minuutje of 6 - 8quote:Op maandag 19 september 2005 17:26 schreef inkie1010 het volgende:
Dringende vraag, ik heb peultjes gekocht, maar hoe lang moet je die eigenlijk koken?
Ik ben pittig zo gewend dat ik me het niet zonder voor kan stellenquote:Op woensdag 5 oktober 2005 12:50 schreef Spindizzy het volgende:
Met wat peper, zout en verse basilicum kom je al een heel eind hoor. Van de basilicum zul je niet gauw ziek worden. Ik zou me meer zorgen maken over de geraspte kaas die niet eroverheen gaat.
Zie net dat ik het eerder gevraagd heb.. vergetenquote:Op woensdag 5 oktober 2005 17:19 schreef Faithz het volgende:
Hoe maak je fish 'n chips?
Heb kabeljauw liggen.. wat voor kruiden?
Misschien rijst met een milde kerriesaus en een stukje kipfilet en sperziebonen ofzo? Dat maak ik nog wel eens als ik een snelle lichte maaltijd wil hebben.quote:Op woensdag 5 oktober 2005 11:46 schreef Faithz het volgende:
Eigenlijk ben ik op zoek naar lichte recepten die wel vullend zijn en waar bovenstaande producten niet of niet te veel inzitten. Iemand?
Even ruiken en kijken of het nog goed is, moeilijk vanaf hier te zeggenquote:Op woensdag 5 oktober 2005 17:52 schreef The_Viper het volgende:
Ik had ff een vraagje: ik wil nu kip- drumsticks gaan eten. Alleen die staan al sinds 1 oktober in de koelkast. Ze zijn al voorgegegrild in de supermarkt. Er staat geen houdbaarheidsdatum op.
Zou ik dit nog kunnen eten?
BVD
Ze staan dus sinds 4 dagen in de koelkast? Waarschijnlijk zijn ze dan nog wel goed hoor. Die voorgegrilde gaan wel even mee, gewoon proberen.quote:Op woensdag 5 oktober 2005 17:52 schreef The_Viper het volgende:
Ik had ff een vraagje: ik wil nu kip- drumsticks gaan eten. Alleen die staan al sinds 1 oktober in de koelkast. Ze zijn al voorgegegrild in de supermarkt. Er staat geen houdbaarheidsdatum op.
Zou ik dit nog kunnen eten?
BVD
Het is lekker!quote:
hell yeah, dat kost veel tijd.quote:Op zondag 9 oktober 2005 23:40 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Het is lekker!
De meeste toko's verkopen het wel, het is een Indisch soort gebak. Echt een aanrader.
Ik wil ook nog eens zelf spekkoek bakken, maar kost dat niet ontzettend veel tijd met al die laagjes?
Anders moet je het eens vragen in de tokoquote:Op zondag 9 oktober 2005 23:47 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
hell yeah, dat kost veel tijd.
maar dit keer was ik in een uur klaar (alleen het bakken, voorbereiden ook zowat een uur]
laatst deed ik er 2 over.
straks goed inwikkelen in folie, volgens mij helpt dat m,et het smeuig maken/houden
die van de toko zijn altijd
dankje, tis gelukt.. alleen de aardappelschijfjes waren niet helemaaaaaaaaal perfect.. maarja, ik moet nog wennen aan bakken met oliequote:Op donderdag 20 oktober 2005 17:47 schreef MissyMirjaM het volgende:
zijn het gepaneerde schnitzels?
die kruid ik eigenlijk nooit. gewoon wat bakboter in de koekenpan, en bakken.
wat die wortels betreft.. sja, minuutje of 15 koken?
gewoon koken, af en toe even prikken of ze al gaar zijn.
na het koken afgieten, klein klontje boter in de pan, omhusselen, even laten staan
appel verwarmen.. hmm.. dat houdt toch niet goed de zure smaak?quote:Op zaterdag 22 oktober 2005 15:39 schreef R0ADKILL het volgende:
Ik wil DIT recept vanavond maken.
Daar moet Ananas bij maar dat zie ik dus niet zitten.
Als alternatief zou mais kunnen volgens de site...
Maar zou een groene zure appel in blokjes ook smaken ?
Zou je dan niet eerder perzik of nectarine proberen? Appel wordt te snel tot moes denk ik.quote:Op zaterdag 22 oktober 2005 15:39 schreef R0ADKILL het volgende:
Ik wil DIT recept vanavond maken.
Daar moet Ananas bij maar dat zie ik dus niet zitten.
Als alternatief zou mais kunnen volgens de site...
Maar zou een groene zure appel in blokjes ook smaken ?
Je zou maar nu eerste hulp bij koken nodig moeten hebbenquote:Op vrijdag 17 maart 2006 00:45 schreef Euc- het volgende:
foutje
Ik denk dat ik een van de laatste zou zijn om hier een vraag te stellenquote:Op vrijdag 17 maart 2006 00:47 schreef the_disheaver het volgende:
[..]
Je zou maar nu eerste hulp bij koken nodig moeten hebben![]()
Eucje toch, je kan toch nog niet alles weten op jouw leeftijdquote:Op vrijdag 17 maart 2006 00:52 schreef Euc- het volgende:
Ik denk dat ik een van de laatste zou zijn om hier een vraag te stellen
Dus dan kan jij de mensen hier makkelijk helpenquote:Op vrijdag 17 maart 2006 11:53 schreef Euc- het volgende:
Das ook weer waar, maar dan vraag ik die vragen meestal aan mijn chef
Ik zie dat je nog geen antwoord hebt gehad...quote:Op zaterdag 8 oktober 2005 00:56 schreef MissyMirjaM het volgende:
geen idee of er iemand is die me kan helpen, maar ik bak wel eens zelf spekkoek. nu is die van mij altijd vrij droog, te droog, en die uit de toko zo lekker 'nat'
wat doe ik verkeerd
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |