abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 3 november 2005 @ 17:26:28 #1
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_31933337


Dofgele, ingedikte, gesuikerde melk, brandend zoet, stroopachtig. Bedoeld als ingrediėnt maar ik, Ringo, drink t het liefst zó uit het blikje. Wielrennersvoer, painkilling energy bomb, dodelijk voor de schildklier maar LEKKER.

Eigenlijk zocht ik een plaatje van het Friesche Vlag blikje, vanwege het nostalgisch stemmende jaren vijftig design, maar dat kon ik niet vinden.

Meer liefhebbers van dit fabelachtige goedje?

[ Bericht 1% gewijzigd door Ringo op 03-11-2005 17:35:46 ]
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_31933501
jaaaaa ik ben er DOL op! Van mn opa overgenomen, die noemde t dikmelk, je hebt t in Frankrijk in tubes, en ik ga zo even bij de supermarkt een blikje halen als ik t kan vinden
  donderdag 3 november 2005 @ 17:36:45 #3
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31933565
quote:
Op donderdag 3 november 2005 17:26 schreef Ringo het volgende:
...dodelijk voor de schildklier...
Leg uit?
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  donderdag 3 november 2005 @ 17:37:32 #4
65409 warteltje
man made machine
pi_31933587
lekker op vers wit brood; hoewel je na twee sneetjes al misselijk bent.
  donderdag 3 november 2005 @ 17:39:15 #5
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31933620
Wel heel erg lekker door de koffie of als basisingrediėnt voor Banoffee Pie
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_31933753
hebben ze dit spul gewoon in de supermarkt?
pi_31933838
ik ken dat spul nog van vroeger... het glazuur springt spontaan van je tanden af
  donderdag 3 november 2005 @ 17:49:26 #8
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_31933841
quote:
Op donderdag 3 november 2005 17:45 schreef Slurf het volgende:
hebben ze dit spul gewoon in de supermarkt?
Yep. ¤1.59 bij de Albert Heijn. Zoeken tussen de Oosterse kruidenmixen en de kokosmelk.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  donderdag 3 november 2005 @ 17:57:17 #9
131729 jna
Je lul hangt uit je broek
pi_31933999
Dit moet je eens proberen met een bak ijs .

Trouwens als je het in pan kokend water zet (dus het hele blik) en een aantal uur laat staan krijg je een soort karamel ik zou trouwens wel het etiket ervan af halen anders wordt het nogal een troep.
Jawel, je keek.
  donderdag 3 november 2005 @ 20:19:31 #10
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31937767
quote:
Op donderdag 3 november 2005 17:39 schreef BBQ-kip het volgende:
Wel heel erg lekker door de koffie of als basisingrediėnt voor Banoffee Pie
Heb je daar het recept van BBQ?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 4 november 2005 @ 08:26:00 #11
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31951042
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  vrijdag 4 november 2005 @ 10:06:33 #12
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_31952642
Als je zo een blikje (dicht) een paar uur in een pan met kokend water legt, krijg je een waanzinnige caramel.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 4 november 2005 @ 10:12:48 #13
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31952777
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 10:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je zo een blikje (dicht) een paar uur in een pan met kokend water legt, krijg je een waanzinnige caramel.
Dit gaat echter een stuk sneller door het in de magnetron te mikken
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  vrijdag 4 november 2005 @ 10:15:20 #14
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_31952831
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 10:12 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Dit gaat echter een stuk sneller door het in de magnetron te mikken
In blik?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 4 november 2005 @ 10:44:33 #15
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31953514
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 10:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

In blik?
Nee nee, uit het blik, in een kom natuurlijk, al mag je het met een lasbril op en handschoenen aan van mij proberen
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_31955183
quote:
Op donderdag 3 november 2005 17:45 schreef Slurf het volgende:
hebben ze dit spul gewoon in de supermarkt?
Ja, maar in Nederland meestal bij de Indische producten.
pi_31955287
quote:
Op donderdag 3 november 2005 17:57 schreef jna het volgende:
Dit moet je eens proberen met een bak ijs .

Trouwens als je het in pan kokend water zet (dus het hele blik) en een aantal uur laat staan krijg je een soort karamel ik zou trouwens wel het etiket ervan af halen anders wordt het nogal een troep.
In Zuid-Amerika staat dit bekend als 'Dulce de leche' (Spaans) of 'Doce de leite' (Portugees).

In tropische keukens is gecondenseerde melk heel erg populair. Het was de enige manier waarop men vroeger melk houdbaar kon maken (en in warme landen was dat erg belangrijk). Het wordt vooral gebruikt voor desserts of taarten, bijvoorbeeld in Braziliaanse kokostaart ('torta de coco'; mijn recept).

[ Bericht 23% gewijzigd door Dona op 04-11-2005 11:58:13 ]
  vrijdag 4 november 2005 @ 11:53:00 #18
13804 MouseOver
Cabdriver from Hell
pi_31955368
Is dat wel hetzelfde als het AH-friese vlag spul? Volgens mij is dat laatste namelijk niet gezoet. (toch wel essentieel voor caramelexperimenten )
Vampire Romance O+
pi_31955568
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 11:53 schreef MouseOver het volgende:
Is dat wel hetzelfde als het AH-friese vlag spul? Volgens mij is dat laatste namelijk niet gezoet. (toch wel essentieel voor caramelexperimenten )
Het blik van Friese vlag dat ik naast me heb staan bevat 43,5% suiker.
  vrijdag 4 november 2005 @ 12:04:58 #20
13804 MouseOver
Cabdriver from Hell
pi_31955728
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 11:59 schreef Dona het volgende:

[..]

Het blik van Friese vlag dat ik naast me heb staan bevat 43,5% suiker.
omg, bedoelen met "sweetened" dat de helft suiker is?
Vampire Romance O+
  vrijdag 4 november 2005 @ 12:09:04 #21
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_31955865
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 12:04 schreef MouseOver het volgende:
omg, bedoelen met "sweetened" dat de helft suiker is?
Yep. Had laatst één zo'n blikje in pakweg 10 minuten opgeslurpt. Daarna ging ik es effe rekenen; toen bleek dat ik ongeveer 200g suiker naar binnen had gewerkt.
Dat kan nooit gezond zijn...
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_31956380
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 12:09 schreef Ringo het volgende:

[..]

Yep. Had laatst één zo'n blikje in pakweg 10 minuten opgeslurpt. Daarna ging ik es effe rekenen; toen bleek dat ik ongeveer 200g suiker naar binnen had gewerkt.
Dat kan nooit gezond zijn...
Die gewoonte niet nee. Als je het af en toe als een ingrediėnt gebruikt of door de koffie dan kan het bij gezonde mensen niet zoveel kwaad. Ik geef trouwens toe dat ik het blik ook leeglik als ik het gebruik , maar ik zou het niet puur in die hoeveelheden nemen .
pi_31992547
In Costa Rica is dit erg populair (leche condensada), en iedereen hier weet "dat het uit Nederland komt"!!! De verpakking (kleine blikjes) staan dan ook vol met vrouwtjes in typisch Nederlandse kleding, molens en klompen. Als je hier tegen iemand zegt dat je uit NL komt, wordt dat gelijk geasocieerd met leche condensada..

Overgens vind ik het zelf maar vies.
pi_31993489
Of voor key lime pie..... *slurp*!

Piet: gewoon in een pan kokend water een paar uur laten staan? Blikje open of dicht? Hoe weet je dat het goed is? Kan het nog grandioos mis gaan?
  zaterdag 5 november 2005 @ 16:49:37 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_31993903
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 16:34 schreef owlet het volgende:
Of voor key lime pie..... *slurp*!

Piet: gewoon in een pan kokend water een paar uur laten staan? Blikje open of dicht? Hoe weet je dat het goed is? Kan het nog grandioos mis gaan?
Blikje dicht, en water wel laten koken tijdens die tijd, kan niets misgaan zolang er water in de pan blijft.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_31996269
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 16:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Blikje dicht, en water wel laten koken tijdens die tijd, kan niets misgaan zolang er water in de pan blijft.
Klinkt makkelijk, dat ga ik zeker proberen! En hoelang moet het dan opstaan denk je?
  zaterdag 5 november 2005 @ 18:13:16 #27
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_31996639
uur of 3 a 4
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 5 november 2005 @ 21:29:47 #28
81260 La_Guiri
Qué quieres???
pi_32003668
Jaaaa, leche condensada!!! Over de aardbeien of op een geroosterde boterham! Of in de koffie natuurlijk.
De Madrid al cielo
'La luna, la culpable, la viajera,
la luna de una muerta primavera'.
  zondag 6 november 2005 @ 18:05:53 #29
14896 Gumtree
 Rubberboom?
pi_32030817
quote:
Op donderdag 3 november 2005 17:39 schreef BBQ-kip het volgende:
Wel heel erg lekker door de koffie of als basisingrediėnt voor Banoffee Pie
maak me gek, al smaakt een banoffee pie in Australiė toch beter dan in Nederland.
pi_32033052
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 18:13 schreef Pietverdriet het volgende:
uur of 3 a 4
Gelukt!
Heerlijke bebogeen-achtige pasta waar ik me in vijf minuten misselijk aan heb gegeten (en het waren maar een paar theelepeltjes, de rest staat in de koelkast te wachten op het brood van morgen ). Lekkerder nog dan bebogeen en zó simpel!
pi_32036385
kip, jij gebruikt het als ingredient voor je banoffee taart, waar kan je het nog meer voor gebruiken eigenlijk?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 7 november 2005 @ 05:09:21 #32
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32046980
quote:
Op zondag 6 november 2005 18:05 schreef Gumtree het volgende:

[..]

maak me gek, al smaakt een banoffee pie in Australiė toch beter dan in Nederland.
Waarom dan? Ben super benieuwd
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  maandag 7 november 2005 @ 05:10:05 #33
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32046983
quote:
Op zondag 6 november 2005 19:20 schreef owlet het volgende:

[..]

Gelukt!
Heerlijke bebogeen-achtige pasta waar ik me in vijf minuten misselijk aan heb gegeten (en het waren maar een paar theelepeltjes, de rest staat in de koelkast te wachten op het brood van morgen ). Lekkerder nog dan bebogeen en zó simpel!
Gecondenseerde melk-caramel/toffee is vele, vele malen lekkerder dan Bebogeen ja
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  maandag 7 november 2005 @ 05:11:29 #34
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32046991
quote:
Op zondag 6 november 2005 21:01 schreef MissyMirjaM het volgende:
kip, jij gebruikt het als ingredient voor je banoffee taart, waar kan je het nog meer voor gebruiken eigenlijk?
Uhm verder nergens voor, haal het alleen daarvoor in huis, maar je kunt er natuurlijk tal van toepassingen voor bedenken als je in een creatieve bui bent
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  maandag 7 november 2005 @ 05:18:32 #35
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_32047029
I.p.v. suiker dit spul erin gooien in de havermout! Of, of, op brood! De tandarts is er maar blij mee, maar wat was het lekker! Meteen ook het enige wat lekker is van Friesche Vlag.
The Internets, I needs it..
  maandag 7 november 2005 @ 05:21:46 #36
19840 Libris
Live from Singapore
pi_32047046
Hier in Singapore is het heel gebruikelijk om door je koffie te doen. Als je een kopi bestelt, zit het er normaal in. Kopi O is zwarte koffie met suiker.

Ik vind het te zoet, en drink het alleen als ik even een energie opkikker nodig heb....
  maandag 7 november 2005 @ 05:39:19 #37
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_32047147
Foto:

The Internets, I needs it..
pi_32080583
Oh heerlijk!!!! Ik eet/drink mij gek aan dat spul!

Wat echt lekker is (drink ik altijd als ik op Curaēao ben) en je zelf ook kan maken;

Je neemt een mango die je schilt en in kleine stukjes snijdt, dat doe je in een blender.
Daarbij doe je een handvol ijsblokjes en een flinke scheut zoete melk en mixen maar!!
Lekker met alle soorten vruchten zo ongeveer!!

Het is ook lekker om zo over stukje tropisch fruit te doen zoals papaya enzo!
  dinsdag 8 november 2005 @ 13:58:24 #39
119994 aidyl
bla bla bla
pi_32087202
Ik heb dat echt nog nooit op....
15 jaar te laat geboren...
pi_32134608
Ik heb vandaag na lange tijd weer eens doce de leite/dulce de leche gemaakt en ik herrinner me weer wat: het is erg lekker met een plakje romige, jonge kaas. Met dat hartige spul is het ook minder machtig.
  woensdag 9 november 2005 @ 23:59:48 #41
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_32134838
quote:
Op maandag 7 november 2005 05:39 schreef Dr_Crouton het volgende:
[afbeelding]
De Echte!

(ik heb nu al twee dagen zo'n blikje ambrozijn in mijn voorraadkast staan maar ik laat het lekker dicht, zodat ik er de volgende dag van kan gaan genieten. het blijft toch tot 2052 goed)
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_32384375
Hoe bewaar je een aangebroken blikje eigenlijk, en hoe lang?
  vrijdag 18 november 2005 @ 23:39:35 #43
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_32388243
quote:
Op vrijdag 18 november 2005 21:21 schreef wyccie het volgende:
Hoe bewaar je een aangebroken blikje eigenlijk, en hoe lang?
Hoe lang weet ik niet meer, maar je kan het met wat plastic folie afdekken en in de koelkast bewaren. Omdat het dicht al zo ongezond lang bewaard kan worden, kan je zeker een week mee door denk ik.
The Internets, I needs it..
  zaterdag 19 november 2005 @ 01:06:38 #44
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32389975
Nu heb ik er echt nog nooit van gehoord, maar toch maar eens een blikje halen, wil ook wel eens die caramel maken

(Zou je er ook crčme caramel van kunnen maken? Dus met die custard pudding?)
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 19 november 2005 @ 08:54:12 #45
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32392455
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 01:06 schreef Euc- het volgende:
Nu heb ik er echt nog nooit van gehoord, maar toch maar eens een blikje halen, wil ook wel eens die caramel maken

(Zou je er ook crčme caramel van kunnen maken? Dus met die custard pudding?)
Dat caramel is heel makkelijk te maken, uren in een pan of wat ik doe, even in de magnetron tot het de juiste consistentie e.d. heeft.

Crčme caramel gaat denk ik niet lukken, het is te toffee-achtig daarvoor. Maar als het je lukt, hoor ik het graag
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32392477
Heerlijk spul

Doe het altijd in mn thee, hoeft er geen suiker bij. Geeft het net een extra smaakje.

Mn broertje eet het ook altijd puur, lepels vol, haha mij veel te zoet. Na één lepel heb ik mn portie zoetheid wel weer gehad
Whatever I want.
pi_32405902
Nog nooit geproefd, maar nu ben ik zo nieuwsgierig geworden dat ik maandag meteen zo'n blikje ga halen.

En de smaak, ik neem aan zoete melksmaak?
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  zaterdag 19 november 2005 @ 20:06:45 #48
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_32406718
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 19:39 schreef shmoopy het volgende:
En de smaak, ik neem aan zoete melksmaak?
Het smaakt naar witte chocolade, maar dan vloeibaar.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zaterdag 19 november 2005 @ 23:43:02 #49
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32413353
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 20:06 schreef Ringo het volgende:

[..]

Het smaakt naar witte chocolade, maar dan vloeibaar.
Onzin, daar smaakt het helemaal niet naar
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zondag 20 november 2005 @ 03:47:28 #50
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32418119
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 08:54 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Dat caramel is heel makkelijk te maken, uren in een pan of wat ik doe, even in de magnetron tot het de juiste consistentie e.d. heeft.

Crčme caramel gaat denk ik niet lukken, het is te toffee-achtig daarvoor. Maar als het je lukt, hoor ik het graag
Ik zal het eens proberen Je zou evt wat water toe kunnen voegen om het ķets vloeibaarder te maken..

Deblokkeer me eens op msn
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zondag 20 november 2005 @ 04:43:44 #51
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_32418459
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 23:43 schreef BBQ-kip het volgende:
Onzin, daar smaakt het helemaal niet naar
bij mij toch echt wel
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zondag 20 november 2005 @ 08:50:34 #52
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32419088
quote:
Op zondag 20 november 2005 03:47 schreef Euc- het volgende:

[..]

Ik zal het eens proberen Je zou evt wat water toe kunnen voegen om het ķets vloeibaarder te maken..

Deblokkeer me eens op msn
Ik ga vandaag even mutserig naar de Margriet winterfair (ok, mep me maar )
Maar vanavond zal ik je deblokkeren
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 22 november 2005 @ 14:31:53 #53
22914 Shark.Bait
Deze zin geen werkwoord.
pi_32479585
Als klein kind vond ik dat al heel lekker, dus elke keer als ik ervan proef moet ik aan mijn jeugd terugdenken

Ik koop het regelmatig om creme caramel van te maken.

suiker caramelliseren, in een vorm op de bodem gieten.
1 blikje melk met 6 eieren goed mengen, eventueel met een zakje vanille suiker en wat geraspte citroenschil; dit ook voorzichtig in de vorm gieten. 1 uur in een au bain marie, af laten koelen, op een bord uit de vormlaten zakken (zodat de caramel over de "creme" stroomt) en smullen maar
Too many men / There's too many people / Making too many problems / And not much love to go round / Can't you see This is a land of confusion - Genesis
pi_49789829
Ik zou eerder een scheutje slagroom erdoor roeren. Als je toch al slecht bezig ben, maakt een beetje slechter ook niet uit hoor.
  zondag 27 mei 2007 @ 13:10:15 #55
17635 mvdlubbe
het is al ijdelheid
pi_49815907
Vreemde kick, Leintjeuh. .
12. Hoe vaak ben je bang dat je leven zonder internet vervelend, leeg en onplezierig zal zijn?
pi_49880535
quote:
Op zondag 6 november 2005 21:01 schreef MissyMirjaM het volgende:
kip, jij gebruikt het als ingredient voor je banoffee taart, waar kan je het nog meer voor gebruiken eigenlijk?
als bodempje in de appeltaart (in plaats van custard op de bodem). Gebruiken om met slagroom te mengen en caramels/toffees van te maken (denk ik, heb ik nog nooit geprobeerd)
Als laagje in de cake/brownies of iets dergelijks.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_49880850
ik zie net dat dat bericht al keioud is, weer te snel gelezen en gereageerd
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_51049365
Het is ook erg lekker over fruit trouwens, of samen met blokjes ijs en fuit even in een blender... echt heerlijk!
pi_51052228
quote:
Op dinsdag 29 mei 2007 11:10 schreef sieske het volgende:
ik zie net dat dat bericht al keioud is, weer te snel gelezen en gereageerd
Wat is er mis aan informatie toe voegen? Altijd goed voor de zoekerts op fok.
pi_69215158
lekker hoor in Spanje verkopen ze het van Nestle in van die knijpflessen. Ik doe het altijd in de koffie. Doen ze daar ook.
Haters gonna hate.
pi_69216036
quote:
Op woensdag 20 mei 2009 08:47 schreef CyclingGirl het volgende:
lekker hoor in Spanje verkopen ze het van Nestle in van die knijpflessen. Ik doe het altijd in de koffie. Doen ze daar ook.
welke winkels dan? zo n blikje vind ik altijd een gepruts. Een knijpfles is ideaal. Ik gebruik het ook voor in de koffie.
pi_69220865
In de supermarkt in Spanje.
Haters gonna hate.
pi_69223169
Oh, daar!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')