daar kan je opeens wel op reageren, he? Maar een antwoord geven kan je niet, vies oud kankerwijf. Gelukkig ben ik niet de enige die een hekel aan jou heeft. Jij komt nog wel. Wat zal jij een slecht karma hebben en een zielig gefrustreerd leventje. Maarja, dat kan ook niet anders als je leven bestaat uit heel de dag achter een pc zitten voor een website vol pubers. Of komt dat omdat je zo lelijk bent? Volgens mij ben je nog pedofiel ook. Toedels.
Allemaal dezelfde user
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48870933
Baukel?
pi_48870955
Piovan?
  maandag 30 april 2007 @ 20:56:53 #210
6536 dwerg
chagrijn
pi_48870995
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:
Allemaal dezelfde user
Je kan zeggen wat je wil, maar met zijn/haar spelling is weinig mis.
I intend to live forever, or die trying.
  Admin maandag 30 april 2007 @ 20:58:59 #211
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48871058
Baukel en piovan schelden niet zo idioot.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  maandag 30 april 2007 @ 21:03:34 #212
104871 remlof
Europees federalist
pi_48871214
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user
Sjezus wat een eikel...
  maandag 30 april 2007 @ 21:05:03 #213
58789 Snakey
-||||--------||||-
  Admin maandag 30 april 2007 @ 21:06:54 #214
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48871309
Ik ben hier benieuwd naar:
k weet hoe je eruit ziet en je hebt een kutkop, dus zo goed kan jouw karma echt niet zijn. Daar heb ik een derde oog voor. En ja, pedo ben je zeker. Ik ken trouwens mensen die zo een hekel aan jou hebben gekregen dat ze van plan zijn binnenkort wat leuks met je te doen :-)))))


of
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  maandag 30 april 2007 @ 21:09:01 #215
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_48871370
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user
Dat is die lapzwans met z'n 150+ accounts hè?
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  maandag 30 april 2007 @ 21:09:27 #216
6536 dwerg
chagrijn
pi_48871384
Is het er eentje van het legendarische Voorbij Fok! of gewoon een willekeurige andere debiel?
I intend to live forever, or die trying.
  Admin maandag 30 april 2007 @ 21:10:26 #217
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48871416
quote:
Op maandag 30 april 2007 21:09 schreef dwerg het volgende:
Is het er eentje van het legendarische Voorbij Fok! of gewoon een willekeurige andere debiel?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  maandag 30 april 2007 @ 21:12:25 #218
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_48871472
quote:
Op maandag 30 april 2007 21:06 schreef yvonne het volgende:
Ik ben hier benieuwd naar:
k weet hoe je eruit ziet en je hebt een kutkop, dus zo goed kan jouw karma echt niet zijn. Daar heb ik een derde oog voor. En ja, pedo ben je zeker. Ik ken trouwens mensen die zo een hekel aan jou hebben gekregen dat ze van plan zijn binnenkort wat leuks met je te doen :-)))))


of
Welnee, iets leuks doen. Ze nemen je mee in de Python.




  maandag 30 april 2007 @ 21:41:42 #219
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_48872419
quote:
Wie is eigenlijk dat mokkeltje op je avatar?
En dat zo'n 10 a 15 keer per week
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
  maandag 30 april 2007 @ 22:33:23 #220
52493 Prowl
IMAGE GOES HERE
pi_48874239
quote:
Op zondag 29 april 2007 22:35 schreef SpeedyRich het volgende:
Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer
Mijn BoratBadgerMurpDinges, je hebt niet eens 50 cent betaald!
Vi är Borg. Motstånd är meningslöst. Ni kommer att bli assimilerade!!
  Lieve Belg maandag 30 april 2007 @ 22:35:37 #221
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_48874324
quote:
Op maandag 30 april 2007 21:41 schreef Biogarde het volgende:

[..]

En dat zo'n 10 a 15 keer per week
Dat heb je toch zelf gefilmd?
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
pi_48874356
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:58 schreef yvonne het volgende:
Baukel en piovan schelden niet zo idioot.
Ik doelde meer op die :-))))))
pi_48874433
quote:
Op maandag 30 april 2007 21:41 schreef Biogarde het volgende:

[..]

En dat zo'n 10 a 15 keer per week
Dat is je eigen schuld!

(TVP)
Too old to Trick or Treat, too young to die
  dinsdag 1 mei 2007 @ 00:41:16 #224
17061 mvt
blame Canada
pi_48877556
quote:
Op maandag 30 april 2007 21:06 schreef yvonne het volgende:
Ik ben hier benieuwd naar:
k weet hoe je eruit ziet en je hebt een kutkop, dus zo goed kan jouw karma echt niet zijn. Daar heb ik een derde oog voor. En ja, pedo ben je zeker. Ik ken trouwens mensen die zo een hekel aan jou hebben gekregen dat ze van plan zijn binnenkort wat leuks met je te doen :-)))))


of
Hij kent mensen, die moet ik ontmoeten, ik wil ook mensen kennen.

Trouwens, mensen in het meervoud? Dat wordt dus een gangbang
We were to understand there would be pie and punch?
  dinsdag 1 mei 2007 @ 00:48:47 #225
39629 Shirley
Oh yeah!
pi_48877681
Via PM:
quote:
****** en ik zijn de kwaadsten niet hoor.

Hij wil graag een deet met je, alleen mag ik zijn kastanjes uit het vuur halen. Hoe groot schat je zijn kansen?

wees gegroet, ***********
of
quote:
Namens ******** en ikzelve, ik denk dat ik wel namens hem mag spreken, wensen wij u van harte eensgelijks hetzelfde toe qua nachtrust!

We zullen ons proberen te beperken tot terzake doende reacties.

Rest mij te zeggen, ... godsklere, stonden ze voor mij maar zo in de rij!
of deze na een waarschuwing:
quote:
Hoi Shirley,

Ik weet niet wat voor schade we hiermee aanrichten. Overbelasten we het systeem of is het gewoon de bedoeling dat de reacties altijd serieus moeten zijn? Zou je mij dat willen uitleggen? Dan kan ik daar rekening mee houden! ´K wil je namelijk niet voor de kop stoten met mijn uitlatingen.

FOK! is voor mij namenlijk een soort van uitlaatklep en en dat wil ik wel graag zo houden.

Bij deze, Sorry als ik je heb geirriteerd, was niet persoonlijk bedoelt.

Groeten

*********
! Wat kunnen ze toch schattig zijn soms...
Back in business.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 00:51:59 #226
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_48877729
Overigens kreeg ik er meer en bedreigender toen ik nog geen mod was.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_48877779
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user
Hahaha je hebt een fan
pi_48882797
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user
Ik vind je wel lief hoor
Op zondag 18 februari 2007 08:03 schreef ondeugend het volgende:
Ik ben een modje met ochtendhumeur.... so watch your back.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 11:47:37 #229
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_48884211
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user
Hij zei pubers!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:07:39 #230
141414 NordicBlue
Iets met Noord en Blauw Zeker?
pi_48884844
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user
Yvonne een pedo? Echt niet
Yvonne is gewoon hartstikke lief en aardig
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:15:50 #231
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_48885114
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:07 schreef NordicBlue het volgende:

[..]

Yvonne een pedo? Echt niet
Yvonne is gewoon hartstikke lief en aardig
en klein en dik
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  Admin dinsdag 1 mei 2007 @ 12:16:51 #232
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48885147
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:15 schreef versabommie het volgende:

[..]

en klein en dik
Ik ben NIET klein en al helemaal niet dik
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:17:22 #233
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_48885166
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:16 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik ben NIET klein en al helemaal niet dik
Nog geen minuut nodig gehad om te reageren...zit je iets dwars?
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:19:02 #234
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_48885226
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:16 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik ben NIET klein en al helemaal niet dik
Voor een hobbit ben je best groot. .

Ik krijg geen mail meer, helaas. .
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:21:55 #235
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_48885331
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:19 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Voor een hobbit ben je best groot. .

Ik krijg geen mail meer, helaas. .
toch niet inclusief Hobbit voeten he???
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:27:49 #236
27569 -SL-
I've got a jar of di-irt!
pi_48885482
Mijn mail is er niet
It's pure evil to make a Captain walk the plank of his own ship, twice in one lifetime.
No good can come of it.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:28:56 #237
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_48885510
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:21 schreef versabommie het volgende:

[..]

toch niet inclusief Hobbit voeten he???
Nee, zo erg is het niet, gewoon kekke stappers aan.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 12:31:58 #238
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_48885599
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:28 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Nee, zo erg is het niet, gewoon kekke stappers aan.
nouja en dik is ze ook niet...beetje zuinig aan doen tegen Yvon, Ze heeft me immers ontknaapt op het ban-topic
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  Admin dinsdag 1 mei 2007 @ 12:41:02 #239
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48885866
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:28 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Nee, zo erg is het niet, gewoon kekke stappers aan.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 15:07:48 #240
34156 Mirage
Smile !!!
pi_48890475
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user

Hij vindt je gewoon lief.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  dinsdag 1 mei 2007 @ 15:08:47 #241
131603 Afwazig
Serious business
pi_48890512
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:41 schreef yvonne het volgende:

[..]

[afbeelding]
Dat kan echt niet meer
  dinsdag 1 mei 2007 @ 15:25:44 #242
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_48891077
quote:
Op maandag 30 april 2007 20:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

En
[..]

en
[..]

en
[..]

Allemaal dezelfde user
Mag ik zijn adres? Asjeblieft? Toe , please?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_48892221
Lol die dreigers zijn echt paupers.
Ruig een grote bek opentrekken naar de Fokmods en dreigen met mensen die wel ff langs komen whahaha.

Ik zou maar wat kleuteroppassers inhuren anders loop je dalijk met 30 kleuters in je tuin
JOHNNY HEITINGA
  dinsdag 1 mei 2007 @ 19:45:30 #244
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_48899645
Ik wil ook in de crew, krijg ik ook es mailtjes.
pi_48899941
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 12:41 schreef yvonne het volgende:

[..]

[afbeelding]
Daar zijn ze !
  PR/Manusje van alles dinsdag 1 mei 2007 @ 20:11:31 #246
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_48900627
Van verschillende mensen:
quote:
Ik ben gebannedddddddddddddd!!!!!!!

quote:
Wil je ondertussen stiekem een x met me daten... ????
quote:
Hoelang duurt m'n ban dit keer dan?
quote:
hoi hoi,

Vraagje, ik ben vorige week zaterdag voor een week gebanned, maar niemand is aanwezig al een paar dagen om mij te unbannen, ik zie dat jij online bent?

Kan jij dat misschien doen ? of moet ik naar iemand anders meelen


MVg
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_48924757
tvp
  Admin woensdag 2 mei 2007 @ 13:52:15 #248
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48925257
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 15:08 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dat kan echt niet meer
Wrom niet
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 2 mei 2007 @ 13:54:36 #249
27569 -SL-
I've got a jar of di-irt!
pi_48925342
Hoi
It's pure evil to make a Captain walk the plank of his own ship, twice in one lifetime.
No good can come of it.
  woensdag 2 mei 2007 @ 13:55:30 #250
141414 NordicBlue
Iets met Noord en Blauw Zeker?
pi_48925368
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 13:52 schreef yvonne het volgende:

[..]

Wrom niet
Beterschap trouwens , heb last van hetzelfde maar het gaat ondertussen wel weer
  woensdag 2 mei 2007 @ 13:56:48 #251
131603 Afwazig
Serious business
pi_48925419
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 13:52 schreef yvonne het volgende:

[..]

Wrom niet
Omdat ze eruit zien als moonboots
  woensdag 2 mei 2007 @ 13:58:05 #252
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_48925459
quote:
Op zondag 29 april 2007 22:33 schreef nikky het volgende:

[..]

Nog zo'n pareltje die via de mail langskwam. Iemand wilde een unban maar krijgt die niet. Het is een stuk tekst van een ander forum afgeplukt wat via de mail is verstuurd naar diegene en dus helemaal niet meer hoeft te komen.
[..]
Chemtrails .

Waarom mogen dat soort mensen vrij rondlopen? En stemmen, en kinderen krijgen??
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  donderdag 3 mei 2007 @ 01:17:38 #253
17061 mvt
blame Canada
pi_48950660
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 13:58 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Chemtrails .

Waarom mogen dat soort mensen vrij rondlopen? En stemmen, en kinderen krijgen??
Sterker nog, waarom plaatst de Spits brieven van dat soort gasten?Of is dat leedvermaak voor de lezers?
We were to understand there would be pie and punch?
  Milf dinsdag 15 mei 2007 @ 23:49:49 #254
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_49425019
User:
quote:
Hallo,

Ik zie dat ik gebanned ben, maar dit niet krijg te zien in het mededelingen forum. Wat is de oorzaak, de tijdsduur van de ban etc. etc. ?

Mvg,

Username
FA:
quote:
Ik zie geen ban op je account staan

FA
User:
quote:
Wel dus...
FA:
quote:
Dan wel joh. Wat jij wilt.
User:
quote:
Ik zie toch duidelijk in het FOK mededelingen hok dat je me gebanned hebt hoor, dus ik weet niet welke persoon je nu voor je denkt te hebben (ik ben -username- voor de duidelijkheid). Maar goed het is me duidelijk, tot over twee weken.

Mvg,

Naam
FA:
quote:
Ben je blind? Leesblind? Dom? Begrijp je geen Nederlands?
Op het account username staat geen ban.

Maaaaaaaaaaaaaaaaaar wat zien we dan. Je heet helemaal geen username, je heet usernamemeteennummertje.
Dat zijn toch echt twee verschillende accounts.

Tot over -bantijd- ergens.
FA
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  dinsdag 15 mei 2007 @ 23:53:51 #255
104871 remlof
Europees federalist
pi_49425151
Whehe nikky, serieus?
pi_49425178
*gniffel
'It's like what Lenin said... you look for the person who will benefit, and, uh, uh... '
"Please don't argue with me. My brain's only just about capable of stopping me farting in front of you."
pi_49425298
quote:
Op dinsdag 15 mei 2007 23:49 schreef nikky het volgende:
User:
[..]

FA:
[..]

User:
[..]

FA:
[..]

User:
[..]

FA:
[..]



  dinsdag 15 mei 2007 @ 23:58:54 #258
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_49425331
.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  Milf woensdag 16 mei 2007 @ 00:04:31 #259
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_49425522
quote:
Op dinsdag 15 mei 2007 23:53 schreef remlof het volgende:
Whehe nikky, serieus?
Ja .
Ik ben op een gegeven moment maar in het banmeldtopic gaan zoeken naar een naam die erop leek . En tadaa .
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  woensdag 16 mei 2007 @ 00:07:27 #260
104871 remlof
Europees federalist
pi_49425624
OMG, en ook niet even proberen te posten he?
  Milf woensdag 16 mei 2007 @ 00:11:50 #261
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_49425780
Nog een leuke:

User:
quote:
Er is een probleem met de T9 op sms dat als je hoelaat typt je inflaav krijgt. Nu opende ik het topic http://forum.fok.nl/topic om dit veel voorkomende probleem aan te kaarten, maar wat ziet mijn oog tot mijn grote verbazig; voordat het goed begon te lopen is er al een slot op gejetst. Ik heb het idee dat er nog geen lotgenoten waren die ook dit probleem hebben. Graag zou ik het topic heropent zien tot ik wat soulmates heb gevonden om een doorstart te maken. mvg naam.
FA:
quote:
Hoi,

Het is een topic met een openingspost waarin niets wordt aangekaart.
Het woord T9 komt nergens voor. Bovendien is hoelaat geen Nederlands
woord, het is 'hoe laat'. Dus niet eens een probleem. Slotje is
terecht.

FA
Fa:
quote:


waar is dat topic in ONZ met die grappige mails?
FA:
quote:
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  Milf woensdag 16 mei 2007 @ 00:13:29 #262
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_49425839
quote:
Op woensdag 16 mei 2007 00:07 schreef remlof het volgende:
OMG, en ook niet even proberen te posten he?
Hij heeft wel een ban .

Maar als jij een username bijvoorbeeld sukkel54564 hebt en je mailt voor username sukkel, tja. Dan krijg je niet hetzelfde resultaat he?
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  woensdag 16 mei 2007 @ 00:59:05 #263
104871 remlof
Europees federalist
pi_49427116
quote:
Op woensdag 16 mei 2007 00:13 schreef nikky het volgende:

[..]

Hij heeft wel een ban .

Maar als jij een username bijvoorbeeld sukkel54564 hebt en je mailt voor username sukkel, tja. Dan krijg je niet hetzelfde resultaat he?
Ow dan snap ik em nu pas helemaal
pi_49427202
quote:
Op woensdag 16 mei 2007 00:59 schreef remlof het volgende:

[..]

Ow dan snap ik em nu pas helemaal
omg 1
  woensdag 16 mei 2007 @ 01:06:55 #265
104871 remlof
Europees federalist
pi_49427285
quote:
Op woensdag 16 mei 2007 01:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

omg 1
En ik moet er nog steeds om lachen
  Moderator woensdag 16 mei 2007 @ 01:43:42 #266
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_49428111
!! tvp topiek
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  Milf donderdag 17 mei 2007 @ 23:17:16 #267
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_49496078
User:
quote:
prachtig lief en slim is kim.
stom en dom zijn de mensen die negatief zijn.
maar die kimmie krijg je zeker niet klein.
jaloers zijn jullie zeker.
WAnt KIM VERDIENT EEN GOUDEN BEKER.
GO KIM je gaat t ver schoppen wijffie
FA:
quote:
Sorry, er werkt hier geen Kim.
Waarom sturen mensen zulke mails?

Nog geen antwoord terug gehad trouwens.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  vrijdag 18 mei 2007 @ 10:10:09 #268
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_49503328
quote:
Op donderdag 17 mei 2007 23:17 schreef nikky het volgende:
User:
[..]

FA:
[..]

Waarom sturen mensen zulke mails?

Nog geen antwoord terug gehad trouwens.
Wel een gouden beker gehad..???
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_54163947
Ff wat grappigs dat niet te onthouden was..
De naam is moedwillig weggelaten. Mocht diegene zichzelf herkennen, maak je maar niet bekend ok?

Antwoord op een sollicitatie-afwijzing!
Het drama!
quote:
En waarom dan wel niet heb ik die 2 berichten voor jan lul zitten typen jezus lekker duidelijk van jullie.:(
quote:
Het hele principe van een 'sollicitatie' is dat we beslissen of degene die solliciteert heeft wat we nodig hebben of niet. In sommige gevallen niet, in sommige gevallen wel.

In onze eerste mail stuurden we:
[..]

Aan de hand van jouw herschreven berichten (niet aangevulde berichten) moesten wij dus de beslissing nemen, en dat is dan ook gebeurd..
quote:
Dus ik kan never bij de crew komen?

Leek me net zo leuk wil ook iets doen voor deze site kant niet:(.
quote:
Nu eventjes niet.
Maar je draagt ook al erg bij door het schrijven van die leuke submits die je altijd doet!
quote:
Ik hoop dat ik er later bij mag want het lijkt me erg leuk en ik vind het erg jammer dat ik er nu niet bij kan.
quote:
En nog een vraag: Hoelang geld nu eventjes niet?
quote:
Tot je echt goed berichten helemaal kunt herschrijven (zonder de tekst letterlijk aan te houden).
quote:
Ik ben 13 ik weet tog niet wat dat allemaal betekent? En de berichten die ik nu post typ ik gewoon over van teletekst.

En kunnen jullie dit bericht helemaal anders typen?:http://www.nu.nl/news/1271668/30/Helft_Nederlanders_bezorgd_over_overnames.html
quote:
En precies daarom kunnen we je niet aannemen, je moet gewoon nog erg veel leren. Dat geeft niet, dat moeten we allemaal. Over heel lang, als je alles wel begrijpt, praten we nog even verder.

Maar voor nu even niet. Snap je?
quote:
Ja, kom op zeg christiaan of week veel oe die gast heten was ook pas 14 en is gelijk aan genomen er zit ook geen logica bij jullie in he.:Z
quote:
Ja, en hij kon het wel. Er zitten nu eenmaal verschillen in bij mensen he.
quote:
Een bericht herschrijven is niet alleen 'opnieuw typen'. Het is een bericht bekijken, lezen, er even afstand van nemen en dan vervolgens helemaal in je eigen woorden herschrijven.
Dus niet hier en daar een woord tussen de tekst zetten, maar helemaal opnieuw schrijven, zodat het niet meer zo heel erg lijkt op de oorspronkelijke tekst.
quote:
Zeg dan eerst wat ik allemaal moet doen jullie hebben alleen zo gezegt van: ja wij willen dat je deze 2 berichten herschrijft zeg dan ook wat je daar onder verstaat.
quote:
Nu weet ik een beetje wat ik moet doen ik wil het nog een keer proberen als dat mag maar eerst zij je zo beetje van: ja heir heb je 2 berichten en herschrijf die ff.
quote:
Ok, ik wacht af.
Maar ik beloof je absoluut niets.
quote:
wat wacht je af
Ik meld me alleen maar aan om wat trug te doen omdat het zo leuke site is en ik wil er aan meewerken maar dan gaan jullie zitten zeuren dat ik dit niet goed doe en dat en zus en zo.
quote:
ach flikker tog op man ik ben klaar met deze site.
quote:
Je zin hoort met een hoofdletter te beginnen het woord is 'toch' en niet 'tog'.
Maar goed, ik snap dat je hiermee niet meer ingaat op mijn aanbod in de vorige PM.

Jammer, begrijpelijk, het ga je goed.
quote:
Ik weet dat het toch is en met een hoofdletter moet begingen maar omdat ik snel typ en er niet op let gebeurt dat als ik nieuws mag posten wat van jullie niet mag-.- dan let ik wel op fouten en punten en kommas en hoofdletters etc.
quote:
Wees blij dat mensen zich vrijwillig aanbieden.
quote:
En nog iets je gaf gelijk van die meoilijke berichten aan me ik heb me best moeten doen om er wat van te maken ik heb er een uur voor uitgegeven terwijl ik in dat uur ook Black hawk down kon doen.

Maar ik ben eten en we onderhandelen dan later wel weer vanavond kom ik denk niet meer dus je eerste e-mail van me krijgje denk ik morgen.
quote:
Je hoeft niet meer terug te PM'en hoor. Volgens mij is het meer dan duidelijk.

Groetjes!
quote:
Aan jou heb ik ook niks he, die andere doen teminste nog normaal
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_54163968
Geweldig
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
  donderdag 25 oktober 2007 @ 18:14:43 #271
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_54164127
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 18:08 schreef Richardfun het volgende:
Geweldig
Inderdaad!
Ik was dit topic trouwens kwijt. Morgen even kijken of ik nog een paar leuke mails kan vinden in m'n inbox. .
And now for something completely different, I'm on a horse.
pi_54164230
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 18:07 schreef Janetje het volgende:
Ff wat grappigs dat niet te onthouden was..
De naam is moedwillig weggelaten. Mocht diegene zichzelf herkennen, maak je maar niet bekend ok?

Antwoord op een sollicitatie-afwijzing!
Het drama!
Dat kán toch niet serieus zijn?
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  PR/Manusje van alles donderdag 25 oktober 2007 @ 18:19:20 #273
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_54164260
quote:
En nog iets je gaf gelijk van die meoilijke berichten aan me ik heb me best moeten doen om er wat van te maken ik heb er een uur voor uitgegeven.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_54164289
J., machtigprachtig.
Horikita Maki, O+.
pi_54164310
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 18:19 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

Terwijl ie ook Black Hawk Down had kunnen doen, ja?
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  donderdag 25 oktober 2007 @ 18:27:03 #276
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_54164447
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 18:18 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Dat kán toch niet serieus zijn?
Als het wel serieus is,dan vind ik het schattig.

pi_54164464
Trust me, it's serious
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_54165123
Zulks veel PM'etjes had ik net
  donderdag 25 oktober 2007 @ 19:07:44 #279
141414 NordicBlue
Iets met Noord en Blauw Zeker?
pi_54165432
hehe, meer meer
pi_54165560
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 19:07 schreef NordicBlue het volgende:
hehe, meer meer
In je Sentbox
Too old to Trick or Treat, too young to die
pi_54165623
Nice

--edit--
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 19:14 schreef BillGates het volgende:


[edit]kutknopjes[/edit]
Wel een leuk open dirretje

/hwpr0n/
Too old to Trick or Treat, too young to die
pi_54166868
quote:
Op donderdag 2 november 2006 18:51 schreef HeatWave het volgende:
Het leukste vind ik altijd de mailtjes waarin men even ENORM stoer weet te vertellen dat je als modje totaal geen leven moet hebben etc.

Wie loopt zich nou zo op te naaien over een ban op een internetforum, opperjosti? .
Jij hebt zeker nog nooit een ban gehad?
En wij opperjosti's vinden dat Fok! een part-of-life is.
Maar wij zijn gewone users, jij bent helemaal een mod geworden en is Fok! dus helemaal je leven geworden, masterjosti

Bij een onzinban zou ik me opnaaien ja, omdat het gewoon een naaistreek is, niet dat ik niet meer op het forum kan komen.
Als ik nou 10 topics over Tubgirl start of 2girls1cup vind ik het wel redelijk
[quote][img=12,12]http://i.fokzine.net/templates/new/i/p/1.gif[/img] Op dinsdag 2 juni 2009 02:28 schreef 8D het volgende:
Netzoals die mensen die nog aan het posten zijn rond deze tijd op Fok! Kansloos gewoon :') !
[/quote]
pi_54167287
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 20:15 schreef Sjibble het volgende:

[..]

Jij hebt zeker nog nooit een ban gehad?
En wij opperjosti's vinden dat Fok! een part-of-life is.
Maar wij zijn gewone users, jij bent helemaal een mod geworden en is Fok! dus helemaal je leven geworden, masterjosti

Bij een onzinban zou ik me opnaaien ja, omdat het gewoon een naaistreek is, niet dat ik niet meer op het forum kan komen.
Als ik nou 10 topics over Tubgirl start of 2girls1cup vind ik het wel redelijk
Gast, grow up, 'tis een forum
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
  donderdag 25 oktober 2007 @ 20:38:41 #284
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_54167382
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 20:34 schreef Janetje het volgende:

[..]

Gast, grow up, 'tis een forum
Die quote kwam van 2 nov. 2006.... Figures...
  donderdag 25 oktober 2007 @ 20:44:18 #285
58789 Snakey
-||||--------||||-
  donderdag 25 oktober 2007 @ 21:57:53 #286
141414 NordicBlue
Iets met Noord en Blauw Zeker?
pi_54169432
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 19:13 schreef doka het volgende:

[..]

In je Sentbox
Sterf
pi_54171022
Kende deze reeks nog niet, damn .
Wat een ge"kanker" in die berichtjes .
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  zondag 22 februari 2009 @ 20:13:15 #288
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_66351048
Ik ga deze nog een keer schoppen.
Misschien wil een mod hem even opruimen?

Ik heb mij erg vermaakt met deze topic
pi_66355814
Ik ben geen Mod of FA, maar goed:
quote:
Kan je mij een reageer ban geven voor 2 weken

Ohja en doe ook maar 2 weken een bezoek ban voor alle forums van fok

Alvast bedankt
quote:
Daten ?
  zondag 22 februari 2009 @ 22:29:32 #290
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_66355899
Die tweede was van mij.
And now for something completely different, I'm on a horse.
  Moderator zondag 22 februari 2009 @ 22:30:57 #291
145080 crew  SwJ
Het boegbeeld van FOK!
pi_66355941
quote:
Op zondag 22 februari 2009 20:13 schreef PiRANiA het volgende:
Ik ga deze nog een keer schoppen.
Misschien wil een mod hem even opruimen?

Ik heb mij erg vermaakt met deze topic
Wat een kick
Ik ken deze reeks niet ...
F.K.A. SuperwormJim
  maandag 23 februari 2009 @ 21:42:01 #292
104871 remlof
Europees federalist
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')