abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_25758223
Dank je wel. Te laat... Heb het al gemaakt.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25758294
Trouwens er is toch wel een verschil..
Eiersalade en gevulde eieren?
Maar goed.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:47:47 #53
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_25758634
idd, zullen wel blond zijn :]
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:50:32 #54
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25758692
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 15:47 schreef Euc- het volgende:
idd, zullen wel blond zijn :]
Blond?
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:52:02 #55
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_25758711
Het was een grapje, rustig, denk aan je hart..

Adem diep in, houd je adem 2 seconden in en adem dan in een lange zucht weer uit, herhaal dit 10 keer.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_25758743
Verder nog iemand eerste hulp nodig?

Heb ze nu wel bij elkaar laten voegen, lieneke en coz dus het niet voor niets...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:53:45 #57
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25758745
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 15:52 schreef Euc- het volgende:
Het was een grapje, rustig, denk aan je hart..

Adem diep in, houd je adem 2 seconden in en adem dan in een lange zucht weer uit, herhaal dit 10 keer.
Ik kan nog niet tot 10 tellen...
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:54:25 #58
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25758758
-edit- Het was genoeg zo.
Ontopic graag!

[ Bericht 71% gewijzigd door Oblivion op 26-03-2005 16:01:55 ]
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 27 maart 2005 @ 17:52:51 #59
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_25784653
Ok, ik heb voor vanavond een gekruide varkenshaas gekocht . Maar: nu staat er op de verpakking: in de oven: 30 minuten op 160 graden. Maar, wat hoe waarin? Ik heb niet zoveel ervaring met vlees klaarmaken muv gehakt enzo .
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_25784704
In een braadslee?
In een ovenschaal?


Zou 'm eerst even rondom bakken in de pan, en dan nagaren in de oven.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 maart 2005 @ 17:58:07 #61
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_25784781
quote:
Op zondag 27 maart 2005 17:54 schreef Oblivion het volgende:
In een braadslee?
In een ovenschaal?


Zou 'm eerst even rondom bakken in de pan, en dan nagaren in de oven.
De braadslee/ovenschaal had ik ook al wel bedacht, maar moet er nog boter of olie in ofzo? Ik heb werkelijk geen idee. Dat rondom bakken is wel een goed idee, thnx!
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_25784886
quote:
Op zondag 27 maart 2005 17:58 schreef XcUZ_Me het volgende:

[..]

De braadslee/ovenschaal had ik ook al wel bedacht, maar moet er nog boter of olie in ofzo? Ik heb werkelijk geen idee. Dat rondom bakken is wel een goed idee, thnx!
Hmmmm, ik weet niet of je van ui houd?
Maar je kan ;m garen op uienringen en dergelijke....
Champignons.

Als je rondom bakt, kan je de boter waar je de varkenshaas in hebt gebakken overgieten.
Halve uien erin, en varkenshaas er boven op.

Moet je wel bekennen dat ik nog nooit dit gedaan heb, maar lijkt mij het meest logisch.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 maart 2005 @ 18:04:57 #63
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_25784920
quote:
Op zondag 27 maart 2005 18:03 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Hmmmm, ik weet niet of je van ui houd?
Maar je kan ;m garen op uienringen en dergelijke....
Champignons.

Als je rondom bakt, kan je de boter waar je de varkenshaas in hebt gebakken overgieten.
Halve uien erin, en varkenshaas er boven op.

Moet je wel bekennen dat ik nog nooit dit gedaan heb, maar lijkt mij het meest logisch.
't Ding is al gekruid/gemarineerd, dus ik ga verder geen dingetjes toevoegen, misschien niet zo handig. Dat boterovergieten klinkt wel logisch, dat ga ik proberen! Thnx!
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_25785056
quote:
Op zondag 27 maart 2005 18:04 schreef XcUZ_Me het volgende:

[..]

't Ding is al gekruid/gemarineerd, dus ik ga verder geen dingetjes toevoegen, misschien niet zo handig. Dat boterovergieten klinkt wel logisch, dat ga ik proberen! Thnx!
Good luck!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  maandag 28 maart 2005 @ 11:29:45 #65
22957 Duvel
Gevallen engel.
pi_25801323
De varkenshaas was erg lekker!
Niet alles wat geen nut heeft
heeft geen zin.
Stijn De Paepe
pi_25806096
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 02:21 schreef karper het volgende:
de tip voor de perfecte omelet.

roomboter in de pan en tijdens het verhitte uit smeren met een papiertje keukenrol.
werkt echt geniaal goed.
Dat doe ik dus ook altijd met de olijfolie, zo heb je er ook veel minder van nodig.
Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 28 maart 2005 @ 18:49:35 #67
38433 snijder
snijderdotcom
pi_25811750
quote:
Op maandag 28 maart 2005 14:52 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Dat doe ik dus ook altijd met de olijfolie, zo heb je er ook veel minder van nodig.
Klopt, maar het geeft ook smaak. Ik moet er niet aan denken aardappelpuree te maken zonder boter....
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_26030202
VRAAG! :

Hoe krijg je nou lekkere jus?

Eerst de bloem dan het water? Eerst het water dan de bloem?
Zout, peper? what?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  woensdag 6 april 2005 @ 18:59:03 #69
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_26030313
Je moet geen bloem door de jus doen, dat gaat gaar worden en dan krijg je een soort vettige saus en dat wordt niet lekker. Het is geen jus in ieder geval.
Vleessap, klein beetje water erbij, goed roeren, beetje in laten koken en dan wanneer nodig nog wat zout en peper en een klontje boter erdoor laten "rollen" om het af te maken.

Zo maak ik het altijd en mijn opa maakte het ook altijd zo en die was slager
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_26030406
Vleessap?
Jij kookt in vleessap? Wat is dat?

Ik maak het ook nooit met bloem, dus ik zal zo manlief even een kets voor zijn heufd geven...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_26030420
Wel even bij vermelden, het gaat hier over biefstuk...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  woensdag 6 april 2005 @ 19:07:29 #72
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_26030479
Het sap wat uit het vlees komt gemengd met de boter waarin je het vlees hebt bereid dus Dat maakt het zo lekker, dus ook goed de randjes in de pan meenemen bij het roeren.
Jus hoort dun te zijn en donkerbruin, maar wel nog net helder, dus geen bloem erdoor poeren.
Geef hem maar een flinke pets

En bij biefstuk is het hetzelfde als bij ander vlees.
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_26057813
quote:
Op maandag 28 maart 2005 11:29 schreef Duvel het volgende:
De varkenshaas was erg lekker!
tis heel lekker als je varkenshaas Rose blijft van binnen, dus niet al te lang bakken
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
  vrijdag 8 april 2005 @ 00:44:12 #74
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_26062719
quote:
Op donderdag 7 april 2005 21:47 schreef Talietje het volgende:

[..]

tis heel lekker als je varkenshaas Rose blijft van binnen, dus niet al te lang bakken
Olie in de pan en heet laten worden, HEEL kort aanbakken, zodat je net dat knapperige randje om je haas heen krijgt, in een ovenschaal en in de oven op ongeveer 130 graden. Heer-lijk! Dan is hij helemaal donkerrood van binnen en niet een alleen precies in het midden
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_26062885
quote:
Op vrijdag 8 april 2005 00:44 schreef Euc- het volgende:

[..]

Olie in de pan en heet laten worden, HEEL kort aanbakken, zodat je net dat knapperige randje om je haas heen krijgt, in een ovenschaal en in de oven op ongeveer 130 graden. Heer-lijk! Dan is hij helemaal donkerrood van binnen en niet een alleen precies in het midden
Das mooi, want ik heb net weer varkenshaasje in geslagen.
Overigens niet voor mezelf, ik eet geen varkensvlees...

Nog meer lekkere dingen die je kunt met varkenshaas?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')