Troel | donderdag 14 april 2005 @ 15:25 |
zijn nou echt lekker om zelf te maken. Zelf maak ik altijd wel spek/kaas pannenkoeken, maar ik heb ook een keer bij iemand pannenkoeken met appel en kaneel gegeten. Aangezien ik vanavond pannenkoeken wil gaan bakken en ik de tip heb gekregen om het beslag een uurtje te laten staan alvorens het te gebruiken, moet ik nu gaan nadenken over de soorten pannenkoeken die ik wil gaan maken. Welke combinaties zijn erg lekker of misschien weet iemand wel een bijzonder beleg wat ik echt uit moet proberen ![]() | |
Klonk | donderdag 14 april 2005 @ 15:31 |
spek, stroop, ham, kaas, de klassiekers. wat je ook kunt doen is met bessen, bosbessen smaken wel apart door het deeg. ik doe door mijn deeg sowieso altijd een flink shot kaneel. | |
miss_dynastie | donderdag 14 april 2005 @ 15:31 |
Wat ik zelf heel lekker vind zijn aardappelpannekoeken: roer door je beslag een fijngesneden aardappeltje en wat fijngesneden ui. Heerlijk ![]() | |
Klonk | donderdag 14 april 2005 @ 15:33 |
oeh, oeh, of wat paddestoelen, champignons ofzo er door heen en dan wat spek, jummie. | |
De.dronken.pinguin | donderdag 14 april 2005 @ 15:34 |
probeer eens een pannenkoek met slagroom | |
goddess-in-heaven | donderdag 14 april 2005 @ 15:35 |
ik kan niet tegen pannenkoeken ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 14 april 2005 @ 15:36 |
Met appelschijfjes is erg lekker, en suiker-kaneel ook. Wat ook kan is kwark en/of room, daarnaast is de geraspte kaas pannekoek lekker. Mijn favoriet is toch de pannekoek met boter en maple-siroop. | |
boy26 | donderdag 14 april 2005 @ 15:44 |
probeer ook eens een pannekoek met gehakt, paprika, champs, uien en een beetje italiaanse kruiden | |
marcb1974 | donderdag 14 april 2005 @ 15:45 |
Of met fruit erdoor, ook heel erg lekker | |
#ANONIEM | donderdag 14 april 2005 @ 15:45 |
@boy26: is dat nou een pannekoek of een pizza?!? | |
boy26 | donderdag 14 april 2005 @ 15:46 |
dat is een pannekoek, maar dan hartig en erg lekker | |
#ANONIEM | donderdag 14 april 2005 @ 15:50 |
Nog een suggestie van kennissen: pannekoek met hagelslag of duo penotti. | |
Ronhui | donderdag 14 april 2005 @ 15:50 |
Laatse pannekoek is bij ons altijd met roomijs en vruchtjes, en dan dubbelvouwen, heerlijk! | |
Pikkebaas | donderdag 14 april 2005 @ 15:52 |
Brie en een lente-uitje. | |
Dr_Crouton | donderdag 14 april 2005 @ 15:54 |
Waarom het beslag een uur laten staan? ![]() | |
Dreaddie | donderdag 14 april 2005 @ 15:59 |
allenmaal verschillende soorten jam!!!! aarbeien, bosbessen, frambozen, abrikozen !!! | |
Pikkebaas | donderdag 14 april 2005 @ 16:01 |
quote:Het beslag moet rijpen. | |
LSS | donderdag 14 april 2005 @ 16:03 |
quote:WTF, het is een pannekoek, niet een pizza. Wat is er mis met pannekoeken met poedersuiker of stroop? | |
StephanL | donderdag 14 april 2005 @ 16:04 |
quote:Daar heb nog nooit van gehoord, pannekoekbeslag wat moet rijpen. Staat ook niet op de verpakking van de mix, dus waar je het vandaan haalt ![]() | |
zoalshetis | donderdag 14 april 2005 @ 16:05 |
even een paar tips voor perfecte pannenkoeken. 1. doe de olie/gesmolten boter door het beslag, dus niet meer in de pan. 2. laat beslag even staan om op kamertemperatuur te komen. koud is funest. 3.vulling. je kan ontelbaar veel soorten vulling maken, deze er op doen en oprollen. gewoon pastasaus met gehakt is heerlijk, ff in de oven en met kaas gratineren. | |
Klonk | donderdag 14 april 2005 @ 16:08 |
quote:niets, maar verandering van spijs doet eten nietwaar. | |
#ANONIEM | donderdag 14 april 2005 @ 16:09 |
Dat pannekoekmix op kamertemperatuur moet komen had ik nog nooit gehoord, zal ik volgende keer proberen. O ja, en de pan teveel voorverhitten (met of zonder olie/boter) is ook slecht... | |
Skv | donderdag 14 april 2005 @ 16:22 |
Lekker als je de mix eerst een weekje boven de verwarming zet.![]() ![]() Ohja, pannekoek met rozijnen is ook wel te kanen. Of appel. Of spek. Of kaas. Of ananas. | |
Troel | donderdag 14 april 2005 @ 16:30 |
quote:Nou, een weekje boven de verwarming lijkt me niet wenselijk, maar een uurtje laten staan was een stuk lekkerder dan meteen maken! Bovendien, het maken vergt ook wel wat tijd (als je het niet uit een pakje haalt) en dan kan je de tijd een beetje verdelen... | |
Vloris | donderdag 14 april 2005 @ 16:31 |
appel en rozijnen door het deeg natuurlijk... mjammie ![]() ![]() Ik krijg zo ook wel zin om pannekoeken te gaan bakken... | |
Bengeltje | donderdag 14 april 2005 @ 17:07 |
Met dunneschijfjes appel en dan kaneel en suiker ![]() | |
Captain_Chaos | donderdag 14 april 2005 @ 17:09 |
Een lekkere dikke grote van een milimeter of zes om en om bakken tot-ie helemaal gaar is. Vervolgens een zelfgemaakt jachtragoutje er overheen gooien en naar binnen werken met een wit biertje ![]() | |
zoalshetis | donderdag 14 april 2005 @ 17:10 |
je kan ook eens proberen om een beetje gist door het beslag te doen. half theelepeltje/1,0 litr. en dan een uurtje of twee laten staan. maar is wel tegenovergesteld aan crepes. | |
Tha_Erik | donderdag 14 april 2005 @ 17:14 |
Gewoon een naturel pannekoek, maar dan warme kersen en slagroom erop... ![]() ![]() | |
kikoooooo | donderdag 14 april 2005 @ 17:17 |
Tip van mn oma ![]() Gooi de olie alvast door het beslag! Kun je in 1x door bakken, en ik vind de pannenkoeken echt stukken lekkerder dan wanneer je de olie in de pan gooit en heet laat worden! | |
LordLynx | donderdag 14 april 2005 @ 19:49 |
Heb vandaag ook pannekoeken gemaakt, gewoon naturel gebakken en dan lekker veel verse slagroom en verse aardbeien erop ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 14 april 2005 @ 20:27 |
quote:En, hoe was je pannekoekbaksessie? Lekker gegeten? ![]() | |
Troel | donderdag 14 april 2005 @ 20:42 |
Ik heb heeeeeeerlijk gegeten! Ik heb een heleboel geprobeerd, maar volgende keer maak ik het deeg toch echt weer helemaal zelf, want dat is toch stukken lekkerder dan uit een pakje. | |
Skylar | donderdag 14 april 2005 @ 20:46 |
Wat ook heel lekker is... de pannenkoek als een wrap te gebruiken, dus lekker kip met tauge, champignons, boontjes en een of andere chinese/thaise/mexicaanse saus erbij. Jammie! ![]() | |
tonks | donderdag 14 april 2005 @ 21:05 |
kaas en spek ![]() | |
allsystemshalt | vrijdag 15 april 2005 @ 00:51 |
Kaas met paprikapoeder (en geen verse echt poeder dus smaakt anders) En met veel spen en stroop. eh met een boel eieren door het beslag dan heb je een soort van broodje/pannekoekje/ei ![]() | |
Troel | vrijdag 15 april 2005 @ 09:32 |
quote:Dat was het! Dat nam ik vroeger altijd bij de pannenkoekenboer, spek, kaas en paprikapoeder! | |
miss_dynastie | vrijdag 15 april 2005 @ 09:34 |
Pannenkoekenboer??? Bestaat dat ![]() | |
ikwilookwatzeggen | vrijdag 15 april 2005 @ 09:35 |
Een lekkere panne(n)koek met schijfjes banaan! ![]() Waar woon je Troel? Mag ik komen eten? ![]() | |
Joene | vrijdag 15 april 2005 @ 09:38 |
Ik ga altijd voor "Grootmoederspannekoek" pannekoek , met bacon , kaas ,champignons , gefruite uitjes .eventueel nog met een schijfje ananas | |
Troel | vrijdag 15 april 2005 @ 09:43 |
quote:Nouja, het pannenkoekenhuis dan ![]() ik noem hem altijd pannenkoekenboer omdat dat leuker bekt ![]() | |
Troel | vrijdag 15 april 2005 @ 09:43 |
quote:Haaksbergen en de pannenkoeken zijn al op, sorry ![]() | |
Euc- | vrijdag 15 april 2005 @ 09:48 |
Pannekoek, Panne koek, Pannekoek in me onderbroek ![]() | |
Troel | vrijdag 15 april 2005 @ 09:48 |
quote:ik moet naar een toilet op zoek voor die pannekoek in mijn onderbroek! | |
coolbabe | vrijdag 15 april 2005 @ 09:50 |
spek, champignons, ananasstukjes en kaas. Na 1 zo`n pannenkoek zit je vol ![]() | |
Joene | vrijdag 15 april 2005 @ 11:11 |
quote:oh ik eet er altijd een stuk of 4/5 | |
Whiskers | vrijdag 15 april 2005 @ 12:54 |
tip voor de volgende keer; (1 zakje) vanillesuiker door het beslag ![]() | |
zoalshetis | vrijdag 15 april 2005 @ 12:59 |
of direct uit de pan met ben en jerry's cookiedough in plakjes. | |
babaloe | vrijdag 15 april 2005 @ 13:06 |
met ham en kaas ![]() | |
bunniej | vrijdag 15 april 2005 @ 13:09 |
misschien domme vraag..maar ik neem aan dat jullie appel/ananas/bacon etc eerst bakken? En met de kaas? doe je dan eerst 1 kant bakken..dan omdraaien dan kaas erop? of geraspte kaas door het beslag? (pff m'n moeder bakte altijd pannenkoeken..nu de eerste keer zelf ![]() | |
coolbabe | vrijdag 15 april 2005 @ 14:01 |
quote:Dan mag jij nooit bij mij komen eten ![]() | |
Joene | vrijdag 15 april 2005 @ 16:13 |
quote:ik denk sowieso niet dat die mogelijkheid bestond ![]() | |
Martijn_77 | zaterdag 16 april 2005 @ 09:45 |
Als ik pannenkoeken eet is het meestal in een pannenkoeken huis. ![]() Maar als ik ze zelf maak maak ik ze met spek voor mij zelf en met kaas voor mijn vrouw. ![]() En natuurlijk een paar naturel en dan wat ijs en zo er op ![]() ![]() | |
Joene | zaterdag 16 april 2005 @ 09:46 |
quote:Blikje of potje kersen opwarmen en dat er ook nog bij ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Dementor | zaterdag 16 april 2005 @ 09:51 |
Pancake King XXL. Pancake met 3 lagen elke laag gevuld met kaas en bastardsuiker en op de bovenkant een dun laagje aardbeien jam. | |
coolbabe | zaterdag 16 april 2005 @ 10:38 |
quote:I know ![]() pannenkoek met boter,suiker en kaneel is trouwens ook erg goed te doen. Of met chocopasta ![]() | |
Little_Angel | zaterdag 16 april 2005 @ 11:49 |
Als ik pannekoeken eet, is het vrijwel altijd met stroop, poedersuiker, kaas, appel of jam ![]() | |
PDOA | zaterdag 16 april 2005 @ 16:35 |
Banaan-Gember ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 16 april 2005 @ 16:39 |
Banaan-gember klinkt als een goed idee, ga ik volgende keer proberen... | |
Vork | zaterdag 16 april 2005 @ 16:44 |
Even een vraag aan jullie die een beetje in het verlengde van dit topic ligt... Aangezien ik op dit moment bezig met een project rondom pannenkoeken(mix) vroeg ik me af, welke (zoete) pannenkoeksmaken lijken jullie lekker? Denk aan een beslag dat van zichzelf al een smaak heeft, waarmee uiteindelijk pannenkoeken worden gebakken. We hebben al het een en ander geexperimenteerd (van rode vruchten tot banaan tot chocolade etc). Allicht dat een van jullie nog leuke suggesties heeft? | |
PDOA | zaterdag 16 april 2005 @ 16:46 |
quote:Hebben ze hier ook bij het pannenkoekenhuis, heerlijk! ![]() Je moet de (plakjes) banaan er pas op het laatst op doen, als de pannenkoek al bijna klaar is, en de gember apart. En eventueel wat poedersuiker er overheen! | |
PDOA | zaterdag 16 april 2005 @ 16:48 |
quote:Ketjup met gebakken uitjes al eens geprobeerd? Ketjup uitsmeren, en dan gebakken uitjes (van de toko ofzo) verspreiden over de pannenkoek. Klinkt goor, maar is niet te versmaden! | |
#ANONIEM | zaterdag 16 april 2005 @ 16:49 |
Zoet is bijna altijd een succes met bruine of witte suiker. Of anders slagroom... | |
AirRaid | zaterdag 16 april 2005 @ 22:36 |
pannenkoeken met fruit zijn altijd wel lekker met appel of kers vind ik het lekkerst | |
Jordy-B | zaterdag 16 april 2005 @ 23:01 |
Pannenkoek met salami (en stroop) ![]() | |
Jordy-B | zaterdag 16 april 2005 @ 23:02 |
quote:Vanille. | |
E.T. | zaterdag 16 april 2005 @ 23:11 |
Bak-vraagje.. Kaas-pannenkoeken, hoe doe je dat nou het beste? Dus zonder dat de kaas aan je pan plakt? Na het omdraaien kaasplakken erbovenop leggen en langzaam laten smelten? en met appel? Op de een of andere manier lukken naturel-pannenkoeken altijd geweldig goed, maar met vulling loop ik altijd te klooien.. ![]() | |
CartWOman | zaterdag 16 april 2005 @ 23:17 |
Kaas er inderdaad direct na het omdraaien opleggen; laag vuur en deksel op de pan. Stukjes appel gewoon door het beslag heen. ![]() | |
coolbabe | zaterdag 16 april 2005 @ 23:57 |
Ik stooi de kaas er altijd meteen op als ik beslag in de pan heb gedaan. Dan zakt het er een beetje in en kun je hem als hij droog is bovenop, gewoon omdraaien en verder bakken | |
PDOA | zondag 17 april 2005 @ 02:51 |
Ik bak de kaaspannenkoek gewoon altijd aan 1 kant. Wel iets langer dan de gewone pannenkoek uiteraard. En dan lekker paprikapoeder er overheen! ![]() | |
BBQ-kip | zondag 17 april 2005 @ 03:21 |
Pannenkoeken met appelcompote, lekker! Eventueel een beetje kaneel erdoor. Spek en kaas, ook lekker. Dunne plakjes rauwe ham, beetje zoutig, maar wel heel lekker. Rozijntjes door de pannenkoek. Nutella op de pannenkoek, ook af en toe weleens erg lekker. | |
Isabeau | zondag 17 april 2005 @ 03:31 |
Pannenkoekendeeg met wat custard erdoor is ook heerlijk ![]() En terwijl je aan het bakken bent het bord met de stapel reeds gebakken pannenkoeken in de oven warm houden...krijgt het vaak ook nog een heel dun krokant randje rond de pannenkoek, yummie! | |
BBQ-kip | zondag 17 april 2005 @ 03:48 |
quote:Ben heel benieuwd, vertel eens wat meer over! Hoe smaakt dat en wat is de textuur enzo? ![]() | |
MissHobje | zondag 17 april 2005 @ 03:52 |
Ik doe altijd wat vanille suiker en snufje kaneel/koekkruiden door het beslag.. ![]() ![]() Rijzen/rusten van beslag is trouwens vanwege de aanwezigheid van gluten dat als netwerk gassen vasthoudt, dus mooier beslag geeft (bind beter en maakt luchtiger) | |
#ANONIEM | zondag 17 april 2005 @ 05:27 |
Met spek en kaas ![]() | |
melonovy | zondag 17 april 2005 @ 10:41 |
Ik vind mijn eigen gemaakt prutje lekker: een zakje studentenmix en een appel (en een beetje kaneel) in een blender doen en lekker fijn pureren. Een beejte op een 4 granen pannekoek uitsmeren, en jummie!! | |
bonke | zondag 17 april 2005 @ 10:46 |
pannenkoeken met zelfgemaakte ragout ![]() das pas lekker of gewoon met jam ![]() | |
speedfreakssj | zondag 17 april 2005 @ 15:40 |
annenkoek met ham, kaas, uien, salami en stroop ![]() Jagershuys in zeist ![]() | |
kikoooooo | zondag 17 april 2005 @ 16:38 |
quote:Ik vouw een kaaspannekoek altijd dubbel met de kaas er tussen, dan kun je em nog keren ![]() | |
#ANONIEM | zondag 17 april 2005 @ 17:36 |
Jawel, het is weer zover, ik ga zodirect pannekoeken bakken, met hulp van een aantal suggesties hier. Op dit moment staat het beslag warm te worden, en over een half uur tot een uur ga ik beginnen. Wish me luck! | |
-calimero- | zondag 17 april 2005 @ 21:20 |
Oew, ik krijg spontaan zin in pannekoeken als ik dit allemaal lees.:9~ probeer eens kaas met paprika poeder of met appel en rozijnen en beetje kaneel misschien... of ijs op je pannekoek of.. of.. of... ![]() quote:Zeer goeie tip ! je kan ook een appeltje door het beslag raspen, of een lekker biertje ipv melk gebruiken. | |
Vork | zondag 17 april 2005 @ 21:28 |
quote:Nou, daar wordt de appel niet echt bakbaarder op. Ik heb het laatst geprobeert, maar hoe meer appel je er doorheen raspt, hoe eerder je pannenkoek uit elkaar valt met bakken, nouja vooral met het omdraaien van de pannenkoek dan. Bier door het beslag is echter wel een goed idee. Een donker biertje doet het eigenlijk altijd wel goed. Als ik een bier beslag maak, doe ik dat ongeveer half om half met melk. Je pannenkoek krijgt dan juist de smaak die het gekozen biertje speciaal maakt. Ik heb met oud en nieuw ook appelbeignets gemaakt in bierbeslag (donkere Leffe geloof ik) en dat was een succes ![]() Chocolademelkpoeder (nesquick bijvoorbeeld) door het beslag geeft ook een apart effect. Je moet er wel flink wat indonderen, maar het geeft je pannenkoek wel een lekkere chocoladesmaak ![]() | |
kissa | zondag 17 april 2005 @ 23:17 |
quote: ![]() ![]() ![]() | |
Troel | maandag 18 april 2005 @ 08:53 |
Iets wat ik tegenkwam bij het pannenkoeken bakken. De pan die ik gebruik is denk ik niet helemaal plat meer. Want toen ik bezig was met de appel/kaneel dingen, toen bleef de pannenkoek in het midden plakken (echt plakken ![]() Toen ik overging naar de andere pannenkoeken, toen ging het ineens uitstekend ![]() Zou dit door de appelkaneelcitroensap komen? | |
Sorella | maandag 18 april 2005 @ 08:59 |
gehakt bakken in de pan, peper en zout toevoegen, bleekselderij fijn malen dat er bij doen, tomatenpuree erbij doen, beetje ketjap en knoflook, rozijntjes, met kaas bestrooien, in de oven doen, pannekoeken bakken en gehakt mengsel erop doen, eten maar ![]() Ouderwets recept dikke koek. Dik pannekoek beslag maken van zelfrijzend bakmeel, rozijntjes erbij doen, in een ovenschaal gooien, oven voorverwarmen op d8 150 graden, schaal in oven zetten ongeveer 1 tot anderhalf uur in de oven laten staan (af en toe prikken met breinaald of het gaar is) Lekker met boter en stroop ![]() Mijn oma maakte dit altijd en liet het dan de halve dag op een petroleumstelletje staan | |
liefkleinmeisjuh | maandag 18 april 2005 @ 11:55 |
Ik vind kaas/banaan echt superrrrrrrr lekker, beetje stroop erover en klaar ![]() | |
bonke | maandag 18 april 2005 @ 16:56 |
quote:heej zusje ![]() die dikke koek dan he ![]() | |
Sorella | maandag 18 april 2005 @ 21:56 |
He broertje ![]() Ik geef wel een gil als ik het weer ga maken | |
_Hestia_ | dinsdag 19 april 2005 @ 14:01 |
spek, ananas, banaan, appel ![]() | |
Arizona | dinsdag 19 april 2005 @ 19:58 |
Het allerlekkerst is een pannenkoek met biefstuk, een beetje jus, stroop en suiker!! | |
Lucky_Strike | woensdag 25 mei 2005 @ 20:37 |
ok, ik blaas dit topic maar weer even nieuw leven in! Ik ga vrijdag pannenkoekgourmetten. Eigenlijk is het op een Mexicaans gourmetstel. Daar gebruik je geen pannetjes bij, maar het heeft ronde plaatjes waar je je tortilla's op moet bakken en die dan volgooien met alles wat op tafel staat. Wij dachten dat het vast ook met panenkoeken gaat. De pannenkoeken zijn ongeveer 18 cm doorsnede. Heeft iemand nog leuke ideeen voor spullen die niet kunnen ontbreken op tafel? Ik kan natuurlijk niet vanalles door het beslag gooien, dat wordt gewoon naturel. Mijn lijstje tot nu toe: Hartig: Spek Ham Salami Geraspte kaas Tomaat Paprika Tomatensaus Olijf Ui Italiaanse kruiden Paprikapoeder Zoet: Suiker Stroop Poedersuiker Kaneel Slagroom Chocoladesaus Vruchtensaus (Tova) Appel en andere vruchten (uitzoeken in supermarkt) Blikje ananas Hagelslag Pindakaas | |
#ANONIEM | donderdag 26 mei 2005 @ 10:11 |
Hoeveel olie moet je dan door het beslag heengooien? En weet iemand een lekker recept om helemaal zelf pannenkoeken te maken? ![]() | |
Charmian | vrijdag 27 mei 2005 @ 09:33 |
Ik maak wel eens chocoladepannekoeken met rumvla voor het toetje. Je doet cacaopoeder door het beslag en bak de pannekoeken. Dan maak je custardvla en gooit daar een flinke scheut strohrum (liefst bruin) doorheen. Je vult de pannekoeken ermee, laten afkoelen, klaar ![]() Het makkelijke is dat je ze koud kunt eten, dus ook vantevoren maken. | |
dutch-mamma | vrijdag 27 mei 2005 @ 09:43 |
Met spek, kaas én stroop... (niet te vaak doen, want caloriebommetje) Met Grand Marnier en poedersuiker. Met champignonragoût (liefst zelfgemaakt...) Met chocoladehagelslag (mocht vroeger niet van moeder, die vond hagelslag op pannenkoeken niet passen) Pannenkoekbeslag maak ik "op het oog" Basis: 4-5 eieren, een onsje of 4 meel (zelfrijzend, of met bakpoeder, worden ze lekker luchtig), zakje vanillesuiker, snuf zout. En dan de mixer erin (of in de keukenmachine) en net zoveel melk toevoegen tot je een "gietbaar" beslag hebt. Tipje: bak eens niet in boter, maar in snoeihete olie, voor knapperige pannenkoeken! Tipje2: als je kaaspannenkoeken wil, haal dan eerst de kaas door het beslag. Voorkomt aanbakken...! Enne... gebruik eens komijnkaas! Maaltijdpannenkoek: met ham of spek, kaas, champignonnetjes, groente zoals prei, ui en paprika... Plemp maar vol! Alle ingrediënten meebakken. Wedstrijd-element: de pannenkoek héél uit de pan krijgen! | |
Superfast | dinsdag 30 september 2008 @ 05:39 |
Site van Koopmans heb ik deze gevonden: Koopmans Shaker Pannenkoekmix Gezoet, Speciaal of Meergranen 400 ml melk 125 g magere kwark 125 g crème fraîche 1 el suiker pecannoten (grof gehakt) ahornsiroop Bereid de pannenkoeken volgens de bereidingswijze op de verpakking. Meng de kwark, crème fraîche en suiker tot een egaal mengsel. Verdeel dit over de pannenkoeken. Bestrooi de pannenkoeken met grof gehakte pecannoten en besprenkel ze tot slot met ahornsiroop Ga ik morgen eens proberen | |
Innocence | dinsdag 30 september 2008 @ 10:02 |
Havermout door het beslag mengen en eten met kristalsuiker! Of gewone pannekoeken met spek. Ik gooi voor de basis altijd bloem, eitje, melk, vloeibare margarine en beetje zout door elkaar, tot het de juiste dikte heeft. | |
Innocence | dinsdag 30 september 2008 @ 10:05 |
quote:Echt? Brrrr... ![]() | |
Superfast | donderdag 2 oktober 2008 @ 23:57 |
quote: Niet aan te raden deze , doe mij maar met spek of naturel ![]() | |
Sorella | vrijdag 3 oktober 2008 @ 07:53 |
hier is me recept dus gebleven ![]() |