ik zag laatst dat ie een 8- had gegeven aan een restaurantje waar ik binnenkort ff ga eten. uyt. ik dacht dat dat toch een behoorlijk cijfer is als het van van dam komt.quote:Op maandag 17 april 2006 15:15 schreef Bluezz het volgende:Hoe bedoel u?
Ik denk dat wij je dan mss wel een 9 geven
Ik heb van Dam ook hoog zitten, en vind hem een prima kerel met enorm veel verstand van zaken. ( van wat ik er van hem heb gezien op tv en in de stukjes van het Parool)quote:Op dinsdag 18 april 2006 18:28 schreef editor2 het volgende:
Johannes van Dam. Een van de weinig orginele recensenten die er nog rondlopen.
Je kan veel van hem zeggen ivg met anderen maar hij is tenminste nog echt ouderwets
integer als recensent.
Ik heb hem hoog zitten en als mens lijkt het vd buitenkant een ouwe vent die is blijven steken
in de jaren 40 maar hij is heel open,sociaal en vol van lekker eten.
Veel serieuzer te nemen dan bijvoorbeeld dat clubje IENS dat recensies/meningen van proevers
ten favoure van hun contacten weghaalt/censureert en zich laten feteren voor een goed stukje.
Van Dam die betaalt alles zelf(uiteraard wel vergoed door zijn werkgever) enlaat nooit merken dat hij
speciaal langskomt. Plotseling staat hij je voor je neus zoals iedere andere gast die wil komen eten.
Wat zijn je suggesties?quote:iets heel anders:
Mod; waarom hebben wij niet een leuke openingspost zoals vele andere threads?
Die maken er nog iets leuks van en wij hebben alleen maar dat armzalige kopje koffie
elke keer.Niet echt uitnodigend he.
Ik heb wel suggesties maar wil horen hoe de zaken ervoor staan.
Ben benieuwd naar jouw recensie en cijfer dan!quote:Op dinsdag 18 april 2006 18:43 schreef zoalshetis het volgende:
ik zag laatst dat ie een 8- had gegeven aan een restaurantje waar ik binnenkort ff ga eten. uyt. ik dacht dat dat toch een behoorlijk cijfer is als het van van dam komt.
zal het geven (na 7 mei geloof ik)quote:Op dinsdag 18 april 2006 18:54 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ben benieuwd naar jouw recensie en cijfer dan!
Als van Dam een 8- geeft is dat een heel behoorlijk cijfer.quote:Op dinsdag 18 april 2006 18:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik zag laatst dat ie een 8- had gegeven aan een restaurantje waar ik binnenkort ff ga eten. uyt. ik dacht dat dat toch een behoorlijk cijfer is als het van van dam komt.
La Rive had toch een tien?quote:Op dinsdag 18 april 2006 20:28 schreef shmoopy het volgende:
[..]
Als van Dam een 8- geeft is dat een heel behoorlijk cijfer.
Hij heeft volgens mij in heel zijn recensie-tijd maareen paar keer een 10 gegeven, want die bewaart hij echt voor restaurants die hem enorm verrassen, het hoogst haalbare is doorgaans een 9.
Geeft ie een 9, dan moet je snel zijn, want dan gaat het stormlopen.
Een 8- zou voor mij voldoende zijn om het eens te gaan proberen, wrs bedoeld om aan te geven dat er potentie in zit, dat het een kans moet krijgen, of dat het bedienend personeel het broodmandje weghaalde toen het voorgerecht op tafel kwam.
Hmmm,wat als ik ff een mooie header maak voor de openingspost en jij het dan bekijkt en vervolgens ff in editted in de TS post.quote:Op dinsdag 18 april 2006 18:50 schreef Bluezz het volgende:
Wat zijn je suggesties?
En dat kopje koffie is overgenomen uit vorige topics.
Wat mij betreft is een ieder die dat topic opent vrij om het zo bont en leuk te maken als ie zelf wil
omdat het uiterst vermaeckelyk is?quote:Op woensdag 19 april 2006 23:02 schreef tonks het volgende:
Waarom laten jullie die posts van ispy/editor2 gewoon nog staan
je hebt gelijk. maar ik mag toch wel lachen om de 'oude' spy?quote:Op woensdag 19 april 2006 23:16 schreef Bluezz het volgende:
Sorry mensen, ik heb geen zin in herhaling van zetten en editor/spy weer te gaan bashen.
Bovendien zie ik hem nergens de fout in gaan.
quote:Op donderdag 20 april 2006 15:05 schreef Bluezz het volgende:
Tonks is tegen een bannetje aangelopen, dus lama
Nou kom op dan met je foodfoto voor in het "wat eet en drink je nu" topicquote:Op donderdag 20 april 2006 15:34 schreef editor2 het volgende:
Hij is helemaal goed. Gevalletje van "voorlopig even opgelost en bij herhaling een stap verder naar een maandban"
![]()
Dit is een FOOD FB thread.![]()
Ik ben benieuwdquote:Op donderdag 20 april 2006 17:49 schreef editor2 het volgende:
Oh je bedoelt die openingspost die ik zou maken...
sorry nog geen tijd voor gehad maar ik zal voor zaterdagochtend ff wat leuks in elkaar flansen zodat je het kunt invoegen
![]()
Kun je hem ook even naar mij sturen?quote:Op vrijdag 21 april 2006 18:15 schreef editor2 het volgende:
Gisteravond laat een hele mooie openinsgpost met foto's en al naar Bluezz's e-mailadres gestuurd en ik zie nog niks van...![]()
Man laat ze toch lekker mekkeren, zegt meer over hun dan over jou.quote:Op donderdag 27 april 2006 04:40 schreef editor2 het volgende:
Kan iemand wat aan de offtopic reactie doen van LostFormat?
Heeft h-e-l-e-m-aal niks te maken met de thread. Gevalletje van tonks klieren.
man, ga je eens met serieuze zaken bezig houden ipv als een kleine kleuter bij de modjes te gaan zeuren. Zo wordt je natuurlijk nooit het populairste jongetje van de klas.quote:Op zaterdag 29 april 2006 02:16 schreef editor2 het volgende:
weer een gevalletje van ' 'falco die niks zinnigs ontopic heeft te melden in een foodtopic.
Ik ook eens met Tong.quote:Op donderdag 4 mei 2006 22:49 schreef CartWOman het volgende:
Eens met tongie.
Leuk topic met perspectieven, in ONZ kan men alleen reageren met een evt.ofzo.
We zijn allemaal in de war van al je topics tongquote:Op donderdag 4 mei 2006 22:47 schreef tong80 het volgende:
Waarom is dit leuke topic naar Onzin geplaatst [CUL]Tong's cafetaria-recencies.
Ik dacht dat ie nog in Cul stond. Nu sta ik voor lul.
Ja maar het is wel zo.quote:Op vrijdag 5 mei 2006 23:56 schreef Ruzbeh het volgende:
Het SOEP topic
[ Bericht 100% gewijzigd door Martijn_77 op 05-05-2006 23:38 (Van kotssmilies zijn we hier niet gediend) ]
Streng.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |