maar als er volgens jouw ze juist niet de taken doen die ze moeten doen, ga je er dan wel vanuit dat ze hun handen wassenquote:Op zaterdag 3 september 2005 12:53 schreef 700MB het volgende:
[..]
Als de medewerker zijn werk naar behoren uitvoert merkt die hamburger er niets van dat hij net een tafel heeft schoongemaakt.
ben jij toevallig een McMedewerker?quote:Op zaterdag 3 september 2005 12:50 schreef veldmuis het volgende:
[..]
Ben jij toevallig McMedewerker?
Omdat je ook niet kan spellen.
Groetjes,
veldmuis
Eenschquote:Op zondag 4 september 2005 18:35 schreef Wolter het volgende:
Waarom moet je zo beleefd en netjes zijn voor mensen die een concept hebben bedacht wat bestaat uit zo snel mogelijk je vreten bestellen, eten en weggaan? En dat allemaal zo snel mogelijk. (ik werd geinspireerd door een bekende uitspraak van Theo Maassen).
Wat doen ze nou eigenlijk voor die euro's? En sowieso is het heel normaal om je spullen die je overhoudt (lege borden, kopjes, etc) te laten staan. Hier in Nederland is dat misschien een stuk minder, maar in veel landen ga je niet zomaar borden stapelen, je kopje drinken helemaal leegdrinken als het lekker heeft gesmaakt en je wil niet meer, etc. Dat is niet BELEEFD. Zeker borden stapelen kunnen we wat van.
Straks sta ik nog in de keuken mijn borden die ik net heb gebruikt af te wassen. Omdat dat zo beleefd is. Of sta ik de stoep aan te vegen omdat ik wel eens een sigaretje voor de deur rook, want binnen kan dat niet altijd. Als je een horecabedrijf bent dan is het gewoon heel normaal om te werken voordat de klanten langskomen, terwijl ze er zijn en als ze weggaan.
Vind je zo'n concept niks, dan heb je niks ind e Mac te zoeken; het heet niet voor niks een fastfood restaurant. Niet omdat het eten zelf zo snel is, maar omdat jij een snelle hap wilt hebben.quote:Op zondag 4 september 2005 18:35 schreef Wolter het volgende:
Waarom moet je zo beleefd en netjes zijn voor mensen die een concept hebben bedacht wat bestaat uit zo snel mogelijk je vreten bestellen, eten en weggaan? En dat allemaal zo snel mogelijk. (ik werd geinspireerd door een bekende uitspraak van Theo Maassen).
Boeiend wat ze in het buitenland doen; we zijn hier in Nederland, dus houden wij ons aan de nederlandse regels.quote:Wat doen ze nou eigenlijk voor die euro's? En sowieso is het heel normaal om je spullen die je overhoudt (lege borden, kopjes, etc) te laten staan. Hier in Nederland is dat misschien een stuk minder, maar in veel landen ga je niet zomaar borden stapelen, je kopje drinken helemaal leegdrinken als het lekker heeft gesmaakt en je wil niet meer, etc. Dat is niet BELEEFD. Zeker borden stapelen kunnen we wat van.
Overdrijven is ook een vakquote:Straks sta ik nog in de keuken mijn borden die ik net heb gebruikt af te wassen. Omdat dat zo beleefd is. Of sta ik de stoep aan te vegen omdat ik wel eens een sigaretje voor de deur rook, want binnen kan dat niet altijd. Als je een horecabedrijf bent dan is het gewoon heel normaal om te werken voordat de klanten langskomen, terwijl ze er zijn en als ze weggaan.
Ja, waar mot je godver je glas anders laten..? tegens de muur kapot gooien of je glas in de glasophaler zetten zullen ze niet echt apprecieren denk ik.quote:En ook in een cafe vindt men het aardig van je als jij je kopje/glas gewoon op de bar neerzet; kleine moeite groot plezier.
En gewoon laten staan op je tafeltje komt niet bij jou op?quote:Op maandag 5 september 2005 11:02 schreef neo2000 het volgende:
[..]
Ja, waar mot je godver je glas anders laten..?
Net als bij de Mac, zegmaar?quote:Op maandag 5 september 2005 11:36 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
En gewoon laten staan op je tafeltje komt niet bij jou op?
De boel laten staan is sneller, dus dan is laten staan logischer.quote:Op maandag 5 september 2005 08:13 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Vind je zo'n concept niks, dan heb je niks ind e Mac te zoeken; het heet niet voor niks een fastfood restaurant. Niet omdat het eten zelf zo snel is, maar omdat jij een snelle hap wilt hebben.
Het is echter een Amerikaans bedrijf, met Amerikaanse procedures.quote:Op maandag 5 september 2005 08:13 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Boeiend wat ze in het buitenland doen; we zijn hier in Nederland, dus houden wij ons aan de nederlandse regels.
de boel op straat gooien ook, dus danis het op straat gooien logischerquote:Op maandag 5 september 2005 12:08 schreef 700MB het volgende:
[..]
De boel laten staan is sneller, dus dan is laten staan logischer.
Nee, want dan zou je het eerst mee naar buiten moeten nemen, en dat kost meer moeite/tijd.quote:Op maandag 5 september 2005 12:14 schreef donald_dick het volgende:
de boel op straat gooien ook, dus danis het op straat gooien logischer![]()
hulde!quote:Op zondag 4 september 2005 18:35 schreef Wolter het volgende:
Waarom moet je zo beleefd en netjes zijn voor mensen die een concept hebben bedacht wat bestaat uit zo snel mogelijk je vreten bestellen, eten en weggaan? En dat allemaal zo snel mogelijk. (ik werd geinspireerd door een bekende uitspraak van Theo Maassen).
Wat doen ze nou eigenlijk voor die euro's? En sowieso is het heel normaal om je spullen die je overhoudt (lege borden, kopjes, etc) te laten staan. Hier in Nederland is dat misschien een stuk minder, maar in veel landen ga je niet zomaar borden stapelen, je kopje drinken helemaal leegdrinken als het lekker heeft gesmaakt en je wil niet meer, etc. Dat is niet BELEEFD. Zeker borden stapelen kunnen we wat van.
Straks sta ik nog in de keuken mijn borden die ik net heb gebruikt af te wassen. Omdat dat zo beleefd is. Of sta ik de stoep aan te vegen omdat ik wel eens een sigaretje voor de deur rook, want binnen kan dat niet altijd. Als je een horecabedrijf bent dan is het gewoon heel normaal om te werken voordat de klanten langskomen, terwijl ze er zijn en als ze weggaan.
ja want je kampeert in de macquote:Op maandag 5 september 2005 12:30 schreef 700MB het volgende:
[..]
Nee, want dan zou je het eerst mee naar buiten moeten nemen, en dat kost meer moeite/tijd.
Kamperenquote:Op maandag 5 september 2005 12:32 schreef donald_dick het volgende:
[..]
ja want je kampeert in de macik ga altijd naar buiten, hoewel het me moeite kost op op te staan...
nou dan, je gaat dus toch naar buiten, kan je het net zo goed buiten opetenquote:
quote:En ook in een cafe vindt men het aardig van je als jij je kopje/glas gewoon op de bar neerzet; kleine moeite groot plezier.
Volgens mij verwar jij cafe met restaurant mijn beste.. of je gaat gewoon naar andere cafe's dan waar ik normaliter kom.. mijne hebben namelijk geen tafeltjes, meestal wel een bar..quote:En gewoon laten staan op je tafeltje komt niet bij jou op?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |