stuk of 10 behoorlijke stukken (dat is een kleine portie, dan zit je behoorlijk vol als middelmatige eter) met saus kostte 3 euro. Goed te doen lijkt me zo? Nu krijgt hij fikse kortingen door de aantallen die hij inkoopt maar toch.quote:Op vrijdag 15 juli 2005 15:41 schreef Rio het volgende:
Echte kibbeling wordt idd van kabeljauw(filet) gemaakt, maar dat is nu eenmaal vrij prijzig.
visbakmeel/bloem weet het ff niet meer precies en water. Te halen bij de lokale groothandelquote:Op vrijdag 15 juli 2005 15:45 schreef Annemiek78 het volgende:
Iemand tips over wat voor beslag je hiervoor dan moet gebruiken?
alsof iemand het verschil nog proeft tussen koolvis en kabeljauw als het eenmaal gefrituurt is in een gekruid beslag.quote:Op vrijdag 15 juli 2005 15:41 schreef Rio het volgende:
Echte kibbeling wordt idd van kabeljauw(filet) gemaakt, maar dat is nu eenmaal vrij prijzig.
Bierbeslagje maken.quote:Op vrijdag 15 juli 2005 15:45 schreef Annemiek78 het volgende:
Iemand tips over wat voor beslag je hiervoor dan moet gebruiken?
Voor die prijs moet er zwaar geld bij als je kabeljauw gebruikt.quote:Op vrijdag 15 juli 2005 15:51 schreef Euc- het volgende:
[..]
stuk of 10 behoorlijke stukken (dat is een kleine portie, dan zit je behoorlijk vol als middelmatige eter) met saus kostte 3 euro. Goed te doen lijkt me zo? Nu krijgt hij fikse kortingen door de aantallen die hij inkoopt maar toch.
Hij kreeg het anders allemaal gerund..quote:Op vrijdag 15 juli 2005 16:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Voor die prijs moet er zwaar geld bij als je kabeljauw gebruikt.
*Meldt.quote:Op vrijdag 15 juli 2005 16:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
alsof iemand het verschil nog proeft tussen koolvis en kabeljauw als het eenmaal gefrituurt is in een gekruid beslag.
En wat voor bier kun je daar het beste voor gebruiken?quote:Op vrijdag 15 juli 2005 19:31 schreef Annemiek78 het volgende:
[..]
Ja, oke... En hoe maak je dat dan?
ik heb er 4 maanden na mn middelbare school (was vroeg klaarquote:
Gewoon een pilsener , en je maakt het gewoon bier/meel/ei /peper/ zout /melkquote:Op vrijdag 15 juli 2005 19:45 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
En wat voor bier kun je daar het beste voor gebruiken?
knoflook- of wiskysaus.quote:Op zaterdag 16 juli 2005 01:52 schreef Martijn_77 het volgende:
Welke saus hoort er eigenlijk bij kibbeling?
Nee johquote:
quote:Ravigottesaus
2 dl mayonaise
kappertjes
ui
bieslook
peterselie
kervel
dragon
Snij de ui en kappertjes in kleine stukjes en hak de kruiden fijn. Roer alles door de mayonaise.
De mijne was dit keer ook goed te doenquote:Op vrijdag 15 juli 2005 23:19 schreef renz0r het volgende:
De visboeren in Ambacht en Zwijndrecht zijn goddelijk
Precies, recepten willen we zien!quote:Op zaterdag 16 juli 2005 09:24 schreef lady-wrb het volgende:
ja maar waar blijft nou HET recept voor dat lekkere deegjasje?
Waar kwam de ingekochte vis vandaanquote:Op zaterdag 16 juli 2005 10:09 schreef gekke_sandra het volgende:
[..]
De mijne was dit keer ook goed te doen
remouladesaus althans dat vind ik het lekkerstquote:Op zaterdag 16 juli 2005 01:52 schreef Martijn_77 het volgende:
Welke saus hoort er eigenlijk bij kibbeling?
Nu al meerdere keren gezegd hoe ze het hier ind e buurt bij minimaal 4 visboeren doen.. Lees maar eens wat naar boven naar mijn posts.quote:Op zaterdag 16 juli 2005 10:33 schreef Geluk het volgende:
[..]
Precies, recepten willen we zien!
Hieronder een recept van internet, maar wat we zoeken is natuurlijk het originele recept van een echte visboer.
kriek beslagje is het lekkerst en ik vind saus erover heen dan gewoon zondequote:Op vrijdag 15 juli 2005 19:45 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
En wat voor bier kun je daar het beste voor gebruiken?
Waar precies zei je ook alweer waar je woonde?quote:Op zaterdag 16 juli 2005 13:45 schreef dutch-mamma het volgende:
Ik heb een paar jaar geleden een enorme emmer kibbelingkruiden gekocht van de visboer op de markt. Kostte me waarschijnlijk veel te veel geldmaar oh oh oh, wat ben ik er blij mee...!
Lucky you!quote:Op zondag 17 juli 2005 12:16 schreef Faithy het volgende:
Hier op Scheveningen zijn altjid visboeren open
Ja maar, ja maar, ik woon niet in Scheveningenquote:Op zondag 17 juli 2005 12:16 schreef Faithy het volgende:
Hier op Scheveningen zijn altjid visboeren open
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |