Okay, nu heb ik het gelezen, zal het eens nagaan, heb zo adhoc geen idee.quote:
Jij vindt van der valk een toprestaurant?quote:Op dinsdag 25 juli 2006 14:16 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb een paar weken terug in een zogenaamd toprestaurant gegeten, de gegrillde kabeljauw kwam uit de diepvries, net als de doperwten...
gelukkig ken jij wel het assortiment van vd valk,quote:Op zaterdag 12 augustus 2006 09:21 schreef VinoTinto het volgende:
[..]
Jij vindt van der valk een toprestaurant?![]()
Het is algemeen bekend dat vd valk dingen serveert zoals appelmoes, gegrilde vis, doperwten. Gewoon simpel voer, niks mis mee hoor. Maar doe dan niet alsof je in een 'duur' restaurant hebt gegeten.quote:Op zaterdag 12 augustus 2006 10:34 schreef Chielus het volgende:
[..]
gelukkig ken jij wel het assortiment van vd valk,![]()
Voor zijn werk zie ookquote:Op woensdag 23 augustus 2006 10:11 schreef Erosjuhhh het volgende:
waarom is piet veel weg komende tijd?
Ik ben de laatste 2 maanden veel in Beieren onderweg, maar heb hier geen Bock of Bok gezien. Het is een herfstbier, dus het zou zo langzaam moeten komen. Ik de cafe´s en restaurants hebben ze eigenlijk altijd:quote:Op dinsdag 26 september 2006 17:11 schreef Chielus het volgende:
Piet, kennen ze in Duitsland ook het Bok-bier zoals wij die in Nederland kennen of is dat daar anders. Aangezien ik hoorde dat de naam uit Beieren komt ben ik wel benieuwd of onze oosterburen ook zoiets brouwen en in hoeverre dit op ons bokbier lijkt.
Witbier of Weißbier, komt van Weizen, Tarwe, niet van een witte kleur.quote:Op woensdag 27 september 2006 14:00 schreef BoukeF het volgende:
is Dunkles Weißbier niet een beetje tegenstrijdig?
of vertaal ik dit voor mijzelf verkeerd als donker witbier?
even geen tips, maar wilde wel even erg graag zeggen dat nasi zeer zeker niet hollands is..quote:Op woensdag 18 oktober 2006 16:18 schreef xelzix het volgende:
Kan iemand mij helpen aan een lekker kruiden mengsel voor ordinaire hollandse nasi? Ik gruw van veel te zoute, veel te dure kruidenmix pakjes uit de supermarkt. Op internet ben ik het volgende mengsel tegengekomen (en dat was dan ook gelijk de enige...): gelijke delen van laos, ketoembar (gemalen korianderzaad), djinten, gemberpoeder, kurkuma, peper naar smaak en eventueel vet-sin. Tips/aanvullingen?
quote:Op woensdag 18 oktober 2006 17:51 schreef Matness het volgende:
[..]
even geen tips, maar wilde wel even erg graag zeggen dat nasi zeer zeker niet hollands is..
Je vergeet de Trassie, zonder Trassie geen Nassiequote:Op woensdag 18 oktober 2006 16:18 schreef xelzix het volgende:
Kan iemand mij helpen aan een lekker kruiden mengsel voor ordinaire hollandse nasi? Ik gruw van veel te zoute, veel te dure kruidenmix pakjes uit de supermarkt. Op internet ben ik het volgende mengsel tegengekomen (en dat was dan ook gelijk de enige...): gelijke delen van laos, ketoembar (gemalen korianderzaad), djinten, gemberpoeder, kurkuma, peper naar smaak en eventueel vet-sin. Tips/aanvullingen?
quote:Op donderdag 19 oktober 2006 07:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je vergeet de Trassie, zonder Trassie geen Nassie
*indo meldt*quote:Op woensdag 18 oktober 2006 18:59 schreef xelzix het volgende:
[..]
no shit sherlock...
maar zou de mogelijkheid bestaan dat de oorspronkelijke nasi uit Indonesie vernederlandst is? het recept voor nasi staat zelfs in hét huisvrouwen en huishoudschool kookboek Wannee. De "ordinaire hollandse" nasi die door Nederlanders wordt gemaakt is een slap aftreksel is van de originele Indonesische nasi en zou het kunnen dat ik het daarom "ordinaire hollandse" nasi noem in plaats van authentieke echte nasi?
Het eten wat jij bij de afhaal Chinees bestelt is echt geen Chinees eten zoals ze dat in China eten. En dat geldt waarschijnlijk ook voor de wokrestauranten, afhaal Indier etc. etc. etc. Allemaal aangepast aan de Nederlandse smaak
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |