abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_36202885
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:04 schreef Blik het volgende:

[..]

ow ja, we hebben geen kookwekker
Een klok met seconde wijzer?
[an error occurred while processing this directive]
  Admin maandag 20 maart 2006 @ 16:06:04 #27
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_36202894
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:04 schreef Blik het volgende:

[..]

nee, ik moet het toch ooit leren (stel dat ze het uitmaakt ofzo)

Kook dan iets dat je wel kunt maken
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_36202897
Bij de van der valk in sassenheim kan je een megawienerschnitsel bestellen.
dat doe ik wel eens
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
  maandag 20 maart 2006 @ 16:09:56 #29
62913 Blik
The one and Only!
pi_36203025
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:06 schreef yvonne het volgende:

[..]

Kook dan iets dat je wel kunt maken
ik vroeg om een sausje, en dat is geevolueerd in een Blik-kan-niet-koken-topic

Ben toch zeker Gorden Ramsay niet
pi_36203026
De schnitzel wordt droog van het te lang op een laag vuur bakken. Dodelijk voor het product. Het is geen suddervlees. Ofwel, een schnitzel bak je snel op een wat hoger vuur, een paar keer om en om in een minuut of 4 of 5 maximaal. En zoals gezegd, met een stukje citroen er bij. Geen schijfje, want die kan je niet uitknijpen, maar een 1/8 deel (wedge-shaped). En dat moet je dus niet van te voren doen, maar pas op het moment dat je gaat beginnen met eten.

Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  maandag 20 maart 2006 @ 16:10:28 #31
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_36203042
Saus op een wienerschnitzel?

Noem het dan niet zo en zeg dat je saus nodig hebt voor een zooltje. Ik ga er derhalve dan ook maar vanuit dat je het kalfslapje niet zelf mals slaat , niet zelf door de ei haalt en ook de paneer en bloem niet aanmaakt.

Die gepaneerde dingen uit de super zijn geen schnitzels...dat is geperst vlees, wat in een fabriek door een papje wordt gehaald
pi_36203059
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:04 schreef Blik het volgende:

[..]

ow ja, we hebben geen kookwekker
Heb je een horloge?
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  maandag 20 maart 2006 @ 16:11:45 #33
62913 Blik
The one and Only!
pi_36203087
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:09 schreef Lucille het volgende:
De schnitzel wordt droog van het te lang op een laag vuur bakken. Dodelijk voor het product. Het is geen suddervlees. Ofwel, een schnitzel bak je snel op een wat hoger vuur, een paar keer om en om in een minuut of 4 of 5 maximaal. En zoals gezegd, met een stukje citroen er bij. Geen schijfje, want die kan je niet uitknijpen, maar een 1/8 deel (wedge-shaped). En dat moet je dus niet van te voren doen, maar pas op het moment dat je gaat beginnen met eten.

[afbeelding]
Ik gooi er wel wat citroensap overheen Heb ik toch nodig voor de hollandaisesaus
  maandag 20 maart 2006 @ 16:12:29 #34
62913 Blik
The one and Only!
pi_36203111
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:10 schreef Lucille het volgende:

[..]

Heb je een horloge?
wel een telefoon met timer-functie
pi_36204853
Geen saus! Bij een schnitzel hoort een flinke klodder compote!

En wat voor compote dan?

Preiselbeeren... (natuurlijk niet in dit oord te krijgen, maar je kunt misschien iets zoeken in de richting van Cranberry jam ofzo)

En natuurlijk het stukje Citroen! Helaas zijn Schitzels hier van de AH totaaaaaaaaal niet te vergelijken met de schnitzels uit Österreich.
Cooking!
pi_36204926
Morgen eet ik schnitzel, dus even meekijken wat er hier aan ideeen voorbijkomt
stupidity has become as common as common sense was before
  maandag 20 maart 2006 @ 18:00:48 #37
34481 travelman
What's goin' on?!
pi_36206209
citroentje erbij en klaar !!!
  maandag 20 maart 2006 @ 18:18:29 #38
77418 Tha_Flash
bijna 2020 !!!
pi_36206704
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:06 schreef longinus het volgende:
Bij de van der valk in sassenheim kan je een megawienerschnitsel bestellen.
dat doe ik wel eens
Is dat te eten daar ?

( ik woon er vlakbij )
pi_36206736
quote:
Op maandag 20 maart 2006 18:18 schreef Tha_Flash het volgende:

[..]

Is dat te eten daar ?

( ik woon er vlakbij )
Ja, hij is best wel goed.

Wel de megaschnitsel bestellen en niet de normale.
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
  maandag 20 maart 2006 @ 20:04:42 #40
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_36210314
quote:
Op maandag 20 maart 2006 15:32 schreef yvonne het volgende:
Bij een Wiener hoort geen saus, en als je het goed bakt is het totaal niet droog
Je zou er eventueel los wat champignons bij kunnen bakken
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 21 maart 2006 @ 09:14:28 #41
62913 Blik
The one and Only!
pi_36223089
Het was overheerlijk
pi_36237798
Probeer eens saus uit blik...
The best way to tune up a VW Golf is 9,8 m/s^2
pi_36238103
mayonaise
  dinsdag 21 maart 2006 @ 17:47:01 #44
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_36238189
quote:
Op dinsdag 21 maart 2006 09:14 schreef Blik het volgende:
Het was overheerlijk
Hoe heb je het uiteindelijk bereid?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 21 maart 2006 @ 18:12:30 #45
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_36238948
quote:
Op maandag 20 maart 2006 15:47 schreef longinus het volgende:
Een echte wiener schnitzel heeft een citroen als saus.
met sardientje kappertje etc
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_36240457
Plakje citroen, plakje tomaat, half eitje, half sardientje met daarin een kappetje gerolt. Ookwel sarderlring. De een noemt de hele garnituur sardelring, de ander alleen het kappertje en de ansjovis. Puur garnituur heeft niks met saus te maken. In de klassieke keuken word er geen saus geserveerd bij gepaneerde/gefrituurde dingen. Als er wel saus bij zit is het altijd een oliesaus. Mayonaise afleidingen dus. Zelf hou ik wel van remouladesaus bij de snitzel
  woensdag 22 maart 2006 @ 10:58:42 #47
62913 Blik
The one and Only!
pi_36257719
quote:
Op dinsdag 21 maart 2006 17:47 schreef golfer het volgende:

[..]

Hoe heb je het uiteindelijk bereid?
Gewoon simpel zonder sausje, flinke dot boter in de pan, en bakken maar, 4 minuten in de pan gelegen en klaar is wiener schnitzel, was idd niet droog en smaakte prima
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')