Een recept uit de Allerhande:
Ingrediënten
500 g spaghetti
2 zakjes Hollandaisesaus (a 40 g)
1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g)
6 eetlepels citroensap
1 kropsla
4 eetlepels olie
3 bosuitjes, in dunne ringen
Bereiden
Spaghetti in ruim water met zout beetgaar koken. In steelpan Hollandaisesaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Zalmsnippers erdoor roeren en saus op smaak brengen met helft van citroensap, zout en peper naar smaak. Nog 2 min. zachtjes laten koken. Slabladeren loshalen en grove nerven verwijderen. Sla in grove stukken scheuren, wassen en droogdeppen. In schaal dressing kloppen van olie met rest van citroensap en zout en peper naar smaak. Sla door dressing mengen. Spaghetti over vier borden verdelen en saus erover verdelen. Bestrooien met bosuitjes en sla erbij serveren.
Lekker