abonnement Unibet Coolblue
pi_39657162
hier de foto's als beloofd.


stiekem foto gemaakt.


lief he.


nieuwgierig.


m,n boxen aan het checken.


gangster style.



lief heeeee
  zondag 9 juli 2006 @ 16:58:17 #77
62733 Stamp_Kip
The Chick of the night!!
pi_39662472
leuke foto's

Ik heb manlief aantwerk gezet..hij gaat un huis bouwen voor puk
Fotoboek
Hating me is easy...Loving me takes courage
  zondag 9 juli 2006 @ 17:25:34 #78
70844 Marietje_34
neuronennetwerkster
pi_39663200
quote:
Op zondag 9 juli 2006 13:40 schreef tritri het volgende:
hier de foto's als beloofd.


stiekem foto gemaakt.
[afbeelding]

lief he.
[afbeelding]

nieuwgierig.
[afbeelding]

m,n boxen aan het checken.
[afbeelding]

gangster style.
[afbeelding]


lief heeeee
uberkjoet!!
Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
pi_39672065
quote:
Op zondag 9 juli 2006 17:25 schreef Marietje_34 het volgende:

[..]

uberkjoet!!
ik ben verliefd op m,n nijntje
  maandag 10 juli 2006 @ 22:17:47 #80
84328 Lllaura
painting pictures
pi_39705076
Ik heb Jip nog 'ns onder z'n hok vandaan gesleurd voor een fotosessie. Vond ie erg leuk! Pff, de haren zitten nog in m'n neus..!

Hij heeft opeens een donkere rand op z'n neus.


Met z'n drietjes onder het hok. Mien (rechts en ook een mannetje) wordt meestal weggejaagd door Jip. Heel voorzichtig proberen dus of ie erbij mag.


[ Bericht 5% gewijzigd door Lllaura op 10-07-2006 22:48:01 ]
Kleine en domme mensen beleven niets, maar de sterken, van wie veel verwacht wordt, moeten van allerlei doormaken, opdat ze hun krachten leren kennen en gebruiken.
  maandag 10 juli 2006 @ 22:22:55 #81
12863 oCe
-I am Jack's wasted life
pi_39705320
Nou, Joy is vandaag omgebouwd tot ex-mannetje. Hij is echt een bikkel, kwam thuis na de operatie en was meteen weer vrolijk, actief en gewoon als Joy; alleen wat suffer en een beetje slaperig van tijd tot tijd. Operatie is prima gegaan, Joy heeft nu een 'mooie' kale plek onder z'n kont Qua pijn gaat 't volgens mij prima, hij lijkt nergens last van te hebben. Eet en drinkt goed gelukkig.

Volgens de dierenarts was Joy misschien nog wel ouder dan gedacht, mogelijk zelfs wel zo'n 5 maand. Al is 'tie dan wel een beetje aan de kleine kant. Z'n zaakje was in iedergeval prima ontwikkeld en kon dan ook zonder probleem gecastreerd worden. Nog zo'n twee weken gescheiden houden als we zelf niet thuis zijn, zijn we thuis dan mogen ze onder supervisie samen loslopen. (dit ivm eventuele vruchtbaarheid van Joy nog)

Bij thuiskomst was Bunny wel wat bang voor Joy, hij rook ook helemaal naar 'dierenarts' ipv hooi / Joy, later op de dag even samen gezet en d'r bij gezeten. Na veel onwennig gesnuffel van Bunny's kant zijn ze weer dikke vriendjes; Bunny herkende Joy weer en sindsdien liggen ze weer heerlijk bij elkaar te knuffelen en elkaar te wassen Joy was meteen blij Bunny weer te zien, dat zit wel goed tussen die twee.

Nu alleen afwachten of Joy kans gezien heeft Bunny te bevruchten... misschien over een maandje dus een nestje, maar da's dan in iedergeval meteen de laatste. We duimen! (voor niet zwanger)
Porch Monkey 4 Life!
pi_39706340
Ooh wat super om te horen oCe!! Wat fijn voor Joy en voor Bunny ook natuurlijk.
Komt Joy uit de dierenwinkel? Daar liegen ze wel vaker over de leeftijd van konijntjes, omdat veel mensen ze het liefst zo jong mogelijk nemen.
Klopt dat ze nog een paar weken vruchtbaar zijn, uitkijken voor stiekem gevoos dus.

Maar geweldig om te horen dat alles goed is.

Hier nadert het afscheid... morgen brengen we Punky en Inky naar mijn moeder, waar ze tot het eind van de maand mogen logeren. Fuck, ik ga ze echt missen, die vadsige pluisbalen.

  maandag 10 juli 2006 @ 23:52:54 #83
12863 oCe
-I am Jack's wasted life
pi_39708855
Melusine: die onderste foto is mooi!

Joy komt inderdaad uit de dierenwinkel, maar daar komen we vrij regelmatig om hooi en korrels voor in de bak te halen; Joy zat er net een dag / paar dagen. Was door 1 v/d 2 eigenaren opgehaald bij een fokker, welke geen nut meer had voor Joy. (enige van dit soort die ze daar ook hadden) Het ras hoort 1 hangoor en 1 staand oor te hebben; die van Joy staan allebei gewoon overeind, waar een fokker niet veel aan heeft dus.

In iedergeval bleek er niet veel v/d verstrekte informatie te kloppen nee, maar eind goed al goed; op misschien een nestje na dan. Verder nog nooit dit soort 'geintjes' meegemaakt van deze winkel, dus tsja, misschien dat de fokker in kwestie niet helemaal eerlijk is geweest. Al zou het mij niets verbazen als Joy wel jonger is hoor, Bunny is een dwergkonijn maar die was met een half jaar al groter / ongeveer net zo groot als Joy nu is. Gezien 't formaat oren van Joy zal hij nog wel groeien, met een half jaar zijn ze meestal toch al wel behoorlijk 'op formaat'... Nouja, we zullen wel zien.

Succes met 't missen van je konijntjes!
Porch Monkey 4 Life!
pi_39722174
wat een schattige nijnen allemaal. ik zou graag de mijne laten zien maar weet niet hoe ik foto`s kan posten

ik heb wel even een vraag aan de konijnenkenners....mijn nijn had ik gekocht in de veronderstelling dat hij zo rond de 7 jaar zou worden, maar hij is nu dus al bijna 12 jaar. hij doet het nog prima voor een oudje en zijn vacht glanst nog en oogjes ook ondanks dat hij moeilijk kan zien. het enigste is dat hij helemaal geen groenvoer meer mag omdat zijn darmen dat niet meer aankunnen dus zit hij op hooi, krachtvoer en water en dat gaat prima. heeft iemand nog tips om met zo`n oudje om te gaan? ik pak hem iig niet meer op omdat ik vermoed dat zijn oude botten dat niet meer aankunnen en hij lijkt dat ook niet meer prettig te vinden. hij loopt dag en nacht los in een ren in huis op een stuk vloerbedekking en zijn voerbak is altijd gevuld en pakt naar behoefte. ik merk wel dat hij wat magertjes word, al is hij nooit de dikste geweest. hij lijkt het nog prima naar zijn zin te hebben met af en toe een flinke opleving
je blijft altijd zoeken zolang je het nog niet hebt gevonden.
pi_39722941
Achgos, wat een oud beestje!

Super hoor, dan heb je hem goed verzorgd anders worden ze nooit zo oud (gem. levensverwachting is 8-12, maar in Nederland worden de meeste konijnen maar 3-5 jaar oud omdat ze heel vaak slecht verzorgd worden)

Het klinkt ook allemaal in orde, wat je doet nu. Oppakken moet je sowieso niet doen bij konijnen (tenzij het echt niet anders kan). Sommigen lijken het wel toe te staan, maar zijn dan vaak gewoon bang. Konijnen zijn prooidieren dus ze hebben dan toch zo'n "help, ik ben gevangen door een roofdier"-instinct. Bovendien hebben ze hele sterke spieren maar zwakke botten, dus als ze zichzelf losworstelen kan dat hernia's of valpartijen met botbreuken opleveren.
Maar goed, inderdaad zoals je al doet, lekker laten zitten.
Normaal is het ook absoluut niet goed om de voerbak altijd gevuld te hebben, konijnen mogen maar heel weinig biks, maar in het geval van zo'n heel oud konijntje is er toch nauwelijks risico op te dik worden, en mag je blij zijn als hij nog lekker eet. Snoepjes enzo zijn ook niet goed maar bij mijn eigen oude konijntje gaf ik op het laatst ook gewoon lekkers: liever een fijne oude dag dan moeilijk doen met eten.

Verder kun je alleen maar gewoon heel lief voor hem zijn en hem een fijne oude dag bezorgen. Lekker schoonhouden, veel knuffelen als het konijntje dat fijn vindt, en het klinkt verder allemaal prima, hij loopt lekker los rond enzo.
Ze kunnen trouwens wel 16 worden, dus misschien heeft je bejaarde konijntje nog wel een tijdje te gaan

Oh ja, foto's plaatsen doe je als volgt. Je uploadt de foto's naar een website als www.tinypic.com of www.photobucket.com en dan kijk je naar de precieze locatie van de foto (de URL). Dus bijvoorbeeld http://www.tinypic.com/mijnfoto.jpg Dat adres kopieer je en je zet er imagetags omheen, dat zijn deze dingen [IMG][/IMG]
Dan ziet het er dus zo uit
1[IMG]http://www.tinypic.com/mijnfoto.jpg[/IMG]



oCe, ik geloof dat konijntjes kunnen groeien tot hun negende maand. Ik dacht eerst dat Punky nog wel flinker zou worden door zijn lange oren, maar hij is maar iets groter dan Inky (dat is denk ik een kruising tussen een dwergje en een klein ras, ze is klein met stomp neusbeen) en hij is al zeven maanden

[ Bericht 4% gewijzigd door Melusine op 12-07-2006 02:55:39 ]
  vrijdag 21 juli 2006 @ 21:09:03 #86
84328 Lllaura
painting pictures
pi_40058141
Mientje in het hoge gras .
Kleine en domme mensen beleven niets, maar de sterken, van wie veel verwacht wordt, moeten van allerlei doormaken, opdat ze hun krachten leren kennen en gebruiken.
  zondag 23 juli 2006 @ 11:41:03 #87
12863 oCe
-I am Jack's wasted life
pi_40098784


Onze ex-man
Porch Monkey 4 Life!
  zondag 23 juli 2006 @ 12:30:11 #88
99156 _Boo_
Boo_ming
pi_40100115
Hoe gaan jullie konijnen met de hitte om? Mijn konijn was vorige week nog heel relaxed, maar loopt nu erg onrustig te doen (veel draaien, twee tellen liggen en dan weer opstaan). Iemand misschien nog tips hoe je het wat draaglijker kunt maken voor een konijn
  zondag 23 juli 2006 @ 12:35:56 #89
12863 oCe
-I am Jack's wasted life
pi_40100282
quote:
Op zondag 23 juli 2006 12:30 schreef _Boo_ het volgende:
Hoe gaan jullie konijnen met de hitte om? Mijn konijn was vorige week nog heel relaxed, maar loopt nu erg onrustig te doen (veel draaien, twee tellen liggen en dan weer opstaan). Iemand misschien nog tips hoe je het wat draaglijker kunt maken voor een konijn
Het is hier nu wat afgekoeld na de regenbuien van gisteravond/vannacht, nu zijn ze weer wat levendiger. De afgelopen dagen/week lagen ze maar een beetje te liggen en deden ze bijna niets. Normaal gesproken liggen ze op kleedjes/kussentjes of in hun hok. Nu in een hoek in de schaduw achter een stoel, onder de bank, dat soort donkere en wat koelere plekken. Op het laminaat liggen (koeler dan een kleedje), tegen de muur, etc.

Wat je zou kunnen doen is een lege fles (b.v. cola-fles oid) vullen met water en deze een tijdje in de koelkast leggen. Lekker koel voor ze om vervolgens in het hok of ergens voor ze neer te leggen, vooral Bunny vind dat lekker hier; die gaat er helemaal languit tegenaan liggen. Joy vind 't allemaal wel best en kruipt vervolgens tegen Bunny aan
Porch Monkey 4 Life!
  zondag 23 juli 2006 @ 13:23:06 #90
62733 Stamp_Kip
The Chick of the night!!
pi_40101693
quote:
Op zondag 23 juli 2006 12:35 schreef oCe het volgende:

[..]

Het is hier nu wat afgekoeld na de regenbuien van gisteravond/vannacht, nu zijn ze weer wat levendiger. De afgelopen dagen/week lagen ze maar een beetje te liggen en deden ze bijna niets. Normaal gesproken liggen ze op kleedjes/kussentjes of in hun hok. Nu in een hoek in de schaduw achter een stoel, onder de bank, dat soort donkere en wat koelere plekken. Op het laminaat liggen (koeler dan een kleedje), tegen de muur, etc.

Wat je zou kunnen doen is een lege fles (b.v. cola-fles oid) vullen met water en deze een tijdje in de koelkast leggen. Lekker koel voor ze om vervolgens in het hok of ergens voor ze neer te leggen, vooral Bunny vind dat lekker hier; die gaat er helemaal languit tegenaan liggen. Joy vind 't allemaal wel best en kruipt vervolgens tegen Bunny aan
dat doe ik ook werkt heel goed

Of ik vul zo'n soort geloof dat het een soort kattebakje is maar dan voor fretten(zie foto)..die vul ik met un laagje water en puk gaat dr languit inliggen..lekker wassen meteen..


Of ik haal ff een oud vochtig washandje over zun bolletje
Fotoboek
Hating me is easy...Loving me takes courage
  zondag 23 juli 2006 @ 14:58:22 #91
99156 _Boo_
Boo_ming
pi_40104054
Haha grappig dat ie in dat badje gaat liggen!
Ik heb net een ijszak in een handdoek gewikkeld, hij heeft er heel even aan gesnuffeld maar daar bleef het bij.
  zondag 23 juli 2006 @ 15:36:41 #92
62733 Stamp_Kip
The Chick of the night!!
pi_40104919
quote:
Op zondag 23 juli 2006 14:58 schreef _Boo_ het volgende:
Haha grappig dat ie in dat badje gaat liggen!
Ik heb net een ijszak in een handdoek gewikkeld, hij heeft er heel even aan gesnuffeld maar daar bleef het bij.
mijne ook niet echt in het begin..maar ik heb dat langzaam opgebouwd laatste warme dagen(weken) eerst met me hand puk un beetje nat make..drna met een washandje en toen had ik per ongeluk het drinkflesje niet goed dicht gedraait..ding lekte..en kwam in dat bakje terecht..ging ze languit liggen zoals foto hierboven..ze zag uit wie un rat

af en toe heb ik het gevoel dat niet echt un konijn is maar meer un hond in un konijnen lichaampjuh

Ik heb zo'n soort balletje waar je snoepjus in kan doen..as dr wat inligt kijktie dr niet na om..zit dr nix in dan gaatie voetballen hele kamer door met dat balletje..
Fotoboek
Hating me is easy...Loving me takes courage
pi_40108451
Iets lekkers van vriendje aannemen

Weekje op vakantie en lekker losrennen in de tuin:

En verstoppen tussen de plantenbakken en bloempotten natuurlijk!

Hai mam

De dames hebben een nieuw plateautje, deze tante was er meteen weg van en heeft er een week alleen op gelegen:

En toen was de pret voorbij en moeten ze em delen

Nestelen met een stukje karton?
pi_40108469
Heb vandaag trouwens de hele kooi uitgesopt en schoongemaakt, alles is echt schoongeboend. Nageltjes van nijntjes geknipt en ze kunnen er weer helemaal tegenaan
pi_40176795
Ik heb een probleempje
Ik was net de kooi van me konijn aan het schoonmaken en toen zag ik weer dat dat beest een hele grote klodder stront aan zijn kont had
Dit heeft die ook in de winter
Nu vind ik het toch wel een beetje riskant ivm madenziekte ofzo
Er is zitten ook verschrikkelijk veel vliegen steeds in en rond om de kooi?

Iemand misschien een ideetje wat ik kan doen?
pi_40177820
Vliegen weghouden!!!!!!! Dag lief hummetje ;( Gaas met hele kleine gaatjes om de kooi heenspannen oid. Kontje heel goed schoonmaken en iets aan het dieet doen want het duidt op een welvaartsprobleem, dat plakkontje zijn nl de keutels die ze eigenlijk direct uit de anus op zouden moeten eten en dat doet de jouwne dus niet meer.
pi_40177842
Oh en konijn enorm goed in de gaten houden, als de eitjes uitkomen en je bent er op tijd bij, konijn acuut afwassen met biotex of badedas en direct naar de DA, dan ben je er nog op tijd bij.
pi_40178019
quote:
Op dinsdag 25 juli 2006 20:24 schreef heaven7 het volgende:
Vliegen weghouden!!!!!!! Dag lief hummetje ;( Gaas met hele kleine gaatjes om de kooi heenspannen oid. Kontje heel goed schoonmaken en iets aan het dieet doen want het duidt op een welvaartsprobleem, dat plakkontje zijn nl de keutels die ze eigenlijk direct uit de anus op zouden moeten eten en dat doet de jouwne dus niet meer.
Tja triest verhaalt
Heb het zelf ook gehad met me eerste konijn deed altijd mooi rondhuppelen in de tuin, Ze had opeens ook maden

Maar we hebben echt zoveel tegen de vliegen geprobeerd ook gaas dacht ik hiel allemaal niks
We hebben ook nog 2 papegaaien en 3 honden hier rond lopen dat trekt ook vliegen aan

Ik heb het net tegen me moeder gezegd en ze denkt dat het het beste is als we misschien nu iedere dag de kooi verschonen en de kont nakijken
pi_40178105
Vaker dan eens per dag je nijn controleren!! Serieus hoor, 's avonds was er hier nog niks loos en de volgende ochtend half weg
Overigens kun je er wel wat aan doen want je moet gewoon van dat hele fijne gaas, of gaasgordijn om de hele kooi heen draperen.
pi_40283621
Ow wat erg, zoiets heb ik nog nooit gehoord. Bah vieze rot besten die stink vliegen, succes met je nijn!

Er is van de week een konijn gedumpt bij me ouders op het volkstuincomplex, ze is gevonden door iemand, een wit/zwart angora konijn, zag er heel lief uit. die vrouw is met haar naar de DA geweest en ze was rond de 3jaar .. ik zei nog ik wil haar wel hebben, maar d'r vriendin wilde het konijn graag hebben.. dus helaas pindakaas!

Er zit trouwens ook een heel jong poesje in het bos, gister een paar uur bezig geweest dat beessie te vangen! niet gelukt dus.
Fake it baby - They won't even know!
You can make it ?
Cos everybody knows that that's the way to go
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')