Dinsdags op BBC 2, 21:00quote:Famous for his snail porridge and bacon and egg ice cream, the culinary alchemist turns his attention to the nation’s staple dishes.
Vaak niet als er een boek van is http://www.amazon.co.uk/S(...)enthal/dp/0747584095 zoals een aantal recepten van Jamie Oliver die ook niet geplaatst worden en ook niet in het BBCforum geplaats mogen worden.quote:Op woensdag 1 november 2006 01:42 schreef golfer het volgende:
Ik kan de recepten van het programma nergens vinden.
Normaal staan ze op de site van het programma toch?
Die recepten had ik al gezien en ik ben bekend met de kookwijze van hem bij de Fat Duck. Het ging mij specifiek om de recepten uit deze TV-serie en die staan jammer genoeg nou juist niet op de BBC-site.quote:Op woensdag 1 november 2006 19:02 schreef The_stranger het volgende:
Hier staan wat recepten van Heston.
Verder heeft hij een boek uitgebracht, welke al genoemd wordt in dit topic.
Ik denk dat je een jaar of 3 geleden had moeten reserveren?quote:Op zaterdag 6 januari 2007 02:09 schreef NoSigar het volgende:
Wij gaan in mei op vakantie naar Engeland, en ik weet niet of het in de mogelijkheden ligt, maar 'the Fat Duck' staat erg bovenaan mijn lijstje.
Lijkt me helemaal super als het je lukt en als het zover is wil ik een mooie recensie van je lezen erover.quote:Op zaterdag 6 januari 2007 02:34 schreef NoSigar het volgende:
Nee, ze nemen pas 2 maanden voor tijd reserveringen aan. Dus ja, ik heb hoop. Zinloos ik weet het, maar ik laat het weten.
Kom op watje. Het gaat je vast lukken.quote:Op zaterdag 6 januari 2007 02:50 schreef NoSigar het volgende:
Mijn vriendin moet rijden, in dit geval is het dat heen en terug 240km, en dat links rijden schijnt het niet mee te vallen. Dus ik moet realistisch zijn: of het thuis lukt en of het in TFDuck lukt..
Het vervelende is dat ze al geld vragen voor de reservering:).
Heb een keer kip voor een uur of 8 gebraden op lage temp (90-100 graden dacht ik, tot de kern 90'C was), daarna het vel met een brander bruin gemaakt... Geeft zo'n verschrikkelijk lekkere malse kipquote:Op vrijdag 12 januari 2007 16:55 schreef NoSigar het volgende:
Overigens mioet je die kip ongeveer 24 uur in de oven bakken op precies 60 graden C.
Ik dacht dus ook echt dat Blumental hem met een brander zou bruinen, maar toen kwam ie met een kalkoen(!)friteuse aangezet...die vervolgens in de fik vloog.hahahaquote:Op vrijdag 12 januari 2007 18:25 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Heb een keer kip voor een uur of 8 gebraden op lage temp (90-100 graden dacht ik, tot de kern 90'C was), daarna het vel met een brander bruin gemaakt... Geeft zo'n verschrikkelijk lekkere malse kip![]()
quote:
een HEULE grote frituurpan ja! hahahaquote:Op zaterdag 13 januari 2007 09:15 schreef The_stranger het volgende:
[..]
![]()
Is dat een grote frituurpan? (weet dat het in de VS wel gebruikt wordt en dat ook daar wel eens een frituurpan enigszins explosief reageert)
Dat is wel zijn idee vertelde hij, maar het is dan wel iets voor experimenteerlustige mensen met een passie voor eten, chemie en natuurkunde.quote:Op maandag 30 juli 2007 21:54 schreef Curiosity het volgende:
Klinkt ook echt als iets wat je thuis na kunt doen.
Ben een vrouw, gelukkigquote:Op maandag 30 juli 2007 22:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat is wel zijn idee vertelde hij, maar het is dan wel iets voor experimenteerlustige mensen met een passie voor eten, chemie en natuurkunde.
Mannenkoken zeg maar, binford 3000 stuff
Soit, ijs maken met droogijs is een stuk minder gevaarlijk als bv frituren, of barbeknoeien.quote:Op maandag 30 juli 2007 22:18 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ben een vrouw, gelukkig, vind het allemaal maar link op die manier koken.
Laat de mannen maar stunten.
Excuseer... Vrouw meldt zich. Dol op natuur- en scheikunde, jaquote:Op maandag 30 juli 2007 22:18 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ben een vrouw, gelukkig, vind het allemaal maar link op die manier koken.
Laat de mannen maar stunten.
Its a jewish thing, right?quote:Op dinsdag 31 juli 2007 00:03 schreef golfer het volgende:
Zaterdag gaan we weer naar het Brouwerskolkje, waar Moshik Roth ook die chemmische/natuurkundige technieken gebruikt bij het koken.
Als je bij mijn profiel kijkt weet je ook mijn achtergrond, dus neem niet alles zo serieus wat ik zeg.quote:Op maandag 30 juli 2007 23:48 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Excuseer... Vrouw meldt zich. Dol op natuur- en scheikunde, ja
Heston Blumenthal is vrij briljant, ja.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |