abonnement Unibet Coolblue
  zondag 23 april 2006 @ 09:48:44 #87
46114 DzjieDub
M'n initialen, wat doe je
pi_37205137
Morwen en Totsy: Lees alsjeblieft dit artikel eens door. Kijk daarna, met dit verhaal in gedachten, naar willekeurig welk medium, en kijk of je dingen herkent. Wees extra voorzichtig als het op TV is - dan weet je namelijk zeker dat er al een heel team van mensen onderzoek heeft gepleegd naar degene die daar met het medium spreekt; zeker als die persoon een Bekend Persoon is.
Totsy, je voorbeeld geeft al gelijk aan waar het probleem zit: Het medium gaat dingen beweren, die - als ze waar blijken te zijn - gelijk beaamd worden door de nabestaanden, maar als ze niet waar zijn, vergoelijkt worden door de tekst "kan in feite toch waar geweest zijn want sommigen kennen hun eigen levenspartner nog niet eens". Dat is toch een self-fullfilling prophecy? Wat het medium ook beweert, volgens jou heeft-ie altijd gelijk.
De cursus "Omgaan met teleurstellingen" gaat vandaag helaas niet door
pi_37205144
quote:
Op zondag 23 april 2006 08:52 schreef totsy het volgende:

Een voorbeeld : als dat medium nu zou gezegd hebben dat die oom van jou een rokkenjager (in 't geniep ) was , en niemand heeft er weet van , dan zeggen ze " dat is niet waar" , en in feite kan het toch waar geweest zijn .De mensen willen de waarheid nu eenmaal niet onder ogen zien , als ze een geliefde verliezen .Dat doet pijn .
En een medium kan dat naar boven halen.Hard maar waar !
Je hebt helemaal gelijk!
Mensen willen alleen de goede dingen van een overledene herrinneren.
De minder leuke dingen niet.
The power of beauty
pi_37205196
quote:
Op zondag 23 april 2006 09:48 schreef DzjieDub het volgende:
Morwen en Totsy: Lees alsjeblieft dit artikel eens door. Kijk daarna, met dit verhaal in gedachten, naar willekeurig welk medium, en kijk of je dingen herkent. Wees extra voorzichtig als het op TV is - dan weet je namelijk zeker dat er al een heel team van mensen onderzoek heeft gepleegd naar degene die daar met het medium spreekt; zeker als die persoon een Bekend Persoon is.
Totsy, je voorbeeld geeft al gelijk aan waar het probleem zit: Het medium gaat dingen beweren, die - als ze waar blijken te zijn - gelijk beaamd worden door de nabestaanden, maar als ze niet waar zijn, vergoelijkt worden door de tekst "kan in feite toch waar geweest zijn want sommigen kennen hun eigen levenspartner nog niet eens". Dat is toch een self-fullfilling prophecy? Wat het medium ook beweert, volgens jou heeft-ie altijd gelijk.
Ik ben daar altijd voorzichtig mee.
The power of beauty
pi_37205201
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 12:04 schreef Netflier het volgende:

Laten we aannemen dat je gelijk hebt. Wat dan nog? Als iemand jou benadert om contact te maken met een overleden persoon, waarom zou die geest naar jou toegaan? Jijzelf hebt niets met die geest te maken.
Precies om de reden die eerder al is gegeven: sommige mensen zijn goed in iets. Hebben talent voor iets. De één kan goed zingen, de ander is goed met getallen en een derde heeft heeft een fijngevoelige geest.

Als je mooie muziek wil horen, dan ga je naar een concert. De mensen aldaar hebben verder niets met jou te maken. Ze doen waar ze goed in zijn.
Je kan ook zelf wel proberen om muziek te maken, maar niet iedereen is daartoe in staat.
Soms zijn anderen beter in staat om met hun talenten een ander in beroering te brengen. (of: 'de juiste toon te raken', om maar even in de muzieke sfeer te blijven)
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 16:03 schreef beautyjennifer het volgende:

Maar ik heb zijn of haar gezicht niet eens gezien!
Je voelt het dus aan, als ik dat even zo snel mag concluderen.
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 17:26 schreef beautyjennifer het volgende:

Als iemand zegt dat handoplegging bedrog is en dit ook bewijst dan geloof ik het niet.
De reden is dat ik ook zelf het vermogen heb om dit te doen. Dat betekend dus dat ze met de beste bewijzen mij niet kunnen overtuigen dat het niet bestaat. Puur als ik bij iemand mijn handen op de zere plek leg, dat de pijn weggaat. En dat is geen bedrog. Het werkt ook bij mensen die niets geloven en hier zeer sceptisch tegen over staan!
Een familielid van mijn oma kon dit ook, maar was er bang voor en wilde er dus niet over praten of erover horen. Wie weet had het ermee te maken dat ze uit een cultuur kwam die aan dit soort dingen vanalles verbond..

Handoplegging is één van die dingen waarvan ik denk dat ze mogelijk zijn. Vraag me niet waarom, want ik zou het niet weten. Het is een gevoel. Wie weet zelfs deel van een herinnering, waarmee ik de link niet meer kan leggen.
quote:
Ik kan ook niet alles verklaren wat er gebeurd.
Maar als je alles bewezen wilt hebben dan ben je maar zielig!
Als je verliefd wordt, dan ga je toch ook niet naar de huisarts om uit te laten zoeken of dat inderdaad ook het geval is.
Je kunt wel alles wegstoppen en als je iets overkomt maar beweren: Het gebeurd niet, dit bestaat niet.
Albert Einstein zei eens: 'Het mooiste wat we kunnen meemaken, is het raadselachtige. Daar komt alle ware kunst en wetenschap uit voort.'
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  zondag 23 april 2006 @ 09:59:51 #91
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37205229
Ik ben aan het oefenen met contact leggen Ik ben sceptisch naar mezelf toe, ik zie mezelf ook niet als medium maar ik zie het als experiment om zaken op een rijtje te krijgen. Ik wil weten waar overleden mensen zijn en ik wil me meer richten op mensen die ontvoerd zijn en dergelijke.

Zo heb ik vannacht een poging gedaan om An en Eefje te benaderen. Ik kreeg schijnbaar een contact binnen maar ik twijfel altijd aan wat ik doe.

Ik denk ook dat een goed medium bij alles wat hij of zij doet, continu twijfelt aan de waarheid van het verhaal.

Als ik in contact ben schijnbaar, dan twijfel ik iedere seconde en vraag ik de andere kant ook continu of ik mezelf niet voor de gek aan het houden ben. En zo test ik mezelf continu. En zo zal ik ook doorgaan richting de toekomst. Soms lijkt het alsof een overleden ziel in mij zit, dus als ik dan aan het praten ben op zachte toon, dan is het vanzelf zo dat het lijkt dat ik contact heb met mezelf. Alleen door te vragen aan die andere kant of ik het juist heb, kan ik erachter komen of ik het juist heb. En daar zal ik testen voor gaan uitvoeren nog.

Wat ik doe voelt goed en natuurlijk aan, ik denk vaak te weten dat het waar is. Maar ik wil 100 procent zekerheid altijd. Ik kan niet leven met 99 procent zekerheid dus ik wil nog zekerder worden van alles. Dus ieder moment van contact vraag ik op een humorvolle manier of ik wel contact heb. En dan krijg ik weer wat binnen, en dan twijfel ik weer en dan vraag ik weer. En vervolgens probeer ik zo het contact op te bouwen

Ik zal blijven testen en toetsen en toch contact proberen te leggen zoveel mogelijk. Ik ga niet mezelf voor de gek houden, daar ben ik op tegen. Ik wil alles duidelijk hebben en ik wil zeker zijn van de zaak.

Bij mij lukt het vaak alleen na 0:00 dat contact leggen, dan ben ik 2 uur bezig ermee. In complete duisternis doe ik dat. Als alles zwart is.

Als ik verder ga hiermee dan ga ik me richten op vermiste mensen en ontvoerde en vermoorde mensen.

Nicky Verstappen bijvoorbeeld, daar ga ik me ook nog op richten. Ik pak zoiets met zijden handschoenen aan dus. Ben zo voorzichtig als maar zijn kan. En dat is ook nodig. Ik wil die zielen niet verstoren en van slag maken.

Maar ik ben rustig altijd, op fok! kom ik niet rustig over maar ik ben vaak de rust zelver en kan fluisteren. Ik fluister ook als ik bezig ben met contact. Ik fluister De manier van contact leggen is zo zacht, dat het amper te verstaan is. En dat is denk ik ook de juiste manier.

Heel rustig moet zoiets gebeuren.

An en Eefje begin ik dus mee, ik zal proberen te onderzoeken wat te doen valt. Ik ga niet zeggen dat ik overleden mensen terug kan brengen. Toch ben ik van mening dat het leven van An en Eefje afgerond moet worden hier. Ze moeten terug naar hun ouders. Ze hadden niet mogen sterven. Ze hadden moeten leven.

En zo zijn vele zielen die gestorven zijn vroegtijdig. Als je het mij vraagt is iedere ziel vroegtijdig gestorven omdat het eeuwige leven op dit moment geen logisch gegeven is.

Tis een soort van missie en experiment hier.

Ik had het ook in ouwehoer verteld hier. Ik ken een betrouwbare vrouw die voor de politie heeft gewerkt, ook een soort medium en die heeft feiten weten aan te dragen bij de politie die door "normale' mensen nooit gevonden had kunnen worden.

Daarboven ligt veel informatie Daarboven ligt veel meer

En de skeptische mensen, tja, dat is een feit.

Ik zie het zo

Je hebt 2 werelden. Je hebt de mensen die leven compleet in de realiteit, en je hebt mensen die leven in een andere wereld.

Vannacht nog gesproken met iemand via telepathie die moest lachen ook. Die had hetzelfde. Dat veel mensen zo erg in de realiteit staan, dat ze niets geloven en dat je ook die mensen niet kunt bijbrengen wat er allemaal mogelijk is.

Het is alsof je tegen een muur praat ook.

Hoe laat je een blinde zien wat niet te zien valt voor een blinde???? En dan is blinde niet eens een juist voorbeeld. Hoe kun je een blinde dus wijsmaken hoe een boom eruit ziet??? En zelfs dat is niet juist. Een blinde gelooft eerder hoe en boom eruit ziet als je uitlegd hoe een boom eruit ziet.

Ik kan dus niet uitleggen hoe het zit met de mensen die totaal ongelovig zijn en niet kunnen zien. Maar dat is ook niet belangrijk. Die mensen hoeven niet te geloven en mogen skeptisch blijven wat ze willen. Die andere wereld bestaat toch en zal altijd bestaan.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 10:15:37 #92
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37205375
Zal ik even in het voetspoor van een scepticus kruipen die naar mijn post kijkt

"Kan niet, bestaat niet, in geen mogelijkheid mogelijk". Maar dat bestaat niet in de wereld waar zij in leven. Daar bestaat het niet. Die sceptische mensen kijken alleen naar hun eigen besef. En als je het mij vraagt hebben die mensen geen groot besef. Ze leven in een andere kleine wereld, ze zien alleen wat ze zien, ze openen de ogen niet verder en zien niet wat er meer te zien valt. Ze zien niet optimaal. Ze hebben het zicht niet. Heb je goed zicht, dan zie je alles. Een kwestie van jezelf open stellen is het, dan zie je alles. Open stellen en dan kan ik me goed voorstellen dat het niet makkelijk is om je open te stellen. Kost mij ook nog steeds moeite, maar ik werk eraan, iedere dag verder met open stellen en kijken en zien en voelen. En niet leven in een gesloten wereld. Leef je in een gesloten wereld dan leef je in een isoleer-cel.

Als je een groot besef hebt, dan wordt vanzelf de wereld groter en dan neemt de realiteit ook in omvang toe.

Zie het maar alsof je de grenzen uit doet breiden in je leven. Ik doe dat dus iedere dag, ik ben iedere dag bezig om grenzen te verleggen. Een ultieme kick geeft dat, steeds wat meters winnen, steeds groeien en uitbouwen van wat er te zien en te weten valt.

Sceptische mensen leven volgens mij in een zeer bekrompen wereldje. Ik zou niet graag in hun schoenen willen staan. Die wereld is zo klein en krap, ik zou met mijn geest gek worden in die wereld. Ik zou me opgesloten voelen.

In mijn wereld is het allemaal anders. Hier waar ik leef is ruimte, ik kan zeggen er is ruimte jah. Veel ruimte. Nog lang niet genoeg ruimte. Over 40 jaar is er zoveel ruimte in mijn wereld dat ik zo ver kan gaan dat ik gewoon weg kan hier. Ik kan andere plekken opzoeken.

En over 40 jaar is het niet eens het einde van de rit, er komt geen einde aan mijn rit. Mijn rit gaat door tot het oneindige van alles. Mijn leven is oneindig.

Sceptici leven niet in een oneindige wereld, daarom is ook de paranormale wereld voor die mensen niet toegankelijk. Ze hebben geen open wegen en de poort is gesloten. Kunnen ze niets aan doen. Zo heb ik 22 jaar geleefd. En 6 jaar geleden wist ik ook niet veel omdat ik me niet bezig hield ermee.

Hoe meer je je open stelt en bezig bent ermee, des te groter die wereld gaat worden

En het mooie is, die wereld is oneindig groot.

Dus dan kun je mij zien als sceptici als gestoord of als iemand die uit de nek lult, kan me goed voorstellen dat je dat denkt. Omdat je niet weet wat zich afspeelt in mijn leven. Ik kan dan een ding zeggen, ik voel me geweldig en ik ben vaak zo vrij als een vogel En het vrije gevoel zal nog toenemen maar dan ga ik nu te ver offtopic.

Het gaat om contact leggen, en ben je een vrije vogel of vrije ziel, dan kun je overal naar toe. Je kunt iedere mogelijke ziel benaderen. Omdat je kunt reizen daarheen. Je kunt als vrije ziel overal heenreizen waar je maar wilt.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 10:23:13 #93
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_37205455
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 23:52 schreef totsy het volgende:

[..]

Blijf daar dan vanaf he, van die idioten, idioten zitten overal in elk circuit en van hoog tot laag, zo boven zo beneden , zo binnen zo buiten ...en dank zij idioten kun jij DE WARE vinden , dus wees blij dat er nog idioten zijn !
Kan er geen touw aan vast knopen, wat is de bedoeling van je geraaskal ?
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  zondag 23 april 2006 @ 10:28:09 #94
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37205503
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:15 schreef Dromenvanger het volgende:
Zal ik even in het voetspoor van een scepticus kruipen die naar mijn post kijkt

"Kan niet, bestaat niet, in geen mogelijkheid mogelijk". Maar dat bestaat niet in de wereld waar zij in leven. Daar bestaat het niet. Die sceptische mensen kijken alleen naar hun eigen besef. En als je het mij vraagt hebben die mensen geen groot besef. Ze leven in een andere kleine wereld, ze zien alleen wat ze zien, ze openen de ogen niet verder en zien niet wat er meer te zien valt. Ze zien niet optimaal. Ze hebben het zicht niet. Heb je goed zicht, dan zie je alles. Een kwestie van jezelf open stellen is het, dan zie je alles. Open stellen en dan kan ik me goed voorstellen dat het niet makkelijk is om je open te stellen. Kost mij ook nog steeds moeite, maar ik werk eraan, iedere dag verder met open stellen en kijken en zien en voelen. En niet leven in een gesloten wereld. Leef je in een gesloten wereld dan leef je in een isoleer-cel.

Als je een groot besef hebt, dan wordt vanzelf de wereld groter en dan neemt de realiteit ook in omvang toe.

Zie het maar alsof je de grenzen uit doet breiden in je leven. Ik doe dat dus iedere dag, ik ben iedere dag bezig om grenzen te verleggen. Een ultieme kick geeft dat, steeds wat meters winnen, steeds groeien en uitbouwen van wat er te zien en te weten valt.

Sceptische mensen leven volgens mij in een zeer bekrompen wereldje. Ik zou niet graag in hun schoenen willen staan. Die wereld is zo klein en krap, ik zou met mijn geest gek worden in die wereld. Ik zou me opgesloten voelen.

In mijn wereld is het allemaal anders. Hier waar ik leef is ruimte, ik kan zeggen er is ruimte jah. Veel ruimte. Nog lang niet genoeg ruimte. Over 40 jaar is er zoveel ruimte in mijn wereld dat ik zo ver kan gaan dat ik gewoon weg kan hier. Ik kan andere plekken opzoeken.

En over 40 jaar is het niet eens het einde van de rit, er komt geen einde aan mijn rit. Mijn rit gaat door tot het oneindige van alles. Mijn leven is oneindig.

Sceptici leven niet in een oneindige wereld, daarom is ook de paranormale wereld voor die mensen niet toegankelijk. Ze hebben geen open wegen en de poort is gesloten. Kunnen ze niets aan doen. Zo heb ik 22 jaar geleefd. En 6 jaar geleden wist ik ook niet veel omdat ik me niet bezig hield ermee.

Hoe meer je je open stelt en bezig bent ermee, des te groter die wereld gaat worden

En het mooie is, die wereld is oneindig groot.

Dus dan kun je mij zien als sceptici als gestoord of als iemand die uit de nek lult, kan me goed voorstellen dat je dat denkt. Omdat je niet weet wat zich afspeelt in mijn leven. Ik kan dan een ding zeggen, ik voel me geweldig en ik ben vaak zo vrij als een vogel En het vrije gevoel zal nog toenemen maar dan ga ik nu te ver offtopic.

Het gaat om contact leggen, en ben je een vrije vogel of vrije ziel, dan kun je overal naar toe. Je kunt iedere mogelijke ziel benaderen. Omdat je kunt reizen daarheen. Je kunt als vrije ziel overal heenreizen waar je maar wilt.
Je hebt net een joint op zeker
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 10:33:13 #95
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37205584
Een kleine toevoeging nog.

Ik kijk vaker het programma " Opsporing gezocht".

En de laatste keer zochten ze een 3-tal die een moord had gepleegd. Ze hadden een vrouw zwaar mishandeld en gedumpt in een bos.

En dan zie ik die getekende foto's van dat 3-tal. En dan gaat er een lichtje branden hier. Die mensen lijk ik te kennen, het roept iets op. Alsof ik de naam kan achterhalen van dat 3-tal.

Ik wil dat verder ontwikkelen. Als dat 3-tal een lichtje laat branden dan moet ik gewoon verder gaan met mezelf ontwikkelen. Opsporen dus ook. Ik voelde gewoon een connectie en associatie bij het zien van dat 3-tal.

Het leken bekenden van mij te zijn terwijl ik ze niet ken.

Ieder mens op iedere willekeurige foto lijkt een bekende te zijn. Omdat ieder gezicht bekend voorkomt.

Mocht ik dus ooit mijn "gave" kunnen ontwikkelen dan zou ik willen opsporen. Dan geeft de politie me foto's en dan zeg ik in een mum van tijd waar die daders zich bevinden

Rechercheur

Ik ga gewoon verder met waar ik mee bezig ben. Ontwikkelen dus. Hier op fok! blijven schrijven en doorontwikkelen. Ik moet mezelf zover ontwikkelen totdat ik helemaal uitgewikkeld ben

En dan zie ik wel wat ik kan betekenen nog. Wie weet ga ik voor de wereldwijde politie werken en terroristen opsporen Je weet maar nooit. Ik wil iets betekenen, heb altijd iets willen betekenen.

Ik wil uitdagend en leuk werk. En ik zeg nu niet dat het me 100 procent zeker gaat lukken. Maar dat ik doorga met ontwikkelen is een gegeven. Zover ontwikkelen totdat ik helemaal klaar ben met ontwikkelen en er valt altijd wat te ontwikkelen.

Foto's bekijken wil ik nog. Kan makkelijk via internet. Foto's bekijken en proberen in te schatten wat het karakter is van de persoon achter de foto. En proberen verder te analyseren van die foto
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 10:34:57 #96
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37205612
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:28 schreef playsur het volgende:

[..]

Je hebt net een joint op zeker
Als je niets toe te voegen hebt, dan kun je beter niet posten

Ik wilde negeren maar ik zal nog gaan negeren.

Ik gebruik geen drugs. Het enige dat ik gebruik zijn gedachten-opschoners, en dat gebeurt via de dokter, mijn gedachtes blijven schoon dus, schoner dan schoon. Ik ben bezig om helder te worden. Dat is het enige.

En iedere vorm van drugs maakt niet helder. Ik drink ook geen druppel alcohol omdat het denken daardoor verstoord wordt.

Ik ben compleet clean

En juist het clean zijn is de grootste mogelijk manier van bezig zijn. Dat geeft de ultieme kick

Drugs is voor losers.

Zelfs koffie en nicotine wil ik nog vanaf stappen. Iedere mogelijke invloed is niet gewenst hier. Omdat het heldere niet naar voren kan komen daardoor.

En helderheid staat bovenaan mijn lijst.

Weet je wat het is Ik heb alles in mijn hoofd zitten. Ik ben nog bezig met toegang krijgen tot alles, maar ik heb iedere misdadiger in mijn hoofd zitten omdat ik contact kan leggen met alles op deze wereld.

Zie het maar als de film X-men. Waar die kale zo'n ding op zijn hoofd zet en bijzondere mensen doet opsporen.

Zo denk ik dat ik mijn talent moet gaan benutten. Ik moet toegang krijgen. Zie ik straks een foto dan moet ik via mijn hoofd naar de dader of de ontvoerde kunnen reizen. Alsof ik een route-planner in mijn hoofd heb zitten.

Dat bedoel ik met ontwikkelen. Ik moet feiten in mijn kop gaan stampen nog. Alle mogelijke feiten. Maar wie weet krijg ik die feiten vanzelf nog in mijn hoofd. Dat ik straks niet eens hoef te lezen of te leren. Dat ik via toegang krijgen alles in mijn hoofd krijg.

Zo denk ik dat mijn toekomst eruit gaat zien, als ik even kijk naar mijn toekomst. Dan denk ik dat het zo verder gaat met die ontwikkelingen

Niets is zeker natuurlijk, maar dat is ook een weg die ik opga richting de toekomst. Zo zijn er veel meer wegen nog.

En als ik deze wereld in mijn hoofd kan krijgen, dan kan ik ook de wereld van de overleden mensen in mijn hoofd krijgen. En alle andere mogelijke werelden die bestaan.

Tis een kwestie van open stellen en alles opnemen. Alle informatie naar binnen laten komen. En ook je gevoel goed gebruiken.

Ik ga weer een versnelling lager.

Ik leg de lat niet te hoog, ik doe het rustig aan.

Af en toe zegt mijn verstand hoe mijn toekomstige leven eruit gaat zien. Ik zeg dit niet zelf, als ik soms lekker een kopje koffie drink buiten, dan krijg ik door wat er gaat gebeuren in mijn leven. En dan kan ik twijfelen eraan altijd, of ik denk van, okey beste dromenvanger, in de toekomst wordt je de beste geheime agent die bestaat omdat je weet hoe je moet omgaan met je hoofd en alles in je ziel.

En dan mocht je dit allemaal niet geloven, dan zie je het maar als een kort verhaal.

Dan zie je het maar als een kinderboek waar een jongen een droom heeft om de wereld te veranderen.

[ Bericht 19% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 23-04-2006 10:51:26 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 10:48:40 #97
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37205808
Ben je niet verslaaft aan het schrijven dan, dromenvangertje?

Door het schrijven vertroebeld je heldere visie in een mistige damp waaruit ontsnappen onmogelijk is.
Je taak is elders en dan vooral bij het niet negeren.
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 10:52:31 #98
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37205879
Schrijven is goed beste man

Schrijven opent nieuwe wegen Met schrijven kun je alle poorten openen. Je onderschat de waarde van schrijven.

Niets mis met een flinke dosis schrijven. Het deelt het denken in, je kunt met schrijven je hele hoofd indelen hoe je zelf wilt. In de toekomst kun je zelf scheppen met schrijven, schrijven is mijn toekomst en hoort erbij, dus ik schrijf lekker door Ik ga nog brood verdienen met schrijven ook. Dus laat mij lekker schrijven want het wordt mijn werk. Het is al mijn werk.

Dus ik zie het probleem niet.

En wat mijn taak is weet ik zelf ook, hoef jij me niet te vertellen

Dus ga maar weer met de lego spelen Laat je het echte werk aan professionals over ook.

Amateuren kunnen beter iets anders gaan doen. En vooral de echte mannen niet afleiden.

En dan speel ik even vals. Je hebt 171 berichten en denkt dat je iets mag zeggen hier

Opzouten zul je

Kom maar terug als je boven de 10,000 of 20,000 staat. 5000 is al netjes om te beginnen. 171 berichten, laat me niet lachen zeg.

Ik sta op 40,000 met al mijn namen. En ieder bericht is lang jah. Omdat het erbij hoort.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 11:10:05 #99
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37206181
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:52 schreef Dromenvanger het volgende:
Schrijven is goed beste man

Schrijven opent nieuwe wegen Met schrijven kun je alle poorten openen. Je onderschat de waarde van schrijven.

Niets mis met een flinke dosis schrijven. Het deelt het denken in, je kunt met schrijven je hele hoofd indelen hoe je zelf wilt. In de toekomst kun je zelf scheppen met schrijven, schrijven is mijn toekomst en hoort erbij, dus ik schrijf lekker door Ik ga nog brood verdienen met schrijven ook. Dus laat mij lekker schrijven want het wordt mijn werk. Het is al mijn werk.

Dus ik zie het probleem niet.

En wat mijn taak is weet ik zelf ook, hoef jij me niet te vertellen

Dus ga maar weer met de lego spelen Laat je het echte werk aan professionals over ook.

Amateuren kunnen beter iets anders gaan doen. En vooral de echte mannen niet afleiden.

En dan speel ik even vals. Je hebt 171 berichten en denkt dat je iets mag zeggen hier

Opzouten zul je

Kom maar terug als je boven de 10,000 of 20,000 staat. 5000 is al netjes om te beginnen. 171 berichten, laat me niet lachen zeg.

Ik sta op 40,000 met al mijn namen. En ieder bericht is lang jah. Omdat het erbij hoort.
Jouw vele schrijven heeft je brein vertroebeld, je bent niet helder genoeg meer.

Schrijven is een groot goed voor ieder die het kan.
Teveel schrijven is schadelijk.
Je kunt last van je vingers krijgen door in een verkrampte houding achter je toetsenbord te gaan zitten.
Is dus schadelijk om veel te schrijven, beter kun je focussen op die dingen die wel ertoe doen.

Jouw taak ligt ergens anders en dat blijf ik niet zeggen.

IK ga ook vals spelen oke?
quote:
Geregistreerd op: zaterdag 7 februari 2004 @ 19:38
en dan de mijne van enkele weken geleden.
Bedenk dat als ik 2 en een half jaar verder ben er nog veel meer posts staan dan jij ooit had kunnen halen.
Gemeen hé.
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 11:10:44 #100
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37206189
Over schrijven dus

Tis een verslaving inderdaad. Maar niet eens een verslaving. Als ik een boek lees dan leg ik het schrijven weg. Ik lees ook, ik wil de taal begrijpen dus.

Ik wil met taal spelen.

Ik lees dan Dan Brown en denk bij mezelf. Dat is een sterk staaltje schrijven, maar ik kan dat beter. Nu kan ik het niet beter. Maar ik kan het in de toekomst beter.

Als je bezig bent met schrijven, moet alles perfect in elkaar passen. Vanaf het begin tot het eind moet het een master-piece zijn. Ieder detail moet passend zijn.

En dat heb ik nog niet, hoewel ik schrijf op de automatische piloot vaak.

Maar goed, het gaat off-topic.

Ik ga toch door, gisteren ook iemand hier tegengekomen die wilde zelfs afspreken om mij van gedachte te laten veranderen. Was zogenaamd bezorgd Als er 1 persoon is waar je geen zorgen over hoeft te maken op deze wereld, dat ben ik het wel.

Heb de nodige ellende gehad en het kan alleen maar beter gaan.

En dan ga ik nu verder met puzzelen Het gaat niet eens zozeer om het schrijven, het gaat om het puzzelen ook.

Gisteren met mijn broer nog even gepraat erover, jah, ik praat ook dus. Ik schrijf niet alleen.

En dan leg ik uit dat het een puzzel is. Overal ter wereld vinden handelingen en acties plaats. En iedere actie is een onderdeel van de puzzel. De puzzel is continu in beweging en de puzzel gaat richting de toekomst perfect bewegen.

Het is een dynamische puzzel dus. En overleden mensen horen zeker in die puzzzel thuis. En zo zal er meer zijn dat in die puzzel thuis hoort.

Alles hoort in de puzzel thuis. Vandaar zijn details belangrijk. Het gaat niet om het geheel, het gaat erom hoe het geheel is opgebouwd. Je zult de puzzel nooit kunnen oplossen als je alleen naar het geheel kijkt.

Mis je een klein stuk van de puzzel, dan zul je de puzzel nooit weten op te lossen.

En dan heb je team-work nog. Mensen helpen elkaar vaak onbewust in de puzzel. De een geeft een voorzet en de ander kopt in.

Als er hier een topic geopend wordt, dan reageer ik daarop. Dan opent het een nieuwe weg in mijn denken en schrijf ik mijn gedachte erover op. En alleen door te schrijven in dat topic, valt er iets op de plek. En als ik 1 keer iets geschreven heb, dan is dat blijvend resultaat dus. Zelfs al vergeet ik het, dan nog werkt het door.

En zo werkt het verder door in het geheel, het werkt niet alleen door in mijn eigen leven, het werkt door in het complete geheel, het werkt door in de complete puzzel.

Net zoals de acties van iedere willekeurige andere persoon doorwerkt in het geheel.

En dan niet alleen via internet. Overal. Waar je ook komt is de puzzel in werking. De puzzel beweegt continu.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 11:13:34 #101
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37206245
Playsur, ik heb geen zin in zulke discussies

Omdat ik er niets aan heb. Ik richt me liever op discussies die toegevoegde waarde hebben. Dus voeg iets toe en ik reageer. Anders zet ik je op ignore.

Ik heb mijn tijd beter te besteden en je leidt dus echt af. Je bent een stoorzender en dat is gewoon om jou een les te lezen. Je weet het spel niet te spelen zoals het gespeeld moet worden. Weet je het spel te spelen, dan had je sowieso niet in deze topic gereageerd. Dan had je die invoer-knop niet eens aangeraakt.

Je stoort dus. En zo lopen er op fok meer stoorzenders rond. Mensen die elkaar voor de voeten lopen hier. Voor de virtuele voeten.

Laat mij gewoon met rust, en dat geldt dan meteen voor iedereen. Gewoon met rust laten want als het op "rellen" aankomt verlies je gegarandeerd.

En het rellen is een spelletje dat weet ik, af en toe leuk. Maar ik heb zaken te doen.

En ik raak afgeleid en dan moet ik weer alles oppakken en dat verstoort.

Ik weet je opleiding en leeftijd niet. Je gebruikt drugs heb ik via je historie gezien als ik het goed heb.

Stop met drugs en kom daarna eens terug. Wie weet valt er dan wel te praten.

Ik vraag me ook af wat jou bezielt om uberhaupt te beginnen over drugs in het topic hier. En de rest van je schrijven.

Als er een iemand weg van deze planeet is, dan ben jij het wel.

Als ik ooit een eigen bedrijf heb en jij komt solliciteren en ik ga jou interviewen. Dan zijn er 1000 kanditaten voor jou die ik aanneem Omdat je niet bij de les bent. Sowieso mensen die drugs gebruiken zijn niet gewenst op de arbeidsmarkt.

Dus ik zeg even..."WAKKER WORDEN". Wakker worden in de droom wellicht. Wakker worden hoeft niet, als je maar bij de les bent.

En speel het spel eens goed. Richt je op je eigen zaken ook. Bemoei je niet met andermans zaken.

[ Bericht 6% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 23-04-2006 11:19:02 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 11:34:02 #102
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37206596
Sjonge sjonge, wat een reactie op wat jij ziet als "rellen".
Deze topic gaat over de vraag of mediums al dan niet bestaan.

Wat ik van jou heb begrepen is dat je zoekende bent naar het onverklaarbare.
Jij hebt jouw eigen ideeen over het onverklaarbare en ik de mijne.

Wel ben ik er allang achter dat die discussie eindeloos is, idd niet iets om zomaar te verklaren in een topic vol met wanabee amateur-schrijvers die zo vol van zichzelf zijn dat ze anderen maar stoorzenders vinden die afleiden van waar ze mee bezig zijn.

Triest is het dat je je hesenspinsels aan sommige topics durft te verbinden.

Mijn eerste gedachte, toen ik je profiel las, was er een van medelijden.
Medelijden omdat je een zeer verwarde soul hebt.
Neemt niet weg dat dat MIJN mening is en niet overeen hoeft te komen met wat jij van jezelf vind.

Ik hoop dat jij vind waarnaar je zoekende bent maar heb zo m'n twijfels hoor.
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 11:36:03 #103
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37206630
Dat je dope afkeurd is je goed recht maar vergeet niet dat vele helderzienden juist met die zooi tot verbluffende resultaten zijn gekomen.

Daarbij zijn het in mijn ogen gewoon kruiden hoor.
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 11:36:06 #104
46114 DzjieDub
M'n initialen, wat doe je
pi_37206632
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:15 schreef Dromenvanger het volgende:
Zal ik even in het voetspoor van een scepticus kruipen die naar mijn post kijkt

[...oeverloos verhaal]
Dit toont alleen maar aan dat je een allerbelabberdste skepticus bent, dat je er totaal niets van begrijpt en alleen met je eigen gekleurde bril kijkt naar wat er allemaal gaande is.
Skepsis is het Griekse woord voor onderzoek. En dat is precies was skeptici doen: Juist omdat ze beseffen dat NIEMAND de wijsheid in pacht heeft, zijn skeptici bereid om juist ook anderen erbij te betrekken om op die manier zo dicht mogelijk bij een "universele" - voor iedereen geldende - waarheid te komen. Zeg nou niet dat dat niet bestaat omdat iedereen uniek is, want dat is pure bullshit: Ieder mens is in principe hetzelfde, en verschilt alleen in details (zoals huidskleur, vorm en grootte van de neus, en opvoeding die jouw gedachten meer beïnvloedt dan je je kunt indenken).

Opgesloten? Nee dus. Integendeel. Bevrijd juist.

Enne, zonder nu gelijk in een ongebreidelde spraakwaterval terecht willen geraken, het gaat er niet om of de paranormale wereld al dan niet toegankelijk is voor skeptici, het gaat erom dat jij kunt aantonen dat je er wel terecht kunt komen. Ik kan zelf geen twee noten op de piano spelen, maar kan donders goed horen of iemand anders wel kan spelen of niet. Ik ben geen sporter, maar desondanks weet ik dat iemand die 24 seconden doet over de 100 meter hardlopen bepaald weinig kans maakt om goud te behalen op de Olympische spelen.

Edit: Nu zal je wel weer terugkomen met "hoe kan je uitleggen hoe een sinaasappel smaakt" of een dergelijke dooddoener, maar dat wordt helemaal niet gevraagd. Het enige wat ik vraag is of je het verschil kunt uitleggen tussen een sinaasappel en een banaan. Of zoiets. Je begrijpt de beeldspraak, hoop ik.
De cursus "Omgaan met teleurstellingen" gaat vandaag helaas niet door
  zondag 23 april 2006 @ 11:37:19 #105
46114 DzjieDub
M'n initialen, wat doe je
pi_37206657
quote:
Op zondag 23 april 2006 09:54 schreef beautyjennifer het volgende:

[..]

Ik ben daar altijd voorzichtig mee.
Hoe bedoel je dat? Voorzichtig met een kritisch artikel doorlezen, of voorzichtig met de gevoelens en gedachtes van anderen?
De cursus "Omgaan met teleurstellingen" gaat vandaag helaas niet door
  zondag 23 april 2006 @ 11:41:06 #106
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37206736
quote:
Op zondag 23 april 2006 11:36 schreef DzjieDub het volgende:

[..]

Dit toont alleen maar aan dat je een allerbelabberdste skepticus bent, dat je er totaal niets van begrijpt en alleen met je eigen gekleurde bril kijkt naar wat er allemaal gaande is.
Skepsis is het Griekse woord voor onderzoek. En dat is precies was skeptici doen: Juist omdat ze beseffen dat NIEMAND de wijsheid in pacht heeft, zijn skeptici bereid om juist ook anderen erbij te betrekken om op die manier zo dicht mogelijk bij een "universele" - voor iedereen geldende - waarheid te komen. Zeg nou niet dat dat niet bestaat omdat iedereen uniek is, want dat is pure bullshit: Ieder mens is in principe hetzelfde, en verschilt alleen in details (zoals huidskleur, vorm en grootte van de neus, en opvoeding die jouw gedachten meer beïnvloedt dan je je kunt indenken).

Opgesloten? Nee dus. Integendeel. Bevrijd juist.

Enne, zonder nu gelijk in een ongebreidelde spraakwaterval terecht willen geraken, het gaat er niet om of de paranormale wereld al dan niet toegankelijk is voor skeptici, het gaat erom dat jij kunt aantonen dat je er wel terecht kunt komen. Ik kan zelf geen twee noten op de piano spelen, maar kan donders goed horen of iemand anders wel kan spelen of niet. Ik ben geen sporter, maar desondanks weet ik dat iemand die 24 seconden doet over de 100 meter hardlopen bepaald weinig kans maakt om goud te behalen op de Olympische spelen.
Ik heb een uniek pad wat ik alleen moet bewandelen. Ik heb een pad te bewandelen zoals ieder mens. Jij bewandeld waarschijnlijk ook een uniek pad. Zie je jou pad niet als uniek. Dan hoor je bij de kudde. Dan ben je een kudde-mens.

Dat jij ieder mens als hetzelfde ziet moet je zelf weten. Ik weet wel beter.

Mijn pad is compleet anders dan jou pad, gelukkig maar ook. Ik wil niet in jou voetsporen staan Ik wil in niemands voetsporen staan, als het goed is heeft ieder mens dat een beetje. Dat mensen blij zijn met hun eigen unieke leven ook. Ik zou gek worden als ik iemand anders moest zijn.

Ga gerust verder op jou manier van denken. Je helpt mij nu ook toch, je laat nogmaals zien dat ieder mens een eigen pad heeft. Het feit dat wij het niet met elkaar eens zijn, is al een bewijs dat we compleet anders zijn. En ik maak het iedere dag mee dat mensen anders zijn, geen enkel mens is hetzelfde. En dat maak ik in het echt mee dus. Als je denkt dat ieder mens hetzelfde is, dan heb je een schroef te vast zitten. Ik zeg duidelijk te vast zitten. Want dan moet die schroef los of eruit.

Logisch is dat. Pure logica dat ieder mens een eigen weg bewandeld. En bewandeld ieder mens een eigen pad, dan zijn we vanzelf uniek in onze eigen soort.

Stel je voor zeg. Ieder mens hetzelfde

Zo'n wereld is een hel.

En dan ga ik even door.

IK

Ik zeg, Ik doe, Ik ga.

Als ik ga en als ik zeg en als ik doe. Dan doe jij dat niet. Dan doe ik dat. En alles wat ik doe en gedaan heb in mijn leven is anders als jou leven. Daarom zijn mensen anders.

Ieder mens heeft andere dingen gedaan in het leven. Je kunt samen dingen doen, maar je beleeft het anders.

Je kunt samen 1 gedachte delen en het eens zijn met elkaar. Dan kom je dichter tot elkaar.

Maar kom niet aanzetten dat we allemaal hetzelfde zijn want dat is gewoon niet zo. En dan heb ik bewijzen gegeven genoeg.

En dat is ook een reden dat bepaalde mensen zaken proberen tegen te spreken die ze onmogelijk kunnen tegen spreken. Als mensen steeds bezig zijn om zaken tegen te praten wat anderen doen en meemaken op paranormaal gebied. Dan is het onzinnig. Omdat mensen anders zijn, en je kunt als andere persoon in geen mogelijkheid weten wat iemand meemaakt en kan en doet.

Er valt weinig te bewijzen als het aankomt op paranormale activiteiten. En daar moeten wetenschappers zich maar bij neerleggen. Niet alles valt samen te vatten tot 1.

Omdat er nog altijd 6 miljard individuen en dus delen zijn. En zo zullen er tig miljarden meer delen zijn die je niet kunt verklaren.

[ Bericht 7% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 23-04-2006 11:55:01 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 11:52:04 #107
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37206987
je bent met recht uitverkoren tot ........vul zelf maar in.
Beter als Dzjiedub het uitlegde kan ik niet, maar denk er wel exact hetzelfde over.
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 11:56:51 #108
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37207113
Ik heb mijn eigen recht gekozen, het recht op vrijheid en dus neem ik afstand van de kudde ook, kudde-mensen zijn mensen die te krap denken, het gaat mij om een zo ruim mogelijk denken en bewustzijn, pure vrijheid overal in alles Ik bewandel mijn eigen pad. Ik heb bepaald dat ik vrij ben in het leven. Ik heb me vrij gevochten van alles. Ik ben vrij dus. Compleet vrij.

Ik bewandel een uniek pad omdat ik alles heb afgesloten. Ik heb zaken afgesloten en zaken geopend. Hoofdstukken afsluiten ook. Nieuwe hoofstukken openen. Nieuwe wegen krijgen en maken. Leven indelen. Zelf-beschikkingsrecht hebben. Complete vrijdenker in hart en nieren Geen enkel iets dat mij belemmerd, en vooral belemmerd het denken me amper nog.

En richting de toekomst bepaal ik mijn eigen geluk

En playsur, wat wil je nu zeggen

Wederom voeg je wat toe wat totaal niets toevoegd. Reageer je nu echt om te reageren of denk je ook wel eens na voordat je doet invoeren?

Ik ga nu even niet verder erop in, ik wil me niet teveel laten meesleuren en wil niet afgeleid worden.

Heb een mooi pad lopen, een uniek pad. En daar kun je tegenin gaan wat je wilt. Dat pad is van mij en alleen van mij

En iedereen die mij voor de voeten loopt, die haal ik daar weg. Omdat ik vrij baan nodig heb

En nu heb ik genoeg verdedigd van mijn standpunt. Ik ga even wat anders doen. Ontplooiing

Snap soms niet dat mensen zo krap kunnen denken. Maar toch snap ik het wel Krap denken is vaak aangeboren. Vrij denken is moeilijk. Wil je een vrije denker worden dan zul je alles drastisch moeten veranderen in je hoofd. Je zult baanbrekend moeten handelen ook.

Ik kan me nu ook een beeld schetsen hoe mensen zijn die opgesloten zijn

Ik ga dat nog eens in kaart brengen. Ik weet dat mensen binnen kaders denken, mensen hebben een bepaald gebied waar ze in denken, en dat gaat niet alleen over sceptisch zijn, het denken gaat overal over, mensen hebben een bepaald gebied en de een heeft een groter gebied dan de ander En daar zit ook een technisch verhaal achter. Mensen zijn slaaf van hun eigen denken vaak. En dat ga ik nog bewijzen ook Het is een kamer, een soort opgesloten ruimte.

Mensen die opgesloten zijn in hun denken als het ware. Mensen die niet verder komen dan 2 meter. 2 meter is het maximum bij sommigen, daarom zien ze niet. Velen kunnen niet verder kijken dan de neus lang is. En daar kunnen ze niets aan doen. Het krappe denken is dus echt aangeboren.

Mensen zijn van nature vaak geen vrijdenkers. Je moet dat aanleren. Je moet daarvoor vechten om vrij te worden.

En ben je vrij in je hoofd, dan ben je vrij overal.

Dan zijn alle barrieres weg.

[ Bericht 16% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 23-04-2006 12:06:31 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 12:19:06 #109
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37207674
Omdat fok een vrije moderatie heeft wat ik begrepen heb, ga ik even verder over die opgesloten kamer. Ik bedoel, het is niet erg om af en toe 2 berichten achter elkaar te plaatsen ook. En ik post het voor een enkeling die het interessant vindt. Ik post het niet voor iedereen. Dus denk niet dat ik het voor jou post als je totaal geen interesse toont. En als je denkt dat ik gek ben dan is het ook niet voor jou bedoeld. Maar je mag het lezen Omdat ik het wil laten zien waarmee ik bezig ben ook

Ik ben ook nog opgesloten in een kamer. Hoewel ik mijn kamer groter heb gemaakt. Mijn kamer is vele malen groter vergeleken met 7 jaar geleden.

Maar vanaf het begin zijn we opgesloten. En waarom weet ik niet. Misschien hoort het erbij, of het is met opzet gedaan maar dan ga ik er even vanuit dat we zo geboren zijn. Ik wil niet achterdochtig zijn dat er een duivels plan achter zit.

We zijn geboren met een bepaald bewustzijn en denken. Het is een kamer. En dan is het een zaak om die muren te slopen van die kamer, of je maakt de kamer even groot als het universum. Een van de twee. Maar sloop je de muren van die kamer, dan ben je vanzelf vrij. En hoef je geen geest-verruimende middelen meer te gebruiken.

Mensen gebruiken niet voor niets geest-verruimende middelen. Om de geest te verruimen. Maar drugs zijn slecht en werken maar even. Het is juist de kunst om je geest te verruimen zonder middelen. Dat is ook puur natuur.

Hoe het zit met die afgesloten ruimtes weet ik nu even niet, daar kom ik vanzelf wel achter nog.

Ik ga echt niet praten over een sleutel nu, dat er een sleutel nodig is om alle deuren open te zetten. Maar ergens moet iets gedaan worden.

En wie weet ......is dan iedereen een medium

Nee, het is dan zo dat mensen ruimer van denken worden. Alsof je high bent. Natural high.

Het is juist die afgesloten kamer en die muren en wanden in het denken die zorgen dat je niet vrij kunt zijn.

Ik heb dat buiten dus, als ik buiten ben. Dan nog voel ik muren om me heen. Omdat nog steeds mijn denken niet bevrijd is

En dat komt vanzelf nog wel goed.

En daarom blijf ik dus ook schrijven om dat natural high feeling te krijgen. Ik denk buiten na en schrijf het hier op. Om anderen het te laten lezen en omdat het geschreven moet worden om het hoofd te legen.

Als ik niet schrijf blijft mijn hoofd vol zitten. Het moet eruit, expressie ook wel. Het moet eruit via schrijven, en via het schrijven raakt het hoofd leeg.

Zo genoeg geschreven, ik ga ouwehoeren en koffie leuten.

En nogmaals, ik ben niet aan de drugs. Ik krijg vaak genoeg naar mijn hoofd geslingerd dat ik drugs gebruik. Maar ik ben bezig om een stemming te creeëren die je kunt vergelijken met drugs. Alleen drugs die niet bestaat. Wat ik wil bereiken daar kan geen enkele bestaande drugs tegenop.

De natuurlijke drugs is beter. Het lichaam kan stoffen aanmaken waar de beste XTC niet tegenop kan. Ik kan higher worden dan 10000 blowers bij elkaar Zonder ook maar 1 joint te hoeven aanraken en dan blijf ik nog altijd helder Vliegen op natuurlijke basis. Zelfs smart-drugs hoef ik niet De drugs zit in mezelf En dan is het niet eens drugs. Het is vrij doorbreken door alle barrieres heen nogmaals. Compleet vrij zijn.

Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_37210621
quote:
Op zondag 23 april 2006 11:37 schreef DzjieDub het volgende:

[..]

Hoe bedoel je dat? Voorzichtig met een kritisch artikel doorlezen, of voorzichtig met de gevoelens en gedachtes van anderen?
Ik ben altijd voorzichtig met dingen doorgeven. Ik sta zelf niet toe dat ik dingen zou gaan zeggen die niet waar zijn.
Soms willen mensen dingen horen die ik niet kan zeggen. Soms krijg ik dingen niet door. En dat vertel ik de betrokkenen dan ook. Ik ga geen dingen zeggen die betrokkenen graag zouden willen horen. Puur de waarheid.
The power of beauty
  zondag 23 april 2006 @ 13:43:28 #111
9740 Knarf
Ik hou niet van titels
pi_37210797
quote:
Op zondag 23 april 2006 08:02 schreef Morwen het volgende:

[..]

Misschien loog de overledene wel Ik geloof niet in engeltjes, dus dat je na je dood ineens niet meer liegt ofzo. Overledenen zijn imo niet anders als levenden en dus niet heilig ofzo. Nooit gehoord van practical jokes Zou ik ook doen met mediums als ik dood ben en zij willen contact met mij

Niet zo serieus, hoor
Ik heb het meer over andere dingen.

Ja, hij hield erg van zijn hond (mijn familieleden hadden dan ook een foto van hem meegenomen met de hond er op), en nee die hond was niet oud. Hij was nog geen twee jaar. Dat vind ik fouten die een medium niet kan maken als hij met de overledene praat.
Duidelijk een kwestie van cold reading dus.
Don't Hold Me Back, This Is My Own Hell.
No keyboard found, press F1 to continue
pi_37210967
quote:
Op zondag 23 april 2006 11:36 schreef playsur het volgende:
Dat je dope afkeurd is je goed recht maar vergeet niet dat vele helderzienden juist met die zooi tot verbluffende resultaten zijn gekomen.

Daarbij zijn het in mijn ogen gewoon kruiden hoor.
Sorrie hoor, maar ik gebruik nooit dope. Ik ben altijd helder.
The power of beauty
pi_37212657
quote:
Op zondag 23 april 2006 12:19 schreef Dromenvanger het volgende:
Mensen gebruiken niet voor niets geest-verruimende middelen. Om de geest te verruimen. Maar drugs zijn slecht en werken maar even. Het is juist de kunst om je geest te verruimen zonder middelen. Dat is ook puur natuur.

Nee, het is dan zo dat mensen ruimer van denken worden. Alsof je high bent. Natural high.

En nogmaals, ik ben niet aan de drugs. Ik krijg vaak genoeg naar mijn hoofd geslingerd dat ik drugs gebruik. Maar ik ben bezig om een stemming te creeëren die je kunt vergelijken met drugs. Alleen drugs die niet bestaat. Wat ik wil bereiken daar kan geen enkele bestaande drugs tegenop.

De natuurlijke drugs is beter. Het lichaam kan stoffen aanmaken waar de beste XTC niet tegenop kan. Ik kan higher worden dan 10000 blowers bij elkaar Zonder ook maar 1 joint te hoeven aanraken en dan blijf ik nog altijd helder Vliegen op natuurlijke basis. Zelfs smart-drugs hoef ik niet De drugs zit in mezelf En dan is het niet eens drugs. Het is vrij doorbreken door alle barrieres heen nogmaals. Compleet vrij zijn.
Het is inderdaad zo dat het net lijkt alsof je high bent.
Maar bij ons is het controleerbaar. Ik behoudt altijd de controle, en dat is bij drugs niet het geval.
Ik heb ook testen gezien dat men probeerd te verklaren waarom mensen soms dingen ervaren.
Magnetisch veld, lage tonen e.d. Bij die testen bleek dat mensen een bepaalde ervaring kregen die op spirituele contacten leken. Stapte men een paar stappen verder, dan was dat verschijnsel verdwenen. De testpersonen hadden dus geen controle op die "trips".
De mediums daarintegen hebben wel controle over die situaties.
Het enige waar het om gaat hoever durf je jezelf open te stellen om het zelf mee te maken en te ervaren.
De die-hards onder de sceptici zullen nooit zichzelf los laten gaan. Die willen ter-alle-tijden controle over alles houden.
We praten vaak over het zesde zintuig. De mediums gebruiken die zesde zintuig zeer veel.
De sceptici schakelen die zesde zintuig vaak uit en zullen die nooit gebruiken.
Als de sceptici die zesde zintuig eens zouden gebruiken, komen ze erachter wat er meer is.
The power of beauty
  zondag 23 april 2006 @ 14:40:06 #114
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37213090
quote:
Op zondag 23 april 2006 14:27 schreef beautyjennifer het volgende:

[..]

Het is inderdaad zo dat het net lijkt alsof je high bent.
Maar bij ons is het controleerbaar. Ik behoudt altijd de controle, en dat is bij drugs niet het geval.
Ik heb ook testen gezien dat men probeerd te verklaren waarom mensen soms dingen ervaren.
Magnetisch veld, lage tonen e.d. Bij die testen bleek dat mensen een bepaalde ervaring kregen die op spirituele contacten leken. Stapte men een paar stappen verder, dan was dat verschijnsel verdwenen. De testpersonen hadden dus geen controle op die "trips".
De mediums daarintegen hebben wel controle over die situaties.
Het enige waar het om gaat hoever durf je jezelf open te stellen om het zelf mee te maken en te ervaren.
De die-hards onder de sceptici zullen nooit zichzelf los laten gaan. Die willen ter-alle-tijden controle over alles houden.
We praten vaak over het zesde zintuig. De mediums gebruiken die zesde zintuig zeer veel.
De sceptici schakelen die zesde zintuig vaak uit en zullen die nooit gebruiken.
Als de sceptici die zesde zintuig eens zouden gebruiken, komen ze erachter wat er meer is.
Ik ben ook op een hoger niveau bezig inderdaad

Af en toe laat ik een vreugde-kreet los op het forum. Omdat ik gewoon goed bezig ben, al zeg ik het zelf.

Ik zit nu zo hoog, dat ik van alles meemaak. Ik zit compleet op een hoger niveau nu. Ik ben met beide benen op de grond, maar ik ben verbonden met het grote geheel. En er steekt een technisch verhaal achter. Impulsen, wie weet wel electronische impulsen.

Als er een impuls plaats vindt, dan is het vaak zo dat een impuls in beweging is. Dus ergens moet er iets in werking worden gesteld

Ik probeer het ook zo helder mogelijk te houden maar ik ben nog niet lang bezig. Ik boek iedere dag goede resultaten en het voelt gewoon dat ik op een niveau ben waar ik vroeger nooit van kon dromen.

Ik ben van de partij. Helemaal van de partij. Levend ook. Maar ik ben levendiger dan levend. Ik heb leven in me dat anders is op de een of andere manier. Ik ben ook gevoelig voor stroom volgens mij. De hele omgeving voel ik aan. Ik bedoel, het hoge bewustzijn van de omgeving. Soms lijkt alles helemaal doorzichtig te worden hier. Omdat het een compleet andere wereld is hier. Een compleet ander bestaan. Tis hemels en uitdagend en er valt van alles te halen. Ik herhaal mezelf vaak. Maar het is gewoon werken. Ik zie het als kick om door te werken. Steeds blijven tunen en afstellen, en als ik niet weet hoe verder te tunen, dan zoek ik iets om te tunen, dan voer ik iets in hier in mijn leven dat ik ga tunen.

En dan wil ik het niet te lang maken. Ik wil dus duidelijk weten wat ik doe. Kan zijn dat ik soms wazig overkom maar ik doe gewoon wat op mijn pad komt. Die duidelijkheid komt vanzelf wel.

Ik ben niet wazig en troebelig. Ik ben high en helder. Als mensen eens konden voelen hoe helder het voelt hier, dan wisten ze waarom ik het heb over helderheid

Maar goed, het interesseert ze niet hoe het is om helder te zijn Ze stellen zich niet open en zijn niet geinteresseerd erin. Totaal disinteresse. Het enige wat ze willen is feiten weerleggen en hun eigen zin doordrijven.

Maar toch, die helderheid is prettig. Niet alleen omdat je veel kunt bereiken met helderheid, maar ook omdat het een compleet andere vorm van leven is.

Kijk ik terug naar mijn jeugd die zwart was vol chaos. En kijk ik nu wat ik bereikt heb qua helderheid. Dan mag ik best trots zijn op mezelf. Dat ik vanuit complete chaos helderheid heb weten te scheppen dus.

Probleem-kind was ik ook, maar ik was wel altijd ruimdenkend op mijn eigen manier. Alleen moest ik doorbreken. Heb altijd in mijn eigen wereld geleefd. Maar nu leef ik in een gezamelijke wereld. Ik kan zo in de wereld stappen van de "normaal" denkenden, en vervolgens weer in mijn eigen aparte wereld stappen.

Hoewel mijn aparte wereld een hele normale wereld is. Ik weet dat mijn wereld onderbouwd is. Mijn wereld staat op stevige fundamenten ook. Mijn wereld stort niet in. Daarom is het prettig doorleven.

Maar goed, teveel over mezelf weer.

6e zintuig Ik heb een sensor op mijn hoofd volgens mij. En hoe meer ik aan mezelf doe sleutelen des te fijner ik raak afgesteld. En dan is het misschien zo dat ik ooit duidelijk ontvangst krijg. Dat ik vanaf verre oorden ontvangst krijg en kan zenden.

Dan gebruik ik mijn zintuigen om te ontvangen en zenden.

En gezien mensen een soort computers zijn naar mijn idee, is het voor mij een soort wetenschap dat ik als computer contact kan leggen met de verste oorden. Als ik over een paar jaar of paar maanden helemaal goed getraind ben, dan krijg ik een directe verbinding als het goed is.

Dan is het alsof ik op internet bezig ben. En dat is mijn doel. Contact hebben alsof ik hier bezig ben met tegen jou en anderen praten.

Zo'n contact wil ik. En dan wil ik ook graag bewijs aandragen. Van mijn part zorg ik ervoor dat ik uit kan printen of kan filmen of wat dan ook. Van mijn part verzin ik apparatuur om alles te bewijzen.

Dan is er ook geen ontkomen meer aan, dan is het bewezen allemaal

Ik leg de lat dus hoog, erg hoog. Maar stap voor stap dus. Eerst verder afstemmen. Ik moet echt op de duizendste mm passen hier. En dan wilde ik zeggen, ik moet tot op de miljoenste mm passen, en mijn hele gedrag en beweging moet tot op de duizendste seconde op de plek zijn.

Maar zo is het dus. Ik maak werk ervan. Ik heb lang genoeg met de pet erna gegooid. Hoewel ik wel bijna een hbo opleiding heb afgerond. Maar ik wil professional zijn. Half werk is geen werk.

Dus ik zeg even dag en ga naar buiten.

Heb gigantisch veel zin in dit werk. Ik zie het ook als werk. En ik wil totaal niet bewijzen aandragen. Ik doe het omdat ik gewoon ermee bezig ben gegaan en als ik ergens mee begin dan rond ik het vanzelf af.

Wie a zegt moet ook b zeggen is hier geldig dus. Ik kan totaal geen andere kant op. Maar ik wil ook geen andere kant op

En dan kun je me high noemen. Ik zie mezelf als exact. Ik ben bezig met exacte wetenschap hier

Dat is dus ook mijn bedoeling een beetje. Ik wil er een wetenschap van maken

En dan zijn er weer veel woorden gebruikt die niet gebruikt hoefden te worden maar ik ga nog wel eens helemaal veranderen. Samenvatten ook. Maar het moet luchtig blijven en ik moet de lol erin houden ook. Serieus zijn is taboe en dan vergaat de complete zin en dan vergaat me ook de zin van het leven.

Als ik niet meer kan lachen, dan houdt alles op

Dus ik ga nu stoppen en ga weer lol trappen en ondertussen tunen van mezelf. Eerst mezelf helemaal verder tunen en dan vannacht weer eens proberen of ik ergens in contact kan komen. Tijd genoeg, jaren voor de boeg.

Ik voel me dus goed, en dat is al meegenomen.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_37213459
Ik zie mezelf in jouw terug. Ik beschouw mezelf niet belangrijk.
Maar de redenen waarom ik dit doe, is puur om mensen te helpen. Puur uit liefde.
Mensen moeten meer naar boven kijken.
Wat ik eerder beschreef is puur mijn ervaringen. Ik wil het niet gaan bewijzen, maar puur mijn ervaringen delen.
The power of beauty
  zondag 23 april 2006 @ 14:59:33 #116
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37213772
Je hoeft ook niets te bewijzen

Waarom zou je moeite gaan doen om bewijzen aan te dragen??? Ga gewoon je pad verder bewandelen doe het op een eerlijke manier en probeer lekker kalm te blijven. Rust is belangrijk denk ik, in complete rust gaat het vanzelf. En ervaringen delen inderdaad, doe ik ook de hele dag. Maar dat heeft nog een reden dat ik mijn hoofd moet legen steeds. En ik schrijf graag op, en als dan iemand wat ermee kan doen is dat mooi. Als er iemand verder mee kan gaan is dat mooi. Als iemand herkenning vindt is dat mooi en ga zo door. En voor mij is het prettig dat het eruit kan. Zo blijf ik in de trein zitten en het hoort bij het hele proces ook. Ik bedoel, ik ben bezig met werk nu, ik zie het als een levenswerk, ook dat zei ik gisteren al. En dat ik dan hier dingen neerschrijf is toeval. Maar het hoort erbij. Zal ook nog naast internet verder gaan maar ik moet op gang blijven en nu stop ik hierover omdat ik weer allerlei bochten opga Dan voel ik gewoon dat ik de rem erop moet gooien want dan kom ik op een 10-sprong terecht. Dan zijn er 10 wegen en dan is het even terugschakelen zodat ik niet de foute weg doe nemen.

Ik doe het omdat ik het leuk vind en tevens omdat ik het zie als taak. Ik ga dan ver erin. Ik wil zaken uitvinden nog. Ik ben gewoon bezig om iets uit te vinden. Ben de hele dag bezig om te kraken van mijn denken.

Kan het even niet verder uitleggen. Mijn gevoel zegt ook genoeg. Vaak komt er hier vanzelf een rem op. Dan wil ik doorschrijven over het uitvinden maar dan gaat het niet en dan ga ik ook niet meer pushen. Dan stop ik en dan bewaar ik die lekkere rust. Mijn denken draait soms wel de hele dag, en vaak valt het allemaal op de plek, en komt die uitvinding vanzelf naar voren, alsof het steeds in beweging blijft en dat er uiteindelijk iets naar voren gaat komen wat altijd naar voren moest komen.

Dus als ik dan bezig ben over die uitvinding, dan is het misschien waar wat ik zeg. Waarom komt het vanzelf naar voren ??? Ik bedoel, waarom komt het helder over als ik bezig ben over uitvinden? Waarom voelt het aan alsof die uitvinding al gemaakt is in de toekomst?

En wat die uitvinding is dat weet ik niet, soms heb ik de neiging om te tekenen, soms te schrijven. En soms heb ik zelfs de neiging om te lassen. Dat ik metalen platen ga kopen en begin te lassen. Dan krijg ik ineens een behoefte om met metaal te werken of met hout of met wat dan ook. Maar dat is dan vanzelf. Alsof het pad richting mij komt, alsof de toekomst in leven is ook. Alsof de toekomst naar mij komt en dat die toekomst gewoon logisch is ook.

En dan zak ik soms weer een niveau lager en na een paar minuten weer hoger. En zo lijk ik soms in een lift te zitten. Alsof er veel verdiepingen zijn.

Zijn dat dimensies??? Heb ergens anders gelezen op een forum dat er 12 dimensies en levels zijn, maar volgens mij kun je zo hoog of diep gaan als je zelf wilt.

Ik doe het dus om anderen te helpen en omdat ik gewoon wil dat ik het doe. Het heeft ook met wilskracht te maken een beetje. Maar ik hou me dan bezig met meer zaken. Ben met dromen bezig ook. Dromen onder controle krijgen, heb dat vandaag al gezegd.

Ik wil leren van mijn dromen, en niet alleen leren verwerken van het verleden maar ik wil compleet nieuwe dingen leren in dromen. Ik wil via het dromen komen tot die ene uitvinding of die ene formule of die ene manier van schrijven.

Maar dat is voor later.

Ik pak het lekker rustig aan alsof ik op vakantie ben. Ondertussen praat ik in het echte leven met mensen over koetjes en kalfjes en nog meer en zo blijf ik met beide benen op de grond.

Ik richt me dus ook niet compleet op die andere wereld, ik blijf in beide werelden en op commando ga ik zoeken. Controle hebben is dan belangrijk. Controle op je eigen denken en dat bedoel ik dan met tunen.

Het eigen denken tot in het detail goed hebben functioneren. En daarna komt de rest van het verhaal vanzelf wel naar voren.

En nu stop ik weer even.

Ik weet de laatste tijd de rust beter te bewaren Jaren lang veels te snel gegaan en in stilstand is het vaak veel beter vinden. In stilstand vinden is denk ik voor mij persoonlijk de enige manier van vinden.

En vinden is dan een groot gegeven. Want als het om vinden gaat, dan valt er altijd wat te vinden

Onzichtbare zaken vinden misschien wel. Maar dan ga ik weer te ver en te wazig doen. Als ik het heb over onzichtbare zaken dan is het niet duidelijk genoeg. Ik moet dan weten aan te geven wat het onzichtbare is. Het onzichtbare omschrijven, dan pas kan het zichtbaar worden.

[ Bericht 9% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 23-04-2006 15:05:39 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 15:09:00 #117
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37214103
Tijd voor rust

Even opladen en alles verwerken. De hele dag heb ik te maken met indrukken en dan ben ik ook nog eens de hele dag bezig met zelf indrukken maken. Ik ben de hele dag bezig met proberen iets eruit te laten komen en dan is rust nodig.

Dus ik ga even buiten zitten weer, en dan valt vanzelf de boel weer op de plek

Zoals alles op de plek valt ooit.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 18:16:58 #118
64781 bonke
pipo koeie
pi_37220064
quote:
Op zondag 23 april 2006 15:09 schreef Dromenvanger het volgende:
Tijd voor rust
hehe, eindelijk
pies on joe toe
  zondag 23 april 2006 @ 18:20:28 #119
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37220175
quote:
Op zondag 23 april 2006 18:16 schreef bonke het volgende:

[..]

hehe, eindelijk


Yep, geen burn-out veroorzaken anders brand ik op

Ben ook alles vergeten wat ik geschreven heb vandaag.

Iets over contact zoeken op een wetenschappelijke manier.

Meer hoef ik niet te weten nu
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 18:21:52 #120
64781 bonke
pipo koeie
pi_37220213
quote:
Op zondag 23 april 2006 18:20 schreef Dromenvanger het volgende:

[..]



Yep, geen burn-out veroorzaken anders brand ik op

Ben ook alles vergeten wat ik geschreven heb vandaag.

Iets over contact zoeken op een wetenschappelijke manier.

Meer hoef ik niet te weten nu
ik heb juist bijna niets van je gelezen
je tikt een boel maar veel komt er niet uit
pies on joe toe
  zondag 23 april 2006 @ 18:21:55 #121
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_37220216
quote:
Op zondag 23 april 2006 18:16 schreef bonke het volgende:

[..]

hehe, eindelijk
* aansluit
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  zondag 23 april 2006 @ 20:41:49 #122
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37225107
quote:
Op zondag 23 april 2006 14:50 schreef beautyjennifer het volgende:
Ik zie mezelf in jouw terug. Ik beschouw mezelf niet belangrijk.
Maar de redenen waarom ik dit doe, is puur om mensen te helpen. Puur uit liefde.
Mensen moeten meer naar boven kijken.
Wat ik eerder beschreef is puur mijn ervaringen. Ik wil het niet gaan bewijzen, maar puur mijn ervaringen delen.
Please, zie jezelf niet daar in terug.
Zoals ik jou zie is zo anders.

In mijn ogen ben jij iemand met een bijzondere "helderheid".
Dat is het beste woord wat in me opkomt.

Jouw kant kan ik goed begrijpen, het enige waar wij in verschillen is dat ik de rationele kant opzoek van het mystieke en jij niet.
Jij hebt ervaringen en bepaalde krachten meegemaakt in jouw kijk op die materie, hoewel ik dat allemaal toeschrijf aan "hoopvol denken".
M.a.w. ik denk echt dat elk medium toevalligheden en bijzondere genezen aan zichzelf toedicht hoewel ze nooit weten over het hoe en waarom.
Ik geloof meer in toeval dan in iets aparts mits het niet iemand betreft waar je een band mee hebt.
Daarom hecht ik ook meer waarde aan de liefde en de wisselwerking die het heeft op individuen onderling.

Gezien mijn vorige debatjes weet je dat ik ook enkele "rare" ervaringen heb gehad dus ik ben niet objectief meer.
Wel denk ik dat ik m'n mening kan en mag zeggen, ook al zint het niet die van een ander.
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 21:38:49 #123
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37227320
quote:
Op zondag 23 april 2006 18:21 schreef bonke het volgende:

[..]

ik heb juist bijna niets van je gelezen
je tikt een boel maar veel komt er niet uit
Jij bent ook al maanden actief hier zonder ooit wat te hebben toegevoegd

Dus lees lekker niet

En stop eens met die clown-smiley. Je lijkt wel een troll.

Ik schop je een trap onder je hol.

Zo ik ga weer verder. Ik hoef ook geen massale mensen om me heen. Zodra die UFO landt en ik ben erbij dan zie je het vanzelf wel

En zo zul je meer zien van mij nog

Dus dag met het handje

Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 21:39:57 #124
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37227369
quote:
Op zondag 23 april 2006 20:41 schreef playsur het volgende:

[..]

Please, zie jezelf niet daar in terug.
Zoals ik jou zie is zo anders.

In mijn ogen ben jij iemand met een bijzondere "helderheid".
Dat is het beste woord wat in me opkomt.

Jouw kant kan ik goed begrijpen, het enige waar wij in verschillen is dat ik de rationele kant opzoek van het mystieke en jij niet.
Jij hebt ervaringen en bepaalde krachten meegemaakt in jouw kijk op die materie, hoewel ik dat allemaal toeschrijf aan "hoopvol denken".
M.a.w. ik denk echt dat elk medium toevalligheden en bijzondere genezen aan zichzelf toedicht hoewel ze nooit weten over het hoe en waarom.
Ik geloof meer in toeval dan in iets aparts mits het niet iemand betreft waar je een band mee hebt.
Daarom hecht ik ook meer waarde aan de liefde en de wisselwerking die het heeft op individuen onderling.

Gezien mijn vorige debatjes weet je dat ik ook enkele "rare" ervaringen heb gehad dus ik ben niet objectief meer.
Wel denk ik dat ik m'n mening kan en mag zeggen, ook al zint het niet die van een ander.
Weet je dat je nu ook totaal niets zegt??? Ik begrijp dus totaal niet wat jij allemaal gezegd hebt nu

Maar goed, zo is iedereen zoekende en wazig op zijn eigen manier
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 21:41:32 #125
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37227443
quote:
Op zondag 23 april 2006 18:21 schreef deedeetee het volgende:

[..]

* aansluit
En wie mag jij dan wel niet wezen?

Ik ken jou helemaal niet

Echt lachen. Ik ken mensen niet, en dus maak ik me ook niet druk om die mensen.

Lach maar lekker door

Wie het laatst lacht die lacht nog altijd het best

En dit schrijf ik in complete ontspanning dus.

Wie het laatst lacht, die lacht het best

En zo rustig dat ik dit zeg.



De rust zelver

Ik verklap nog 1 ding.

Nee, ik verklap het niet

Waarom zou ik mensen dingen verklappen. Doe ik wel bij mensen die op hetzelfde niveau zitten.

En Bonke. Geef jij nou nooit de moed op

Blijf je tot het einde van je tijden je energie verspillen aan zaken waar je niets mee te maken hebt?? Heb je een dwang-neurose dat je in the thruth bezig bent met je clown-smiley. Verveel jij je??? Moet ik jou huiswerk opgeven misschien???? Je hoeft maar te vragen en ik geef je een berg huiswerk op waar je de rest van je leven zoet mee bent

Heb je geen huiswerk te doen of ander werk? Ga je niet de vuilnis buiten zetten??

Zoek wat op. Ga wat nuttigs doen beste man. Je voegt vrij weinig toe.

Zoek een doel in je leven ofzo. Een doel dat wat toevoegt ook. Ga in Godsnaam nuttige zaken doen.

[ Bericht 15% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 23-04-2006 21:47:05 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 21:58:16 #126
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37228190
Weet je wat leuk is. Die sceptische mensen komen ooit met een mond vol tanden te staan

Ik wilde net tegen Bonke zeggen van " Bonke, misschien krijg je vannacht bezoek van een Poltergeist". Gewoon Een goede geest in zijn slaapkamer.

Ik wilde nog zeggen van, wie weet kan ik een afspraak regelen voor je. Dan regel ik voor Bonke een date met een geest.

Kan hij met eigen ogen aanschouwen hoe dat voelt

Gewoon al die sceptische mensen bewijs laten zien. Geloven ze nog niet. Dan gaan die poltergeisten gewoon de hele avond op de muren kloppen. Geloven ze nog niet dan verzin ik wel wat anders.

De wereld op de kop

Dan open ik gewoon de poort en dan komen de geesten allemaal tevoorschijn

Nu geloof je het niet. Over 2 maanden is het waar. Misschien over 2 jaar.

Dus Bonke, wil je een afspraakje. Misschien kan ik wat regelen. Regel ik een mooie geestverschijning voor jou. Die zelfs jij kan zien

En dan hoef je niet bang te zijn, ze bijten niet

Volgens mij staan er al een aantal geesten te popelen om langs te komen Dus Bonke, vraag maar. U roept, wij draaien.

Ik heb nu het gevoel alsof er hier een rij geesten staan die eens willen helpen hier. Voel echt hier de aanwezigheid van een groot aantal spirits.

Er staan hier duizenden misschien wel tienduizenden geesten achter een deur, ik kan de deur openen als ik wil. Maar ik wacht even en dat komt vanzelf.

Bonke is een grote bron van inspiratie

Bedankt

Je voegt echt wat toe ook nog

Dacht altijd dat jij hier totaal niets toevoegde. Ik kan een leger geesten maken en verspreiden die voor mij gaan werken nog Die geesten staan vierkant achter mij
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 23 april 2006 @ 22:03:03 #127
146217 playsur
OBJECTION!!!
pi_37228438
One flew over the cucouksnest
Relax man , me not so bad!
  zondag 23 april 2006 @ 22:03:38 #128
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37228462
Nee, 1000000 ghosts in your bed-room

Een persoonlijk leger zul je bedoelen

Die kan ik zelfs op oorlogspad sturen. Er zijn genoeg geesten die voor mij willen werken en die sadistisch van aard zijn Ik kan het huis laten bewaken door de meest krachtige spirits. Word ik lastig gevallen dan stuur ik gewoon een paar helpers op pad.

En mocht het nodig zijn dan laat ik die nog los ook. En dan roep ik ze ook terug
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_37228597
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')