FOK!forum / Culinesse ŕ gogo / Recepten voor/met/door kinderen
Rewimomaandag 24 juli 2006 @ 17:17
Even geďnformeerd, maar zo'n topic was er nog niet Het lijkt me leuk om een verzameling gerechten aan te leggen die je voor/met/door kinderen kunt (laten) maken.

Zo vinden Christan en ik het erg leuk om samen koekjes te bakken. Koekjes met smarties



Benodigdheden:

200 gr zelfrijzend bakmeel
150 gr boter
80 ŕ 100 gr witte basterdsuiker
mespuntje zout
1 eierdooier
(mini)smarties


Kneed alle ingrediënten met koele handen zo vlug mogelijk tot een samenhangende bal. Laat het deeg een half uur rusten. Rol het deeg uit tot ongeveer 1/3 cm dikte en vorm er koekjes van (deze keer had ik alleen rondjes gemaakt, maar we gebruiken ook vaak uitsteekvormpjes). Leg de koekjes op een beboterd bakblik (of bedek het blik met bakpapier). Druk de smarties erin. Verwarm de over voor op 150 graden en bak de koekjes ca. 20 minuten tot ze lichtbruin zijn.

Je kunt de smarties ook achterwege laten en in plaats daarvan de koekjes na het bakken glazuren met een mengsel van poedersuiker, eiwit of water en kleurstof.

Dan krijg je zoiets:


Eet smakelijk!
#ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 18:01
Rewimo leuk topic ben benieuwd...

Milou vindt het ook altijd leuk om dingetjes samen in de keuken te doen, alleen vind ik het vaak nog eng omdat ze absoluut geen gevaar ziet en ik een tweede keer Beverwijk haar graag wil besparen .
Maar net als koekjes bakken en brownie's maken of lekkere taart kan natuurlijk niets mis mee gaan.

Ook salade's mag ze mee maken trouwens...gaat ze helpen sla wassen enzo.

Die koekjes met die glazuur zien er trouwens erg vrolijk uit!
Rewimomaandag 24 juli 2006 @ 18:03
Ja, het kneden en bakken doe ik zelf, het versieren doet Christan, dat gaat prima Dat kan Milou vast ook goed
#ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 18:07
quote:
Op maandag 24 juli 2006 18:03 schreef Rewimo het volgende:
Ja, het kneden en bakken doe ik zelf, het versieren doet Christan, dat gaat prima Dat kan Milou vast ook goed
Kan ze idd erg goed...kneden vindt ze ook altijd erggg leuk, lekker kliederen en stiekum van het deeg eten als ze denkt dat moeders hier het niet ziet
Rewimomaandag 24 juli 2006 @ 18:09
Het deeg is ook bijna nog lekkerder dan de koekjes
#ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 18:17
quote:
Op maandag 24 juli 2006 18:09 schreef Rewimo het volgende:
Het deeg is ook bijna nog lekkerder dan de koekjes
Om eerlijk te zeggen vind ik dat ook...helemaal chocolade-cakedeeg en appeltaartdeeg ... maar even ontopic weer anders kom MissyMirjam weer met de deegroller achter me aan
Mirjammaandag 24 juli 2006 @ 18:18
leuk topic!
Mirjammaandag 24 juli 2006 @ 18:20
ik vond het vroeger altijd geweldig als ik mama mocht helpen koken, al was het maar in d epan roeren. wat natuurlijk niet mocht toen ik een stuk jonger was.
maar er zijn genoeg leuke alternatieven, zoals helpen met boodschappen doen, voorbereiden, klaarleggen, en proeven
Bluesmaandag 24 juli 2006 @ 18:31
Ik heb nog wat leuke linkjes :

http://www.speelzolder.com/koken/
http://www.kinderpleinen.nl/koken.html
http://www.sunside.nl/users/digijuf/leerkracht/traktatieref.html
#ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 18:34
quote:
Die van de speelzolder en dan de traktatie's! Leuk!
Rewimomaandag 24 juli 2006 @ 18:43
quote:
Ik wil geen linkjes, ik wil ervaringen en recepten
Martijn_77maandag 24 juli 2006 @ 22:30
En wat dacht je van paddenstoelen maken van tomaat en ei en mayo?
Rewimomaandag 24 juli 2006 @ 22:33
Zeg maar hoe Al hou ik niet van rauwe tomaat
Martijn_77maandag 24 juli 2006 @ 22:40
quote:
Op maandag 24 juli 2006 22:33 schreef Rewimo het volgende:
Zeg maar hoe Al hou ik niet van rauwe tomaat
Ei koken tmoaat halveren tomaat op het ei zetten en dan met mayo stipjes maken op de tomaat
I.R.Baboonmaandag 24 juli 2006 @ 22:40
Een recept met kinderen, dat lijkt me wel wat.
Rewimomaandag 24 juli 2006 @ 22:42
quote:
Op maandag 24 juli 2006 22:40 schreef I.R.Baboon het volgende:
Een recept met kinderen, dat lijkt me wel wat.
Wat zoek je voor iets?
#ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 22:46
quote:
Op maandag 24 juli 2006 22:42 schreef Rewimo het volgende:

[..]

Wat zoek je voor iets?
Ik heb nog wel een extra chromosoompje voor hem in de aanbieding
Bluesmaandag 24 juli 2006 @ 22:46
Krokodil met prikkertjes



Werktekening :


Hoe maak je het :
quote:
Benodigdheden

komkommer
kaaskorstjes of knutselpapier
prikkertjes
bijv. kaas, knakworstjes

Beetje lastig uit te leggen dus kijk ook goed naar de werktekening!

Maak van de komkommer een krokodil door een stuk uit de voorkant te snijden als bek.
Snij over de lengte van de rug van de krokodil een V-vorm.Draai die V om en maak er inkepingen in. Leg deze met de inkepingen naar boven weer terug op zijn rug.
Van de kaaskorstjes hebben we 4 voetjes gesneden en naast de komkommer op de schaal gelegd. Daarna van de kaaskorst de tanden voor de bek en 2 ogen.
(Ipv kaaskorstjes kun je ook papier gebruiken.)
Prikkertjes gemaakt met stukjes kaas en coctail-knakworstjes en deze op de krokodil geprikt.


Bron :
http://www.party-kids.nl/ (klik op traktaties, er zitten juweeltjes en wat simpelere als deze krokodil bij)

Bijv. de Zeerover van eierkoek

quote:
klein eierkoekje,
servet,
dropveter,
dropmat,
smartie,
snoepstengel,
poedersuiker

Beschrijving


Vouw het servetje om als hoofddoek, strik de
dropveter eroverheen en aan de achterkant
dicht. Plak met een mengsel van
poedersuiker met een klein beetje water, de smartie
als oogje, knip een ooglapje uit de dropmat en plak die over de veter, en als laatste plak je de snoepstengel als mondje.

aanvulling Lenny : Ik heb i.p.v. poedersuiker toch maar bakkersglazuur (van merk Baukje) gebruikt. Dit was goed stevig en ik kon ze makkelijk een dag van te voren maken.


MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 22:52
Mijn krokodillen waren veel tofferderderder.

MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 22:54
Kinderen maken graag zelf pizza. Geen vieze dingen die je niet lust erop en lekker knoeien.

Een pizzabodem heb je zo gekocht, maar je kan 'm ook zelf maken natuurlijk. Tomatenprut en kaas erop en dan erop proppen wat ze lekker vinden.
#ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 22:54
quote:
Op maandag 24 juli 2006 22:52 schreef MUUS het volgende:
Mijn krokodillen waren veel tofferderderder.

[afbeelding]
Heb je die echt zelf gemaakt? Zoja: NICE!!!
Bluesmaandag 24 juli 2006 @ 22:56
Muus wat leuk
#ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 22:56
quote:
Op maandag 24 juli 2006 22:54 schreef MUUS het volgende:
Kinderen maken graag zelf pizza. Geen vieze dingen die je niet lust erop en lekker knoeien.

Een pizzabodem heb je zo gekocht, maar je kan 'm ook zelf maken natuurlijk. Tomatenprut en kaas erop en dan erop proppen wat ze lekker vinden.
Doe ik ook met dochterlief....bergen tonijn, chorizo en tomaten gaan er dan op (minus alles wat we al naar binnen hebben gewerkt voor pizza de oven ingaat

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2006 22:57:17 ]
MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 22:58
  • 200 gr pure chocolade
  • 400 gr melkchocolade
  • 150 gr cocosvet (santen)
  • 200 gr slagroom
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 250 gr biscuitjes

    (Je kan wel variëren met die choco, hoor. Als je liever 400 gr puur en 200 gr melk wilt, kan dat ook natuurlijk)

    Bakpapier in een cakevorm doen, zodat je later de cake mooi uit de vorm kunt halen.
    Choco en santen in grote stukken hakken en in een pan doen met de slagroom. Alles laten smelten en dan de zakjes vanille suiker erdoor.
    Laag biscuitjes in de vorm en dan het choco mengsel erover tot ze helemaal bedekt zijn, dan weer koekjes, choco, koekjes, choco etc...

    Dit moet dan de koelkast in, maar wel heel lang! Minstens vijf uur, maar de hele nacht is nog beter! Dan is het mooi hard en kan je er mooie plakken van snijden. Mierzoet!


    Grote, slechte foto's, maar om even een beeld te krijgen: *klik* en *klik*

    [ Bericht 0% gewijzigd door MUUS op 24-07-2006 23:05:26 ]
  • MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 22:59
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 22:56 schreef SeaOfLove het volgende:

    [..]

    Doe ik ook met dochterlief....bergen tonijn, chorizo en tomaten gaan er dan op (minus alles wat we al naar binnen hebben gewerkt voor pizza de oven ingaat
    Snoepen tijdens het klaarmaken moet, je moet toch proeven? .
    Bluesmaandag 24 juli 2006 @ 23:04
    Geweldige site met leuke filmpjes
    http://www.koekhappen.nl/koken.html
    #ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 23:05
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 22:59 schreef MUUS het volgende:

    [..]

    Snoepen tijdens het klaarmaken moet, je moet toch proeven? .
    Vind ik ook....zal Milou ook nooit boos aankijken, ze heeft het gewoon van mij afgekeken. En nu doen we het samen, echt een mama/dochter-ding .

    Hoe oud is/zijn jouw kid(s) dan als ik vragen mag?
    MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 23:08
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 23:05 schreef SeaOfLove het volgende:

    [..]

    Vind ik ook....zal Milou ook nooit boos aankijken, ze heeft het gewoon van mij afgekeken. En nu doen we het samen, echt een mama/dochter-ding .

    Hoe oud is/zijn jouw kid(s) dan als ik vragen mag?
    Welja, dan is het juist leuk en er gaat tenminste wat eten in. Hoewel ik Isabel wel moet afremmen met het eten van rauwe champignons enzo. "Ik ga wel schoonmaken en snijden, mam! ."
    De hoeveelheid paprika en cherrytomaatjes die ik dan uiteindelijk krijg is zeer gering, maar vervolgens ze staat ook enorm veel champignons rauw te snoepen (gebakken lust ze ze niet) en dat schijnt toch niet zo goed te zijn.

    Isabel is 6 trouwens. .
    #ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 23:15
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 23:08 schreef MUUS het volgende:

    [..]

    Welja, dan is het juist leuk en er gaat tenminste wat eten in. Hoewel ik Isabel wel moet afremmen met het eten van rauwe champignons enzo. "Ik ga wel schoonmaken en snijden, mam! ."
    De hoeveelheid paprika en cherrytomaatjes die ik dan uiteindelijk krijg is zeer gering, maar vervolgens ze staat ook enorm veel champignons rauw te snoepen (gebakken lust ze ze niet) en dat schijnt toch niet zo goed te zijn.

    Isabel is 6 trouwens. .
    Dat is dus met Milou precies hetzelfde!
    Zij zegt het dan niet met zoveel woorden maar ze eet wel zo goed als alles. Cherrytomaatjes zijn zowiezo favoriet net als rauwe champignons .
    Maar ze zat ookal met 8 maanden aan de roti, ging mee eten bij de griek en italiaan, tapas vindt ze ook geweldig lekker .
    Soms heeft ze wel een mindere periode met eten en raak ik in de stress, maar dan schotel ik de dingen voor waarvan ik weet dat het gezond is en dat ze het superlekker vindt en dan komt alles goed

    Milou wordt in nov alweer 6 dus
    MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 23:19
    Kinderhapjes die ze makkelijk zelf mee kunnen maken:

  • Kaasstengels, daar omheen ardennerham wikkelen en de uiteinde eventueel in pesto dippen. Klaar.
  • Eitjes klutsen, bakken, in lange repen snijden en om een knakworstje binden. Stekertje erin, klaar.
  • Kaas, paprika, komkommer, bleekselderij etc in lange, dunne reepjes snijden. Wrap verwarmen, in een tuit draaien en alle reepjes erin. Da's een gezonde zak patat. .

    Dit is even snel uit mijn hoofd.

    Oh, en bananentoffees heb ik ook al eens met Isabel gemaakt. Kliederen met honing en olie en wat banaan snijden en vooral vertellen dat het een hele belangrijke taak is en dat zij dat zo goed kan natuurlijk. Ging prima!
  • MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 23:20
    Oeh, gevulde eitjes samen maken, vinden ze ook leuk.

    Of zal ik gewoon maar even stoppen, want ik sla een beetje door, gleuf ik. .
    #ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 23:35
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 23:19 schreef MUUS het volgende:
    Kinderhapjes die ze makkelijk zelf mee kunnen maken:

  • Kaasstengels, daar omheen ardennerham wikkelen en de uiteinde eventueel in pesto dippen. Klaar.
  • Eitjes klutsen, bakken, in lange repen snijden en om een knakworstje binden. Stekertje erin, klaar.
  • Kaas, paprika, komkommer, bleekselderij etc in lange, dunne reepjes snijden. Wrap verwarmen, in een tuit draaien en alle reepjes erin. Da's een gezonde zak patat. .

    Dit is even snel uit mijn hoofd.

    Oh, en bananentoffees heb ik ook al eens met Isabel gemaakt. Kliederen met honing en olie en wat banaan snijden en vooral vertellen dat het een hele belangrijke taak is en dat zij dat zo goed kan natuurlijk. Ging prima!
  • Klinkt best goed en makkelijk...maar of kids kaasstengels met ardennerham evt in pesto... en kaas met, paprika, bleekselderij e.d. lekker zullen vinden???
    (die van mij dus wel...maar ben er inmiddels ook achter dat de meeste kids dit niet echt waarderen)
    #ANONIEMmaandag 24 juli 2006 @ 23:37
    of is mijn kind verwend met mijn creatieve kookkunsten
    MUUSmaandag 24 juli 2006 @ 23:45
    Je moet natuurlijk altijd kijken naar wat het kind lekker vind. Ardennerham vinden ze vies? Dan neem je andere ham of worst.
    Pesto is vies? Misschien een milde salsa of een ander sausje?
    Voor die gezonde zak patat kan je vanalles gebruiken natuurlijk. Komkommer, kaas, kijk wat je kind lekker vindt en snij het in reepjes. Beetje kessjup erbij en het is net echt. .
    Je kan dan ook weer stiekem dingen proberen waarvan ze altijd beweren dat ze het niet lusten. "Wat is dat, mama?" "Dat zijn andere patatjes." .
    Bluesmaandag 24 juli 2006 @ 23:53
    Ik bakte met mijn kids ook vaak pepernoten (het hele jaar door als het aan hen lag) of figuren van hetzelfde deeg, vonden ze erg leuk.

    We maakten op feestjes ook wel de 'egel'.
    Kool halveren, alufolie eromheen, satéprikkers met vanalles en nog wat erin steken.

    (of is dat erg ouderwets)
    Erasmodinsdag 25 juli 2006 @ 00:56
    Ouderwets gezellig cake bakken
    Bluesdinsdag 25 juli 2006 @ 00:57
    quote:
    Op dinsdag 25 juli 2006 00:56 schreef Erasmo het volgende:
    Ouderwets gezellig cake bakken
    Ja met 2 kleuren deeg


    250 gr zachte boter
    250 gr suiker
    1 pakje vanillesuiker
    4 eieren
    geraspte schil van 0,5 citroen
    500 gr bloem
    125 ml melk
    1 zakje bakpoeder
    2 ŕ 3 eetlepels cacaopoeder
    2 eetlepels rum
    poedersuiker




    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Roer de boter schuimig en voeg er onder goed roeren met beetjes
    de suiker, eieren, vanillesuiker en geraspte citroenschil bij .
    Meng de bakpoeder met de gezeefde bloem en voeg dit geleidelijk toe, alsook de melk.
    Vul een ingevette tulbandvorm met 2/3 van het deeg.
    Vermeng het overige deeg met de cacao en rum en verdeel dit over het lichte deeg.
    Prik er met een vork in om het deeg gedeeltelijk te mengen.
    Bak de cake ongeveer 55 ŕ 70 minuten op 175 ŕ 200°C.

    Zeef er na afkoelen eventueel poedersuiker over.
    MUUSdinsdag 25 juli 2006 @ 00:58
    quote:
    Op dinsdag 25 juli 2006 00:56 schreef Erasmo het volgende:
    Ouderwets gezellig cake bakken
    En daarna allemaal spul erop smeren waardoor het glazuur van je tanden springt. .

    Of kruidcake.
    Of kleine muffins.
    Of appeltaart.
    Of brownies.

    .
    Ghostbusterdinsdag 25 juli 2006 @ 00:59
    Oh ik heb vandaag,Pannekoeken zitten verzieken met een stroopstift
    Dikke fun wel
    Mirjamdinsdag 25 juli 2006 @ 07:22
    even wat posts verwijderd
    Haikuhdinsdag 25 juli 2006 @ 07:31
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 22:40 schreef I.R.Baboon het volgende:
    Een recept met kinderen, dat lijkt me wel wat.
    Je bedoeld iets in de zin van:

    ingrediënten:
    2 kleine kinderen (40kg p.k.)
    1 doosje eieren
    2000 gram bloem
    1000 gram suiker

    Werkwijze:

    Hak de kinderen in stu........

    FF OT:

    Je kan van allerlei kleine simpele dingen maken. Wat ook lekker is.
    is een doosje/blikje croisantjes kopen die je zelf moet rollen. en een paar frikadellen.

    Voor als je het deeg zelf wil maken, zoek ik nog wel even in de werkmappen een recept op.. kom ik later terug op, moet nu "ff" gaan werken
    Rewimodinsdag 25 juli 2006 @ 08:24
    Milou is maar een maandje jonger dan Christan

    Dit topic is lekker op gang gekomen trouwens
    Muckdinsdag 25 juli 2006 @ 12:04
    quote:
    Op dinsdag 25 juli 2006 07:31 schreef Haikuh het volgende:

    [..]

    Je bedoeld iets in de zin van:

    ingrediënten:
    2 kleine kinderen (40kg p.k.)
    1 doosje eieren
    2000 gram bloem
    1000 gram suiker

    Werkwijze:

    Hak de kinderen in stu........
    shit, je was me voor
    Haikuhdinsdag 25 juli 2006 @ 12:08
    quote:
    Op dinsdag 25 juli 2006 12:04 schreef Muck het volgende:

    [..]

    shit, je was me voor
    uurtje of 4 maar
    Jaahaa, ik was vanmorge vroeg op
    YPPYdinsdag 25 juli 2006 @ 12:28
    Toch even een linkje spammen van een ander topic over koken met kinderen
    YPPYdinsdag 25 juli 2006 @ 12:31
    En dat pindakaas maken was echt serieus. En lekker.
    piepsterdinsdag 25 juli 2006 @ 12:32
    Ik ben dol op kinderen. Ik ken nog een paar hele goede recepten...

    OT: Ik vond vroeger cakejes versieren altijd leuk. Eerst cakejes bakken, daarna versieren met slagroom, smarties, hagelslag, paddelstoeltjes etc van Baukje. Ik deed dat ook altijd aan het eind van een stage op de basisschool. Groot succes en veel troep.
    JanisJoplindinsdag 25 juli 2006 @ 12:35
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 17:17 schreef Rewimo het volgende:

    Je kunt de smarties ook achterwege laten en in plaats daarvan de koekjes na het bakken glazuren met een mengsel van poedersuiker, eiwit of water en kleurstof.

    Dan krijg je zoiets:
    [afbeelding]

    Eet smakelijk!
    Die zien er erg lekker uit.

    * JanisJoplin krijgt zin om ze zelf ook te maken.
    * JanisJoplin heeft alleen geen peuter of kleuter bij de hand.
    * JanisJoplin vindt dat eigenlijk niet eens erg.
    woniyawoensdag 26 juli 2006 @ 07:43
    cakebeslag maken, kunnen ze helpen met roeren van de boter (en vingers aflikken) In ingevette berenvormpjes doen (niet helemaal vol, ongeveer tot de helft want anders loopt het erover heen tijdens het bakken) Dan in de oven bakken op 160 graden niet zo lang als cake want het zijn maar kleine vormpjes. Als ze klaar zijn even laten af koelen, dan op een plaat storten en de beren versieren met een strik om de nek van fruitveter en ogen van gekleurde kleine rijstsnoepjes. Maakte ik vaak samen met ze om uit te delen op school. Werd erg leuk gevonden. Berenvormpjes zijn te koop in kookwinkels en bij Blokker.
    Rewimowoensdag 26 juli 2006 @ 08:41
    quote:
    Op dinsdag 25 juli 2006 12:35 schreef JanisJoplin het volgende:
    Die zien er erg lekker uit.

    * JanisJoplin] krijgt zin om ze zelf ook te maken.[/me]
    [me=JanisJoplin] heeft alleen geen peuter of kleuter bij de hand.[/me]
    [me=JanisJoplin vindt dat eigenlijk niet eens erg.
    Zonder kind gaat het ook

    De kleurstof kun je bij de toko halen trouwens.
    laBaguettewoensdag 26 juli 2006 @ 10:27
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 23:53 schreef Bluezz het volgende:
    Ik bakte met mijn kids ook vaak pepernoten (het hele jaar door als het aan hen lag) of figuren van hetzelfde deeg, vonden ze erg leuk.

    We maakten op feestjes ook wel de 'egel'.
    Kool halveren, alufolie eromheen, satéprikkers met vanalles en nog wat erin steken.

    (of is dat erg ouderwets)
    Bluezz, wat is het recept voor dat pepernotendeeg? (ik woon in het buitenland en de pepernoten die vrienden sturen komen meestal aan als gruis....)
    Blueswoensdag 26 juli 2006 @ 16:37
    quote:
    Op woensdag 26 juli 2006 10:27 schreef laBaguette het volgende:


    Bluezz, wat is het recept voor dat pepernotendeeg? (ik woon in het buitenland en de pepernoten die vrienden sturen komen meestal aan als gruis....)
    40 g boter
    50 g bruine basterdsuiker
    Zout
    1 theelepel speculaaskruiden
    100 g zelfrijzend bakmeel
    1 á 2 lepels melk


    De boter zacht roeren met de suiker, het zout en de kruiden
    De helft van het zelfrijzend bakmeel met 1 lepel melk erdoor mengen en daarna de rest van het bakmeel en zo nodig de overige melk erdoor kneden
    Hiervan kleine balletjes of andere vormpjes maken en deze op een beboterde bakplaat iets platdrukken
    (15 min) op 170 °C
    laBaguettewoensdag 26 juli 2006 @ 16:56
    Dankjewel. Lekker, verse pepernoten dit jaar. (de mussen vallen hier dood van het dak met 38 graden en ik denk aan pepernoten...)


    Oeh, en dan dat BBQ recept van dat garnalenpakketje. Die ga ik dit weekend eens fijn uitproberen.
    lady-wrbzaterdag 29 juli 2006 @ 13:17
    quote:
    Op woensdag 26 juli 2006 16:56 schreef laBaguette het volgende:
    Dankjewel. Lekker, verse pepernoten dit jaar. (de mussen vallen hier dood van het dak met 38 graden en ik denk aan pepernoten...)


    Oeh, en dan dat BBQ recept van dat garnalenpakketje. Die ga ik dit weekend eens fijn uitproberen.
    voor vallende mussen hoef je het land niet uit hoor, het is hier ook heet

    garnalenpakketje? waar?
    laBaguettezondag 30 juli 2006 @ 12:03
    Zie de link in Bleuzz sig > Bloes' recepten. Heb de garnalen al in huis. (btw Bluezz, ik ga de dille vervangen voor koriander om het nog wat oosterserderder te maken)