Tja....Nassie zonder trassie is als liefde zonder passie.quote:Op dinsdag 28 juni 2005 21:10 schreef GrotePier het volgende:
trassi.....mag je echt niet vergeten....
Heb je dan ook nog een goed pindasaus recept?quote:Op zondag 3 juli 2005 18:11 schreef Faithy het volgende:
Serveren met pindasaus en kroepoek naar behoefte!
[afbeelding]
Beb Vuyk anyone?quote:Op zondag 3 juli 2005 19:24 schreef Martijn_77 het volgende:
Heb je dan ook nog een goed pindasaus recept?
Ja, ikkes!quote:
Je hebt tegenwoordig ook reeds gedroogde gemalen trassi, dan heb je wat minder last van dit soort ongelukjes. Ik sluit me aan bij de mensen die zeggen dat trassi een must in de nasi is.quote:Op zondag 3 juli 2005 19:18 schreef Faithy het volgende:
ik had 1 keer de trassi niet helemaal goed op laten lossen
en mn vader had dat stukje trassi in z'n mond
zielig joh
Euhmm tja ik zou zeggen, als je (nog) geen keukenprinses bent; eenvoudige pindasaus 1 of 2, voor gevorderden pindasaus 3 of 4 en anders natuurlijk de pindasaus met santenquote:Op zondag 3 juli 2005 21:01 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Ja, ikkes!
Ogenblikje...
Edit: welke van de 5 recepten bedoel je?
Jij snapt het.quote:Op zondag 3 juli 2005 22:23 schreef Charmian het volgende:
Als je een goed nasi maakt heb je geen pindasaus nodig (tenzij je het serveert met sate). Ik ken het van (indo)huis uit eigenlijk ook helemaal niet, nasi goreng met pindasaus. Ik zie het wel eens in ons bedrijfsrestaurant, nasi met een gebakken ei en een sloot pindasaus erover, ik trek dan altijd mijn wenkbrauwen even op.
Wat zong tante Lien ook weer: 'geef mij maar nasi goreng, met een gebakken ei wat sambal en wat kroepoek en een goed glas bier erbij' dus no pindasaus
Min of meer welquote:Op zondag 3 juli 2005 22:19 schreef mouthman het volgende:
[..]
Euhmm tja ik zou zeggen, als je (nog) geen keukenprinses bent; eenvoudige pindasaus 1 of 2, voor gevorderden pindasaus 3 of 4 en anders natuurlijk de pindasaus met santen. Of was dit nou wat ze een inkoppertje noemen?
![]()
14.gifquote:Op zondag 3 juli 2005 22:23 schreef Charmian het volgende:
Als je een goed nasi maakt heb je geen pindasaus nodig (tenzij je het serveert met sate). Ik ken het van (indo)huis uit eigenlijk ook helemaal niet, nasi goreng met pindasaus. Ik zie het wel eens in ons bedrijfsrestaurant, nasi met een gebakken ei en een sloot pindasaus erover, ik trek dan altijd mijn wenkbrauwen even op.
Wat zong tante Lien ook weer: 'geef mij maar nasi goreng, met een gebakken ei wat sambal en wat kroepoek en een goed glas bier erbij' dus no pindasaus
Sorryquote:Op maandag 4 juli 2005 00:28 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Enfin, je hebt me weer aan het werk weten te zetten, lui mensch...!
Vergeef me mijn tikfouten![]()
Ik heb een goddelijk pindasaus recept, alleen moet ik dat even bji mn ouders halenquote:Op zondag 3 juli 2005 19:24 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Heb je dan ook nog een goed pindasaus recept?
quote:Op maandag 4 juli 2005 16:22 schreef mouthman het volgende:
[..]
Sorry(maar ook een beetje
)
Ik zal kijken of ik nog wat heb om toe te voegen, misschien kan ik het zo goed maken![]()
je weet niet hoe je rijst moet koken?quote:Op maandag 27 juni 2005 14:14 schreef Ferdi81 het volgende:
zijn er weleens mensen die dit maken en zo ja wat doen jullie er allemaal in ??
heb je verder nog wat zinnigs te melden?quote:Op zaterdag 9 juli 2005 17:25 schreef armpitje_ het volgende:
[..]
in de volksmond heet het gewoon nasi goreng
ja alleen een sakkel weet niet dat ie er water bij moet doen, of deed jij er soms pis bij?
Ik gebruik altijd pandanrijst omdat het zo lekker ruikt. Maar je kunt bijna alle soorten rijst gebruiken. Kleefrijst of rijst om pap van te maken zou ik niet doen.quote:Op zaterdag 9 juli 2005 17:40 schreef deedeetee het volgende:
Wat voor rijst gebruiken jullie voor de nasi ? Ik kan geen gewone rijst meer vinden in de supermarkt en de toko is hier dicht vanwege de vakantie![]()
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |