Ik denk dat ik maar gewoon friet bak vanavond.quote:Op zondag 4 december 2005 18:00 schreef MissyMirjaM het volgende:
ben eruit
gevulde tomaat, ggevuld met een mengsel van tonijn, gesnipperd ui, wat tomaat, mayo, kerrie, peper zout
lauwwarme knoflookaardappeltjes
kipdrumsticks, half gestoofd in een klein beetje ketjap, met daarbij in de pan stukken ui en champignon.
was een half uurtje werkquote:Op zondag 4 december 2005 18:08 schreef BrauN het volgende:
[..]
Ik denk dat ik maar gewoon friet bak vanavond.
Wat goed jongensquote:
hoe maak je dat zelf?quote:Op zondag 4 december 2005 22:05 schreef SiGNe het volgende:
Zelfgemaakte Cha Sieuw met bami van de chinees (geen goede chinees, anders zou ik de cha sieuw niet zelf hoeven maken.
[afbeelding]
Ik had er ook een pot Hoisin saus bij gepakt, maar dat was niet lekker, dus dat heb ik maar niet meer gebruikt.
Wie weet er nog een lekker recept voor zoet-zure babi pangang/cha sieuw saus?
Zakje "Mix voor Varkensvleesmarinade" van Globo Foods gehaald bij de toko en 3 dagen laten marineren.quote:
was het zo vies?!quote:Op zondag 4 december 2005 19:14 schreef MaLo het volgende:
Ter ere van Sinterklaas hebben we bij mijn ouders gegoormet
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |