abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_37908887
Koffie, koffie en nog es koffie
pi_37909136
Vanavond maaltijdsalade Nicoise met gerookte forel ipv tonijn.
Ik heb de boontjes ei en aardappeltje al gekookt.
  woensdag 17 mei 2006 @ 11:52:03 #229
110962 Jaguarized
Globetrotter
pi_37910759
Vanavond pizza gehad met een aardappelsalade in sour cream.
Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
  woensdag 17 mei 2006 @ 11:59:19 #230
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37911027
Cola Light
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_37911045
7up light. Verslavend is dat spul.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_37911666
Moser Roth chocolade, chocola met ballen

http://www.cwberlin.de/sprue/moserroth.jpg
  woensdag 17 mei 2006 @ 12:40:25 #233
110962 Jaguarized
Globetrotter
pi_37912330
"Pie" --> taartje-achtig iets van bladerdeeg met een vulling van stukjes steak & cheese. Wordt hier veel gegeten, net als de frikandel in Nederland.

Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
  woensdag 17 mei 2006 @ 14:18:34 #234
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_37915636
De daily dish was weer heerlijk hiernaast; elke dag een ander verassingspakket. Jammer dat ik er geen foto van heb gemaakt.

Anyway:
Texas Beef:
Shredded meat fried with red and green pepper, mushrooms, onions, garlic- and soya sauce, topped with cheese and served with French fries.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_37916033
quote:
Op woensdag 17 mei 2006 11:48 schreef tonks het volgende:
[afbeelding]
je kan het wel... Lijkt een beetje op mijn uitsmijter van een maandag bij vd Valk in Breukelen.(voormalig chinees restaurant)

Hey.. omdat je nu blijk geeft normaal te kunnen doen was mijn vraag of je nog interesse had in dat recept wat je een tijdje terug vroeg.
31 december 2006: Inactive FOK!account
pi_37917467

01-08-2008
  woensdag 17 mei 2006 @ 15:41:15 #237
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37918480
En nog een Cola Light
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  woensdag 17 mei 2006 @ 15:52:39 #238
110962 Jaguarized
Globetrotter
pi_37918898
Vanmiddag van de supermarkt weer 11 liter water meegenomen. Ik kan er weer een week tegenaan. Nu aan de water dus.
Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
  woensdag 17 mei 2006 @ 16:04:10 #239
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_37919311
Magnum Honey Nougat - 4 voor 0.99 eur
Confidence through competence
pi_37920965
quote:
Op woensdag 17 mei 2006 14:31 schreef editor2 het volgende:

[..]

je kan het wel... Lijkt een beetje op mijn uitsmijter van een maandag bij vd Valk in Breukelen.(voormalig chinees restaurant)

Hey.. omdat je nu blijk geeft normaal te kunnen doen was mijn vraag of je nog interesse had in dat recept wat je een tijdje terug vroeg.
Dit is een ganzen ei . en ja heb nog zeker interesse.
pi_37921197
tonks:

Die kip/groenten is heel simpel te bereiden

- Pan met water opzetten en heet laten worden.
- Kip in doen (of groenten) en laten koken afhankelijk vd grootte
denk aan +/- 20 minuten.
in de tussentijd je saus maken die je erop wilt doen
- Kip/groenten eruit halen met zo een spatel zodat het water eruit loopt.
- op een bord zetten en de kip/groenten met de saus besprenkelen.

klaar!
31 december 2006: Inactive FOK!account
pi_37921207
Wraps!
pi_37921233
Dus ik moet de kip koken Editor?
  woensdag 17 mei 2006 @ 17:02:53 #244
146730 R81
Ech wel...
pi_37921346
Gyros met gebakken rijst
The most beautiful view is the one I share with you.
Mijn trots!
pi_37921374
Vanavond heerlijke macaroni met lekkere gehaktballetjes van schoonmoeders
pi_37921453
quote:
Op woensdag 17 mei 2006 17:00 schreef tonks het volgende:
Dus ik moet de kip koken Editor?
yup! Gewoon in heet water doen en gaar laten worden.(zorg wel dat het echt goed gaar is zodat de kip echt mooi wit is geworden van zowel binnen als buiten)
Daarna eruit halen, afdrogen en hij is klaar voor consumptie. Als je het goed hebt gedaan moet je vlees heel sappig zijn en mals. Beetje zout erop en je kunt het zo eten. Lekker is bijvoorbeeld als je er gembersaus of oestersaus op doet.(sojasaus mag ook)
31 december 2006: Inactive FOK!account
  woensdag 17 mei 2006 @ 17:09:55 #247
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_37921563
quote:
Op woensdag 17 mei 2006 17:00 schreef tonks het volgende:
Dus ik moet de kip koken Editor?
Ik probeer niet teveel offtopic te gaan maar ik doe het toch

De kip kun je het beste met een boullionblokje koken. Dat geeft extra lekkere smaak aan de kip, anders wordt het wat flauw en moet alle smaak van de saus komen die er niet lekker intrekt.
Confidence through competence
pi_37921687
eeeh... kan... maar waarom gooien we dat niet gelijk er wat selderijstukjes, tomaat e.d. erbij zodat er nog meer smaak inkomt. Dat pure water voor die witte kip is juist belangrijk omdat alles wat je erbij gooit teveel bijsmaak geeft. Puur gekookt water is het meest belangrijke om de witte kip zoals ik dat bereid in zijn volle glore kwa sappigheid te laten uitkomen.

[ Bericht 10% gewijzigd door editor2 op 17-05-2006 17:31:14 ]
31 december 2006: Inactive FOK!account
  woensdag 17 mei 2006 @ 17:22:16 #249
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_37921926
quote:
Op woensdag 17 mei 2006 17:14 schreef editor2 het volgende:
eeeh kan maar waarom gooien we dat niet gelijk er wat selderijstukjes, tomaat e.d. erbij zodat er nog meer smaak inkomt. Dat pure water voor die witte kip is juist belangrijk omdat alles wat je erbij gooit teveel bijsmaak geeft. Puur gekookt water is het meest belangrijke om de witte kip zoals ik dat bereid in zijn volle glore kwa sappigheid te laten uitkomen.
Onzin, puur water haalt alle smaak uit de kip weg. Mijn halve familie aan Chinese koks zou je dat sowieso kunnen vertellen.

Maargoed. Ontopic maar weer.
Confidence through competence
pi_37922031
Vrind, daar gaat het niet om.
De bedoeling is dat de kip zo puur mogelijk uit die pan komt, gekookt
en al en doordrenkt van het vocht dat in alle porien van de kip behoort te zitten
Smaak moet je niet tijdens het kookproces toevoegen dat doe je later.
Dat moeten die chinese koks in je familie je ook vertelt hebben.
Of kom je zometeen zeggen dat zout toevoegen vooraf aan een braadproces
ook logisch is
31 december 2006: Inactive FOK!account
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')