Guacamolequote:Op maandag 19 januari 2009 09:32 schreef Xlarge het volgende:
Opgedient met torilla chips en gacemoulle (hoe schrijf je dat eigenlijk ?).
Zo: opgediend.quote:Op maandag 19 januari 2009 09:32 schreef Xlarge het volgende:
[..]
Opgedient met torilla chips en gacemoulle (hoe schrijf je dat eigenlijk ?).
Proef je dat dan dat het gerookt is? Het zit toch in die pan.quote:Op zondag 19 december 2010 15:09 schreef Xlarge het volgende:
[ afbeelding ]
Nog even en dan is het klaar, het recept uit de OP , gerookt met appelhout
De deksel van de bbq gaat er dan op, de gehle binnenkant vult zich dan met rookquote:Op zondag 19 december 2010 22:02 schreef Charmian het volgende:
[..]
Proef je dat dan dat het gerookt is? Het zit toch in die pan.
Ah ok dan snap ik het.quote:Op maandag 20 december 2010 08:11 schreef Xlarge het volgende:
[..]
De deksel van de bbq gaat er dan op, de gehle binnenkant vult zich dan met rook
Ben zelf niet echt van de chocolade, maar wat is dan precies de meerwaarde ?quote:Op zondag 19 mei 2013 11:50 schreef macferret het volgende:
ik mis de pure chocolade! is echt een meerwaarde in de chilli
Dit wordt hem, mijn eerste niet-uit-pakjes chili!quote:Op woensdag 29 juni 2005 16:24 schreef Lienekien het volgende:
Ik heb een chili-recept met o.a. bier, basterdsuiker en koffie. Een recept van Robert Arsenault, als dat iemand wat zegt.
*knip*
Een uur verder en ik heb al een hele pan vol! Het brouwsel lijkt op chili, en het is nog flink pittig ook!quote:Op zaterdag 13 juli 2013 16:14 schreef Geelman het volgende:
Ik ga vanavond chili koken!Hopelijk gaat het lukken!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |