Dolmaquote:Op woensdag 27 september 2006 15:48 schreef Emel het volgende:
prachtig weer vandaagheeeeeerlijk
straks beginnen met kokengisteren gevulde paprika's, vanavond?? iets makkelijks maar.
nog een dolma fanquote:
jij en ik begrijpen elkaarquote:
OMG!quote:
quote:Op woensdag 27 september 2006 16:47 schreef Megalomaniac het volgende:
[..]
smiley xD
[afbeelding]
Bekend door:
[afbeelding]
ik heb nog een hele voorraad manti in de vriezerquote:
Hehe, ik ben niet zo'n fan van de vriezer, maar als ik op mij zelf ga wonen ben ik bang dat dat ook mijn toekomstbeeld wordtquote:Op woensdag 27 september 2006 16:50 schreef Emel het volgende:
[..]
ik heb nog een hele voorraad manti in de vriezer(door mn moeder gemaakt)
Lekker met yoghurt en knoflook, en salca-sausquote:Op woensdag 27 september 2006 16:51 schreef Emel het volgende:
ik weet wat ik ga eten morgen: MANTIbedankt stukovich
quote:Op woensdag 27 september 2006 16:52 schreef stukovich het volgende:
[..]
Hehe, ik ben niet zo'n fan van de vriezer, maar als ik op mij zelf ga wonen ben ik bang dat dat ook mijn toekomstbeeld wordt![]()
Hoeft helemaal niet zo erg te zijn als je maar goede kwaliteits spullen koopt. Eten vers van de turk sorry dat ik het zo zeg is altijd goed. Daarom kom ik ook zo graag op de dappermarkt in Amsterdam.quote:Op woensdag 27 september 2006 16:52 schreef stukovich het volgende:
[..]
Hehe, ik ben niet zo'n fan van de vriezer, maar als ik op mij zelf ga wonen ben ik bang dat dat ook mijn toekomstbeeld wordt![]()
oeehhhhhhhh ik krijg nu al trekquote:Op woensdag 27 september 2006 16:54 schreef stukovich het volgende:
[..]
Lekker met yoghurt en knoflook, en salca-saus![]()
precies, dat is het geheim.quote:Op woensdag 27 september 2006 16:56 schreef Megumi het volgende:
[..]
Hoeft helemaal niet zo erg te zijn als je maar goede kwaliteits spullen koopt. Eten vers van de turk sorry dat ik het zo zeg is altijd goed. Daarom kom ik ook zo graag op de dappermarkt in Amsterdam.Zelf koken en invriezen is het geheim.
Verkoopt die zaak dan verse (Turkse) diepvriesproducten ?quote:Op woensdag 27 september 2006 16:56 schreef Megumi het volgende:
[..]
Hoeft helemaal niet zo erg te zijn als je maar goede kwaliteits spullen koopt. Eten vers van de turk sorry dat ik het zo zeg is altijd goed. Daarom kom ik ook zo graag op de dappermarkt in Amsterdam.Zelf koken en invriezen is het geheim.
Nope, althans ik ben aan het leren. En waarmee kan iemand beter beginnen van pilavquote:Op woensdag 27 september 2006 16:57 schreef Emel het volgende:
[..]
oeehhhhhhhh ik krijg nu al trekkan jij koken stuko?
sinds de Ramadan ben ik 1 kilo afgevallen![]()
Mijn moeder houdt niet van diepvries, dus als zij geen tijd heeft in verband met haar werk, kookt zij gewoon nietquote:Op woensdag 27 september 2006 17:02 schreef Emel het volgende:
weet je wat ik doe: op mijn vrije dagen veel koken en invriezen zodat ik op de dagen dat ik werk niets hoef te koken
hey pilav maken is niet makkelijk hoor!! ik heb lang over moeten doen totdat ik het goed kon.quote:Op woensdag 27 september 2006 17:02 schreef stukovich het volgende:
[..]
Nope, althans ik ben aan het leren. En waarmee kan iemand beter beginnen van pilav![]()
Maar mijn moeder en mijn zus kunnen heel goed koken.
Alhoewel ik nu wel de kip in de oven heb gezet. Drumsticks met kruiden en daar overheen Becel vloeibaar en 1,5 glas water![]()
en terechtquote:Op woensdag 27 september 2006 17:03 schreef stukovich het volgende:
[..]
Mijn moeder houdt niet van diepvries, dus als zij geen tijd heeft in verband met haar werk, kookt zij gewoon niet![]()
Indedaad. Voordat je begint met koken eerst de pilav in heet water zetten voor ongeveer 1,5 uur. Daarna bouillon van kippenvleugels trekken. Boter in de pan, pilav erbij en dan ergens ook nog het 'kippenwater'quote:Op woensdag 27 september 2006 17:06 schreef Emel het volgende:
[..]
hey pilav maken is niet makkelijk hoor!! ik heb lang over moeten doen totdat ik het goed kon.
kip in de oven gezet?heel goed jongen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |