quote:Op woensdag 3 augustus 2005 04:05 schreef Morwen het volgende:
Is het trouwens vreemd dat je een frikandel speciaal alleen met Ketchup en dus GEEN currywilt?
Vond je het van de ene op de andere dag ineens zielig voor de beestjes? Of andere redenen wat van de een op de andere dag gebeurdequote:Op woensdag 3 augustus 2005 06:25 schreef nielsgeode het volgende:
Toen ik 15 werd ben ik van de ene op de andere dag vegetarier geworden
Telt dat ook
ik heb dat ookquote:Op woensdag 3 augustus 2005 04:05 schreef Morwen het volgende:
Edit: Is opgelost
Is het trouwens vreemd dat je een frikandel speciaal alleen met Ketchup en dus GEEN currywilt?
Ik krijg nu de neiging om een actie op te starten: Messen voor MissyMirjam, maar dat doe ik niet...quote:Op woensdag 3 augustus 2005 12:44 schreef MissyMirjaM het volgende:
een andere nare gewoonte van mij is dat ik overal een mes bij wil hebben. [tenzij ik soep eet, duh]
zelfs als ik geen mes nodig heb.
Nee, heel normaalquote:Op woensdag 3 augustus 2005 04:05 schreef Morwen het volgende:
Edit: Is opgelost
Is het trouwens vreemd dat je een frikandel speciaal alleen met Ketchup en dus GEEN currywilt?
ik heb er zelf genoeg, dank je wel.quote:Op woensdag 3 augustus 2005 12:50 schreef Neohammer het volgende:
[..]
Ik krijg nu de neiging om een actie op te starten: Messen voor MissyMirjam, maar dat doe ik niet...
Mijn vader was paardeslager (Jiskefetquote:Op woensdag 3 augustus 2005 08:39 schreef Ragus_Hermilion het volgende:
Slakken (in knoflook en gebakken natuurlijk), Sprinkhanen (ook gebakken natuurlijk), struisvogel, paard(alhoewel er redelijk wat paardenslagers zijn en dus niet zo speciaal is)...
en verder kan ik even niets bedenken.
Cheeser (of cheezer, dat weet ik niet meer)! "Heb jij er één gemaakt maakt maakt?!? Njammiequote:Op woensdag 3 augustus 2005 02:52 schreef Morwen het volgende:
[..]
Staat me iets bij van een reclame met pitabroodjes met kaas en Jam in de broodroosterGeen idee meer waar dat over ging eigenlijk
Qua merk dan
![]()
Wie niet? Maar eigenlijk ben ik nogal verwend wat dat aangaat omdat mijn vader alle groenten die we eten zelf verbouwt. Behalve met de doperwtjes en de bruine bonen omdat dat teveel werk is met het oogsten en doppenquote:Op vrijdag 5 augustus 2005 21:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik walg van blikvoer
quote:Op zaterdag 6 augustus 2005 01:39 schreef Rampestamper het volgende:
[..]
Cheeser (of cheezer, dat weet ik niet meer)! "Heb jij er één gemaakt maakt maakt?!? Njammie, of anders de jam vervangen door ketchup of curry
.
[..]
inderdaad, we zijn verwend wat groenten betreftquote:Wie niet? Maar eigenlijk ben ik nogal verwend wat dat aangaat omdat mijn vader alle groenten die we eten zelf verbouwt. Behalve met de doperwtjes en de bruine bonen omdat dat teveel werk is met het oogsten en doppen.
die afwijking heb ik ook !O+quote:Op woensdag 3 augustus 2005 02:46 schreef Nickthedick het volgende:
Ik eet graag zuur, rabarber(vers) een citroen (ook vers); het kan me niet zuur genoeg zijn.
Welk blikvoer, sheba, kittekat, frolic of felix (oh nee, die komt uit een pak)...nee maar serieus....tomaten uit blik zijn best goed voor je saus hoor, net als tomatenpuree, waar je effe een sterke smaak nodig hebt en niet een waterig tomatensausje.quote:Op vrijdag 5 augustus 2005 21:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik walg van blikvoer
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |