ze hebben ook niet het gezonde notenzuur.quote:Op vrijdag 2 december 2005 17:52 schreef Dr_Gonzo het volgende:
[..]
Verrek... nooit bij stil gestaan.
Ze groeien i.d.d. erg boon-achtig zo samen in hun pod.
De schil is ook niet hard genoeg om een noot te zijn.
Ah oké, dan ga ik het even opschrijvenquote:Op vrijdag 2 december 2005 17:27 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik ken genoeg snackbars waar ze het min of meer (iets verschil) zo maken.
heb je in denhaag een markt waar een aardappelboer staat? die kan je de beste kruimige geven. anders een goede groentenboer.quote:Op vrijdag 2 december 2005 17:58 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ah oké, dan ga ik het even opschrijven![]()
O vastquote:Op vrijdag 2 december 2005 18:00 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
heb je in denhaag een markt waar een aardappelboer staat? die kan je de beste kruimige geven. anders een goede groentenboer.
*droomt ff off topic weg over rozeval partjes in ganzenvetquote:Op vrijdag 2 december 2005 18:04 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
O vast![]()
Ben sowieso dol op aardappelen, dus eens langs een aardappelboer voor wat goede adviezen over wanneer welke aardappel te gebruiken staat sowieso nog op mijn lijstje.
Rozevalletjes!quote:Op vrijdag 2 december 2005 18:08 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
*droomt ff off topic weg over rozeval partjes in ganzenvet![]()
Raspatat is poeder uit een zakje met water erbij, kloppen totdat het stijf is, en in de machine die er reepjes van perst.quote:Op vrijdag 2 december 2005 23:55 schreef zoalshetis het volgende:
zo zijn er ook mensen die raspatat lekker vinden. dat is niets meer dan de goedkoopste kruimige aardappels pureren en via een spuitzak in je vet droppen.
jammer dat ze er te weinig uien (lees geen) door heen doen met een weinig suiker, eigeel en cayenne.
Er is veel smaakverschil in uien, ik denk dat de friettent een ander soort handhaaft.quote:Op zaterdag 3 december 2005 12:52 schreef bonke het volgende:
ik heb eigenlijk hetzelfde probleem maar dan met de patat speciaal met uien
als ik hier uien snij hebben ze niet dezelfde smaak als bij de patatboer, en die van de patatboer zijn lekkerder
hoe komt dat ?
de zakjes voorgesneden uitjes van de sligro of hanos worden daar vaak gebruiktquote:Op zaterdag 3 december 2005 16:41 schreef Dr_Gonzo het volgende:
[..]
Er is veel smaakverschil in uien, ik denk dat de friettent een ander soort handhaaft.
Volgens mij gebruikt men vooral een minder scherpe, ietwat zoetere ui.
quote:Op woensdag 30 november 2005 20:03 schreef NIels25 het volgende:
Dierlijk frituurvet gebruikt geen hond bijna meer. Dat is veel te ongezond. AH heeft lange tijd patat van het merk Lord-Chips in het assortiment gehad (in het koelvak). Dit was dus de snackbar meuk!
Wat verders verschil maakt is dat de snackbar een proffesionel frituur heeft, en thuis heeft iedereen een of ander tefal apparaaat, leuk, maar niet zo goed als wat de snackbar heeft staan! Dat heeft ook smaakverschil. Vergelijk je koffiezetter maar met een goede italiaanse machine die een restaurant heeft staan!
Goeie friet bak je zelf.quote:Op woensdag 11 januari 2006 02:37 schreef stijgende_ster het volgende:
Het ligt aan de soort friet. Regel ook ergens zon zak friet.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |