Het is er altijd druk. Maar bij 'druk' moet je je voorstellen dat het vol zit op de 'sterren-restaurant-manier' van vol. Je struikelt niet over elkaar heen hoorquote:Op zondag 16 juli 2006 01:10 schreef TerroRobbie het volgende:
Ik snap eigenlijk ook niet echt hoe die tent nou werkt. Is het dan druk? Hoe groot is het? Is dat normaal dat jullie "zomaar" in de keuken kunnen komen, fotos maken e.d.?
Librije is een 3-Michelinsterrenretaurant en die zijn over het algemeen ongeveer een hlaf jaar van te voren elke avond al volgeboekt.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:10 schreef TerroRobbie het volgende:
Ik snap eigenlijk ook niet echt hoe die tent nou werkt. Is het dan druk? Hoe groot is het? Is dat normaal dat jullie "zomaar" in de keuken kunnen komen, fotos maken e.d.?
Nog een vrouw aan z'n harem toevoegd.quote:
Hoezo, zijn die bewogen of donker of zoquote:Op zondag 16 juli 2006 01:21 schreef fotoloog het volgende:
Zal ik de foto's doen dan ?
Mwaah, kan betervoorzichtig uitgedruktquote:Op zondag 16 juli 2006 01:22 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Hoezo, zijn die bewogen of donker of zo![]()
Altijd welkom
Zelfkennis is me niet vreemd.quote:
Die zit natuurlijk op dat eeuwig gesloten toiletquote:Op zondag 16 juli 2006 01:23 schreef TinyPet het volgende:
Waar is Benny nou?
Ze staan daar nergens van te kijken.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:27 schreef navvy het volgende:
Ik weet niet of er al op gereageerd is op de opmerking dat als je geen wijnarrangement was dat je dan water of niks kreeg, mijn ervaring daar is dat je maar met je wenkbrauwen hoeft te knipperen en ze staan bij je om te vragen wat je wilt drinken. Vooraf neem ik altijd een biertje of een cola, staan ze niet van te kijken hoor.
Mooi toch? kan alleen maar beter worden.....Zelfkennis is okéquote:Op zondag 16 juli 2006 01:26 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Zelfkennis is me niet vreemd.
Weet je het was al super dat er niet raar opgekeken werd met foto's maken.
Zie je hoe ik geen flauwe grap maak over je post?quote:Op zondag 16 juli 2006 01:31 schreef Martijn_77 het volgende:
Leuk om te zien dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben en dat het zo goed bevallen is
6 verschillende soorten wijn, die ruimschoots werden bijgeschonken.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:41 schreef k_man het volgende:
Maar zes glazen wijn bij het diner? Tjee, dan ben je behoorlijk aangeschoten.
Mhehehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:35 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Zie je hoe ik geen flauwe grap maak over je post?![]()
![]()
Jemig man.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:44 schreef golfer het volgende:
[..]
6 verschillende soorten wijn, die ruimschoots werden bijgeschonken.
Ik denk per persoon van het wijnarrangement zeker wel 12 glazen in het totaal en bij sommigen die geen wijnarrangement hadden ging er toch ook al gauw een glas of 3 doorheen, qua meedrinken uit andermans glazen.![]()
Hoewel dit natuurlijk eten is voor fijnproevers, zal ik toch liever aanschuiven aan de bar van Castell Barbeque in Amsterdam en een heerlijke Surf 'n Turf a 70 euro opsmikkelen met een paar Bushmills.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 23:20 schreef Bluezz het volgende:
Rekening : 1153,70
Fooi : 120,00
6 personen.![]()
Shoot maar mensen
quote:Op zondag 16 juli 2006 01:35 schreef Duderinnetje het volgende:
Zie je hoe ik geen flauwe grap maak over je post?![]()
![]()
Kwestie van training.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:51 schreef k_man het volgende:
Jemig man.Kon je je nog wel concentreren op je bord?
![]()
We kunnen je ook noteren voor volgend jaar dus?quote:Op zondag 16 juli 2006 01:53 schreef KonnieKipke het volgende:
Lijkt me zoals eerder gezegd wel eens leuk om te doen. Prijzen vallen me alleszins mee.
`quote:Op zondag 16 juli 2006 01:53 schreef KonnieKipke het volgende:
[..]
Hoewel dit natuurlijk eten is voor fijnproevers, zal ik toch liever aanschuiven aan de bar van Castell Barbeque in Amsterdam en een heerlijke Surf 'n Turf a 70 euro opsmikkelen met een paar Bushmills.
Lijkt me zoals eerder gezegd wel eens leuk om te doen. Prijzen vallen me alleszins mee.
Wou je nu al reserveren dan? Ik moet even kijken hoe de pet staat aan het einde van het jaar, maar zoals ik nu bekijk ga ik mee.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:58 schreef golfer het volgende:
[..]
We kunnen je ook noteren voor volgend jaar dus?
gelukkig nog een paar mannen erbij, want dat eeuwige geklep over maandverbanden en inlegkruisjes begon mij op een gegeven moment toch wel te vervelen.![]()
In december reserveren voor een etentje rond zomer 2007, is het ideequote:Op zondag 16 juli 2006 02:00 schreef KonnieKipke het volgende:
[..]
Wou je nu al reserveren dan? Ik moet even kijken hoe de pet staat aan het einde van het jaar, maar zoals ik nu bekijk ga ik mee.
Alsof de Librije dan nog bestaat.quote:Op zondag 16 juli 2006 02:04 schreef Duderinnetje het volgende:
In december reserveren voor een etentje rond zomer 2007, is het idee
Tzt. openen we wel weer een wie-wil-er-mee-topic in CUL. Lijkt me erg leuk als er dan wat twijfelaars over de streep zijn. De recensies worden dan almaar kritischer en interessanter.
Nee, eens per jaar de Librije lijkt mij meer dan voldoende en tussendoor gaan we nog met een select gezelschap eens wat andere, minder exclusieve, maar culinair spannende zaken proberen, hebben we gisteren afgesproken.quote:Op zondag 16 juli 2006 02:10 schreef Euc- het volgende:
Wat dacht je van nu reserveren voor rond december? Kun je direct weer beginnen met sparen (Y)
Dan ga ik iig wel mee
Ja, dat had ik wel verwacht, maar ik vond het wel apart dat niemand je vroeg of je nu wel iets wilde drinken, bijv. een glas wijn oid. In veel restaurants halen ze een groot deel van de omzet uit het drinken en blijven ze vragenquote:Op zondag 16 juli 2006 01:27 schreef navvy het volgende:
Ik weet niet of er al op gereageerd is op de opmerking dat als je geen wijnarrangement was dat je dan water of niks kreeg, mijn ervaring daar is dat je maar met je wenkbrauwen hoeft te knipperen en ze staan bij je om te vragen wat je wilt drinken. Vooraf neem ik altijd een biertje of een cola, staan ze niet van te kijken hoor.
We hadden in de keuken onze eigen 'gerant' de reeds zeer vaak in het topic genoemde Bern(h)ard aka Bennyquote:Op zondag 16 juli 2006 11:16 schreef tajine het volgende:
waarom hoor ik zo weinig over de bediening??
quote:Op zondag 16 juli 2006 11:40 schreef tajine het volgende:
boter bij vullen is trouwens de normaalste zaak van de wereld,net als brood en water
Tsja, dat vind ik dan weer niet kunnen in zo'n restaurantquote:Op zondag 16 juli 2006 12:01 schreef tajine het volgende:
als ze het aan mij vragen,dan zet ik gewoon de hele grote emmer mayo van remia op tafel neer!!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |