abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 6 december 2005 @ 17:41:40 #101
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32867314
quote:
Op dinsdag 6 december 2005 13:43 schreef SiGNe het volgende:

[..]

en daarna ook nog 's in 1 keer klaargemaakt
Ik ben keurig naar mijn werk gegaan, ik ben onschuldig
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32870122
Zeg ehm... pizza in een combimagnetron he?
Daarbij moet je de pizza op de ijzeren plaat/schaal leggen die onderin rondjes draait.
Maar mag je dan ook (aluminiminiumum-)folie of iets dergelijks op die plaat leggen?
Dat scheelt volgens mij met schoonmaken...
  dinsdag 6 december 2005 @ 19:41:12 #103
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32870400
Ja hoor, kan prima, tenzij je de magnetronfunctie aanmikt, maar dat doe je niet met een pizza natuurlijk.
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32870784
'k Heb geen idee eigenlijk of de magnetron-functie wordt gebruikt.
Ik druk op de sneltoets 'pizza', en 6 minuten later is mijn pizza gloeiend heet. .

Maar dan nog, die ijzeren ronddraaiplaat ligt altijd onderin, ook als je de magnetron gebruikt... dan zou je denken dat je op die ijzeren plaat ook wel wat aluminiumfolie kunt leggen, toch?
pi_33102863
ik wil spruitjes gaan wokken, met een boemboe.
zou ik ze van tevoren even moeten koken, of hoeft dat niet?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33104025
metaal weerkaatst de golven terug, waardoor de straling niet het eten bereikt, maar wel de magnetron (en het stralingselement waardoor deze oververhit kan worden.

Artikelen zonder scherpe uiteinden mogen wel wel.

Het fijne weet ik er ook niet van (wel dat je echt geen aluminiumfolie erin mag leggen!) dus gooi er alleen dingen in die of erbij zaten of die speciaal ervoor zijn gemaakt.
  donderdag 15 december 2005 @ 16:21:22 #107
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_33105206
Gooi maar eens een CD 3-5 seconden in een magnetron, krijg je leuke bliksems te zien
pi_33105460
quote:
Op donderdag 15 december 2005 15:06 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik wil spruitjes gaan wokken, met een boemboe.
zou ik ze van tevoren even moeten koken, of hoeft dat niet?
Ik kook spruitjes wel altijd voor het wokken. 4-5 minuutjes ongeveer.
pi_33105473
quote:
Op donderdag 15 december 2005 16:21 schreef SiGNe het volgende:
Gooi maar eens een CD 3-5 seconden in een magnetron, krijg je leuke bliksems te zien
Ja, en doe dat vooral in een studentenhuis zonder brandapperatuur
  donderdag 15 december 2005 @ 17:11:09 #110
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_33106795
quote:
Op donderdag 15 december 2005 15:45 schreef the_disheaver het volgende:
metaal weerkaatst de golven terug, waardoor de straling niet het eten bereikt, maar wel de magnetron (en het stralingselement waardoor deze oververhit kan worden.

Artikelen zonder scherpe uiteinden mogen wel wel.

Het fijne weet ik er ook niet van (wel dat je echt geen aluminiumfolie erin mag leggen!) dus gooi er alleen dingen in die of erbij zaten of die speciaal ervoor zijn gemaakt.
Dat heeft dus niets te maken met een combi-magnetron als je alleen de ovenfunctie gebruikt, dat kan prima.
Als je de magnetronfunctie aangooit of combineert met de ovenfunctie ga je wel flinke bliksems zien.
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_33415780
ik wil gevulde tomaten maken, maar heb eigenlijk weinig in huis
]tomaat, uiteraard, ui, ontbijt/katen spek, komkommer, aardappel, mayo, makreel filets in tomatensaus [ofzo, klein blikje vis in tomatensaus , veel meer niet eigenlijk
wie kan me iets leuks vertellen, of kan ik het maar beter voor gezien houden?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33415944
quote:
Op maandag 26 december 2005 15:32 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik wil gevulde tomaten maken, maar heb eigenlijk weinig in huis
]tomaat, uiteraard, ui, ontbijt/katen spek, komkommer, aardappel, mayo, makreel filets in tomatensaus [ofzo, klein blikje vis in tomatensaus , veel meer niet eigenlijk
wie kan me iets leuks vertellen, of kan ik het maar beter voor gezien houden?
Tomaten kapje eraf en uithollen.
In een schaaltje het vruchtvlees, de mayo,spek in hele kleine stukjes, ui in kleine stukjes ook erdoor.
Peper en zout erdoor, goed mengen en terugscheppen in de tomaten.
(koud gerechtje)

Veel meer zou ik er niet van kunnen maken.
Of je moet ze vullen met vruchtvlees, ui en spek en dan eventjes in de oven, de mayo dan weglaten ivm schiften?


Van de komkommer salade maken ( met wat mayo azijn olie aanmaken)

Zoiets?
pi_33415977
quote:
Op maandag 26 december 2005 15:39 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Tomaten kapje eraf en uithollen.
In een schaaltje het vruchtvlees, de mayo,spek in hele kleine stukjes, ui in kleine stukjes ook erdoor.
Peper en zout erdoor, goed mengen en terugscheppen in de tomaten.


Zoiets?
]zoiets zat ik ook te denken, maar dan nog met de kaas in kleine stukjes.
zou dat wat zijn? en dan gewoon koud geserveerd
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33415982
ohja, die kaas was ik vergeten te vermelden. heb nog wat oude/belegen kaas
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33415995
Recept / Post aangevuld


Kaas raspen en erover heen, voor je het sluit met het kapje?
pi_33416097
Ik heb hier varkenshaas in bladerdeeg. Zijn licht aangebraden; weet iemand wellicht hoe lang ze in de oven moeten om ze nog rose te houden. Heb het in een ver verleden eens met ossehaas gedaan en dacht aan een minuut of 20 (180 graden) Of is dit veel te lang ?
  maandag 26 december 2005 @ 15:46:52 #117
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33416098
Wat dacht je van de aardappels in blokjes snijeden, koken en aflaten koelen
Ui heel fijn snijden net als het ontbijtspek.

Aardappels, spek en ui mengen met mayo en op smaak brengen met wat zout peper en eventueel parikapoeder. Je zo er ook nog een appeltje in kunnen verwerken.

En van die komkommerkun je zoet zure komkommer maken die je er eventueel als bijgerecht bij kunt serveren
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33416112
quote:
Op maandag 26 december 2005 15:46 schreef Martijn_77 het volgende:
Wat dacht je van de aardappels in blokjes snijeden, koken en aflaten koelen
Ui heel fijn snijden net als het ontbijtspek.

Aardappels, spek en ui mengen met mayo en op smaak brengen met wat zout peper en eventueel parikapoeder. Je zo er ook nog een appeltje in kunnen verwerken.
en dat in die tomaat douwen?
zou ook nog kunnen ja
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 26 december 2005 @ 15:50:53 #119
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33416173
quote:
Op maandag 26 december 2005 15:47 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

en dat in die tomaat douwen?
zou ook nog kunnen ja
Zou ook nog kunnen.

Met die vis weet ik even niks vanwege die tomaten saus.

Al heb ik er uit wel met behulp van een keukenmachine en wat mayo een mooie mouse voor over wraps gemaakt.

Maar om nu een hele tomaat met die mouse te vullen wordt ook wel erg
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33416189
quote:
Op maandag 26 december 2005 15:50 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Zou ook nog kunnen.
]ik zocht een combi om tomaat mee te vullen , dus ja..
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 26 december 2005 @ 15:58:57 #121
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33416345
quote:
Op maandag 26 december 2005 15:51 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

]ik zocht een combi om tomaat mee te vullen , dus ja..
Ja maar met die mix die ik met die aardappels beschreef kun je ook je tomaat vullen.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33416836
zo, prutje gemaakt met ui, hele oude kaas, tomaatingewanden, ontbijtspek, mayo, peper, zout, kerrie, en wa knoflook.
smaakte wel ok [ ff proeven he ]
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 26 december 2005 @ 16:33:37 #123
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33417039
quote:
Op maandag 26 december 2005 16:23 schreef MissyMirjaM het volgende:
zo, prutje gemaakt met ui, hele oude kaas, tomaatingewanden, ontbijtspek, mayo, peper, zout, kerrie, en wa knoflook.
smaakte wel ok [ ff proeven he ]
Oude kaas kan er idd ook goed bij
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33604098
Leuk topic dit!
Van Italiaanse bodem:

* Vooraf een kleine snack voor bij de borrel:
Voor 1 persoon:
- Bleekselderij 3 staafjes ongeveer.
- Olijfolie
- Balsamico
- Zout & Peper.

Neem een klein bakje, stop daar een scheutje olijfolie in, en een heel klein beetje balsamico.
Was de bleekselderij.
Verder manier om het op te eten:
Bijt een klein beetje op je bleekselderij staafje en doop het in het bakje, eet het bruine gedeelte op, en so on, tot het staafje op is

Let op! Niet iedere Nederlander vindt dit lekker in verband met de bittere smaak.
In het vervolg zal ik nog meer makkelijke hapjes/gerechten typen.
Op dit moment ben ik even met wat anders bezig
Billie Holiday is Lady Day!
pi_33643153
De selderij natuurlijk even schillen van tevoren, de draden zijn niet echt lekker en verteren erg moeilijk.
Schillen niet weg gooien maar lekker in de bouillon gooien.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')