FOK!forum / Onzin voor je leven! / [CUL test] Aldi nasiblokken en andere gerechten.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:08
Ja, een CUL topic. Maar dan in ONZ, want hier komen meer frituurders, en meer paupers die bij de Aldi komen.

Ik ga straks, voor het eerst van mn leven Aldi nasiblokken consumeren. In dit topic een uitgebreid verslag, zonder foto's. (ik wil i-spy niet jaloers maken met mijn keuken)

De huidige stand van zaken:Ik heb de frituurpan op de stroom aangesloten, en de wazemkap op het op-één-na-laagste standje gezet. Nu wachten tot het lampje uit is.

De temperatuur van het vet word 180 graden celsius
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:08
Fuck i-spy en hup met die foto's.
Mirjamdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:08
zitten ze nog in de vriezer, of heb je ze voor-ontdooid?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:09
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:08 schreef MissyMirjaM het volgende:
zitten ze nog in de vriezer, of heb je ze voor-ontdooid?
Met de hulp van mijn liefje van de bodem van de vriezer afgehaald.

Edit: ze liggen nu bovenaan te wachten tot het lampje uit is, wel IN de vriezer.
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 16:10
TVP voor het kotsverhaal
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:10
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:08 schreef UIO_AMS het volgende:
Fuck i-spy en hup met die foto's.
Maar mn frituurpan heeft geen wielen.
Snakeydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:10
Wie moeten we waarschuwen als je straks heel plotseling niet meer reageert??
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:11
Dit doe je helemaal verkeerd
Erst moet je weken van tevoren een topic openenen en de aankondiging doen,
de prijs noemen en achter de naam komen van de kassajuf, daarna zoek je medestanders en lul je 6 topics vol met niks
Overnieuw! Doe de frituur maar uit.
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:11
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:10 schreef Alexxxxx het volgende:
Maar mn frituurpan heeft geen wielen.
Zelfs dan wil ik foto's zien. Wat is nu een CUL test zonder foto's?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:12
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:10 schreef Snakey het volgende:
Wie moeten we waarschuwen als je straks heel plotseling niet meer reageert??
Mn vaste telefoonnummer staat in de extra crewgegevens die alleen voor admins zichtbaar is.
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:12
Veel te veel crew trouwens in dit topic!
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:12
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:09 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Met de hulp van mijn liefje van de bodem van de vriezer afgehaald.

Edit: ze liggen nu bovenaan te wachten tot het lampje uit is, wel IN de vriezer.
Je hebt je vriendin aan dr voeten gehouden en zij liet zich voorover de vrieskist inzakken?
Quantordinsdag 1 augustus 2006 @ 16:12
112 voor spoedeisend hulp was het toch?
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:12
Wat heb je ervoor betaald?!
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:13
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:11 schreef yvonne het volgende:
Dit doe je helemaal verkeerd
Erst moet je weken van tevoren een topic openenen en de aankondiging doen,
de prijs noemen en achter de naam komen van de kassajuf, daarna zoek je medestanders en lul je 6 topics vol met niks
Overnieuw! Doe de frituur maar uit.
ER IS GEEN WEG TERUG!

Ik heb honger namelijk
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:13
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:12 schreef yvonne het volgende:
Je hebt je vriendin aan dr voeten gehouden en zij liet zich voorover de vrieskist inzakken?
En ze zit er nu nog in. Bovenaan. Dat wel.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:13
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:13 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

ER IS GEEN WEG TERUG!

Ik heb honger namelijk
Je pakt maar een boterham
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 16:13
Waarom eigenlijk geen frikadellen Lex? Je geloof, wat doe je?
Mirjamdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:15
bij welke aldi aangeschaft?
en waar zijn de eerste foto's ? van de nasiblokken, je frituurpan, vriezer, keuken, gootsteen en blikjes cola.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:15
BELANGRIJKE UPDATE!

Het lampje was uit, en het blok (wat een chamnische gele kleur had) is in de frituurpan verdwenen. Ik heb de wekker op 5 minuten gezet, zodat het blok 6 minuten ligt te baden in het hete frituurvet (aanlooptijden meegerekend)
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:16
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:12 schreef yvonne het volgende:

[..]

Je hebt je vriendin aan dr voeten gehouden en zij liet zich voorover de vrieskist inzakken?
Nee, ze zei, ik ga na de Aldi, dus zeg ik, ik zeg, neem een paar pakken van die lekkere bameischijven mee, zegt ze "is goed, maar er zijn ook nog nasiblokken!"

Zodoende.
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:16
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:11 schreef yvonne het volgende:
Dit doe je helemaal verkeerd
Erst moet je weken van tevoren een topic openenen en de aankondiging doen,
de prijs noemen en achter de naam komen van de kassajuf, daarna zoek je medestanders en lul je 6 topics vol met niks
Overnieuw! Doe de frituur maar uit.
Maar de prijs juist heel nadrukkelijk niet noemen was het toch?

"Over de prijs praten we niet" (reken maar dat het heel duur was)
"Nee, over prijzen praten is niet sjiek" (kijk, ik ben sjiek)
"Waarom zit toch iedereen zo te hameren over de prijs?" (de rest van de maand crackers, maar dat weten die paupers niet).

UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:16
Wat is een chamnische gele kleur?

Kijk deze vraag had ik dus niet hoeven stellen als er foto's in het spel waren.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:17
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:16 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Maar de prijs juist heel nadrukkelijk niet noemen was het toch?

"Over de prijs praten we niet" (reken maar dat het heel duur was)
"Nee, over prijzen praten is niet sjiek" (kijk, ik ben sjiek)
"Waarom zit toch iedereen zo te hameren over de prijs?" (de rest van de maand crackers, maar dat weten die paupers niet).

Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:18
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:12 schreef yvonne het volgende:
Wat heb je ervoor betaald?!
het was een geschenk
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:19
TRINGELDING GAAT!!!!
Mirjamdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:19
maak nou foto's
Syrenadinsdag 1 augustus 2006 @ 16:19
16.19 uur. Hoe zijn ze, bek al verbrand?!
Syrenadinsdag 1 augustus 2006 @ 16:20
Oh kun je komende week ook de kaassoufles van de Lidl testen? Please?
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:20
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:19 schreef Alexxxxx het volgende:
TRINGELDING GAAT!!!!
Dat was hooguit 4 minuten! Laat ze nog even zitten!
patje30dinsdag 1 augustus 2006 @ 16:21
nou?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:21
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:19 schreef MissyMirjaM het volgende:
maak nou foto's
Ik post zo archieffoto's ok?

UPDATE: ik zit nu met het blok achter de computer, en een zere duim (heet), en ik wacht tot hij wat koeler is.

De chemische gele kleur is inmiddels een krokante knapperige lichtbruine kleur geworden.
Latondinsdag 1 augustus 2006 @ 16:21
ER MOET SATE SAUS BIJ !
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:22
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:20 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Dat was hooguit 4 minuten! Laat ze nog even zitten!
ik heb m nog even op en neer gesopt
Snakeydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:22
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:12 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Mn vaste telefoonnummer staat in de extra crewgegevens die alleen voor admins zichtbaar is.
Kan iemand even een admin waarschuwen?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:22
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:21 schreef Laton het volgende:
ER MOET SATE SAUS BIJ !
Puik plan. Maar te laat.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:22
Ik ga NU de eerste hap nemen!
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:22
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:22 schreef Snakey het volgende:

[..]

Kan iemand even een admin waarschuwen?
* niet meeleest*
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:23
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:22 schreef Alexxxxx het volgende:
Ik ga NU de eerste hap nemen!
*AU*
Snakeydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:23
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:22 schreef yvonne het volgende:

[..]

* niet meeleest*
Hee, jij hier?
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:23
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:22 schreef Alexxxxx het volgende:
ik heb m nog even op en neer gesopt
Dat moet voldoende zijn.

Eet smakelijk.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:23
mn telefoon ging daarnet btw em ik dacht serieus dat het yvonne was
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:24
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:23 schreef Alexxxxx het volgende:
mn telefoon ging daarnet btw em ik dacht serieus dat het yvonne was
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:24
mening na twee happen:

de korst is lekker, de nasi niet. Ik zou het een 5,4 geven, net onvoldoende.
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:24
Niet teveel nadenken als je een stukje mystery-meat tussen je tanden hebt, hé, koeie-uiers werden vroeger ook gewoon gegeten.
Snakeydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:25
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:24 schreef Alexxxxx het volgende:
mening na twee happen:

de korst is lekker, de nasi niet. Ik zou het een 5,4 geven, net onvoldoende.
Shit, effe m'n bestelling afbellen.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:25
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:24 schreef Alexxxxx het volgende:
mening na twee happen:

de korst is lekker, de nasi niet. Ik zou het een 5,4 geven, net onvoldoende.
Nasiblokken zijn sowieso smerig,
nu heb ik trek in een bamiblok
Bedankt
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:25
Misschien is het net als wijn. Even laten staan om te ademen en het wordt beter.
Kurkdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:25
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:22 schreef Alexxxxx het volgende:
Ik ga NU de eerste hap nemen!
patje30dinsdag 1 augustus 2006 @ 16:25
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:24 schreef shmoopy het volgende:
Niet teveel nadenken als je een stukje mystery-meat tussen je tanden hebt, hé, koeie-uiers werden vroeger ook gewoon gegeten.
oke en hier ging mijn eetlust ....

tnx!
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 16:25
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:24 schreef Alexxxxx het volgende:
mening na twee happen:

de korst is lekker, de nasi niet. Ik zou het een 5,4 geven, net onvoldoende.
Ik neem aan dat je je toch stug door de rest van de doos heenwerkt.
Latondinsdag 1 augustus 2006 @ 16:25
De Bami's zijn ook beter, en de sate saus overheerst de nasi smaak, vandaar dat het erbij moet
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:26
mening na 6 happen:

gatver

Maar ik eet hem wel op.

"Better de bűk barste as it iten bedoan."
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:27
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:26 schreef Alexxxxx het volgende:
mening na 6 happen:

gatver

Maar ik eet hem wel op.

"Better de bűk barste as it iten bedoan."
Dan ben je echt gestoord, męn.

Denk aan hoe misselijk je stráks bent.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:29
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:26 schreef Alexxxxx het volgende:
mening na 6 happen:

gatver

Maar ik eet hem wel op.

"Better de bűk barste as it iten bedoan."
Zeker Zeeuwse voorouders?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:29
Voor de liefhebbers: archieffoto's


De frituurpan waar het allemaal is gebeurd.


Een pannenkoek met kroket, met op de achtergrond de zelfde frituurpan.
derobindinsdag 1 augustus 2006 @ 16:29
Nasiblok
Bamischijf
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:30
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:29 schreef yvonne het volgende:

[..]

Zeker Zeeuwse voorouders?
FRYSK!

Al 4 minstens 4 genaraties puur Frysk bloed! (daarvoor zijn we het vergeten)
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:30
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:25 schreef hermandeperman het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je je toch stug door de rest van de doos heenwerkt.
Nee, dat mag Sandra opeten
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:30
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:29 schreef Alexxxxx het volgende:
Voor de liefhebbers: archieffoto's

[afbeelding]
De frituurpan waar het allemaal is gebeurd.

[afbeelding]
Een pannenkoek met kroket, met op de achtergrond de zelfde frituurpan.
Die frituurpan moet je in CUL posten!!!!
Daar vinden ze dat je dat ding moet poetsen


Doen, doen, doen, gaan ze dood van ellende
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:30
Te lang laten staan kan trouwens ook nadelig zijn. Krijg je van dat trek-uit-de-muur-FeBo-voedsel. Kun je de korst inknijpen en veert het gewoon weer terug.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:31
Ik ben misselijk.
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:31
Okee, vergeet het nasiblok, als je straks doodziek op bed aan het projectielbraken bent en 24 kleuren diarree schijt, is het je 'frisse' frituurpan geweest.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:32
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:30 schreef yvonne het volgende:

[..]

Die frituurpan moet je in CUL posten!!!!
Daar vinden ze dat je dat ding moet poetsen


Doen, doen, doen, gaan ze dood van ellende
Maar rubber eenden in je frituurpan stoppen is in CUL geen probleem?
Latondinsdag 1 augustus 2006 @ 16:32
Die kroket pannekoek is overigens iets dat ik zeker uit ga proberen
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:33
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:32 schreef Laton het volgende:
Die kroket pannekoek is overigens iets dat ik zeker uit ga proberen
Kroket-wrap

benodigdheden:
*frituurpan met frituurvet
*pannenkoek
*magnetron
*kroket
*poedersuiker
*bordje


Zet de frituur pan op 180 graden. Gooi als het vet heet is een kroket in de frituurpan. Zet de wekker op 5 minuten. Als de wekker gaat zo snel mogelijk de pannenkoek op een bordje in de magnetron leggen, en de instructies op de verpakking volgen (30 seconden bij 1000 WATT). Eventueel kun je de magnetron ook op 35, 40 of 45 seconden zetten, als je dat lekkerder vind. Asl de pannenkoek klaar is, meteen uit de magnetron halen. Haal nu zo snel mogelijk de kroket uit het vet, en leg deze MIDDEN in de pannenkoek. Als je wilt kun je er poedersuiker overheen strooien. De kroket voorzichtig in de pannenkoek rollen. Eet smakelijk!


Klik voor een grote foto. Dit recept is ook toe te passen op frikandellen, dan echter de wekker niet op 5, maar op 4 minuten zetten.
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:33
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:31 schreef Alexxxxx het volgende:
Ik ben misselijk.
Told you so.
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:33
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:32 schreef Alexxxxx het volgende:
Maar rubber eenden in je frituurpan stoppen is in CUL geen probleem?
Het is geen F&F daar.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:33
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:31 schreef shmoopy het volgende:
Okee, vergeet het nasiblok, als je straks doodziek op bed aan het projectielbraken bent en 24 kleuren diarree schijt, is het je 'frisse' frituurpan geweest.

Dat hoort zo
Een echte frituurpan heeft geleefd
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:33
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:32 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Maar rubber eenden in je frituurpan stoppen is in CUL geen probleem?
Nee, alleen in VBL.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:34
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:32 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Maar rubber eenden in je frituurpan stoppen is in CUL geen probleem?
Welnee, vinden ze vast heul exotisch
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:34
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef yvonne het volgende:

[..]


Dat hoort zo
Een echte frituurpan heeft geleefd leeft
Latondinsdag 1 augustus 2006 @ 16:34
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef Alexxxxx het volgende:
Kroket-wrap
Stroop !
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:36
Hallo, lezen we allemaal over mijn kei-leuke grapje heen?!
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Nee, alleen in VBL.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:37
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:36 schreef shmoopy het volgende:
Hallo, lezen we allemaal over mijn kei-leuke grapje heen?!
[..]
Ik snap m niet

(Zo'n uit de AT-subforum )
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:37
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:36 schreef shmoopy het volgende:
Hallo, lezen we allemaal over mijn kei-leuke grapje heen?!
[..]
Ha
ha
Mirjamdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:37
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:30 schreef yvonne het volgende:

[..]

Die frituurpan moet je in CUL posten!!!!
Daar vinden ze dat je dat ding moet poetsen


Doen, doen, doen, gaan ze dood van ellende
hoi
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:38
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Kroket-wrap

benodigdheden:
*frituurpan met frituurvet
*pannenkoek
*magnetron
*kroket
*poedersuiker
*bordje


Zet de frituur pan op 180 graden. Gooi als het vet heet is een kroket in de frituurpan. Zet de wekker op 5 minuten. Als de wekker gaat zo snel mogelijk de pannenkoek op een bordje in de magnetron leggen, en de instructies op de verpakking volgen (30 seconden bij 1000 WATT). Eventueel kun je de magnetron ook op 35, 40 of 45 seconden zetten, als je dat lekkerder vind. Asl de pannenkoek klaar is, meteen uit de magnetron halen. Haal nu zo snel mogelijk de kroket uit het vet, en leg deze MIDDEN in de pannenkoek. Als je wilt kun je er poedersuiker overheen strooien. De kroket voorzichtig in de pannenkoek rollen. Eet smakelijk!

[[url=http://sc.groups.msn.com/tn/FA/92/pelleboer/7/ab3.jpg]afbeelding][/url]
Klik voor een grote foto. Dit recept is ook toe te passen op frikandellen, dan echter de wekker niet op 5, maar op 4 minuten zetten.
Heb je nog meer van dit soort bizarre recepten?
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:38
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:36 schreef shmoopy het volgende:
Hallo, lezen we allemaal over mijn kei-leuke grapje heen?!
Niet zo zeuren. Praktisch niemand reageert op mijn opmerkingen in dit topic.
Developersrusdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:39
Fituur, frituur....tijddddddd!
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:39
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:37 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

hoi
Hoi
In CUL moet je ook de binnenkant van dat deksel schoonmaken en ik like :huh"
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:39
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:38 schreef yvonne het volgende:

[..]

Heb je nog meer van dit soort bizarre recepten?
Ja, maar niet uitgewerkt
Mirjamdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:40
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:39 schreef yvonne het volgende:

[..]

Hoi
In CUL moet je ook de binnenkant van dat deksel schoonmaken en ik like :huh"
zelfs de hele frituurpan, ook van binnen geheel!
shmoopydinsdag 1 augustus 2006 @ 16:40
Doe als tong80, gewoon elk half jaar een nieuwe kopen omdat de ouwe te vies is.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:41
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:40 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

zelfs de hele frituurpan, ook van binnen geheel!
No way José, tegen die tijd koop ik wel weer een nieuwe
Mirjamdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:41
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:41 schreef yvonne het volgende:

[..]

No way José, tegen die tijd koop ik wel weer een nieuwe
is heul makkelijk!
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:42
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:39 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Ja, maar niet uitgewerkt
Laat eens wat lezen?!
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:42
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:40 schreef shmoopy het volgende:
Doe als tong80, gewoon elk half jaar een nieuwe kopen omdat de ouwe te vies is.
tong80 koopt alleen frituurpannen omdat ie dan een topic kan openen om te vertellen dat ie een frituurpan heeft gekocht. Een hoge postcount mag wat kosten he?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:42
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:42 schreef yvonne het volgende:

[..]

Laat eens wat lezen?!
Dan moet ik het toch eerst uitwerken?
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:42
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:40 schreef shmoopy het volgende:
Doe als tong80, gewoon elk half jaar een nieuwe kopen omdat de ouwe te vies is.
Zeg ik
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:43
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:42 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Dan moet ik het toch eerst uitwerken?
Kun je nu toch in dit topic?
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:44
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:42 schreef Alexxxxx het volgende:
Dan moet ik het toch eerst uitwerken?
Gewoon de gerechten benoemen. Niet gelijk de recepten optekenen.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:44
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:43 schreef yvonne het volgende:

[..]

Kun je nu toch in dit topic?
Ik zat toch in mn archief, en ik heb er weer een gevonden. Dit heb ik gister toevallig nog gegeten

bruine bonen met knakworst:

Benodigdheden:
gasstel
lucifer
blikopener
pan
en qua voedsel:
bruine bonen
knakworsten
appelmoes

Gooi de bruine bonen en de knakworsten bij elkaar in de pan. Zet de pan op het gasstel, dat je aan hebt gestoken met de lucifer. Zorg ervoor dat het geheel niet gaat koken. Als je denkt dat het lang genoeg heeft estaan (eventueel even prikken of proeven) ga je het afgieten. Goi de zooi in een zo groot mogelijk bord. Het kuketlt namelijk uit een klein bord. Naar believen appelmoes bijvullen. Eet smakelijk!
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:45
Ik vind je recepten geweldig!
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:47
Nog één! Je komt nog eens wat tegen in een oud archief

Men neme een koekepan. Doe daar heel veel boter in, en smelt dat in de koekenpan. Ontdoe vervolgens een banaan van de schil en snij deze banaan eenmaal horizontaal, en eenmaal verticaal door, zodat je vier stukken hebt. Leg deze stukken in de borrelende en sissende boter. Als ze aan 1 kant bijna bruin worden, moet je ze omdraaien. Tijdens deze fase van het proces kun je, als je dat lekker vind, ook een of twee plakken schouderham in de pan leggen. Als de andere kant ook bijna bruin is, is je gebakken banaan klaar
Heerlijk op brood of gewoon los

Eet smakelijk
Roelliodinsdag 1 augustus 2006 @ 16:47
Die frietpan is wel écht ranzig.
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:49
Onze eigen Pierre Wind
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:49
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:49 schreef yvonne het volgende:
Onze eigen Pierre Wind
Alleen iets hariger en magerder
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:50
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:49 schreef Alexxxxx het volgende:
Alleen iets hariger en magerder
Maar hoe lang nog?
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 16:51
Ik ben helemaal fan van je recepten
Eet Sandra dat ook?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:51
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:50 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Maar hoe lang nog?
Als je maar genoeg poept, word je niet dik.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:51
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:51 schreef yvonne het volgende:
Ik ben helemaal fan van je recepten
Eet Sandra dat ook?
Nee, we maken ieder ons eigen eten klaar
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:52
Hoe zit het ondertussen met de naverschijnselen van de nasiblokken?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 16:53
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:52 schreef UIO_AMS het volgende:
Hoe zit het ondertussen met de naverschijnselen van de nasiblokken?
Ik ben aan de dunne, maar dat kan ook van de bruine bonen van gister komen.
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 17:00
Hmmmmja, doelde meer op de misselijkheid waar je het net over had.
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 17:03
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 17:00 schreef UIO_AMS het volgende:
Hmmmmja, doelde meer op de misselijkheid waar je het net over had.
Trekt wel weer bij
BEdinsdag 1 augustus 2006 @ 17:05
Wat een blauw-rood-roze topic!

Oh, enneh... Jak!
UIO_AMSdinsdag 1 augustus 2006 @ 17:08
Ah, daar is de eerste huismus die iets gaat mededelen over je frituurpan.
Surveillance-Fietsdinsdag 1 augustus 2006 @ 17:19
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 17:08 schreef UIO_AMS het volgende:
Ah, daar is de eerste huismus die iets gaat mededelen over je frituurpan.
Ik dacht dat mijn frituurpan er ongezond uit zag... maar van deze word rob niet vrolijk
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:01
UPDATE:

ik heb koppijn
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 18:04
Lex, er staat mij nog iets bij van een ander bizar recept... ook iets met een pannenkoek en iets uit de frituur....
Surveillance-Fietsdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:04
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:01 schreef Alexxxxx het volgende:
UPDATE:

ik heb koppijn
ooooh arme ziel Je vroeg er ook wel een beetje om hoor. Zulk voedsel bij de aldi halen en dat dan dapper op eten
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 18:05
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:04 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

ooooh arme ziel Je vroeg er ook wel een beetje om hoor. Zulk voedsel bij de aldi halen en dat dat dapper op eten
En die unit waar hij het intyft zal ook niet meewerken
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:06
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:04 schreef hermandeperman het volgende:
Lex, er staat mij nog iets bij van een ander bizar recept... ook iets met een pannenkoek en iets uit de frituur....
die staat hier in toch, aap
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 18:07
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:06 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

die staat hier in toch, aap
Ja 1 ja, er waren er toch meer? Iets met een frikadel e.d.?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:07
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:07 schreef hermandeperman het volgende:

[..]

Ja 1 ja, er waren er toch meer? Iets met een frikadel e.d.?
Zeg jamai, tijd voor een nieuwe bril? Lees de laatste regel van dat recept eens
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 18:09
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:07 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Zeg jamai, tijd voor een nieuwe bril? Lees de laatste regel van dat recept eens
Godkut

En dan heb ik dus sinds zaterdag een nieuwe
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:10
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:09 schreef hermandeperman het volgende:

[..]

Godkut

En dan heb ik dus sinds zaterdag een nieuwe
niet best.

Met saté is het ook lekker btw Maar gefrituurde saté heb ik dan weer niet geprobeerd
hermandepermandinsdag 1 augustus 2006 @ 18:11
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:10 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

niet best.

Met saté is het ook lekker btw Maar gefrituurde saté heb ik dan weer niet geprobeerd
Ik voel een nieuw topic opkomen.
Surveillance-Fietsdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:16
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:10 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

niet best.

Met saté is het ook lekker btw Maar gefrituurde saté heb ik dan weer niet geprobeerd
Dat lijkt me niet lekker worden...
BEdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:43
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 17:08 schreef UIO_AMS het volgende:
Ah, daar is de eerste huismus die iets gaat mededelen over je frituurpan.
Bedoelde je mij met de 'huismus'?
Daar zit je op zich wel goed, maar ik ben geen poetsende huismus hoor!
Mijn huishoudelijke vaardigheden laten nog wel eens wat te wensen over.
NJdinsdag 1 augustus 2006 @ 18:56
Heb je verder nog wat lekkere recepten?
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 19:17
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 18:56 schreef NJ het volgende:
Heb je verder nog wat lekkere recepten?
Nee, maar ik heb nog niet gegeten vandaag, dus wat niet is kan nog komen
Manneke_Pilsdinsdag 1 augustus 2006 @ 20:14
Meer een Dagonet-nominatie dit..
vigierdinsdag 1 augustus 2006 @ 20:54
Echt, ik kwam niet meer bij van die recepten! Die pannenkoek met die kroket erop...had lag krom van t lachen!
yvonnedinsdag 1 augustus 2006 @ 21:06
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 19:17 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Nee, maar ik heb nog niet gegeten vandaag, dus wat niet is kan nog komen
Update graag
Alexxxxxdinsdag 1 augustus 2006 @ 21:08
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 21:06 schreef yvonne het volgende:

[..]

Update graag
Ik was van plan bami te eten, maar die staat nog bij mn ouders, dus zijn het bamischijven geworden, zonder fratsen verder. Sorry.
veldmuisdinsdag 1 augustus 2006 @ 21:10
Ikh eb die NASI-dingen ook een keer op, die zijn keidroog en idd vies .
De bamidingenw eet ik neit trouwens, de bamikroketten van de AH (eigen merk) zijn wel vertieft lekker! .
Atunieldonderdag 3 augustus 2006 @ 12:23
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:51 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Als je maar genoeg poept, word je niet dik.
Dolvjedonderdag 3 augustus 2006 @ 12:44
Bami blokken rules!!! Ik stop zo ook ff bij de snackbar....
NT-T.BartMandonderdag 3 augustus 2006 @ 13:19
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:13 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

ER IS GEEN WEG TERUG!

Ik heb honger namelijk
Uit 'The Phantom of the Opera':
quote:
Nee, er is geen weg terug
Passeer de drempel
Kijk om, in rode vlammen brandt de brug
Te laat, er is geen weg terug...
demonseeker14donderdag 3 augustus 2006 @ 13:51
Geniaal
irule25donderdag 3 augustus 2006 @ 22:22
Heerlijk, smakelijk gelachen.
Eindelijk een waardige opvolger van piet verdriet (bekend cul schijver), leve maxxxx de frituurder!
Arddonderdag 3 augustus 2006 @ 23:03
klik
of bijvoorbeeld klik
Magic-IRCzaterdag 5 augustus 2006 @ 01:37
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Kroket-wrap

benodigdheden:
*frituurpan met frituurvet
*pannenkoek
*magnetron
*kroket
*poedersuiker
*bordje


Zet de frituur pan op 180 graden. Gooi als het vet heet is een kroket in de frituurpan. Zet de wekker op 5 minuten. Als de wekker gaat zo snel mogelijk de pannenkoek op een bordje in de magnetron leggen, en de instructies op de verpakking volgen (30 seconden bij 1000 WATT). Eventueel kun je de magnetron ook op 35, 40 of 45 seconden zetten, als je dat lekkerder vind. Asl de pannenkoek klaar is, meteen uit de magnetron halen. Haal nu zo snel mogelijk de kroket uit het vet, en leg deze MIDDEN in de pannenkoek. Als je wilt kun je er poedersuiker overheen strooien. De kroket voorzichtig in de pannenkoek rollen. Eet smakelijk!

[[url=http://sc.groups.msn.com/tn/FA/92/pelleboer/7/ab3.jpg]afbeelding][/url]
Klik voor een grote foto. Dit recept is ook toe te passen op frikandellen, dan echter de wekker niet op 5, maar op 4 minuten zetten.
Met een viandel is het ook wel goed te doen hoor
Koewamzaterdag 5 augustus 2006 @ 01:40
Ik had een keer frikadellen op van de Lidl. Zat een stuk glas in.
2cvvrijdag 11 augustus 2006 @ 03:27
Alex ? Leef je nog een beetje ? Of was dat nasiblok net iets teveel van het goede ?
TimCvrijdag 11 augustus 2006 @ 09:45
quote:
Op zaterdag 5 augustus 2006 01:40 schreef Koewam het volgende:
Ik had een keer frikadellen op van de Lidl. Zat een stuk glas in.
breath trough a tube
2cvvrijdag 11 augustus 2006 @ 14:12
Volgens mij is Alex er in gebleven ...
Alexxxxxvrijdag 11 augustus 2006 @ 14:13
gratis af te halen bij ons thuis, 5 nasiblokken


Er zijn al een heleboel bamischijven doorheengegaan btw, de afgelopen 48 uur al 5, and still counting
2cvvrijdag 11 augustus 2006 @ 14:17
Je kon die nasidingen toch niet verteerd krijgen ?
vigiervrijdag 11 augustus 2006 @ 17:47
daarom schranst hij nu ook bami-schijven, in de hoop dat die de nasischijf in zijn maag door zijn darmen heen persen naar buiten.

Ik moet die nasischijven niet hoor! Doe er maar iets Brainiac-achtigs mee ofzo...
Alexxxxxmaandag 6 november 2006 @ 20:01
Zo, LEF is open, ik ga de komende tijd eens wat vreemde gerechten eten.....

De belangrijkste regel: gooi dingen bij elkaar die lekker zijn, en hoop dat het resultaat ook lekker is

Helaas voor dit topic heb ik vandaga bij mn ouders gegeten, en gewoon chinees gehad met Peche melba ijs als toetje. Nisk vreemds. Dus ik ga straks maar even wat foto's maken als ik mn brood voor morgen op mn werk klaar ga maken
dubidubmaandag 6 november 2006 @ 20:22
Die replies van Yvonne in het begin !
Alexxxxxmaandag 6 november 2006 @ 21:51
Dit is dus wat ik iedere dag meeneem naar werk, om op te eten, naast een anderhalve liter fles cola Normaal heb ik 6 stukjes brood en 3 koekjes, maar de koekjes waren vandaag op, dus wat meer brood.

We beginnen bij het begin:

Een keurig dekje van aluminiumfolie

en dan de ingrediënten:

brood, schouderham en hagelmix

Stap 1:

Doe de ham op het brood.

Stap 2:



Doe de hagelmix op de ham

Het resultaat:


En zo gaat het mee:


En de laatste plakjes ham die overblijven zijn voor de katten, uiteraard


2cvmaandag 6 november 2006 @ 21:56
Je bent me een nieuw toetsenbord + een doekje voor het beeldscherm schuldig.
Renemaandag 6 november 2006 @ 22:51
Is een krentebammeke met ham al genoemd?
NT-T.BartManmaandag 6 november 2006 @ 23:02
quote:
Op maandag 6 november 2006 22:51 schreef Renesite het volgende:
Is een krentebammeke met ham al genoemd?
Neuj! Met KAAS moet dat!!
Alexxxxxdinsdag 7 november 2006 @ 17:29
ik kots van kaas dus dat is in ieder geval een ingrediënt wat jullie in dit topic niet tegen zullen komen.
Matnessdinsdag 7 november 2006 @ 17:30
die ham opzich ziet er al vreselijk vies uit
boertiedinsdag 7 november 2006 @ 20:48
Ik heb thuis ook katten Maar helaas voor de katten vind ik altijd wel een plekje op mijn bammetjes waar de laatste plakjes opkunnen
2cvdinsdag 7 november 2006 @ 21:36
Ik weet nog een culinaire test voor je Alex ! Mij voor je laten koken. Overigens, dan heb jij de eer als eerste te mogen proeven. Wel vantevoren een goede verzekering nemen ...
Alexxxxxdinsdag 7 november 2006 @ 21:50
quote:
Op dinsdag 7 november 2006 21:36 schreef 2cv het volgende:
Ik weet nog een culinaire test voor je Alex ! Mij voor je laten koken. Overigens, dan heb jij de eer als eerste te mogen proeven. Wel vantevoren een goede verzekering nemen ...
We gaan een ei bakken op de motorkap van je eend, in 2010 in de Sahara.
2cvdinsdag 7 november 2006 @ 21:54
Gaat je niet lukken. Dei motorkap is zo dun dat de warmte er zo uit is. Daarbij wil ik een kunststof motorkap. Maar als jij een ei op m'n motorkap gooit, mag je het gerust opeten hoor (dat ei, niet m'n motorkap).
alsemwoensdag 8 november 2006 @ 18:32
quote:
Op dinsdag 7 november 2006 17:30 schreef Matness het volgende:
die ham opzich ziet er al vreselijk vies uit
lekker man
Khadgarwoensdag 8 november 2006 @ 20:32
Culinaire Tip (dit vrat mijn broertje altijd vroegah):

Boterham met boter, paté en chocoladevlokken (die mix variant)

Boterham met boter, paté, ontbijtkoek, jam, pindakaas en vlokken (als ik het me goed herinner, kan zijn dat er nog wat op moest )
Paddokingnr1zaterdag 11 november 2006 @ 05:43
quote:
Op woensdag 8 november 2006 20:32 schreef Khadgar het volgende:
Culinaire Tip (dit vrat mijn broertje altijd vroegah):

Boterham met boter, paté en chocoladevlokken (die mix variant)

Boterham met boter, paté, ontbijtkoek, jam, pindakaas en vlokken (als ik het me goed herinner, kan zijn dat er nog wat op moest )
Of wat ik vroeger wel eens at:
Witte boterhammen (het liefst tijgerbrood), smeer daar pindakaas op, strooi daar hagelslag overheen (niet te zuinig) en leg daaroverheen cervelaatworst.
Waarom wit, ik was geen groot liefhebber van bruin brood.

Ik doe dit soms nog steeds
Alexxxxxmaandag 8 januari 2007 @ 00:03

Dit was mijn kerstdiner.. bami met gebakken spekjes en hamreepjes


2cv heeft inmiddels ook genoten van mijn hamhagelcombi trouwens
2cvmaandag 8 januari 2007 @ 00:12
Smaakte goed ja !
Olemaandag 8 januari 2007 @ 00:24
Wat is dat bruine onderaan de foto?
Alexxxxxmaandag 8 januari 2007 @ 00:46
quote:
Op maandag 8 januari 2007 00:24 schreef Ole het volgende:
Wat is dat bruine onderaan de foto?
Pisang Goreng (gebakken banaan)
UIO_AMSdinsdag 9 januari 2007 @ 10:10
quote:
Op maandag 8 januari 2007 00:46 schreef Alexxxxx het volgende:
Pisang Goreng (gebakken banaan)
Ah, de groente en fruit afdeling was vertegenwoordigd.
Alexxxxxdinsdag 9 januari 2007 @ 20:09
quote:
Op dinsdag 9 januari 2007 10:10 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Ah, de groente en fruit afdeling was vertegenwoordigd.
Ja. En de prei haal ik er tussen uit voor de kat.
Triangeljostimaandag 29 januari 2007 @ 22:22
kende je deze al: BROOD, CHOCOLADEPASTA & SALAMI.
Drugshonddinsdag 30 januari 2007 @ 02:47
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:30 schreef yvonne het volgende:
Die frituurpan moet je in CUL posten!!!!
Daar vinden ze dat je dat ding moet poetsen

Doen, doen, doen, gaan ze dood van ellende
Drugshonddinsdag 30 januari 2007 @ 02:49
Komen die recepten niet uit de topics van "Koken voor luie kut-studenten ?"
B_BOYdinsdag 30 januari 2007 @ 11:42

zie hier een mooie doorleefde friuutpan, enne alex je zou een keer contact moeten zoeken met De_Ananas die heeft vast nog meer mooie frituurrecepten voor je
_ikje_zondag 25 februari 2007 @ 09:37
Heb je nog meer recepten?
V.en.Azondag 25 februari 2007 @ 17:53
Hier past een linkje.
NT-T.BartManzondag 25 februari 2007 @ 20:26
quote:
Op dinsdag 30 januari 2007 11:42 schreef B_BOY het volgende:
[afbeelding]
zie hier een mooie doorleefde friuutpan, enne alex je zou een keer contact moeten zoeken met De_Ananas die heeft vast nog meer mooie frituurrecepten voor je
Wat zit er in? Olie of vet? Het ziet er troebell uit...
sannimaandag 26 februari 2007 @ 14:04
quote:
Op dinsdag 7 november 2006 21:36 schreef 2cv het volgende:
Ik weet nog een culinaire test voor je Alex ! Mij voor je laten koken. Overigens, dan heb jij de eer als eerste te mogen proeven. Wel vantevoren een goede verzekering nemen ...
2cvmaandag 26 februari 2007 @ 20:06
quote:
Op dinsdag 30 januari 2007 11:42 schreef B_BOY het volgende:
[afbeelding]
zie hier een mooie doorleefde friuutpan, enne alex je zou een keer contact moeten zoeken met De_Ananas die heeft vast nog meer mooie frituurrecepten voor je
Doorleefd ? Dat ding is brandschoon man ! Gister zag ik de frituurpan van Alex. Ik ging bijna over m'n nek toen ik het ding alleen al zag. En toen zat het deksel nog dicht ook !
sannizaterdag 3 maart 2007 @ 12:45
Yo TS..ziet er niet uit voor een gemiddelde AH ganger.
Alexxxxxzaterdag 3 maart 2007 @ 17:02
quote:
Op zaterdag 3 maart 2007 12:45 schreef sanni het volgende:
Yo TS..ziet er niet uit voor een gemiddelde AH ganger.
Als ik een AH ganger was geeweest, had ik dan Aldi nasiblokken gekocht?
Giraffezaterdag 3 maart 2007 @ 19:48
Gefrituurde bapao al geprobeerd? Na enkele minuten in de frituurpan (op 180, meen ik, maar 140 zou ook best kunnen) er weer uithalen. Een vriend van me eet dat weleens
Alexxxxxzaterdag 3 maart 2007 @ 19:58
afgeleopen week twee keer gefrituurd, en beide keren was ik de dag er na ziek, dus even geen frituurexperimenten meer voor mij
2cvzaterdag 3 maart 2007 @ 20:07
quote:
Op zaterdag 3 maart 2007 19:58 schreef Alexxxxx het volgende:
afgeleopen week twee keer gefrituurd, en beide keren was ik de dag er na ziek, dus even geen frituurexperimenten meer voor mij
Dan ben ik schijnbaar nog beter in het beoordelen van de veiligheid van het eten uit een ranzige frituurpan dan jij.

Ga je het ding nu eindelijk schoonmaken ? En dan bedoel ik echt schoonmaken, niet olie verversen.
marleenhoofd-woensdag 7 maart 2007 @ 22:01
wat een mooie tt.. Alles met aldi is extra lekker:)
sannidonderdag 8 maart 2007 @ 08:32
Yo als er toch zo popie jopie over de Aldi wordt gesproken leg dan eens uit wat een Aldi zoveel
beter heeft dan een C1000,AH,SdB,Jumbo o.i.d. behalven de basis boter,suiker en meer van
dat soort simpele dingen en natuurlijk niet vergeten de stapels dozen die her en der slingeren?
NT-T.BartMandonderdag 8 maart 2007 @ 10:01
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 08:32 schreef sanni het volgende:
Yo als er toch zo popie jopie over de Aldi wordt gesproken leg dan eens uit wat een Aldi zoveel
beter heeft dan een C1000,AH,SdB,Jumbo o.i.d. behalven de basis boter,suiker en meer van
dat soort simpele dingen en natuurlijk niet vergeten de stapels dozen die her en der slingeren?
Aldi is goed-koop. 't is een teringwinkel, maar de prijsstelling maakt een hoop goed.
guntherschneiderdonderdag 8 maart 2007 @ 16:38
quote:
Op zaterdag 3 maart 2007 19:58 schreef Alexxxxx het volgende:
afgeleopen week twee keer gefrituurd, en beide keren was ik de dag er na ziek, dus even geen frituurexperimenten meer voor mij
Kom op Alexxxxx, ik meende twee pagniaatjes terug te lezen:

"Better de bűk barste as it iten bedoan."

Ou-Tannumaandag 12 maart 2007 @ 11:05
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 10:01 schreef NT-T.BartMan het volgende:

[..]

Aldi is goed-koop. 't is een teringwinkel, maar de prijsstelling maakt een hoop goed.
en veel te druk!
Goovermaandag 12 maart 2007 @ 13:32
Ham met hagelslag?

Hier in de kantine eet iemand standaard een boteram met de volgende lagen:

-Filet american
-Kaas
-Mayonaise
-Tomaat
-Kaas

Mij lijkt het niet echt lekker ...
roflmaowoensdag 4 april 2007 @ 15:45
nog ziek van de lekkere nasi?;)
Ou-Tannuwoensdag 4 april 2007 @ 16:57
Filet american. CHECK
Kaas check
mayo :/ moauw minder maar kan er mee door
Tomaat check
en nog eens kaas mknay dat lijke me wel teveel van het goede
Alexxxxxwoensdag 4 april 2007 @ 17:28
quote:
Op woensdag 4 april 2007 15:45 schreef roflmao het volgende:
nog ziek van de lekkere nasi?;)
ik heb geen keuken meer, dus ook geen culinaire experimenten.
NJzondag 13 januari 2008 @ 14:00
Alexxxxx heeft een nieuw gerecht! .
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 14:07
Dank je NJ





Bruine bonen met kipsaté en pittige pindasaus, ik laat de foto's voor zich spreken... Heerlijk!
dubidubzondag 13 januari 2008 @ 14:18
Is die lucht nog te harden nadat je darmstelsel alles heeft verwerkt? Zonee, ideaal gerecht voor de zondagavond
HuHuzondag 13 januari 2008 @ 16:12
Die kip-saté van Mora is goed te doen .
Olezondag 13 januari 2008 @ 16:17
Je hebt alleen een magnetron nodig
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 16:28
quote:
Op zondag 13 januari 2008 16:17 schreef Ole het volgende:
Je hebt alleen een magnetron nodig
Heiligschennis

Au Bain Marie
Ou-Tannuzondag 13 januari 2008 @ 18:12
wat koste die grap nou?
MaddoxXzondag 13 januari 2008 @ 19:08
Olezondag 13 januari 2008 @ 19:17
quote:
Op zondag 13 januari 2008 16:28 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Heiligschennis

Au Bain Marie
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Kroket-wrap

benodigdheden:
*frituurpan met frituurvet
*pannenkoek
*magnetron*kroket
*poedersuiker
*bordje


Zet de frituur pan op 180 graden. Gooi als het vet heet is een kroket in de frituurpan. Zet de wekker op 5 minuten. Als de wekker gaat zo snel mogelijk de pannenkoek op een bordje in de magnetron leggen, en de instructies op de verpakking volgen (30 seconden bij 1000 WATT). Eventueel kun je de magnetron ook op 35, 40 of 45 seconden zetten, als je dat lekkerder vind. Asl de pannenkoek klaar is, meteen uit de magnetron halen. Haal nu zo snel mogelijk de kroket uit het vet, en leg deze MIDDEN in de pannenkoek. Als je wilt kun je er poedersuiker overheen strooien. De kroket voorzichtig in de pannenkoek rollen. Eet smakelijk!

[
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 19:24
quote:
Op zondag 13 januari 2008 19:17 schreef Ole het volgende:

[..]


[..]
Gooi jij dan maar een pannenkoek in het net niet kokend water
Olezondag 13 januari 2008 @ 19:33
quote:
Op zondag 13 januari 2008 19:24 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Gooi jij dan maar een pannenkoek in het net niet kokend water
Nee, die warm je even op in een koekenpan, of je zet een bord boven de pan (met heet water- ook wel au-bain marie genoemd ). Of op zijn oud-Hollandsch op de gaskachel .
Maar ja, dat is een CUL techniek natuurlijk
Olezondag 13 januari 2008 @ 19:37
Maar OT: toch wel kant-en-klare Aldi pannenkoeken gebruikt?
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 19:38
ja maar!

pannenkoeken boeien niet das bijzaak

dit geheel in tegenstelling tot Saté
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 19:38
quote:
Op zondag 13 januari 2008 19:37 schreef Ole het volgende:
Maar OT: toch wel kant-en-klare Aldi pannenkoeken gebruikt?
Dat dan weer wel.
Olezondag 13 januari 2008 @ 19:42
quote:
Op zondag 13 januari 2008 19:38 schreef Alexxxxx het volgende:
ja maar!

pannenkoeken boeien niet das bijzaak

dit geheel in tegenstelling tot Saté
zonder stokjes
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 20:15
quote:
Op zondag 13 januari 2008 19:42 schreef Ole het volgende:

[..]

zonder stokjes
Juist, jij snapt m!
Banzaiaapzondag 13 januari 2008 @ 20:32
Wanneer komt je kookboek uit?
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 20:34
quote:
Op zondag 13 januari 2008 20:32 schreef Banzaiaap het volgende:
Wanneer komt je kookboek uit?
Voor geld doe ik alles.
2cvzondag 13 januari 2008 @ 22:09
quote:
Op zondag 13 januari 2008 20:34 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Voor geld doe ik alles.
Wedden ?
Alexxxxxzondag 13 januari 2008 @ 22:12
quote:
Op zondag 13 januari 2008 22:09 schreef 2cv het volgende:

[..]

Wedden ?
Voor 10.000 euro neuk ik je in je kont. Of bedoel je dat niet?

[ Bericht 0% gewijzigd door Alexxxxx op 13-01-2008 22:21:33 ]
2cvzondag 13 januari 2008 @ 23:04
Nee
NT-T.BartManmaandag 14 januari 2008 @ 09:37
quote:
Op zondag 13 januari 2008 19:42 schreef Ole het volgende:

[..]

zonder stokjes
Normaal gesproken gebruik ik stokkiefoetsie sate, maar van de week had ik eens van die hypergoedkope stokkiesatie uit van die plastic zakjes.

Commentaar van mijn 4-jarige zoontje : "Wat is dat lekker, zeg!".

Ik denk dat hier nog een zware taak voor mij als opvoeder ligt.
Banzaiaapmaandag 14 januari 2008 @ 09:46
quote:
Op zondag 13 januari 2008 20:34 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

Voor geld doe ik alles.
Noem je prijs