abonnement Unibet Coolblue
pi_43164765
Uit de mailbox van de FA's .
quote:
Op maandag 18 september 2006 21:25 schreef Dagonet het volgende:
Af en toe zit er in de shitload aan \"unban me\", \"maak me blauw\" \"neuk me\" \"kijk, hier, m\'n tieten, mag ik nu een tag\" mailtjes een mailtje dat er bovenuit springt. Mails die we jullie eigenlijk niet zouden moeten onthouden.
Laatste briljante mails:
quote:
Op woensdag 1 november 2006 22:29 schreef Mirage het volgende:
en deze (1 uit een hele serie) kan ik hier wel neerzetten om een voorbeeld te geven van de lengte van veel van de emails... Het doel van deze persoon is het verspreiden van zijn ideeen en zoals je onderaan kan lezen zou hij het waarderen als ik hier een beetje bij meehelp. Deze mail dur fik hier dus met een gerust hart te plaatsen

Rescue plan: (deel 2)

Als je een huis hebt of je hebt een woonst heb je geluk, de nieuwe wet zal moeten zijn: Dat als man en vrouw trouwen dat ze dan recht hebben op woonst zonder dat ze daar aan iemand geld moeten geven, de beschikbare woonsten zullen tentoongesteld worden op internet en in lokale krantjes. Als je gaat werken, of je bent student hebt je recht op een pas, met die pas kan je je voorzien van de nodige behoeften.

Bv. Je hebt een dag gewerkt, dan krijg je toegang tot de winkel om je te kunnen voorzien van de nodige middelen. als je je werk goed doet krijg je telkens na een maand of week een bonuspunt, met die bonuspunten kan je je dingen kopen of dingen doen die je interesant vind.

Je zou ook de mogelijkheid moeten kunnen creëren om in het buitenland te kunnen vestigen, zodat misschien ook buitenlanders zich hier kunnen vestigen, beetje van multicultureel te zijn, nu de mensen die naar het buitenland gaan, moeten de buitenlandse cultuur leren kennen, zo moeten ook de buitenlanders onze cultuur herkennen en mee tevreden te zijn. Ben je niet tevreden, heb je nog altijd het recht om terug te keren om terug te keren naar land van afkomst.

Je moet meer rechten krijgen om vakantiedagen te kunnen nemen, Als mensen niet aan werk kunnen toekomen, moeten ze van voedsel kunnen worden voorzien, weer hiervoor kan m'n aan speciale pasjes voorzien)

zoals je dagelijks een bankkaart gebruikt, zou je dan dit pasje moeten gebruiken, al je nodige gegevens staan erop, maar ze mogen je privacy niet schenden!! Tenzij je misdaden begaat tegenover de 10 Geboden.

hoe voorzie je iedereen van de nodige middelen ? bv: M'n moet vooral kunnen rekenen op werkwilligen en mensen die echt bereid zijn om te werken, als soldaten echte mannen zouden zijn, dan zouden ze best ook wel is hard kunnen werken. In plaats van met revolvertjes rond te lopen, moeten we iedereeen kunnen voorzien van de nodige middelen. Maar ook kunnen voorzien dat het hier geen toeloop gaat worden van miljoene vluvhtelingen.

daarvoor moeten we veel juttezakken kunnen maken, zodanig dat we zandzakken kunnen maken, met zandzakken kan je schuttingen maken.. (kunnen we eindelijk dat woestijnzand rond de piramide's opruimen)

We beschikken over grote technologische materialen om dit te kunnen bewerkstelligen.. Het hangt van de vrijwillegers af!!

als ze nou nog steeds niet inzien dat ze die problemen moeten gaan indijken, en met er wapens en geld naar te sturen gaat niet gaan, we moeten plannen maken om hun te kunnen voorzien van de nodige middelen..

Als we die arme landen kunnen voorzien van grote meren (water verplaatsen) en rivieren trekken (veel werk) kunnen we hun voorzien van water, water kan m'n filteren door het te koken.

De meeste leiders proberen hun eigen rijkdommen veilig ten stellen.. Maar om een Verenigd Europa te krijgen zal het in de toekomst gaan afhangen van 1 leider en zijn volgelingen.

Het is heel belangrijk dat die leider iedereen kan blijven voorzien van de nodige middelen (energy, voeding, woonst)

We mogen geen opstanden veroorzaken, maar vooral de leiders duidelijk te maken dat hun overdreven luxe overbodig is! of tenminste, er worden mensen bedreigd met de hel en als ik mensen elkander hoor bevloeken, dan zijn ze er na 2000 jaar nog niet in geslaagd om vrede te kunnen bereiken.

Vrede kan je alleen bereiken door mensen te kunnen voorzien van hun nodige middelen, maar als je andere landen gaat leren om paleizen te bouwen, dan ga je weeral de verkeerde kant op, we moeten geen paleizen bouwen voorons zelf, alleen de paleizen zouden wel kunnen dienen om onze actie's en plannen openbaar te maken aan de mensen !! jobs creëren.

Als we die arme mensen kunnen voorzien van jobs, hebben we meer kans dat ze terug gaan naar hun eigen land. bv Je moet de arme mensen kunnen voorzien van zandzakken, zandzakken kan je gebruiken om jezelf te beschutten.. hoe doe je dit? ok op tv actie plan: Alle mensen die bereid zijn om 1 jaar of een half jaar krijgen een enorme mooie fikse vergoeding bv, 100.000 euro per jaar dat je werkt, maakt nie uit wa werk, maar wel werk, en geen creatie, zoals sport, sport is geen werk, maar pure entertainment, je mag daar iets aan verdienen, maar hou het gelijkwaardig tussen alle mensen !!

als geld van een boom komt, hou dan rekening dat we nog veel geld kunnen maken Dus we kunnen veel mensen rijk maken.. als we mensen rijk maken, hebben we kans dat mensen naar andere landen kunnen gaan, ze kunnen daar iets kopen en daar werken en bouwen, boerderij (het gaat heel belangrijk zijn dat we een gezonde voedsel keten ontwikkelen)



(nu als mensen afvragen waarom ik zo ben is dit mijn antwoord: Alle mensen zouden graag hebben dat God al hun problemen komt oplossen, maar naarmate de tijd gaat word dat duidelijker, alleen we moeten ervoor durven openstaan. hoeveel mensen vragen nu nog aan God voor hun dagelijksbrood, God is aan de Hemel aan het werken voor al die zieltjes.. Dus hij heeft weinig tijd, Als hij tijd heeft verlicht hij soms iemand, sommige mensen gebruiken die verlichting voor hun eigen doeleinden (rijkdommen)

Ik heb met het verspreiden van mijn berichten nog geen cent ontvangen, en dat wens ik ook niet) Maar er is een noodsignaal! Ik snap niet dat mensen belastingen nog altijd goedkeuren, Hier moeten dringend stappen tegengenomen worden, want belastingen dienen alleen maar om u aan de ketting te kunnen houden! Mensen hebben bang dat als je hun troepen omverveegt dat je hun ook omverveegt.. Zij hebben meer bang dan een arme mens, want een arme mens heeft niets te verliezen als hij zijn hart niet kan vinden.

Ik heb de indruk altijd gehad dat als er een God bestaat, we daar ook iets best van kunnen leren. Maar omdat iedereen gelooft of gelooft in andere dingen geraken mensen in de war..

Maar je moet eens kijken hoe die 10 Geboden heel belangrijk kunnen zijn om een gezonde maatschappij te kunnen vormen!! Door een kloof te maken tussen rijk en arm gaat m'n problemen veroorzaken, en zo wil die koning het ook, zet ze maar aan de drank, maak van de vrouw hoeren, en laat ze maar spelen met elkaar.

Moet je vandaag zien tot hoeveel lijden dat al heeft veroorzaakt in veel gezinnen.. veel mensen zitten in zulke schulden dat ze soms geen andere weg weten dan zelfmoord. dit moet tegengehouden worden, want de rijke buiten de armen uit! Het zijn zakenvullers, maar dan moeten zij maar is weten wie hun zakje vult !!!

Als zij gezegend zijn met zulke wijsheid over luxe, dan kunnen ze iedereen van zo'n luxe kunnen voorzien, maar dan moeten we nog veel bouwen, en ons niet houden aan bekrompen architectuur!

De leiders moeten hun plannen duidelijk uitleggen op televisie, zodat we hun plannen kunnen overzien en zien of ze duidelijk kloppen naar een meerwaardiger Europa..

We hebben genietroepen, we moeten die in plaats van te blijven trainen, moeten we gaan bouwen, we moeten veel bouwen vooral hulp gaan bieden, en daar moet ons geld ook naar uit gaan!!

We moeten mensen die werken, ook in eigen land kunnen voorzien van de nodige middelen..

bv: als we advertentie plaatsen op televisie voor mensen die zich een half jaar of jaar willen opgeven van hun leven, om in arme landen te kunnen voorzien van water !! rivieren trekken vanaf de zee!! We bezitten tot die mogelijkheid, als we willen voorkomen dat al die mensen naar hier trekken ,dan word het te gevaarlijk, we moeten ons werk ook laten zien op televisie, zodanoig dat we bereid zijn om te werken, maar niet om te slachten aub !!

Aub, mirage, ik hoop dat je iets kan doen met deze teksten, ik geef deze aan u door, omdat dat mijn keuze is geworden, jij als oppermoeder hebt de keuze om hier naar te plannen !!
quote:
Op donderdag 2 november 2006 10:37 schreef ijsmeis het volgende:
En dit soort dingen dus ook:
Hoi,

Ik heb je een paar keer voorbij zien komen op fok, maar jij bent echt een
ongelooflijk lekker ding. Zo denkt zowel mijn vriendin als ik erover. Heb je
een vriend? Of ben je wel in voor een spannend contact?

Mijn vriendin is 21, 1.68m, dblond, slank, 62kg, cup 75C
Ik ben 24, 1.91m slank..

Lijkt ons heerlijk om met jou in contact te komen...
Ik hoop dat ik het goede emailadres heb trouwens

Wie weet tot mails, anders sorry dat ik je heb lastiggevallen.

Kusje
Whatever I want.
  FOK!fotograaf donderdag 2 november 2006 @ 10:49:04 #2
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_43164883
*mee leest!
Xilantof Flickrt
foto-nerd
pi_43164911
quote:
Op donderdag 2 november 2006 10:37 schreef ijsmeis het volgende:
En dit soort dingen dus ook:
[..]
OMG
Dat is gewoon té sneu
PS4 online: micro_nl
pi_43164945
Beetje matig,
quote:
Hoi Peri,
Ik kan sinds gisteren toch niet meer posten. Weet jij misschien hoe dat komt? Er staat niets in het banmeldtopic en ik ben braaf geweest volgens mij.

Groetjes, ****
Hij was aan 't etteren met zn kloons in US en dat wist ie niet meer ofzo. .
Whatever I want.
  donderdag 2 november 2006 @ 11:01:52 #5
93304 Orealo
Tsu Tsu Tsunami!!!
pi_43165119
terug vind post
  donderdag 2 november 2006 @ 11:08:17 #6
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_43165263
ijsmeis moet dat maar ff filmen, als ze er op in gaat
pi_43165509
moet er ook niet PM bij in de TT?
"I don't mean to sound bitter, cold or cruel, but I am, so that's how it comes out." - Bill Hicks
  donderdag 2 november 2006 @ 11:22:54 #8
74548 Jo0Lz
Lick the box!
pi_43165589
Whehehe, prachtig. Een verzoek voor een trio middels de mail
Ijsmeis is natuurlijk ook de bom,
Yes we can! | I didn't fail, it's just postponed success.
  donderdag 2 november 2006 @ 11:26:11 #9
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43165676
quote:
En dit soort dingen dus ook:
Hoi,

Ik heb je een paar keer voorbij zien komen op fok, maar jij bent echt een
ongelooflijk lekker ding. Zo denkt zowel mijn vriendin als ik erover. Heb je
een vriend? Of ben je wel in voor een spannend contact?

Mijn vriendin is 21, 1.68m, dblond, slank, 62kg, cup 75C
Ik ben 24, 1.91m slank..

Lijkt ons heerlijk om met jou in contact te komen...
Ik hoop dat ik het goede emailadres heb trouwens

Wie weet tot mails, anders sorry dat ik je heb lastiggevallen.

Kusje
Ik zal het niet meer doen hoor

Ijsmeis
pi_43165728
Nouja, ik vind 'm nog best beleefd, door het "anders sorry dat ik je heb lastiggevallen".

Want zoiets kan natuurlijk ook eh:
quote:
Lekkere Jongen <-knip-@hotmail.com> aan ijsmeis 8 jun.
Jij bent echt lekker, wil je wel een keer neuken zeg!
  donderdag 2 november 2006 @ 11:30:06 #11
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43165774
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:28 schreef ijsmeis het volgende:
Nouja, ik vind 'm nog best beleefd, door het "anders sorry dat ik je heb lastiggevallen".

Want zoiets kan natuurlijk ook eh:
[..]
je hebt niet gereageerd?
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2006 @ 11:34:23 #12
135486 Manu82
How you doin'?
pi_43165871
TVP
Some memories are best forgotten
Room 23
  donderdag 2 november 2006 @ 11:35:56 #13
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_43165907
Is er ook een rescue plan (deel 1)?
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
pi_43166014
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:28 schreef ijsmeis het volgende:
Nouja, ik vind 'm nog best beleefd, door het "anders sorry dat ik je heb lastiggevallen".

Want zoiets kan natuurlijk ook eh:
[..]
wat .rar en .zip voor je kan betekenen in het leven....
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
  donderdag 2 november 2006 @ 11:43:10 #15
52493 Prowl
IMAGE GOES HERE
pi_43166082
Zijn er ook huwelijksaanzoeken?
Vi är Borg. Motstånd är meningslöst. Ni kommer att bli assimilerade!!
pi_43166129
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:43 schreef Prowl het volgende:
Zijn er ook huwelijksaanzoeken?
In Feedback wel .
  donderdag 2 november 2006 @ 11:47:07 #17
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_43166204
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:43 schreef Prowl het volgende:
Zijn er ook huwelijksaanzoeken?
Ik heb toen ik columnist was wel verzoeken om een seksdate gekregen. Bijna hetzelfde toch?
Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  donderdag 2 november 2006 @ 11:51:14 #18
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43166312
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:47 schreef Jane het volgende:

[..]

Ik heb toen ik columnist was wel verzoeken om een seksdate gekregen. Bijna hetzelfde toch?
ik voel me buitengesloten
pi_43166394
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:35 schreef 4-elements het volgende:
Is er ook een rescue plan (deel 1)?
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 11:56:41 #20
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43166448
quote:
Op donderdag 2 november 2006 11:54 schreef Mirage het volgende:

[..]

Niet compleet zonder mirage

Owja en ik zou de onderschrift veranderen. Klinkt namelijk als een uitnodiging
pi_43167209
Dit is één van mijn toppers:
quote:
Van: .......@hotmail.com>
Verzonden: woensdag 11 oktober 2006 14:13:42
Aan: misstique.moi@hotmail.com

hoi vraagje welk ondergoed draag jij vandaag?
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
  donderdag 2 november 2006 @ 12:30:01 #22
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_43167271
Maar die van ijsmeis, ik moet zeggen dat die jongen wel smaak heeft
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_43167513
quote:
Op donderdag 2 november 2006 12:27 schreef Misstique het volgende:
Dit is één van mijn toppers:
[..]

Sjezus
pi_43168275
Nav een ban :

Wel ik bied u mijn excuses nogmaals aan mevrouw, maar ik smeek u om u ogen open te doen, zie wat ik kan zien.


nog wat rescueplannen:

onderwerp: ik hoop dat je die mailtjes allemaal leest.

Rescue plan deel I:



belgië kampt met 600.000 werklozen.. Heel 1voudig, m'n zoekt de werklozen die al het langst werkloos zijn op, we sturen die terug naar hun land van afkomst met de nodige voorzieningen om ginder wel te kunnen overleven, wel ik wil nu niet rasistisch zijn, absoluut niet, maar zij willen ons wel de Koran opleggen, en wij mogen hen geen werk opleggen ofwat ?? Hmm.. betwistbaar, want er zijn nu 1maal veel mensen bereid om te werken, en er zijn nu ook 1maal veel mensen die verslaafd zijn aan elke dag weed, speed, coke, ghb of weet ik veel wat. Is dat echt leuk voor die mensen ? Als die mensen het echt leuk hebben, dan kan je betr voorzichtig zijn als je ooit een dochter hebt, heb er in mijn leven al veel zien weglopen of eronder door zien gaan.

Dus hoe los je die rotzooi op ? Simpel, je zet alle Illegalen terug op een vliegtuig richting hun afkomst, je geeft hun tenten, en de nodige instructie's, 'hoe overleef ik in de wildernis' .. nou omdat ze toch hier al zo lang leven in een maatschappij die eigenlijk goed draait, maar minder goed als er te veel mensen beginnen klagen zoals ik dan. Maar dat is dan vooral over ons eigen bekrompen egoistisch landje.

hier gaan ze ervan uit, vluchteling of niet, dat als je aanmeld of laat legaliseren, dat je dan een klein onderhoudsloontje krijgt, zodanig dat je kan voorzien van een klein huisje in erbarmelijke omstandigheden..

en waarvan ze hun uitbetaald loon 'stempelgeld' dan hunzelf kunnen benutigen met de nodige middelen, meeste dochters uit zulke gezinnen draaien hun hand ervoor niet om om uit de kleren te gaan.

nu is dat een vrouw die ik zoek, die graag even rap haar kleren uittrekt, en daarna even rap het weer te kunnen aftrappen.. wel dat is niet de liefde die ik altijd heb opgezocht hoor.. Maarja ik zie er soms nou zelf ook wel best rottig uit. Het zal daar aan liggen..

wel ik ben gaan uitzoeken waarom die mensen nou net toch naar hier komen.. en mijn antwoord is heel éénvoudig: geld

Ze krijgen hier wat geld, ze proberen het meeste door te zetten naar hun buitenlandse rekening, met het minste gaan ze wat voedsel kopen, allé de moeders toch, en hun kinderen die verspelen alles aan gokken en drugs en hoeren... Nou wat een maatschappij zeg, voorzie een arme vrouw van geld, en ze gaat zelfs met haar benen open.

nu ikzelf ben niet opzoek naar zo'n vrouw, heb er nog maar weinig ander tegengekomen, en meestal waren ze dan wel getrouwd of bezet, typisch de meest lelijke zal altijd als laatste overblijven, maarja, daar heb ik al vrede mee kunnen nemen.

Nu als je mensen kan voorzien van de nodige leefomstandigheden zodanig dat ze geen geld nodig hebben, maar eten, dan creeër je een heel andere leefwereld !!

bv: voorzie een koppel dat pas getrouwd is van een huis, als er huizen beschikbaar zijn, bv die in krantjes staan en dergelijke.. Maar je moet eerst een huis kiezen die ideaal gemaakt is voor een getrouwd koppel zich te kunnen ontwikkelen.. nu je moet ook nog wel je werk doen natuurlijk, als elke mens zijn werk voldoet krijgt hij een soort tikpasje, op dat tikpasje staat op of hij heeft gewerkt of niet..

met dat tikpasje loop je naar de winkel, en je gaat even lekker je inkopen doen die je nodig hebt om je te kunne voeden..

nu als je 1 maand hebt gewerkt, dan krijg je een soort van bonuspunt.. als je genoeg bonuspunten hebt, dan heb je het recht om je met iets te verwennen.

nu hoor je maar al te vaak dat elke buurman graag zijn buurman de loef wilt afsteken, maar als die buurman uit een welgestelde familie komt en jij niet, dan gaat het wel helemaal anders dan je hoopt denk ik.

dus er moet een gelijkwaardigheidssysteem inkomen.. en dat moet m'n oplossen met een tikpasje dat steunt naar meer gelijkwaardigheid en waar iedereen de kans krijgt om mee te gaan werken voor hun voedsel.

nu als er geen werk is, of werk waar iemand is niet mee opgeleid, dan moeten mensen kunnen voorzien worden in de juiste en nodige opleiding, en ook met het systeem van, als je gaat leren, dan mag je je zelf voeden, ben je een maand gaan leren, dan kan je een bonuspunt krijgen.. snap je ?

Bv op school kan je veel leren, maar sommige mensen willen graag totaal andere dingen leren dan ze die op school aanbieden, ik zelf heb pas op veel latere leeftijd ontdekt wat ik wou doen, maar toen was het volgens schoolreglement wel veel te laat.

als geld te kern is van alle (of vele) problemen, dan komt het omdat ze aan geld te verkeerde hebben toegeschreven, Geld komt van een boom , en niet vanuit Goud, daarvoor Geld heeft veel meer waarde aan een boom dan aan goud, want goud in mijn ogen is niets waard. Ik heb liever een huis met een leuk overdekt zwembad, dan dat ik mezelf moet kapot werken voor een huis dat op instorten staat...

Er kunnen nog veel reddingsactie's bedacht worden, maar ze maken hun alleen maar veel te veel druk voor hun eigen rijkdommen, bang dat ze eindelijk inzien dat het voor niks nodig is om een kasteel of 2 minder te hebben..


--------------------------------------------

*knip persoonlijk relaas gemixt met rescue*

ps: als Jezus zei de mensen zijn zoals het licht van de wereld... moet je eens kijken hoe jij je licht thuis aandoet... (schakel) Nu als je letters als schakels zou gebruiken bv van de g een d maken

met het woord zaden zou je dan ook zagen kunne zeggen.. niet zagen maar zaden.. (Hij is slim, te slim)

het duiveltje zou het liefst de woorden willen stelen, maar ik zou de woorden hier een daar transformeren (moderner) en dan kan je veel meer woorden en zinnen zien.. snappie ?? en rijmen is ook nie slecht..

en weet je hier nog een voorbeeld dat jezus eigenlijk wel slimmer was dan we nu inzien, maar dat heeft hij wel meegekregen van God dus..


Jezus zei, aan de ene kant zal ik m'n schapen zetten, en aan de andere kant m'n lammen.. (nou wat zegt een schaap ?? Mijijijijijijij Mijijijijijijijij (Mij dus)

en aan de andere kant zitten de lammen (islam)



Waarom zitten ze nou nog steeds die man met dieren te vergelijken ? zou jij het leuk vinden als ik zeg tegen u dat je een varken bent, of een vet zwijn ofzo.. Ik zou dat zelfs nog niet durven zeggen!!

Jezus zei gewoon Jezus islam.. Maar hij wou die boodschap verborgen houden, om die kerk wa te pesten, en om hun op de knietjes te laten gaan.. (maar zij die het weten, bidden nu wel jezus nie meer aan, maar wel een ander duistere persoon)

Jezus waarschuwde zelfs nog in de bijbel, bid mij nie aan maar bid God aan...

Nou hoeveel kerken hebben nou wel geen heilige beeldjes van zoveel verschillende personen ? Meeste van die personen hebben gewoon proberen andere mensen te helpen, Daarvoor moet m'n ze toch nog nie gaan aanbidden ?? Wie weet wat voor slechte gedachten hadden die personen..

Het leven is gewoon een heel speciaal spelletje, maar als we echt slimmer zouden zijn, dan zou deze grote bubbel wel iets veel fijner kunnen zijn...

En als je naar de islam kijkt, Dan zie je dat ze alleen Allah aanbidden (Allah is gewoon Arabisch voor God) (En zij investeren hun geld in moskeeën, en niet in bordelen)

De reden waarom ik soms zo raar schrijf is, ik heb namelijk soms visioenen, en als ik die heb probeer ik daar zoveel mogelijk over te typen.. weet je.. anders vergeet ik het misschien wel is, en mijn zuster die raad mij altijd aan dat andere mensen dat ook is kunnen lezen...




Verder moet betreffende persoon zelf het licht maar brengen
De rest vind ik te persoonlijk.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  donderdag 2 november 2006 @ 13:48:35 #25
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_43169558
vage gast
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')