is het daar niet een beetje vroeg voor?quote:Op donderdag 25 mei 2006 09:54 schreef Jaguarized het volgende:
Net salade, aardappelschijfjes, ei en pork gehad. Straks chocolade en caramel ijs.
Niet als het hier 10 uur later dan in NL is.quote:Op donderdag 25 mei 2006 12:47 schreef Chielus het volgende:
[..]
is het daar niet een beetje vroeg voor?
aha, Tja, je leest niet automatisch iedereen z'n gegevens. Beetje lekker eten daar in Nieuw Zeeland?quote:Op donderdag 25 mei 2006 12:48 schreef Jaguarized het volgende:
[..]
Niet als het hier 10 uur later dan in NL is.![]()
Ik heb het lokale spul al wel gehad, zoete aardappel is niet mijn ding. Verder is het prima te doen en ook redelijk goedkoop. Heb 8 lappen vlees voor 4,70 euro omgerekend.quote:Op donderdag 25 mei 2006 12:50 schreef Chielus het volgende:
[..]
aha, Tja, je leest niet automatisch iedereen z'n gegevens. Beetje lekker eten daar in Nieuw Zeeland?
Lamsvlees?? (quote:Op donderdag 25 mei 2006 12:53 schreef Jaguarized het volgende:
[..]
Ik heb het lokale spul al wel gehad, zoete aardappel is niet mijn ding. Verder is het prima te doen en ook redelijk goedkoop. Heb 8 lappen vlees voor 4,70 euro omgerekend.
Het is vooral de Britse keuken maar ook de Amerikaanse ketens zijn hier goed vertegenwoordigd. Lamsvlees heb ik 2 weken terug gehaald. Voor 10 dollar = 5 euro had ik 7 lapjes in honey mint & rosemarin marinade.quote:Op donderdag 25 mei 2006 12:56 schreef Chielus het volgende:
[..]
Lamsvlees?? () Dus dat is veel BBQ-en neem ik aan.
Is het een beetje te vergelijken met de Europeese keuken of zijn er meer americaanse invloeden.
haha, grappig ... ik heb net een paar espresso naar binnen gewerkt en ik dadelijk een brood maken (heb geen bbm, dus alles met de blote hand!)quote:Op vrijdag 26 mei 2006 12:40 schreef kabouter.muts het volgende:
Ben brood aan het maken (kneden in bbm en afbakken in oven) en drink nu kopje espresso.
hi Bluezz, kijk anders even op mn linkje naar recepten, misschien zie je iets lekkers!quote:Op vrijdag 26 mei 2006 13:19 schreef Bluezz het volgende:
Ik heb inspiratie nodig voor vanavond en het weekend
* Bluezz gaat flink lezen in CUL !
Beterschap.quote:Op vrijdag 26 mei 2006 13:40 schreef Damzkieee het volgende:
Vanmiddag brood zonder korst. Vanavond: witte bonen in tomatensaus met knakworst en pasta...Ben aan mn amandelen geopereerd
Vrijdagmidagsnackbijdegriek.jpgquote:Op vrijdag 26 mei 2006 15:55 schreef editor2 het volgende:
@ piet: groene asperges. Zacht koken en inzouten bij drooglegging. Zaalig!
Zojuist wat warms bij de Portugees gegeten.
Gevulde tomaat,tomaten-salade & visfilet met frites. Apart en zeer geslaagd voor een keer.
Hmmmm...ik zat zelf aan kabeljauw te denken, maar zalm is ook een optiequote:Op vrijdag 26 mei 2006 16:32 schreef Jaguarized het volgende:
Zalm in een mosterdsausje, is dat te doen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |