daarna 88 minuten op hoog vuur en vervolgens 3,5 uur laten sudderen.quote:
Oke danquote:Op zondag 12 februari 2006 17:36 schreef blackbully het volgende:
zelf gooien we er altijd nog wat versnippert ui bij.
en bakken in veel boter. deksel op de pan. vuur wat laag.
eentueel wat warm water toevoegen als je geen zin hebt in een heel vette bal.
om de 10 minuten eff draaien (nadat hij dus dichtgeschroeid is)
en na een 30 minuten ongeveer lekker eten
ongeveer he.quote:Op zondag 12 februari 2006 17:38 schreef Oldbie het volgende:
[..]
Oke dan![]()
Helaas heb ik nu geen ui in huis.....dan maar zonder.
Ik ga je tijden aanhouden en ik kom later vanavond wel terug met mijn bevindingen
Komt goed....hoop ikquote:Op zondag 12 februari 2006 17:39 schreef blackbully het volgende:
[..]
ongeveer he.
is afhankelijk van formaat van je bal.
Volgende keer groente erbij?quote:Op zondag 12 februari 2006 19:17 schreef Oldbie het volgende:
Het was een lekker balletje![]()
Ga ik vaker doen
juist wel, rundergehakt is niet vet genoeg.quote:Op dinsdag 26 juli 2005 17:51 schreef kikoooooo het volgende:
Gebruik trouwens geen half om half, of varkensgehakt want dat is niet te vreten
bahquote:Op maandag 13 februari 2006 13:02 schreef Tha_Butcha het volgende:
[..]
juist wel, rundergehakt is niet vet genoeg.
Inderdaad.quote:Op maandag 13 februari 2006 13:02 schreef Tha_Butcha het volgende:
[..]
juist wel, rundergehakt is niet vet genoeg.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |