abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 26 april 2006 @ 00:53:12 #51
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37300515
Video van vanavond net bekeken.
Bedroevend om te zien hoe weinig productkennis zichzelf chefkoks noemende mensen hebben.

Als koken alleen maar je werk is en niet langer een hobby-onderdeel bevat (van je hobby je beroep maken) heb je wat mij betreft niets meer in een keuken te maken.

Bas, John (en voor mij ook Erwin) hebben niets in een keuken te zoeken.
Leuk dat die ene hobbykok er nog steeds is zit.

Koken is ook passie en gevoel met de producten hebben en dat ontbreekt helaas bij bijna alle kandidaten.

[ Bericht 1% gewijzigd door golfer op 26-04-2006 01:04:36 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 26 april 2006 @ 03:22:33 #52
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_37301841
opvalledn om te zien hoe weinig aandacht er wordt besteed aan de mensen die er wel wat van maken. Je weet na 10 minuten al wie er af gaan vallen want die staan continu in beeld.

(wat was het trouwens bedroevend om te zien hoe die Bas een menu aan staat te prijzen., echt elke vorm van communicatieve vaardigheid ontbreekt deze man)
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_37303256
Hmm, ik had toch wel medelijden met Bas.
  woensdag 26 april 2006 @ 09:05:40 #54
83951 rashudo
project 2501
pi_37303257
Ik geloof best dat deze 'slechte' koks een prima restaurant kunnen runnen van gemiddelde hollandse kwaliteit. Misschien staan ze al 10 jaar in hetzelfde restaurant met dezelfde kaart, dezelfde gerechten. Biefstuk in de pan, saus erbij, krieltjes erbij, en klaar.

Maar waarom ze dan denken dat ze bij Herman chefkok kunnen worden begrijp ik niet. Als je weet dat je de volgende dag orgaanvlees moet maken, dan ga je naar de slager en koop je een paar kilo orgaanvlees in en ga je de hele nacht oefenen.

Sommige kandidaten denken dat ze bij idols voor koks zijn, maar hier zijn geen workshops. Je moet het hebben of niet.

Hoe kan je ooit een stuk vlees goed klaar maken als je niet eens weet wat het is of waar het vandaan komt? Als je niet eens kan herkennen wat iets is, hoe kan je dan weten of het goed is? Als je niet eens ziet of iets een sucade is, hoe kan je dan ooit zien wanneer je een sucade koopt of het goede kwaliteit is?

Ik ben verbaasd dat die hobbykok er nog meer verstand van heeft dan een aantal professionele koks. Vooral van dat uitbenen, dat had ik niet verwacht van hem.

Bij de restaurants leken sommige wel stagiaires. Voor een stagiaire is dat geen probleem, maar niet voor een aanstaande chefkok

Ik vind dit programma trouwens erg leerzaam, je ziet veel meer van de producten en recepten dan in de meeste "reality kookshows". Ik vind alleen dat het geluid erg slecht is opgenomen, heb soms moeite om de mensen te verstaan.
Their eyes opaque.
  woensdag 26 april 2006 @ 09:35:50 #55
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_37303783
Is er weer iemand afgevallen gister?
Where law ends, tyrrany begins.
pi_37303847
Zelfs 2.
  woensdag 26 april 2006 @ 09:52:40 #57
83951 rashudo
project 2501
pi_37304102
quote:
Op woensdag 26 april 2006 09:35 schreef Gunner het volgende:
Is er weer iemand afgevallen gister?
De hagenees en de blonde eigenaar van restaurant met rood brilletje.
Their eyes opaque.
pi_37305719
John en Bas heten ze.
  woensdag 26 april 2006 @ 11:07:59 #59
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_37305872
Herhaling binnekort toch ergens op RTL7?
Where law ends, tyrrany begins.
  Moderator woensdag 26 april 2006 @ 11:49:51 #60
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_37307026
Je ziet die Herman voortdurend op TV, blijkbaar is dat zijn belangrijkste werk geworden. Misschien is het dan een idee om hem eens naar logopedie te sturen, want de eetlust vergaat me direct zodra ik dat paupergemompel van 'm hoor.
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
pi_37307989
quote:
Op woensdag 26 april 2006 11:49 schreef Gert het volgende:
Je ziet die Herman voortdurend op TV, blijkbaar is dat zijn belangrijkste werk geworden. Misschien is het dan een idee om hem eens naar logopedie te sturen, want de eetlust vergaat me direct zodra ik dat paupergemompel van 'm hoor.
Mja, ik vind Herman nou ook niet echt leuk om te zien, komt nogal gespeeld over.
Oh, and that's a bad miss!
pi_37308159
quote:
Op woensdag 26 april 2006 09:05 schreef rashudo het volgende:
<knip>
Sommige kandidaten denken dat ze bij idols voor koks zijn, maar hier zijn geen workshops. Je moet het hebben of niet.

Hoe kan je ooit een stuk vlees goed klaar maken als je niet eens weet wat het is of waar het vandaan komt? Als je niet eens kan herkennen wat iets is, hoe kan je dan weten of het goed is? Als je niet eens ziet of iets een sucade is, hoe kan je dan ooit zien wanneer je een sucade koopt of het goede kwaliteit is?

Ik ben verbaasd dat die hobbykok er nog meer verstand van heeft dan een aantal professionele koks. Vooral van dat uitbenen, dat had ik niet verwacht van hem.

Bij de restaurants leken sommige wel stagiaires. Voor een stagiaire is dat geen probleem, maar niet voor een aanstaande chefkok
<knip>
Ik denk niet dat er geen een goede chef-kok is in de Nederlandse keuken die zich opgeeft voor zo'n programma. Alleen de chef-koks die in een matig restaurantje werkt omdat hij of zij toch niet zo chefferig is. Of koks die zich erg goed vinden ....
pi_37308193
quote:
Op woensdag 26 april 2006 12:31 schreef Brentmeister het volgende:

[..]

Mja, ik vind Herman nou ook niet echt leuk om te zien, komt nogal gespeeld over.
Khad een paar jaar geleden een baantje (als gastheer) in een van z'n restaurants en ik kan je melden dat Herman in het echt net zo is als dat hij doet overkomen op TV.
pi_37308563
quote:
Op woensdag 26 april 2006 00:53 schreef golfer het volgende:

Bas, John (en voor mij ook Erwin) hebben niets in een keuken te zoeken.
Leuk dat die ene hobbykok er nog steeds is zit.

Koken is ook passie en gevoel met de producten hebben en dat ontbreekt helaas bij bijna alle kandidaten.
Idd die 3 waren wel bedroevend slecht , zelfs het klapstuk konden ze niet herkennen
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_37310402
quote:
Op woensdag 26 april 2006 12:41 schreef Speedski het volgende:

[..]

Khad een paar jaar geleden een baantje (als gastheer) in een van z'n restaurants en ik kan je melden dat Herman in het echt net zo is als dat hij doet overkomen op TV.
Klopt, kwam vroeger regelmatig eten bij een van mijn oude chefs. En dan zat ie ook altijd zo in het restaurant
  woensdag 26 april 2006 @ 14:11:25 #66
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_37310849
Volgende week gaan ze uit eten in Parijs, ben heel erg benieuwd....
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  woensdag 26 april 2006 @ 14:30:03 #67
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37311390
quote:
Op woensdag 26 april 2006 14:11 schreef Chielus het volgende:
Volgende week gaan ze uit eten in Parijs, ben heel erg benieuwd....
Ja idd, die Kaviaar op dat bord was wel heel erg mooi gedaan zeg!

Ik gok trouwens op Alain Ducasse, maar ik zou liever bij Troisgros gaan eten
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  woensdag 26 april 2006 @ 15:53:12 #68
57695 Leonoor
Unter 32-16-8...
pi_37314054
quote:
Op woensdag 26 april 2006 11:07 schreef Gunner het volgende:
Herhaling binnekort toch ergens op RTL7?
Herhaling is op zaterdag geloof ik.
En het muziekje is van Cash in the attic heb ik gisteren ontdekt!
Nulla verba sed acta
  woensdag 26 april 2006 @ 16:09:11 #69
83951 rashudo
project 2501
pi_37314543
quote:
Op woensdag 26 april 2006 14:11 schreef Chielus het volgende:
Volgende week gaan ze uit eten in Parijs, ben heel erg benieuwd....
6300 EUR

Hoeveel fooi geef je dan?
Their eyes opaque.
  woensdag 26 april 2006 @ 16:37:54 #70
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37315400
quote:
Op woensdag 26 april 2006 14:11 schreef Chielus het volgende:
Volgende week gaan ze uit eten in Parijs, ben heel erg benieuwd....
Zal inderdaad wel bij Alain Ducasse zijn.
Later gaan ze ook nog met elkaar naar Toscane, las ik ergens.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_37317324
is iemand ook die fles ketjap en gembersiroop opgevallen die achterin ergens in een kastje stonden bij groot paardenburg? over goedkope smaken gesproken ...
teach them how to fish, not catch the damn things for them. -&gt; www.google.nl
pi_37317984
Die flessen vind je overal, soms zoek je juist die smaak in je saus, etc..
Daarnaast kan dat ook voor personeelseten etc.. te zijn. Bij ons liggen er ook friekandellen in de vriezer bijvoorbeeld.
In europa is het normaal 15 % fooi te geven over het algemeen, maar in dit geval wordt dat dan rond de 7000 euro. Normaal maak je er gewoon een mooi rond bedrag van.

Die kaviaar is in een soort marinade van creme fraiche en een roomsoort. Ooit een signature dish geweest van alain ducasse ( niet helemaal, iets wat er op lijkt ). Dus het zou ook mij niet verbazen dat het bij alain ducasse is.
  woensdag 26 april 2006 @ 18:08:37 #73
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37318021
quote:
Op woensdag 26 april 2006 17:41 schreef postman het volgende:
is iemand ook die fles ketjap en gembersiroop opgevallen die achterin ergens in een kastje stonden bij groot paardenburg? over goedkope smaken gesproken ...
Toen ik bij de Librije was hadden ze ook een rek vol staan met dat soort dingen, de meest vreemde japanse sausjes en nog heel wat rotzooi, voor het personeelseten of voor bij de borrel op vrijdagavond.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_37318129
Overigens vraag ik me af waarom hij nu al een paar afleveringen bezig is met testjes om te kijken of mensen dingen wel of niet kunnen. Daarnaast is het ook best lullig om mensen dan voor lul te zetten met dingen die ze niet weten.
Maar hij zou zichzelf meer dienen als hij die mensen eens ging leren wat ze missen. Ook dan zie je dat sommige kansloos zijn, maar help je de andere beter.
pi_37318291
Ze zijn idd naar Alain Ducasse geweest over 2 weken zie je hoe het in toscane is gegaan

Mijn broer doet mee dus
ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?
  woensdag 26 april 2006 @ 18:22:37 #76
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37318374
quote:
Op woensdag 26 april 2006 18:19 schreef -dS- het volgende:
Ze zijn idd naar Alain Ducasse geweest over 2 weken zie je hoe het in toscane is gegaan

Mijn broer doet mee dus
Wie is je broer?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 26 april 2006 @ 18:27:50 #77
83951 rashudo
project 2501
pi_37318511
quote:
Op woensdag 26 april 2006 18:19 schreef -dS- het volgende:
Ze zijn idd naar Alain Ducasse geweest over 2 weken zie je hoe het in toscane is gegaan

Mijn broer doet mee dus
Dan hoop ik dat ik je broer niet afgebrand heb
Their eyes opaque.
  woensdag 26 april 2006 @ 18:45:26 #78
51435 mrSPLIFFY
Its evolution baby!!
pi_37318968
wie is t wie is t????????
☐ Geschikt | ☑ Ongeschikt
Carved upon my stone my body lie, but still I roam...
pi_37319614
Dennis van Tintelen
ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?
pi_37319955
quote:
Op woensdag 26 april 2006 18:13 schreef Pilootje het volgende:
Overigens vraag ik me af waarom hij nu al een paar afleveringen bezig is met testjes om te kijken of mensen dingen wel of niet kunnen. Daarnaast is het ook best lullig om mensen dan voor lul te zetten met dingen die ze niet weten.
Maar hij zou zichzelf meer dienen als hij die mensen eens ging leren wat ze missen. Ook dan zie je dat sommige kansloos zijn, maar help je de andere beter.
Ja, anders heb je geen programma he.
Oh, and that's a bad miss!
pi_37320181
fifteen van jamie oliver was toch ook leuk ?
Hij deed niks anders dan iedereen dingen leren. Waarom was het leuk ? Omdat ze het niet konden, in hun vingers sneden, boos weg liepen etc...
Dat zou zomaar ook eens bij hun kunnen.
pi_37320222
quote:
Op woensdag 26 april 2006 18:19 schreef -dS- het volgende:
Ze zijn idd naar Alain Ducasse geweest over 2 weken zie je hoe het in toscane is gegaan

Mijn broer doet mee dus
PB mij eens snel wie de nieuwe chef is dan
pi_37320444
quote:
Op maandag 24 april 2006 20:44 schreef -dS- het volgende:
Ik geef dennis een goeie kans je ziet hem nu niet echt veel in beeld maar ik denk omdat ie nog veel in beeld moet komen , heb een keer bij hem gegeten toen hij ze eigen restaurant had echt super..
Zeer goeie kok.
Aardig om dit over je broer te zeggen....
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  woensdag 26 april 2006 @ 19:42:22 #84
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37320816
quote:
Op woensdag 26 april 2006 19:26 schreef Pilootje het volgende:
fifteen van jamie oliver was toch ook leuk ?
Hij deed niks anders dan iedereen dingen leren. Waarom was het leuk ? Omdat ze het niet konden, in hun vingers sneden, boos weg liepen etc...
Dat zou zomaar ook eens bij hun kunnen.
Maar hun waren op zoek naar personeel, niet naar een chef!

Van een chef-kok mag je zeker wel verwachten dat hij een stuk meer ervaring heeft, en helemaal met verse producten. Als je zag hoe ze die coquilles open aan het maken waren, pfff...
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_37322207
quote:
Op woensdag 26 april 2006 19:33 schreef Drive-r het volgende:

[..]

Aardig om dit over je broer te zeggen....
Gna Gna , trouwens ik zeg wel heel stoer dat ze naar Alain Ducasse zijn wezen eten maar het is L'Apege.. even na gevraagt , en de nieuwe chef is nog niet bekent eind mei pas.. kan wel zeggen dat er nog 3 over zijn op dit moment
ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?
  woensdag 26 april 2006 @ 20:30:08 #86
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37322795
L'Arpege is dus Alain Passard
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_37325050
quote:
Op woensdag 26 april 2006 19:42 schreef Euc- het volgende:

[..]

Maar hun waren op zoek naar personeel, niet naar een chef!

Van een chef-kok mag je zeker wel verwachten dat hij een stuk meer ervaring heeft, en helemaal met verse producten. Als je zag hoe ze die coquilles open aan het maken waren, pfff...
Lok je het niet een beetje uit als je in je tv reclame met grote letters schrijf, ervaring niet vereist ?
Owke ! denken al die koks. Ik kan goed koken, maar goed ik weet ook niet alles. Op dat niveau heb ik nooit gewerkt. Ik reageer !
Welke 13 stukken vlees hangen hier ?
Ervaring niet vereist zei u ?
Maar dat kan ik ook verkeerd geintepeteerd hebben. Misschien ervaring als chef vereist ?

Vertel eens, zit je broer er nog in ? De rest hoef ik niet te weten, dan is de *kuch* *kuch* spanning er af.
pi_37328072
quote:
Op woensdag 26 april 2006 21:28 schreef Pilootje het volgende:

[..]

Lok je het niet een beetje uit als je in je tv reclame met grote letters schrijf, ervaring niet vereist ?
Owke ! denken al die koks. Ik kan goed koken, maar goed ik weet ook niet alles. Op dat niveau heb ik nooit gewerkt. Ik reageer !
Welke 13 stukken vlees hangen hier ?
Ervaring niet vereist zei u ?
Maar dat kan ik ook verkeerd geintepeteerd hebben. Misschien ervaring als chef vereist ?
Mja, dat vind ik ook een beetje flauw. Van sommige mensen zie je zowat gelijk al dat ze niet veel ervaring met bepaalde dingen hebben, dan kan je gewoon wachten tot er iets fout gaat, en het lijkt hier alsof het daarom te doen is. Bij Jamie werd idd geen chef gezocht, maar daar werden de kandidaten ook opgeleid. Hier wordt gewoon van alles van je verwacht en als het dan fout gaat wordt je voor lul gezet.
Oh, and that's a bad miss!
  Moderator woensdag 26 april 2006 @ 22:41:54 #89
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_37328333
quote:
Op woensdag 26 april 2006 19:19 schreef Brentmeister het volgende:

[..]

Ja, anders heb je geen programma he.
Precies. Je kiest twee of drie mensen uit waarvan je denkt dat ze het weleens kunnen gaan worden, en de rest doet mee voor de show.
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
pi_37328735
Valt het je op dat die goede kandidaten zelden in beeld zijn ?
Bijvoorbeeld die walter, die komt alleen in beeld als er iets positiefs is. Er worden bewust bepaalde pesonages neergezet.
  woensdag 26 april 2006 @ 23:02:24 #91
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37329204
quote:
Op woensdag 26 april 2006 17:41 schreef postman het volgende:
is iemand ook die fles ketjap en gembersiroop opgevallen die achterin ergens in een kastje stonden bij groot paardenburg? over goedkope smaken gesproken ...
Idd ook op gevallen maar het is niet zeker dat die in de gerechten gebruikt werden.

Verder vond ik het terecht dat die 2 er uit vlogen
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 27 april 2006 @ 10:23:47 #92
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_37337389
quote:
Op woensdag 26 april 2006 17:41 schreef postman het volgende:
is iemand ook die fles ketjap en gembersiroop opgevallen die achterin ergens in een kastje stonden bij groot paardenburg? over goedkope smaken gesproken ...
wat denk je dat het personeel daar eet, gewoon nasi met ketjap hoor.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_37337626
quote:
Op woensdag 26 april 2006 17:41 schreef postman het volgende:
is iemand ook die fles ketjap en gembersiroop opgevallen die achterin ergens in een kastje stonden bij groot paardenburg? over goedkope smaken gesproken ...
Ja en? Wat zou dat?

Het zijn produkten die in iedere keuken wel een keer gebruikt worden. Of het nu weer het personeelseten is of een ander gerecht wat gemaakt wordt? Omdat het opeens een duurder (sterren-)restaurant is, werkt men niet zonder dit soort produkten hoor.
Take on the situation, but not the torment ...
  donderdag 27 april 2006 @ 10:38:47 #94
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_37337794
quote:
Op woensdag 26 april 2006 20:16 schreef -dS- het volgende:
kan wel zeggen dat er nog 3 over zijn op dit moment
Bedankt voor de spoiler he! Erg leuk voor de mensen die het 'gewoon' op TV moeten zien.
Where law ends, tyrrany begins.
  donderdag 27 april 2006 @ 10:58:25 #95
57695 Leonoor
Unter 32-16-8...
pi_37338274
quote:
Op donderdag 27 april 2006 10:38 schreef Gunner het volgende:

[..]

Bedankt voor de spoiler he! Erg leuk voor de mensen die het 'gewoon' op TV moeten zien.
Je wist toch van te voren dat er mensen gingen afvallen? Of was jij nog in de volle overtuiging dat er 7 chefs aangenomen zouden worden? Het is niet zo dat 'ie meteen roept WIE er dan over zijn ofzo. Oftewel: Niet zo miemelen!
Nulla verba sed acta
  donderdag 27 april 2006 @ 11:07:04 #96
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37338485
quote:
Op donderdag 27 april 2006 10:38 schreef Gunner het volgende:

[..]

Bedankt voor de spoiler he! Erg leuk voor de mensen die het 'gewoon' op TV moeten zien.
Ja, ik had zeker niet verwacht dat het een afvalrace zou zijn en er elke week mensen af zouden vallen tot er 1tje over blijft, wat een schok
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  donderdag 27 april 2006 @ 11:07:33 #97
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_37338502
Sorry. Ik dacht dat ze aan het eind van de laatste afleverering een keus zouden maken uit alle geselecteerde koks?

Het afvallen van die Sandra dacht ik dat het niet geplanned was omdat ze er echt niets van bakte
quote:
Op donderdag 27 april 2006 11:07 schreef Euc- het volgende:

[..]

Ja, ik had zeker niet verwacht dat het een afvalrace zou zijn en er elke week mensen af zouden vallen tot er 1tje over blijft, wat een schok
Gelukkig ben ik niet de enige die in deze veronderstelling was! Er is vanaf het begin nooit over gesproken dat er mensen zouden afvallen
Where law ends, tyrrany begins.
  donderdag 27 april 2006 @ 11:19:34 #98
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37338836
quote:
Op donderdag 27 april 2006 11:07 schreef Gunner het volgende:
Sorry. Ik dacht dat ze aan het eind van de laatste afleverering een keus zouden maken uit alle geselecteerde koks?

Het afvallen van die Sandra dacht ik dat het niet geplanned was omdat ze er echt niets van bakte
[..]

Gelukkig ben ik niet de enige die in deze veronderstelling was! Er is vanaf het begin nooit over gesproken dat er mensen zouden afvallen
mijn reactie was nogal sarcastisch bedoeld..
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  donderdag 27 april 2006 @ 11:26:31 #99
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_37339076
quote:
Op donderdag 27 april 2006 11:19 schreef Euc- het volgende:

[..]

mijn reactie was nogal sarcastisch bedoeld..
oh

Dan zal ik wel gek zijn.

http://www.tvgids.nl/programmadetail/?ID=5285281
quote:
9-delige Realityserie

waarin de Rotterdamse kookgigant Herman den Blijker op zoek gaat naar een chef-kok voor een nieuw te openen restaurant in Amsterdam. Negen bijzonder enthousiaste professionals en hobbykoks steken de handen uit de mouwen om hun kundigheid op het gebied van smaak en vakmanschap aan te tonen. Impressies van de verbouwing van de locatie en de verschillende kandidatenselecties wisselen elkaar af. De kandidaten worden geïnstrueerd, geïnformeerd en ondergaan talloze smaak- en kooktests. In een speciale keuken worden ze onder meer beoordeeld op wat ze bakken van de basistechnieken. Ook wordt gekeken of de kandidaten kaas hebben gegeten van het financiële reilen en zilen van een restaurant.
Kan nergens op (officiele) sites terugvinden dat er ook mensen af gaan vallen?
Where law ends, tyrrany begins.
  Moderator donderdag 27 april 2006 @ 11:38:30 #100
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_37339435
quote:
Op donderdag 27 april 2006 11:26 schreef Gunner het volgende:

[..]

oh

Dan zal ik wel gek zijn.

http://www.tvgids.nl/programmadetail/?ID=5285281
[..]

Kan nergens op (officiele) sites terugvinden dat er ook mensen af gaan vallen?
Er zijn al mensen afgevallen, misschien is dat een hint?
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')