abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_43001620
OT :



pi_43006304
@ Bluez: Dank! Ik ga hem vanavond uitproberen. Ik heb een sapcentrifuge, dus ik denk dat ik zelf het sap ga maken.
  zaterdag 28 oktober 2006 @ 13:38:34 #53
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_43008019
Ok, we kregen een dadel, gevuld met chorizo dacht ik te verstaan, omwikkeld met spek. En een beetje paté van gevogelte met iets er overheen, maar ik ben absoluut geen fan van die paté, dus dat heb ik mijn vader maar laten eten, die vindt het wel erg lekker.

Maar niet op een lepel dus, al zou je dat met die dadel wel kunnen doen. Dat was ook erg lekker.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_43008221
Hmm. Klinkt op zich lekker, maar ik houd zelf helemaal niet van dadels. Vroeger onder dwang gegeten, nog steeds een trauma.
  zaterdag 28 oktober 2006 @ 13:50:37 #55
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_43008271
Ik kan me niet herinneren ooit eerder dadels gegeten te hebben, dus voor mij was het een goede eerste ervaring.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_43008766
Mooi zo. Ik vind het zelf heel jammer dat ik ze niet lust. Volgens mij kan je er namelijk heel veel leuke dingen mee maken.
  zaterdag 28 oktober 2006 @ 16:55:55 #57
35189 Troel
scherp en bot
pi_43012104
Ik vind het altijd zo jammer dat ze in sommige restaurants altijd vis op die amusedingen stoppen.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_43012242
quote:
Op zaterdag 28 oktober 2006 16:55 schreef Troel het volgende:
Ik vind het altijd zo jammer dat ze in sommige restaurants altijd vis op die amusedingen stoppen.
Waarom?
  zaterdag 28 oktober 2006 @ 17:12:23 #59
35189 Troel
scherp en bot
pi_43012476
quote:
Op zaterdag 28 oktober 2006 17:02 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Waarom?
Daar moet ik van kokhalzen

Ik moet nu proberen vis te eten, dus verschillende dingen geprobeerd, maar het eindigt altijd binnen no-time boven het toilet. 't zit tussen mijn oren, maa rik krijg het er niet uit.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_43030669
Deze heb ik gisteren gemaakt:
quote:
Wortelsoepje
Ingredienten
1 bos wortels
1 sjalotje
1 laurierblad
peperkorrels
witte wijn
roomboter
citroensap

Bereidingswijze
Van de bos wortels sap maken met de sapcentrifuge. Het sap inkoken met in een kruiden-ei de laurier, peper en het kleingesneden sjalotje. Een kledder wijn er bij, nog even door laten koken, citroensap en een klontje boter erbij. Geserveerd in kleine cocktailglaasjes.
quote:
Hammousse
Ingredienten:
1 ons jambon de la Paz
2 el. Parmezaanse kaas, geraspt
2 el. koksroom.
1 tl tijm.
1 tl. whisky.
1/2 sjalotje.
1/2 augurk.

Bereidingswijze:
Doe alles in de keukenmachine en pureer het tot een geheel.
Spuit met een vormpje het mengsel op de amuse-lepels. Garneer met een klein reepje ham en een klein reepje augurk.
Het wortelsoepje (waar ik recept van Bluezz voor heb gebruikt) was heerlijk. Teleurstelling alom dat dit niet in een hele grote soepkom werd opgediend.

De hammousse was super. De smaak is heel open. Je kon alle ingredienten er in proeven, maar het was samen toch weer een geheel. De hammousse was trouwens zo lekker, dat de slagroomspuit waar de rest in zat, uit de keuken werd gehaald. Volgens de eters zijn mijn amuselepels veel te klein.

[ Bericht 0% gewijzigd door piepster op 29-10-2006 13:54:06 ]
pi_43036787

Je hebt je gasten dus een flinke aanslag op hun smaakpapillen gegeven
Wij gaven de soep in lange champagneflutes, dat is net iets meer dan kleine cocktailglaasjes, maar ook wij kregen te horen dat het erg weinig was

Die hammouse is een goed idee!
pi_43036887
Ik denk dat ik de wortelsoep de volgende keer maar als voorgerecht serveer, in hele grote soepkommen.

De hammouse is echt de moeite waard idd, en ook iets dat je makkelijk van tevoren kan maken. Ik had het 's middags al gemaakt, en in de slagroomspuit gestopt. Ik hoefde het 's avonds alleen nog maar op de lepels te spuiten en te garneren.
  zondag 29 oktober 2006 @ 15:18:57 #63
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_43037161
Even de TT aangepast zo dat ie beter de lading dekt
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_43037187
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 15:18 schreef Martijn_77 het volgende:
Even de TT aangepast zo dat ie beter de lading dekt
Tnx Martijn

Ik heb nog een simpel lekker amuse-tipje :
quote:
200 gram aardappels
1 st. zongedroogde tomaat (op olie)
1 bolletje Mozzarella
2 el. Basilicum (vers)
1 el Olijfolie
peper/zout


1.De aardappels onder de kraan schoon boenen en gaar koken.
2.De aardappel pellen en in blokjes snijden.
3.De tomaat droog deppen met keukenpapier en fijn snijden.
4.De mozzarella in piepkleine blokjes snijden.
5.Aardappel, tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie mengen en op smaak brengen met peper en zout.
6.Enkele uren koel wegzetten en op lepels serveren.
pi_43037396
Dit maak ik meestal bij tapas, maar het zou ook als amuse kunnen:
quote:
Spiesjes van (op deze volgorde) een half minibolletje Mozzarella, een basilicumblaadje, een kerstomaatje, een basilicumblaadje en een half minibolletje Mozzarella.
  zondag 29 oktober 2006 @ 19:11:01 #66
61279 Coolfool
Belanda goreng
pi_43043252
Dit was ook erg lekker!

Amuse van mozarella met rucola en parmaham

Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingredienten: Voor 8 stuks: 1 bolletje mozzarella, in 8 stukken- 4 plakjes parmaham, gehalveerd - olijfolie - beetje basilicum, fijngesneden - 8 takjes rucola

Voorbereiding: Meng de olie met de basilicum en marineer de mozzarella er 30 minuten in.
Bereidingswijze: Haal de stukken kaas uit de marinade en bestrooi ze met zout en peper. Leg een takje rucola op elk stuk en omwikkel het met parmaham. Serveer op amuselepels.
  zondag 29 oktober 2006 @ 19:52:51 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_43044547
Ik vraag me af als je gek ben op amuses, of je dan niet beter tapas kan gaan eten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_43052492
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 19:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vraag me af als je gek ben op amuses, of je dan niet beter tapas kan gaan eten?
Ik vind amuses leuk/lekker om tussendoor te geven als mensen hier komen eten.
Terwijl we dan verder niet gaan tapassen of zo
Zie het als kleine mondvermaakjes... maar die term alleen al doet jou waarschijnlijk al

(excuse moi voor de kotssmilie in CUL, maar het is een toegepaste uitdrukking in dit geval )
pi_43752993
Schopje met een gevonden foto

  dinsdag 21 november 2006 @ 16:57:45 #70
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_43753056
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 23:10 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Ik vind amuses leuk/lekker om tussendoor te geven als mensen hier komen eten.
Terwijl we dan verder niet gaan tapassen of zo
Zie het als kleine mondvermaakjes... maar die term alleen al doet jou waarschijnlijk al

(excuse moi voor de kotssmilie in CUL, maar het is een toegepaste uitdrukking in dit geval )
Laat ik het zo zeggen, het heeft een hoog Libelle gehalte
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_43753090
quote:
Op dinsdag 21 november 2006 16:57 schreef Pietverdriet het volgende:


Laat ik het zo zeggen, het heeft een hoog Libelle gehalte

Waar een schop al niet goed voor is.
Libelle
pi_43775070
Libelle...bah!
Amuses op lepels vind ik ook erg leuk. Het zal wel een typisch vrouwending zijn...

Dit lijkt me erg lekker;

Eendeborst met portgelei en vijgjes
Hapje voor 10 lepels

5 eetlepels rode porto - 2 blaadjes gelatine - 2 cm zeer fijngesneden verse gember - 20 zeer dunne sneetjes eendeborst - 3 verse zoete vijgen-

Bereidingswijze

Laat de blaadjes gelatine weken in ruim koud water (minstens 4 minuten).
Verwarm de rode porto en los erin de gelatine op.
Voeg er de helft van de zeer fijngesneden gember bij.
Snijd de binnenkant van de vijgen los en snijd in brunoise.

Presentatie
Plooi twee sneetjes eendeborst in de helft en leg ze in een eetlepel.
Giet hierover wat portgelei.
Versier met verse gember en de gehakte vijgjes.
Versier met andere kleurtjes (aardbeien bv).

Vast alsof een engeltje op je tong pist!

Bron
I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
pi_43865999
Gelijk in de favorietjes gezet, wat een geweldige site!
Deze lijkt me ook heerlijk.
Iets voor de kerst.
  zaterdag 25 november 2006 @ 00:23:31 #74
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_43869314
quote:
Op vrijdag 24 november 2006 22:39 schreef kabouter.muts het volgende:
Gelijk in de favorietjes gezet, wat een geweldige site!
Leuke site inderdaad. Staan lekkere hapjes op.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_44655969
even een liftje naar boven.
Ben lekkere amuses aan het zoeken.
  woensdag 3 januari 2007 @ 14:37:45 #76
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_44972372
Voor het oudjaarsdiner mocht ik de amuse bereiden. Ik heb geheel out of the blue een recept bedacht. Voor 10 personen (grof geschat, ik ben niet zo van de exacte hoeveelheden):

  • 4 à 5 stevige aardappelen
  • zongedroogde tomaten
  • oude kaas
  • 10 flinke plakken Coburger ham
  • verste bieslookstengels
  • honing (vloeibaar)
  • peper

    Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes. Kook ze beetgaar (niet te lang dus).
    Hak de tomaten fijn. Doe hetzelfde met de oude kaas.

    Beetje olie in een flinke koekepan, matig vuur, bak de aardappelblokjes tot ze lichtbruin zijn. Voeg de tomaten toe, goed husselen, dan gas uit. Voeg daarna de kaas toe. Die mag niet helemaal smelten, het geheel moet wel warm zijn.

    Leg op elk bord een plak Coburger ham. Verdeel het aardappelmengsel over de borden. Vouw de ham over het aardappelmengsel heen en bind het pakketje dicht met de bieslookstengels.
    Besprenkel de pakketjes met de honing (1 lepel per pakketje). Strooi de peper er overheen.

    Eet smakelijk!
  • He's simple, he's dumb, he's the pilot.
      woensdag 3 januari 2007 @ 15:04:53 #77
    35189 Troel
    scherp en bot
    pi_44973307
    Ik had laatst amuses gemaakt, maar dan zonder de lepels.

    Grote champignons, steeltje eruit en vullen met blauwschimmelkaas en dan onder de grill.
    troel (de ~ (v.), ~en)
    1 [inf.] vrouw of meisje
    2 trut
    pi_44973717
    Altijd lekker die grote champignons met vulling, net als wrapjes, je kan eindeloos varieren
      woensdag 3 januari 2007 @ 15:20:13 #79
    35189 Troel
    scherp en bot
    pi_44973785
    Het lekkerste was de voorbereiding, want ik heb alle steeltjes opgegeten na ze in een overheerlijke knoflooksaus gedipt te hebben
    troel (de ~ (v.), ~en)
    1 [inf.] vrouw of meisje
    2 trut
    pi_44973990

    Sowieso met voorbereiden en koken gaat er veel mis bij mij
      woensdag 3 januari 2007 @ 15:27:23 #81
    35189 Troel
    scherp en bot
    pi_44974042
    Ja, en toch ben ik afgevallen

    Ok, oneerlijk, maar het telt wel
    troel (de ~ (v.), ~en)
    1 [inf.] vrouw of meisje
    2 trut
    pi_44975757
    Hey, mijn trutlepels staan er nog..

    Binnenkort maar weer eens wat op doen..
    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
      woensdag 3 januari 2007 @ 16:18:21 #83
    6845 Ringo
    als een rollende steen
    pi_44975855
    Ik heb de lepels trouwens maar overgeslagen.
    He's simple, he's dumb, he's the pilot.
    pi_44978288
    De eerste man die die lepels leuk vindt, moet nog geboren worden, geloof ik...
    I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
      woensdag 3 januari 2007 @ 17:44:39 #85
    6845 Ringo
    als een rollende steen
    pi_44978674
    quote:
    Op woensdag 3 januari 2007 17:32 schreef Serendips het volgende:
    De eerste man die die lepels leuk vindt, moet nog geboren worden, geloof ik...
    Dat denk ik ook. Bovendien heb ik de neiging om mijn gerechten groter te maken dan strikt de bedoeling, dus die lepels waren sowieso (net) te klein.

    Ik vind het idee van amuses trouwens leuker dan het idee van één klein hapje voor het voorgerecht; liever een verzameling hapjes als maaltijd, à la dim sum of tapas. Als je niet oppast, wordt de amuse compleet overdonderd door de rest van het diner; zonde van mijn tijd.

    De emancipatie van de amuse, aldus; mijn voornemen voor 2007.
    He's simple, he's dumb, he's the pilot.
    pi_44978679
    quote:
    Op woensdag 3 januari 2007 17:32 schreef Serendips het volgende:
    De eerste man die die lepels leuk vindt, moet nog geboren worden, geloof ik...
    Oh, daar leef ik dan mee samen...
    Maar moet er wel bij zeggen dat hij altijd 3 lepels krijgt, op z'n minst...
    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
    pi_44980382
    quote:
    Op woensdag 3 januari 2007 17:44 schreef Oblivion het volgende:


    Oh, daar leef ik dan mee samen...
    Ik ook

    Familietje spelen? Hebben we samen 16 lepeltjes
    pi_44980571
    quote:
    Op woensdag 3 januari 2007 18:39 schreef Bluezz het volgende:

    [..]

    Ik ook

    Familietje spelen? Hebben we samen 16 lepeltjes
    Ik dacht ook gelijk aan golfer!
    Na mijn eigen vent dan...

    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
      † In Memoriam † zaterdag 6 januari 2007 @ 00:13:52 #89
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_45060985
    Deze amuses heb ik met Kerst opgediend aan mijn beeldige kersttafel waar ik heel trots op ben



    Deze amuses heb ik zelf gemaakt:

    Oestershot met vodka

    Benodigdheden:
    6 verse oesters
    Wodka
    Tomatensap
    bieslook
    groene tabasco

    Verse oesters openmaken in borrelglas doen, eetlepel tomatensap, vodka, 2 druppels groene tabasco en enkele sprietjes bieslook toevoegen.



    Courgetterolletjes met tonijn

    Ingrediënten:
    2 courgettes
    2 eetlepels olijfolie
    1 blikje tonijn op water (185 g), uitgelekt
    2 eetlepels mayonaise
    1/2 zakje verse dille (a 15 g)
    2 eetlepels kappertjes (potje), fijngehakt
    versgemalen zwarte peper

    Materialen:
    cocktailprikkers, grillpan, staafmixer of keukenmachine

    Bereiden:
    Grillpan voorverwarmen. Elke courgette met groot scherp mes in de lengte in 6 dunne plakken snijden. Plakken aan beide kanten met olie bestrijken. In grillpan plakken courgette in 3-4 min. bruin en gaar grillen, halverwege keren. Laten afkoelen. In keukenmachine of met staafmixer tonijn met mayonaise pureren. Enkele takjes dille voor garnering apart houden, rest van dille fijnsnijden en met kappertjes door tonijnmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Plakken courgette droogdeppen en dun met tonijnmengsel bestrijken. Plakken voorzichtig oprollen en met cocktailprikkers vastzetten. Rolletjes rechtop op schaal zetten en garneren met apartgehouden dille.



    Pikante garnalen met saffraan-mayonaise

    Ingrediënten:
    1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g)
    2 teentjes knoflook, fijngehakt
    1 rode peper (zonder zaadjes), fijngehakt
    4 eetlepels olijfolie
    1/2 citroen, uitgeperst
    1 envelopje saffraan
    1 eetlepel droge sherry
    8 eetlepels mayonaise
    cayennepeper

    Materialen:
    staafmixer of keukenmachine

    Voorbereiden:
    Garnalen langzaam ontdooien in koelkast of sneller, volgens aanwijzing op verpakking. In keukenmachine of in hoge kom met staafmixer 1 teentje knoflook, rode peper, olie en 3 el citroensap tot gladde marinade pureren. Garnalen pellen, aan rugzijde insnijden en zwart streepje verwijderen. Garnalen door marinade scheppen en smaken ca. 2 uur afgedekt in koelkast laten intrekken. In kom saffraandraadjes weken in sherry. Mayonaise en rest van knoflook erdoor roeren. Dipsaus op smaak brengen met paar druppels citroensap en cayennepeper.

    Bereiden:
    Garnalen uit marinade nemen en in droge koekenpan op matig vuur in 5-7 min. gaarbakken. Warm serveren met saffraanmayonaise.



    Makreelcrème

    Ingrediënten:
    100 g gerookte makreelfilet
    3 eetlepels mayonaise
    1/2 eetlepel mierikswortel (potje)
    1/2 eetlepel citroensap
    18 snackcups of ronde toastjes
    6 gedroogde tomaatjes, in reepjes

    Materialen:
    staafmixer

    Voorbereiden:
    Verwijder het vel van de makreelfilet, snijd de vis in stukken en pureer ze met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap. Breng de crème op smaak met peper. Bewaar tot gebruik in een afgesloten bakje.

    Bereiden:
    Leg 18 snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin. Verdeel de tomaatreepjes erover.



    Dadels met spek op bedje van fijngesneden champignons in madera

    Ingrediënten:
    Dadels met spek (kant en klaar bij de Jumbo)
    Champignons
    roomboter
    perper
    zout
    madera

    Bereiden:
    Champignons fijnsnijden, opbakken in roomboter met peper en zout uit de molen, afblussen met madera. Dadels even grillen (zonder boter of olie) in bakpan.



    Zalmrolletjes met limoenricotta

    Ingrediënten:
    1 limoen
    1/2 bakje ricotta (kaas, bakje a 250 g)
    zout en (versgemalen) peper
    200 g gerookte zalmfilet
    1/2 zakje verse basilicum (a 15 g)

    Materialen:
    plasticfolie

    Bereiden:
    Limoen schoonboenen en boven kom groene schil eraf raspen. Limoen uitpersen. Ricotta, zout en peper naar smaak door limoenschil mengen. Op werkvlak stuk folie uitspreiden. Plakjes zalm erop leggen in rechthoek van ca. 20 x 16 cm. Limoensap erover sprenkelen en zalm voorzichtig bestrijken met dun laagje limoenricotta. Afdekken met blaadjes basilicum. Met behulp van folie zalm vanaf lange zijde oprollen. Zalmrol in folie wikkelen. In koelkast ca. 1 uur laten opstijven. Folie verwijderen en rol met scherp mes in plakjes van ca. 1 cm dik snijden.

    Opdienen met wat sla op amuselepel

    Gerookt tonijnfilet met parmezaanse kaas

    Ingrediënten:
    gerookt tonijnfilet
    parmezaanse kaas
    olijfolie
    zwarte peper
    zout

    Bereiden:
    Gerook tonijnfilet besprenkelen met olijfolie, zwarte peper en zout uit de molen, schikken op amuselepel en parmezaanse kaas erovereen.



    Citroenspoom

    Ingrediënten:
    3 citroenen, geperst
    100 ml cactus-citroensiroop (Lessini)
    1 cupje gepasteuriseerd eiwit (te koop bij o.a. Jumbo)
    200 ml mousserende witte wijn, gekoeld

    Benodigdheden:
    diepvriesdoos (inhoud 750 ml)
    ijsbolletjestang

    Voorbereiden:
    Van citroenssap 100 ml afmeten en mengen met cactus-citroensiroop. Mengsel overdoen in diepvriesdoos, onafgedekt in vriezer zetten en in circa 1 uur licht laten bevriezen. Eiwitten stijfkloppen. Citroenmengsel uit vriezer nemen en met vork loshalen. Eiwit met mespunt zout loskloppen en voorzichtig door citroenmengsel spatelen.
    Mengsel terug in vriezer zetten en elke 30 minuten met vork loshalen of omscheppen. Na 4-5 uur heeft sorbetijs de juiste structuur. U kunt ook de ijsmassa laten bevriezen en sorbet daarna in keukenmachine in 1 minuut fijnmaken.

    Bereiden:
    Sorbetijs 10 minuten voor gebruik uit vriezer nemen en in koelkast zetten. Bubbelwijn over 4 glazen verdelen. Met ijsbolletjestang ijsbolletjes over de mooie glazen verdelen.



    Deze amuse heb ik kant en klaar gekocht bij de Hema:

    Warm visschelpje



    Daarna heb ik als hoofdgerecht geserveerd: salade van gerookte kip met asperges, crabchowder, kalkoen met rode portsaus en kastanjes, en 3 soorten groenten.

    Toetje was Creme Brulee met Baileys koffie



    [ Bericht 0% gewijzigd door BwennieBren op 06-01-2007 01:14:36 ]
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_45061270
    ik had zelf deze gemaakt.

    Rozijnen of dadels fijnhakken... door zachte geitenkaas roeren.
    Walnoten even roerbakken met honing en een druppel balsamico en wat bruine suiker. Walnoten uit de pan en af laten koelen.
    Gietenkaasmengsel op een walnootje smeren en andere walnoothelft erop.

    Lekker
    pi_45061588
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:13 schreef BwennieBren het volgende:
    Deze amuses heb ik met Kerst opgediend aan mijn beeldige kersttafel waar ik heel trots op ben


    HALLELUJA!

    *Applaus geeft!

    En mooie recepten!
    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
      zaterdag 6 januari 2007 @ 00:38:15 #92
    6990 golfer
    Ouwe jongere
    pi_45061774
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:13 schreef BwennieBren het volgende:
    Deze amuses heb ik met Kerst opgediend aan mijn beeldige kersttafel waar ik heel trots op ben
    Wow.

    Ik krijg opeens enorme trek om amuselepeltje-lepeltje met iemand te gaan liggen.
    Dames, meldt u zich maar aan.
    There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
    Poef.....gone! ©golfer
    pi_45061826
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:38 schreef golfer het volgende:

    [..]

    Wow.

    Ik krijg opeens enorme trek om amuselepeltje-lepeltje met iemand te gaan liggen.
    Dames, meldt u zich maar aan.
    Sandwich-amuse-lepeltje-lepeltje doen ?

    BLUEZZZ!!!
    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
      † In Memoriam † zaterdag 6 januari 2007 @ 00:44:57 #94
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_45061986
    Ooooohhhh.... Obli is een klikkert!!

    BLUEZ!!!

    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_45062012
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:44 schreef BwennieBren het volgende:
    Ooooohhhh.... Obli is een klikkert!!

    BLUEZ!!!

    Nee nee..

    SANDWICH my dearest, hebbie toch echt 3 voor nodig...
    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
      † In Memoriam † zaterdag 6 januari 2007 @ 00:46:36 #96
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_45062034
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:45 schreef Oblivion het volgende:

    [..]

    Nee nee..

    SANDWICH my dearest, hebbie toch echt 3 voor nodig...
    euhw.... ja ik ben dr helemaal uit hoor (als in einde oefening), sorry
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_45062135
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:46 schreef BwennieBren het volgende:

    [..]

    euhw.... ja ik ben dr helemaal uit hoor (als in einde oefening), sorry
    Hey, maar even zonder gekkigheid...
    Wat een werk!
    Water loopt uit de mond...
    Je hebt rede om trots te zijn!
    Wat waren de reacties?
    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
      † In Memoriam † zaterdag 6 januari 2007 @ 00:52:35 #98
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_45062189
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:50 schreef Oblivion het volgende:

    [..]

    Hey, maar even zonder gekkigheid...
    Wat een werk!
    Water loopt uit de mond...
    Je hebt rede om trots te zijn!
    Wat waren de reacties?
    Eigenlijk mis ik nog 2 amuses maar daar heb ik vergeten een foto van te maken, eentje met avocadomousse in een glaasje met st. jacobsschelp in champagnesaus erop en nog een krabamuse (kant-en-klaar)

    Maar ze vonden het heerlijk, zo heerlijk dat ik zaterdag weer de keuken inmoet

    Nee hoor ik vind koken heel leuk
    Maar ik heb wel de hele dag in de keuken gestaan, zaterdag doe ik dus maar 5 amuses ipv 10
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_45062249
    Ja! Ik zou je ook terug sturen en met mes en vork op je zitten te wachten! Echt wel!
    Steeds als ik tegen de lamp loop,
    neem ik een stukje licht mee.
    Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
      † In Memoriam † zaterdag 6 januari 2007 @ 00:57:27 #100
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_45062343
    quote:
    Op zaterdag 6 januari 2007 00:54 schreef Oblivion het volgende:
    Ja! Ik zou je ook terug sturen en met mes en vork op je zitten te wachten! Echt wel!
    Thanx dear! ik verwen graag mijn vriendinnetjes en vriendjes culinair, dus heb ik speciaal een foto voor hen laten maken bij het menu a.s. zaterdag. Kijk snel, want ik haal m wel zo weer weg hoor!

    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')